Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Helges skønne haver [Repris]
En usædvanlig smuk have med eget vandløb er, hvad havekonsulent Helge Petersen denne gang byder på - men også på Sylvia, mor til fem, travl landbokone med ansatte på kost, som alligevel tager sig tid til at lave enestående stenskulpturer til sin have. ,. Del 3 av 10. Producerat år 2000.
06:40 
Dage i haven [Repris]
Svensk haveprogram- Pernilla og John vil slippe nogle af deres fordomme, og Tareq rammes af akut panik over drivhusets mange modne tomater, for de skal plukkes nu. John skal også i gang med at tage sig kærligt af sit æble-spalier, så der er rigeligt at tage sig til for dem alle. ,. Del 4 av 8.
07:10 
Søren Ryge [Repris]
Traktormanden. Han hedder Bent, er 80 år og har 300 gamle traktorer, halvdelen Ferguson. Et portræt af en mand, hvis liv udelukkende handler om traktorer. Ikke fordi han handler med dem, men fordi han elsker dem. ,. Producerat år 2014.
07:40 
Guld i Købstæderne - En hurtig handel
07:55 
Horisont
08:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
09:15 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Ormerod må træffe en svær beslutning, da han flyves ud til en kutter i havsnød for at redde en fisker, der sidder fast. Forstanderindens gamle ven Johnny Lomax frier til hende. Og ambulanceføreren Frankie får overraskende besøg. ,. Del 38. Producerat år 2004.
10:00 
Antikkrejlerne XVI
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 3. Del 4 av 25. Producerat år 2019.
10:45 
Antikkrejlerne XVI
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 3. Del 5 av 25. Producerat år 2019.
11:30 
Skattejægerne
Sussie Vig får en opgave på Det Kongelige Teater, som kombinerer hendes kærlighed til julen med jobbet som rekvisitør på bedste vis. Nu går jagten på julekugler, røde nissemænd og guld-glas. Jesper Bo Hansen har en plan om at få solgt en masse møbler og nips på en basar i Helsingør. I Randers vil Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen meget gerne lokke flere mænd ind i deres butik med retromøbler og vintage-fund. Og det kræver, at de finder det helt rette lokkemiddel. Producerat år 2015.
12:00 
Bonderøven [Repris]
Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 16. Producerat år 2010.
12:30 
Kender du typen? [Repris]
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. ,. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
13:15 
Hammerslag [Repris]
Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. ,. Säsong 2018. Del 18. Producerat år 2018.
14:00 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn nøje udvalgt 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. Denne gang mødes de første seks kunstnere på Kunstmuseum Brandts i Odense, hvor skuespiller Nicolaj Kopernikus og sanger Hilda Heick sidder model, men kun to kunstnere går videre til semifinalen. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
14:45 
Lortemor [Repris]
Det kan være et stort chok at blive mor, og vi kræver meget af os selv, før vi føler, at vi slår til i den nye rolle. Hvad sker der med familielivet, når vi ikke kan leve op til vores egne forventninger om at være en god mor? Og hvad kan vi ændre, så kommende mødre får en lettere start i morrollen?. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
15:15 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Millionæren McFarquar hjælper TV Johns bror Kenneth med at flygte fra et sydamerikansk fængsel. McFarquar vil have Kenneth til at hjælpe ham med at få fingre i den sagnomspundne skotske kroningssten, der skulle være skjult i nærheden af Lochdubh. Og snart sætter Kenneth kurs mod den lille by, ledsaget af den mystiske hypnotisør Ava Grimm. ,. Del 19 av 20. Producerat år 1995.
16:05 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. TV Johns bror Kenneth og den mystiske hypnotisør Ava Grimm har stjålet den skotske kroningssten og bortført TV John. Nu begiver Hamish og Isobel sig ud på en livsfarlig vandretur over bjerge og gennem højmoser for at redde det højtskattede nationale klenodium - og TV John. ,. Del 20 av 20. Producerat år 1995.
16:55 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Ormerod vender tilbage til The Royal efter sin ulykke. Samme dag har en ny sygeplejerske første arbejdsdag, mens dr. Goodwin gør en ekstra indsats for en dødeligt syg patient, og mr. Middleditch kommer med en overraskende meddelelse. ,. Del 40. Producerat år 2006.
17:45 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2015. Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 4. Del 2 av 10. Producerat år 2014.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
I hus til halsen
Karen og Povl har allerede tabt en million på huset i Vordingborg, som har stået til salg i 5 år. Karen (62) har fire jobs for at betale terminen. Povl (61) har brugt sin pension på huset, selvom de blev skilt for 7 år siden. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester allierer sig med venner og familie for gøre huset salgsklart. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Kriminelt
De nye nazister. To unge mænd er høje af lykke efter være blevet indlemmet i en nynazistisk organisation, der bruger vold rundt om i Norden. To andre fra samme organisation er fængslet for hærværk mod den jødiske kirkegård i Randers. Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen. Producerat år 2020.
21:55 
Rebecka Martinsson [Repris]
Som offer til Molok. Rebecka Martinssons liv og kæreste i Stockholm må vente. En kvinde myrdes brutalt i sin seng, og den erfarne advokat bliver i Kiruna for at efterforske mordet. Der synes næsten at hvile en forbandelse over mordofferets slægt. Spørgsmålet er, om barnebarnet Markus bliver morderens næste offer?. ,. Producerat år 2015.
23:20 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2015. Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 4. Del 2 av 10. Producerat år 2014.
00:05 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2006. Vindere og tabere. Spillefuglen Pete Farish bliver sendt til de evige galopbaner af en ukendt gerningsmand. I Petes lejlighed finder Taggart-holdet en mindre formue, der viser sig at stamme fra et uopklaret røveri. Burke og co. får mistanke om, at røveriets bagmænd har hyret Pete til at hvidvaske pengene på galopbanen. Det har krævet insider-viden, og sporene fører til en stald ejet af den velhavende Forsyth og hans glamourøse kone. ,. Producerat år 2006.
01:14 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
01:15 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 43 av 48. Producerat år 2009.
02:00 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. (Rescue Special Ops) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 44 av 48. Producerat år 2009.
02:45 
Bonderøven [Repris]
Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 16. Producerat år 2010.
03:15 
Kender du typen? [Repris]
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. ,. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
04:00 
Hammerslag [Repris]
Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. ,. Säsong 2018. Del 18. Producerat år 2018.
04:45 
Skattejægerne
Retro-lamper og halvtredser-stole er i høj kurs hos Rikke Fog, som leder efter gode loppefund i Bella Centret. I Odense får Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en gammel, lettere skadet spillemaskine indleveret til vurdering. Søren Sørensen glæder sig som et lille barn til juleaften. Han afholder et åbent hus arrangement, og vil vise sit bedste bilkøb nogensinde frem for gæsterne. Producerat år 2015.
05:15 
Lortemor [Repris]
Det kan være et stort chok at blive mor, og vi kræver meget af os selv, før vi føler, at vi slår til i den nye rolle. Hvad sker der med familielivet, når vi ikke kan leve op til vores egne forventninger om at være en god mor? Og hvad kan vi ændre, så kommende mødre får en lettere start i morrollen?. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
05:45 (05:48)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se