Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Udsendelsesophør - DR1
06:20 
Helges skønne haver [Repris]
En hede i parcelhushaven er bare én af de specialiteter, havekonsulent Helge Petersen byder på under besøg i denne flotte have, som også rummer masser af specielle buske og træer. ,. Del 5 av 10. Producerat år 2000.
06:50 
Dage i haven [Repris]
Det kommer til at handle om at have planer for alt, også for løgene!. Pernilla vil lave et fint fuglebad, Tareq skal tage sig af rødbeder og er meget glad for Belgien. John vil undervise os om forskellige . uhyrere. ,. Del 6 av 8.
07:20 
Søren Ryge [Repris]
Koklipperen fra Haugård. Haugård er en gård i Sønderjylland med 500 økologiske malkekøer. Vi følger livet på gården, og vi ser, hvordan køerne bliver klippet. Af Jens, der har klippet køer i 25 år. ,. Producerat år 2014.
07:45 
Guld i Købstæderne - En hurtig handel
08:00 
Dubais danske damer
Lene-Marie lander i Dubai med sin 2 årige søn Adam, der skal genforenes med sin arabiske far trods den danske families skepsis. Når man er selvstændig i Dubai er der ikke meget barsel at hente. Sussi er frisør i Dubai og venter sit andet barn. Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
08:30 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
09:25 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Ormerod vender tilbage til The Royal efter sin ulykke. Samme dag har en ny sygeplejerske første arbejdsdag, mens dr. Goodwin gør en ekstra indsats for en dødeligt syg patient, og mr. Middleditch kommer med en overraskende meddelelse. ,. Del 40. Producerat år 2006.
10:15 
Antikkrejlerne XVI
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 19. Del 8 av 25. Producerat år 2019.
11:00 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 19. Del 9 av 25. Producerat år 2019.
11:45 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
11:50 
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne får Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik sig noget af en overraskelse til en vurderingsdag hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel har krydset Øresund i jagten på biler i et noget andet størrelsesforhold end normalt, og så taber Søren sit hjerte til noget helt uden motor. Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers leder efter gemte skatte på en gammel gård. Producerat år 2016.
12:20 
Bonderøven [Repris]
De to grise er nu blevet så store, at de skal slagtes. Frank får besøg af en slagter, der har helt styr på, hvordan man parterer grisene, så de kan blive til skinker, flæskesteg og rullepølse. Kornet er tærsket, og den letteste måde at indsamle det på er ved hjælp af en støvsuger! Og så er det langt om længe lykkedes Frank at få ordnet kanen, så hele familien kan komme på kanetur i sneen. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 18. Producerat år 2010.
12:50 
Kender du typen? [Repris]
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. ,. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
13:35 
Hammerslag [Repris]
Vidtstrakte vidder med klitlandskab, brede sandstrande og frisk havluft. Ja, den jyske vestkyst er meget svær ikke at holde af, og området ved Jammerbugten er et af de mere populære. Ikke mindst når det kommer til sommerhuse, og vi har derfor fundet tre af slagsen frem til dette program. Først skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et moderne hus i to plan i Nr. Lyngby, før turen går forbi en smuk liebhaverbolig med græs på taget i Saltums bakkelandskab og et hyggeligt "mormorsommerhus" ved Tranum Strand. ,. Säsong 2018. Del 20. Producerat år 2018.
14:20 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
Den skarpe dommertrio bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn har udpeget i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. På Horsens Kunstmuseum er skuespiller Ellen Hillingsø og radio- og tv-vært Mads Steffensen klar til at blive portrætteret af seks passionerede kunstnere, hvoraf kun to går videre til semifinalen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
15:05 
Lortemor [Repris]
Vi vil vores børn det bedste, og på de sociale medier kan vi spejle os i andre mødre, men hvad sker der med morrollen, når vi stræber efter at være perfekte? Kan vi nøjes med at være en "god nok" mor?. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
15:35 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2003. Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. ,. Del 2 av 19. Producerat år 2003.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2006. Dr. Goodwin forsøger at hjælpe et ungt par, der er i fare for at miste forældremyndigheden over deres nyfødte barn. Dr. Weatherill må tage sig af en bizar familiestrid, da en lokal impresario bliver indlagt. Dr. Ormerod kæmper stadig med efterveerne af sin ulykke. Og Lizzie får en beundrer, som ikke vækker hendes fars begejstring. ,. Del 42. Producerat år 2006.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 4. Del 4 av 10. Producerat år 2014.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Cirkusrevyen [Repris]
Velkommen til Bakken og i Cirkusrevyen. Oplev bl.a. Vicki Berlin som den unge pige, der opdager nyhederne på TV, og Henrik Lykkegaard som Anders Fogh Rasmussen, der søger nye jobudfordringer. Ulf Pilgaard har sendt alle sine penge i skattely på Jomfruøerne, mens Niels Ellegaard sælger Hjem Hash, hvis han da altså lige kan huske, hvor han har sat sin bil. Ulf Pilgaard får lært den nye selfie trend med hjælp fra alle i teltet. Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Vicki Berlin og Henrik Lykkegaard. Kapelmester: James Price. ,. Säsong 2014. Del 1 av 2. Producerat år 2014.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Killers
Amerikansk actionkomedie fra 2010. På en ferie møder Jen sin drømmemand. Tre år senere er Jen og Spencer gift og lever et liv i forstadsidyl. Desværre er der et par ting, som Spencer har glemt at fortælle sin kone. Nemlig, at han er tidligere spion, og at nogen har sat en pris på hans hoved. En dag bliver Spencer indhentet af sin fortid - og pludselig begynder kuglerne at flyve om ørerne på Jen. Producerat år 2010. Medverkande: Tom Selleck, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Regissör: Robert Luketic.
23:05 
The Lovely Bones
Amerikansk drama fra 2009. Susie er 14 år gammel, da hun bliver myrdet. Fra den mystiske, men smukke mellem-verden, hun nu bebor, holder hun øje med sin familie. Før hun kan komme videre, må hun hjælpe sin far med at finde manden, der slog hende ihjel. Producerat år 2009. Medverkande: Mark Wahlberg, Saoirse Ronan, Rachel Weisz, Regissör: Peter Jackson.
01:10 
Tynd is [Repris]
Svensk thrillerserie fra 2020. Et forskningsfartøj angribes ud for Grønlands kyst. Det sker, netop som Arktisk Råd forsøger at blive enige om en aftale, der forbyder olieboringer i Arktis. Bag aftalen står Sveriges udenrigsminister, Elsa, hvis politiske rådgiver Viktor befinder sig om bord på skibet. Angrebet får Elsas aftale til at vakle. Samtidig rejser Viktors kone, politikvinden Liv, til Grønland for at finde sin mand. Thrillerserien 'Tynd is' tager udgangspunkt i den aktuelle klimakrise og har både danske og grønlandske skuespillere på rollelisten - bl.a. Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen og Nukâka Coster-Waldau. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2020.
01:55 
Deep State [Repris]
Britisk thrillerserie fra 2018. Max er på sporet af en kynisk sammensværgelse. Det er farlig viden, og snart får han en ny morderisk fjende på nakken. Samtidig rejser Harry til Teheran, hvor han og Leyla graver nye oplysninger frem. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
02:50 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen. ,. Del 17 av 20. Producerat år 1995.
03:35 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Lochdubh er ved at lade op til den årlige dyst mod nabolandsbyen Dunbracken i den særlige skotske sportsgren shinty. Lochdubh sætter alt ind på at vinde, men både kærligheden, interne stridigheder og ufine tricks truer holdet. ,. Del 18 av 20. Producerat år 1995.
04:25 
Bonderøven [Repris]
De to grise er nu blevet så store, at de skal slagtes. Frank får besøg af en slagter, der har helt styr på, hvordan man parterer grisene, så de kan blive til skinker, flæskesteg og rullepølse. Kornet er tærsket, og den letteste måde at indsamle det på er ved hjælp af en støvsuger! Og så er det langt om længe lykkedes Frank at få ordnet kanen, så hele familien kan komme på kanetur i sneen. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 18. Producerat år 2010.
04:55 
Kender du typen? [Repris]
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. ,. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
05:40 (06:10)
Lortemor [Repris]
Vi vil vores børn det bedste, og på de sociale medier kan vi spejle os i andre mødre, men hvad sker der med morrollen, når vi stræber efter at være perfekte? Kan vi nøjes med at være en "god nok" mor?. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se