Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Gift ved første blik - USA [Repris]
Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed?. Seks singler, som længe har jagtet kærligheden, har sagt ja til at gifte sig med en person, de aldrig nogensinde har mødt. Første gang de møder deres kommende ægtefæller er ved alteret i kirken. Men har de håbefulde singler virkelig modet til at sige ja til et helt fremmed menneske?. ,. Del 3. Producerat år 2014.
07:15 
Gift ved første blik - USA [Repris]
Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Seks kærlighedshungrende singler har sagt ja til at medvirke i et ekstremt eksperiment. De har sagt ja til at gifte sig med en person, de aldrig før har mødt. Første gang singlerne mødte deres kommende ægtefæller var til vielsen i kirken. Og nu skal de nye par så på bryllupsrejse. Men vil bryllupsrejsen bringe de nygifte par tættere sammen eller afskrække dem?. ,. Del 4. Producerat år 2014.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Holder øje med dig' og 'Ingen plan B' Gæst: Liva Guldberg Schrøder. Producerat år 2021.
10:20 
Gudstjeneste
Med Larrain til gudstjeneste i Gellerup Dagens tema er: Kærlighed. Dialogen mellem mig og mine nærmeste. I samarbejde med sognepræst Niels Hviid, har dagens vært Paula Larrain, inviteret prodekan, ph.d. i filosofi Anne Marie Pahuus, med som gæst. I gudstjenesten er der nadver og sognepræsten inviterer seerne til at være med i kærlighedens måltid. Gellerup kirkes kor og organist er Martin Lysholm Hornstrup står for det musikalske. Salmer: Der var så forunderlig klart i nat, 100salmer 800, Jeg ved en sang der aldrig ender, Kirkesangbogen 969, Kærligheds og sandheds Ånd, DDS 292, Kærlighed er lysets kilde, DDS 696. Producerat år 2021.
11:20 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 1998. Døden checker ind. Staben fra Maryhill politistation er samlet til en festlig middag på Crawford Hotel, da et mord ødelægger den gode stemning midt under aftenens stripnummer. Offeret er hotelmanageren Jay Erskine, og det skorter ikke på mistænkte - for Erskine var ikke ligefrem elsket af sine kolleger. ,. Producerat år 1996.
13:00 
Familien Löwander [Repris]
Svensk dramaserie fra 2020. Peter og det øvrige personale forbereder sig på at fejre sankthans på sommerrestauranten. Køkkenchefen Backe har store forventninger til aftenen. Nina og Calle er kolleger, men under overfladen ulmer der dybere følelser. ,. Säsong 1951. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
13:45 
Kender Du Typen? - Med rævehaler og kælerejer
Hvem er det, der pynter sine gardiner med rævehaler, holder rejer i et akvarium og hellere vil gå nøgen end gå med uægte pels?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en topstylet lejlighed i centrum af København, hvor næsten alle møbler er hjemmefabrikerede. Producerat år 2021. Programledare: Mads Steffensen.
14:15 
Løvens hule [Repris]
Stemningen er høj og tårerne triller, når Henrik træder ind foran løverne med sit betoninteriør, men kan løverne se potentialet i Henriks forretning, eller er de mere til tre venners mobile cykelværksted?. ,. Säsong 6. Del 2 av 9. Producerat år 2021.
15:15 
VM Håndbold
VM-sølvvinderne fra 2015, Qatar, møder i holdets anden kamp ved VM i Egyption de undertippede japanere, der har den tidligere tyske landstræner Dagur Sigurdsson på trænerbænken. Kommentatorer: Mathias Hauge Jacobsen og Kasper Søndergaard. Producerat år 2021.
16:05 
VM Håndbold
VM-sølvvinderne fra 2015, Qatar, møder i holdets anden kamp ved VM i Egyption de undertippede japanere, der har den tidligere tyske landstræner Dagur Sigurdsson på trænerbænken. Kommentatorer: Mathias Hauge Jacobsen og Kasper Søndergaard. Producerat år 2021.
17:00 
Tillykke, I skal have trillinger! [Repris]
Simone er gået i fødsel hele 10 uger før termin, og skal derfor have akut kejsersnit. Hos Debbie og David har Thea problemer med sprog og hørelse. De håber, et dræn i øret kan hjælpe. Kendra, Scarlett og Eleanor er stadig bagud i deres udvikling. Derfor skal de til screening for cerebral parese. Og Marias mave er stadig ikke sig selv, her halvandet år efter hendes lange graviditet med hele tre babyer. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
17:25 
Versus [Repris]
Kan en øksekaster holde koncentrationen, når hun bliver forstyrret af et heavyband, en klovn og en fyrværker?. Har Hjalte en chance i en bordtenniskamp mod den mangedobbelte Danmarksmester Mie Skov, hvis hun ikke må bruge sit bat?. Og hvordan vil det gå en flok skakspillere, når det ikke er brikker, men biler, de skal flytte? Det får du svar på i aftenens dueller, der også omfatter strandræs i Vendsyssel, hverdagsgenstande i styrketest og en jagt efter den hurtigste knallert på havnen. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden. Producerat år 2021.
19:00 
Bjørneungernes nye hjem
Britisk dokumentarserie fra 2020. Dyreforkæmper Giles Clark og holdet fra NGO'en Free The Bears er på farten igen. Denne gang for at redde to fem måneder gamle kravebjørneunger, som myndighederne har beslaglagt, efter en krybskytte skød deres mor i naturen - og forsøgte at sælge dem på internettet. Giles tager de sårbare bjørneunger med hjem, for at passe dem døgnet rundt. Kan han vinde deres tillid? Og hvordan sikrer han, at de ikke bliver stjålet fra bjørneinternatet?. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
20:00 
Skattejagt på museet
Joof og Koppel. Hella Joof og Nikolaj Koppel går på eventyr blandt uddøde dinosaurer, giftige slanger og i en p-kælder fyldt med gamle hvaler. De har fået unik adgang til nogle af Danmarks ældste og mest dyrebare skatte i Statens Naturhistoriske Museums enorme samling, der tæller hele 14 millioner genstande. Målet er at skabe deres helt egen udstilling og måske finde svar på vores allerstørste spørgsmål: Hvordan kom vi her? Hvorfor ser vi sådan ud? Og hvor er vi - og Jorden - på vej hen?. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
21:00 
21 SØNDAG
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2021.
21:40 
Familien Löwander
Svensk dramaserie fra 2020. Nina flytter ned til Erik og Christina i Skåne, men det bliver ikke den harmoniske genforening, hun havde håbet på. Helga fornemmer, at der er sket noget mellem Nina og Calle sankthansaften. Säsong 1951. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
22:25 
Dating for voksne
Svensk komediedramaserie fra 2020. Ellas ekssvigerinde Monica råder hende til at fokusere på sex i stedet for at gå rundt og sammenligne sig selv med Anna. Ella går på date med en mand, som søger intimitet og sensualitet, men hun gør en uventet opdagelse. Samtidig tager hun tvivlsomme metoder i brug for at holde styr på Siri. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
23:10 
Maria Lang [Repris]
Den forsvundne brud. Akademikeren Puck opklarer mordgåder i 50'ernes Sverige. En vordende brud forsvinder dagen før sit bryllup - og findes senere død med en buket liljekonvaller i hånden. Puck og hendes kommende mand, Eje, efterforsker sagen sammen med kriminalkommissær Christer Wijk. Puck: Tuva Novotny. ,. Producerat år 2011.
00:40 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Mørket falder på. Det er halloween, men for retsmedicineren Laura Hobson får festlighederne en brat ende, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et mord. Ofret er nemlig hendes gamle studiekammerat Ligiea, som Hobson skulle møde selv samme aften. Ligiea er fundet død med en pæl stukket gennem hjertet, og det bliver ikke det eneste makabre mord, som Lewis og Hathaway må forsøge at opklare. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2009.
02:10 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. ,. Säsong 2011. Del 1. Producerat år 2011.
02:40 
Danmarks næste klassiker [Repris]
Vi danskere har brug for lys - og gerne godt lys, derfor skabte Poul Henningsen flere lystekniske vidundere, der tit bliver studeret af kommende lampedesignere. Lampen er nemlig et af de vigtigste - og sværeste - møbler at designe, hvis lyset skal være både behageligt og brugbart. Derfor kommer de 5 designere på en hård prøve, når de skal designe en blændfri gulvlampe, der kan skabe et rum i rummet. For hvordan styrer man lyset på bedst mulig måde? Og er det bedst med reflekteret eller diffuseret lys? Og kan de 5 designere leve op til Poul Henningsen og skabe en lampe-klassiker?. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
03:40 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
Københavns Drengekor har et nært forhold til Kongehuset og drengene er vant til at synge for de Kongelige, men det kræver alligevel nerver af stål, når Jeppe på 12 år skal synge solo for Dronningen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
04:10 (04:16)
Udsendelsesophør
05:05 
Dage i haven [Repris]
Sammen med Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor skal det i dag i haven handle meget om en grøn væg med en lang historie og om at dyrke ting i højden og op ad væggene. Kokken Tareq tager sig som altid af maden, og en af ingredienserne i hans ret er ukrudt!. ,. Del 7 av 12. Producerat år 2013.
05:35 (06:38)
Bjørneungernes nye hjem
Britisk dokumentarserie fra 2020. Dyreforkæmper Giles Clark og holdet fra NGO'en Free The Bears er på farten igen. Denne gang for at redde to fem måneder gamle kravebjørneunger, som myndighederne har beslaglagt, efter en krybskytte skød deres mor i naturen - og forsøgte at sælge dem på internettet. Giles tager de sårbare bjørneunger med hjem, for at passe dem døgnet rundt. Kan han vinde deres tillid? Og hvordan sikrer han, at de ikke bliver stjålet fra bjørneinternatet?. Del 2 av 2. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå