Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Grøn glæde [Repris]
Mette Stensholt Schau tager ud til en have i skærgården, hvor der er lidt rigeligt med vand, så det problem må løses. ,. Del 10 av 10. Producerat år 2014.
06:20 
Søren Ryge præsenterer [Repris]
Svend Aage. Han er en ældre mand, der bor alene på fødegården ved Lemvig. Hver onsdag kommer broderen Holger og hjælper med at lave mad til hele ugen. Han har nok at se til, både ude og inde, og han snakker så jysk, at udsendelsen er tekstet. Et klassisk Søren Ryge portræt!. ,. Producerat år 2019.
06:45 
Wales - Storbritanniens vilde vest
Tysk dokumentar fra 2019. Wales er Storbritanniens mindste område - med et landskab indhyllet i myter og sagn. Det var her, J.R.R. Tolkien hentede inspiration til det episke eventyr 'Hobbitten' og sin verdensberømte trilogi 'Ringenes Herre'. Tag med og oplev en region fuld af utæmmet liv, forrevne klipper og kuperede landskaber, når vi, ved hjælp af droner og mini-kameraer, zoomer ind på naturen og det fascinerende dyreliv i Storbritanniens vilde vest. Producerat år 2019.
07:40 
Mandefald - Hulemanden og stærke kvinder
Aldrig har så mange mænd boet alene og været familieløse. Hver fjerde mand får aldrig børn, og halvdelen af alle ufaglærte mænd bor alene, ofte med en usund livsstil. Jan har i mange år kæmpet med ensomhed og med helbredet. Så nu er en operation eneste løsning, hvis han skal overleve. Buschaufføren Flemming tilhører den store gruppe af ufaglærte mænd, der aldrig har fået en familie. Han leder efter den eneste ene og tager til singlefester og tjekker datingsider. Men det er svært, for moderne kvinder stiller store krav, synes han. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
08:25 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
09:20 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Goodwin sætter sit ry på spil, da en mineulykke vækker hans interesse for en ukonventionel behandlingsmetode. Samtidig bliver dr. Ormerod opsøgt af sin svigerfar, Henry, der lægger pres på ham for at få ham til at nå frem til en beslutning omkring sin kone, der har ligget i dyb koma i månedsvis. ,. Del 17. Producerat år 2004.
10:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 7. Producerat år 2018.
10:55 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2018.
11:40 
Skattejægerne
Verdens mest eksklusive messe med antikviteter overvælder Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen, som er rejst til Holland for at se nærmere på de dyre sager. Marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen går på jagt efter gode fund i en stor møbelbutik. Og skrædderen Pauli Tvilling finder stof med et helt særligt mønster i en svensk vintagetøjbutik. Producerat år 2015.
12:10 
Bonderøven [Repris]
Frank er en af de få vaskeægte bonderøve i Danmark - og han er stolt af det!. Det er ved at blive efterår på Djursland og Frank laver en kartoffelkule og tærsker hestebønner. Og så skal han i lære som bødker. Frank tager til Den Gamle By i Århus for at lave en egetræstønde. ,. Säsong 2009. Del 14. Producerat år 2008.
12:40 
Kender Du Typen? [Repris]
Hvilken type er det, der har 30 jakker i brug - og som gerne sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet?. Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. ,. Säsong 2015. Del 1. Producerat år 2015.
13:25 
Hammerslag [Repris]
Et liebhaversommerhus syd for Haderslev med skov til den ene side og hav til den anden. Det er, hvad der venter til forret i aftenens udgave af Hammerslag. Til hovedret serveres en hyggelig bolig med stråtag i landlige omgivelser nær UNESCO-byen Christiansfeld, mens desserten står på hjemmelavet træhus i god kvalitet og sjove detaljer. Velbekomme. ,. Säsong 2017. Del 17. Producerat år 2017.
14:10 
Gintberg på Kanten - Snejbjerg
Her møder Jan Gintberg blandt andre danmarksmesteren i skælkarper, danmarksmesteren i modelskibe og så finder han ud af, at Danmarks næststørste sten ligger et stenkast fra byen. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Producerat år 2015. Programledare: Jan Gintberg.
14:40 
Mormor på mandejagt [Repris]
Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår?. 70-årige Mona er taget helt til Kreta i jagten på en mand, som kan leve op til hendes ungdommelige sind. Judith skal på sin anden date med Kaj og prøver samtidig at navigere i datinglivets mange fristelser. Susan skal på sit livs første blind date og er fast besluttet på at give manden en fair chance. Men han slipper dog ikke for at svare på hendes gennemarbejdede liste af meget specifikke spørgsmål. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
15:25 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. "Evighedsringen". Eks-politimanden Foyle vender hjem fra USA, og han har dårligt sat fod på britisk jord, før han kontaktes af efterretningstjenesten MI5. Året er 1946. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. MI5 frygter, at en sovjetisk spionring forsøger at smugle atomhemmeligheder ud af landet. Og til Foyles forbløffelse hævder de endda, at hans gamle chauffør Sam er indblandet i sagen. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. ,. Del 23. Producerat år 2012.
16:55 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Ormerod og dr. Weatherill beslutter sig for at gøre deres forhold forbi - blot for at opdage, at hele hospitalet kender deres hemmelighed. Lucy og Samantha overtaler Meryl til en tur i byen. Dr. Klein bliver opsøgt af en stærkt utilfreds tidligere patient. Og et fald fra en hest sætter et ungt par på deres livs hårdeste prøve. ,. Del 19. Producerat år 2004.
17:45 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Kender Du Typen? - med grill på badeværelset
Hvem er det, der har 250 rejsedage om året?. Og som, når vedkommende er hjemme, masserer sin seng, elsker at gøre rent og spiller så højt, at hele huset ryster?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed med egen elevator i centrum af København. Programledare: Mads Steffensen.
20:30 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse
Drengekoret skal på en lang forårsturne til Kina, men det er ikke sikkert, alle kan komme med. Så der er ekstra meget på spil, for de drenge, hvor stemmerne er på vej i overgang. For Jonathan bliver det nogle nervepirrende uger og en tur til halslægen, der afgør hans billet til Kina. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Horisont
Stol aldrig på en hvid mand. I 2014 udløste en hvid politimands drab på en sort teenager raceuroligheder i USA og gjorde Black Lives Matter til en landsdækkende bevægelse. Rapperen T-Dubb-O var frontfigur i protesterne, og Horisont følger med ham ind i de sorte ghettoer for at se, hvordan det står til mere end fem år senere. Producerat år 2020.
21:55 
Wallander [Repris]
Svensk krimi fra 2009. Tyven. Ystad er blevet ramt af en bølge af villaindbrud, og en gruppe naboer beslutter at danne et vagtværn. En nat fanger de en mistænkelig mand, som de mishandler voldsomt. Dagen efter bliver en polsk mand meldt savnet af sin hustru. Wallander begynder at grave i sagen. Den polske mand er sporløst forsvundet, men i hans mobiltelefon finder Wallander en række rædselsvækkende billeder af en død kvinde. Karin: Stina Ekblad. ,. Producerat år 2008.
23:25 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2012.
00:10 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2005. Bebudet mord. Den studerende Ryan Petrie findes knivdræbt i en gyde. Senere samme dag findes pr-konsulenten Fiona Marshall myrdet på sit kontor. Drabsmetoden er den samme, men motivet er uklart. Er der en forbindelse mellem ofrene? Eller dræber morderen i flæng? Taggart-holdet forsøger at finde svarene, inden morderen slår til igen. ,. Producerat år 2004.
01:20 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 16 av 48. Producerat år 2009.
02:00 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 17 av 48. Producerat år 2009.
02:50 
Bonderøven [Repris]
Frank er en af de få vaskeægte bonderøve i Danmark - og han er stolt af det!. Det er ved at blive efterår på Djursland og Frank laver en kartoffelkule og tærsker hestebønner. Og så skal han i lære som bødker. Frank tager til Den Gamle By i Århus for at lave en egetræstønde. ,. Säsong 2009. Del 14. Producerat år 2008.
03:20 
Kender Du Typen? [Repris]
Hvilken type er det, der har 30 jakker i brug - og som gerne sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet?. Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. ,. Säsong 2015. Del 1. Producerat år 2015.
04:05 
Hammerslag [Repris]
Et liebhaversommerhus syd for Haderslev med skov til den ene side og hav til den anden. Det er, hvad der venter til forret i aftenens udgave af Hammerslag. Til hovedret serveres en hyggelig bolig med stråtag i landlige omgivelser nær UNESCO-byen Christiansfeld, mens desserten står på hjemmelavet træhus i god kvalitet og sjove detaljer. Velbekomme. ,. Säsong 2017. Del 17. Producerat år 2017.
04:45 
Skattejægerne
Ikea-møbler er ikke det, man finder mest af hos marskandiseren Søren Falk. Men Søren har fået en gør-det-selv-idé, og pludselig får de nye møbler et helt andet udtryk. På Lykkegaard forsøger Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen ihærdigt at sætte gang i årets åbningssalg ved hjælp af temaet "friske farver". Og bilhandleren Søren Sørensen har den store pung fremme på en messe med gamle emaljeskilte. Producerat år 2015.
05:20 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Blokhus vil Gitte Laccariere sætte sit helt eget kreative præg på et nyt køleskab i sommerhuset, men projektet er større end forventet. Peter og Jeppe Rose håber, de kan ramme kundens smag, når de skal lave møbler ud af gamle gulvbrædder til et renoveret sommerhus. Søstrene Anne og Sine har travlt med at færdiggøre deres showkollektion af upcyclet børnetøj, som gerne skulle overbevise en butiksejer om et fremtidigt samarbejde. Producerat år 2014.
05:50 (05:53)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se