Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Sanditon [Repris]
Et tilfældigt møde bringer den impulsive, unge Charlotte Heywood til Sanditon - et søvnigt fiskerleje, der er ved at blive forvandlet til et fashionabelt kursted. Charlotte glæder sig til at opleve alt, hvad byen kan tilbyde. Og det bliver hurtigt klart, at Sanditon i hvert fald byder på en overflod af intriger - for de farverige indbyggere har masser af hemmeligheder. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
07:10 
Sanditon [Repris]
Charlotte forsøger at slutte fred med Sidney Parker, men det kommer ikke til at gå, som hun håber. Samtidig inviterer lady Denham til frokostselskab og ananassmagning til ære for miss Lambe. Mary Parker er dog sikker på, at der stikker noget under, for miss Lamb er meget rig. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
08:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. Producerat år 2020.
10:15 
Ørnen - himlens hersker
Tysk naturprogram fra 2008. Ørne er rovdyr i toppen af fødekæden, som indædt kæmper for at overleve og opfostre deres unger. De tres ørnearter er fælles om deres skarpe syn, de brede, kraftige vinger, skarpe kløer og krumme næb. De er bygget til at dræbe. Her følger vi en ørneunge fra udklækningen, til hun forlader reden for at bygge sin egen. Hendes kamp for at overleve afslører, hvad der kræves for at blive himlens dronning.
11:05 
Maddysten II [Repris]
Bæredygtig mad. Der er 5 familier tilbage i Maddysten, som denne gang bliver udfordret til at tænke bæredygtigt. De skal lave vegansk mad til 4 skarpe madanmeldere og lave så mange kartoffelretter som muligt på blot 40 minutter. Til sidst bliver de sluppet løs i et supermarked, hvor de får blot 100 kr. at handle for til lækker mad til de tre dommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh. ,. Del 5 av 8.
12:00 
MesterSkaberne [Repris]
Det er finale og de to sidste par kæmper om trofæet og titlen som MesterSkaberne. I den lille kreative opgave skal de lave en magasinholder af tre forskellige materialer, men det viser sig at blive en større udfordring. Og så bliver det endelig afgjort hvem der løber med sejren, når parrene i den sidste og afgørende opgave skal forvandle skrotbiler om til sofaer. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
12:45 
Antikkrejlerne
Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 20. Del 1 av 25. Producerat år 2020.
13:25 
Stolthed og fordom [Repris]
Engelsk romantisk drama-miniserie fra 1995. Mrs. Bennetts mål i livet er at få sine fem døtre gift. Da de rige ungkarle Darcy og Bingley flytter til egnen, øjner hun fluks en chance for at få afsat et par af døtrene. Den ældste, Jane, bliver straks betaget af den rare Bingley. Det er derimod ikke just kærlighed ved første blik, da den næstældste datter, Elizabeth, møder den flotte, men tilknappede og tilsyneladende arrogante Darcy. ,. Del 1 av 3. Producerat år 1995.
15:10 
Sanditon
Charlotte gør sit bedste for at undgå Sidney, men det er lettere sagt end gjort. Samtidig bringer Tom en læge til byen. Lady Denham er ikke nogen stor fan af lægestanden, men Clara øjner en mulighed for at underløbe sir Edward og Esther. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
16:00 
Sanditon
Charlotte møder miss Lambes forbudte kærlighed. Det får hende til at ændre syn på Sidney, miss Lambes værge. Samtidig bliver Clara vidne til et intimt øjeblik mellem Esther og Edward. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
16:50 
Landsbyhospitalet [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2008. Sygeplejersken Stella og ambulanceføreren Frankie er begyndt at planlægge deres fremtid sammen. Men deres drømme om et liv sammen trues, da de bliver kaldt ud til en større ulykke. ,. Del 69. Producerat år 2008.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2017. Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Fællessang - hver for sig
DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR nu danskerne til en historisk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Jason Bourne
Amerikansk actionthriller fra 2016. I 12 år har den tidligere CIA-snigmorder Jason Bourne levet i skjul. Nu opsøges han af sin gamle kollega Nicky, der har nye oplysninger om hans fortid. Oplysninger, som CIA ikke vil have frem i lyset, og snart pifter kuglerne igen om ørerne på Bourne. Producerat år 2016. Medverkande: Alicia Vikander, Matt Damon, Tommy Lee Jones, Regissör: Paul Greengrass.
23:10 
True Crime
Amerikansk thriller fra 1999. Journalisten Steve Everett roder gevaldigt med sit privatliv, men som reporter er han skarp og kompromisløs. Everett får til opgave at skrive en artikel om en dødsdømts sidste timer, inden han skal henrettes ved midnat. Det er tænkt som rutinehistorie, men snart bliver Everett sikker på, at manden er uskyldig. Kan han nå at bevise det, inden det er for sent?. Producerat år 1999. Medverkande: Denis Leary, Clint Eastwood, Isaiah Washington, Regissör: Clint Eastwood.
01:15 
Tynd is [Repris]
Svensk thrillerserie fra 2020. Enok og Liv lander få kilometer fra den danske militærbase, hvor bortførerne skjuler sig. Snart begynder en nådesløs kamp på liv og død. Samtidig sender en afsløring den danske og den svenske udenrigsminister på kollisionskurs. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
02:00 
Hercule Poirot [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mordet på 3. sal". Nogle unge mennesker kommer hjem fra teatret og finder en kvinde myrdet to etager under Poirots lejlighed. Poirots slemme snue går over som ved et trylleslag. ,. Del 5. Producerat år 2000.
02:50 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den evige trekant" Poirots ferie på Rhodos er forbi, da der sker et giftmord på hotellet, hvor han har boet. Og uheldigvis for morderen kommer Poirot for sent til sit skib på grund af en kværulantisk toldembedsmand. ,. Del 6. Producerat år 2000.
03:40 
Hammerslag [Repris]
Gudenåen svinger sig gennem dagens udsendelse. Første stop er i naturskønne Ulstrup tæt ved Langå. Her venter mæglerne en stor villa med en super beliggenhed. Dagens anden bolig ligger i Laven, tæt ved Silkeborg. Her ligger en villa, der har gennemgået en kreativ renovering. Vi slutter aftenens udsendelse få kilometer syd for Laven, hvor mæglerne skal gætte prisen på en spændende ejendom på mere end 300 m2, og med en fantastisk beliggenhed. Hvad mon det koster? Se Hammerslag og gæt med!. ,. Säsong 2014. Del 8. Producerat år 2014.
04:25 (04:29)
Udsendelsesophør - DR1
05:25 (06:25)
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Vil løverne lade sig friste, når en meget ung iværksætter søger efter investering til sin forretning, der tilbyder reklameplads på farten?. Kan en lærer og hendes unikke håndskriftsmetode, få dem til at udskrive en check? Eller er det en entrepreneur og hans kædestrammer til motorcykler, der kører afsted med en aftale?. ,. Säsong 15. Del 13 av 14. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå