Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Historier med Søren Ryge [Repris]
I aften er der gensyn med brave mennesker og fine haver. Flittige Anna fra Elsegårde, Filip fra Sjælland og Aage fra Givskud. Samt aftenens TV-slik: Søren Ryge med en bjørneunge i favnen. ,. Del 15. Producerat år 2017.
06:35 
Dyr i sneen
Britisk dokumentar fra 2016. Det er nogle af de mest ugæstfri steder på Jorden - med meterdyb sne og temperaturer på minus 50 grader. Men på trods af sne, is og kulde er disse landskaber fulde af liv. Her møder vi nogle af de dyr, der har tilpasset og udviklet sig til at leve i de mest snerige og iskolde miljøer - fra imødekommende ulve til gådefulde losser og de snu polarræve. Producerat år 2016.
07:30 
Vilde dyreungers første leveår
Britisk naturserie fra 2019. De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de for første gang oplever verden på egen hånd. Kan de klare sig uden deres mors erfaring at støtte sig til? Hvad kræver det for at stå på egne ben?. Og hvordan holder de sig raske og i sikkerhed?. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
08:30 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Ulla Essendrop ser tilbage på ugen, der er gået - og giver dig nogle af de bedste øjeblikke. Vi har besøg af bl.a. badmintonspiller Viktor Axelsen og skuespiller Kasper Leisner, der er med i "Frederik IX". Derudover vender vi "Megxit"-skandalen. Producerat år 2020.
09:00 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:05 
Landsbyhospitalet [Repris]
Efter David Cheritons tragiske død kommer hans mor til byen for at rydde op i hans ting. Meryl får til opgave at hjælpe den svigermor, som hun aldrig nåede at møde, mens David var i live - og som ikke ved, at Meryl var Davids kæreste. Samtidig har The Royal ansat en ny læge. En ung mand ved navn Jeff Goodwin, der hurtigt opdager, at The Royal ikke er noget helt almindeligt hospital. ,. Del 16. Producerat år 2004.
09:55 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2018.
10:40 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2018.
11:25 
Skattejægerne
Ikea-møbler er ikke det, man finder mest af hos marskandiseren Søren Falk. Men Søren har fået en gør-det-selv-idé, og pludselig får de nye møbler et helt andet udtryk. På Lykkegaard forsøger Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen ihærdigt at sætte gang i årets åbningssalg ved hjælp af temaet "friske farver". Og bilhandleren Søren Sørensen har den store pung fremme på en messe med gamle emaljeskilte. Producerat år 2015.
12:00 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på Kastaniegården. Frank fylder 25 år, så alle naboer er inviteret til fødselsdag og kartoffelhøst. Der skal også laves et nyt hus til gederne. Theresa har travlt med den lille nye bonderøv. Sendt først gang 08.11.09. ,. Säsong 2009. Del 13. Producerat år 2008.
12:30 
Kender Du Typen? - med sansefest og færdigmad
Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Programledare: Mads Steffensen.
13:15 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er denne gang i det sønderjyske grænseland, hvor mæglerne først skal forsøge at gætte prisen på et landsted i Øster Gejl med skæve detaljer på 1. salen. Dernæst går turen til Kollund, hvor der venter en spændende arkitekttegnet villa i forskudte plan, før der sluttes af med en topmoderne lejlighed med royale naboer. I hvert fald om sommeren, når kongefamilien residerer på Gråsten Slot. ,. Säsong 2017. Del 16. Producerat år 2017.
14:00 
Gintberg på Kanten - Viby J
Her kigger han blandt andet på helt nye tegninger af Kurt Westergaard, møder forstadens mest hårdtslående piger på rulleskøjter og besøger Danmarks eneste kondomfabrikant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Producerat år 2015. Programledare: Jan Gintberg.
14:30 
Mormor på mandejagt [Repris]
Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår? Judith på 70 har i hvert fald besluttet sig for, at det skal lykkes for hende. Også selvom gamle hjertesorger lurer under overfladen, og Tinder byder mere på frække tilbud end egentlige kærestepotentialer. 74-årige Susan er også fast besluttet på at hun skal have én at dele livet med. Men det kan være svært at finde en mand, der kan leve op til alle hendes krav. I Odense har 68-årige Bente udstyret sig med bil og båthorn i jagten på den rigtige mand. For om man er 14, 26, 35 eller 70, så er jagten på kærligheden den samme: svær, følsom og rigtig, rigtig sjov. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
15:15 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2010. "Forræderen". August 1945. Foyles afløser er endelig ankommet, men før den erfarne kommissær kan sige farvel til politiarbejdet, er der en sidste sag, der tiltrækker sig hans opmærksomhed. Et medlem af det britiske frikorps, der kæmpede på nazisternes side, risikerer dødsstraf for forræderi. Foyle undrer sig over, at den unge mand nægter at tale sin egen sag. Hvad er det, han ønsker at skjule? Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. ,. Del 22. Producerat år 2009.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
Hospitalets forstanderinde finder en lynkur, da et helt jazzband bliver syge. Dr. Ormerod bliver opsøgt af en ven, der mistænker sin kone for at have planer om at forgive ham. Og mens portøren Ken møder en gammel flamme, fortsætter Alun sin charmeoffensiv mod den skønne Samantha. ,. Del 18. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Tommy Seebach
Dansk dokumentar fra Et gribende portræt af den ukronede konge af Dansk Melodi Grand Prix, som i en alder af bare 53 år faldt om og døde af et hjerteslag. Tommy Seebach endte med at blive hovedperson i sin egen private tragedie. En hudløs ærlig dokumentar om manden, der fik det hele og mistede alt. Gennem interviews med familie og venner samt Tommys egne smalfilmsoptagelser kommer filmen helt ind under huden på det følelsesfulde og dybt musikalske menneske. Producerat år 2009.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Mandefald - Hulemanden og stærke kvinder
Aldrig har så mange mænd boet alene og været familieløse. Hver fjerde mand får aldrig børn, og halvdelen af alle ufaglærte mænd bor alene, ofte med en usund livsstil. Jan har i mange år kæmpet med ensomhed og med helbredet. Så nu er en operation eneste løsning, hvis han skal overleve. Buschaufføren Flemming tilhører den store gruppe af ufaglærte mænd, der aldrig har fået en familie. Han leder efter den eneste ene og tager til singlefester og tjekker datingsider. Men det er svært, for moderne kvinder stiller store krav, synes han. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
22:10 
En sag for mr. Whicher [Repris]
Engelsk krimidrama fra 2014. Over stregen. Den tidligere Scotland Yard-inspektør Jack Whicher arbejder nu som privatdetektiv. Whicher bliver hyret af den indflydelsesrige politiker sir Edward Shore, hvis søn er blevet udsat for trusler. Whichers efterforskning fører ham til de farligste dele af Londons havnekvarter. Men den bringer ham også sammen med en kvinde, der får hans frosne hjerte til at begynde at tø op. Whicher: Paddy Considine. Sir Edward Shore: Nicholas Jones. ,. Producerat år 2014.
23:40 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2012.
00:35 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2010. "Racespændinger". Krigen er forbi, men ikke alt er den rene idyl. Hastings er præget af racespændinger. En gruppe sorte amerikanske soldater, der venter på at blive sendt hjem, er uvelkomne i byen. Samtidig er Sam begyndt at arbejde på Adam Wainwrights guest house. Her ser nogle af gæsterne skævt til en ung enlig mor, der har fået et barn med en sort amerikansk soldat. Da der bliver begået et mord, må Foyle træde i aktion. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. ,. Del 21. Producerat år 2009.
02:05 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 15 av 48. Producerat år 2009.
02:50 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på Kastaniegården. Frank fylder 25 år, så alle naboer er inviteret til fødselsdag og kartoffelhøst. Der skal også laves et nyt hus til gederne. Theresa har travlt med den lille nye bonderøv. Sendt først gang 08.11.09. ,. Säsong 2009. Del 13. Producerat år 2008.
03:20 
Kender Du Typen? - med sansefest og færdigmad
Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Programledare: Mads Steffensen.
04:05 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er denne gang i det sønderjyske grænseland, hvor mæglerne først skal forsøge at gætte prisen på et landsted i Øster Gejl med skæve detaljer på 1. salen. Dernæst går turen til Kollund, hvor der venter en spændende arkitekttegnet villa i forskudte plan, før der sluttes af med en topmoderne lejlighed med royale naboer. I hvert fald om sommeren, når kongefamilien residerer på Gråsten Slot. ,. Säsong 2017. Del 16. Producerat år 2017.
04:50 
Skattejægerne
Bølgerne går højt i Hammer, for marskandiseren Rikke Fog skal rydde op på loftet. Og hendes far, Frede, er ikke enig med Rikke i, hvad der er trendy og salgbart. Antikvitetshandleren Mads Holst skal sælge en stor lysekrone på auktion, men han bliver selv fristet til at bruge penge. Og skrædderen Pauli Tvilling finder guld på Herning Stumpemarked. Producerat år 2015.
05:20 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Sannie Windelborg har store planer for sin kolonihaves terrasse. Den skal gøres sommerklar kun ved hjælp fra genbrugsmaterialer. I København skal Thomas forsøge at ramme en kundes ønske om en farverig diskocykel. Gamle skuffer bliver til nye anderledes møbler, når indretningsarkitekten Gitte Lacarriere går i gang med at upcycle dem. Producerat år 2014.
05:50 (06:00)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se