Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Grøn glæde [Repris]
Denne sommer slår 'Grøn glæde' sig blandt andet løs i haverne hos tre gode naboer. Rækkehusenes haver er fuldstændig ens og ikke så inspirerende, men det skal være slut nu! Haverne skal fremover give mere glæde til beboerne, og så de skal skille sig ud fra hinanden. ,. Del 1 av 10. Producerat år 2012.
06:35 
Søren Ryge [Repris]
Dengang jeg var soldat. Tro det eller ej - Søren Ryge har været soldat, endda sergent, i hele to år. Han udøvede ingen bedrifter, men mindes nogle af de mest tåbelige ting. Og de bedste, selvfølgelig. ,. Producerat år 2019.
07:05 
De eventyrlige norske fjorde
Norsk naturprogram fra 2018. Norge har nogle af verdens mest dramatiske og unikke fjorde. De er dybe som bjergene omkring dem, og deres iskolde mørke farvande er fulde af liv. Tag med ned i en magisk og enestående undervandsverden, som mange ikke kender til - fyldt med mærkelige koraldyr med fjerlignende arme, farverige lysende søpølser og spækhuggere, der mæsker sig i store stimer af sild. Producerat år 2018.
08:00 
Horisont [Repris]
Stol aldrig på en hvid mand. I 2014 udløste en hvid politimands drab på en sort teenager raceuroligheder i USA og gjorde Black Lives Matter til en landsdækkende bevægelse. Rapperen T-Dubb-O var frontfigur i protesterne, og Horisont følger med ham ind i de sorte ghettoer for at se, hvordan det står til mere end fem år senere. ,. Producerat år 2020.
08:25 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
09:20 
Landsbyhospitalet [Repris]
Hospitalets forstanderinde finder en lynkur, da et helt jazzband bliver syge. Dr. Ormerod bliver opsøgt af en ven, der mistænker sin kone for at have planer om at forgive ham. Og mens portøren Ken møder en gammel flamme, fortsætter Alun sin charmeoffensiv mod den skønne Samantha. ,. Del 18. Producerat år 2004.
10:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2018.
10:55 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 10. Producerat år 2018.
11:40 
Skattejægerne
Knuthenborg Safaripark holder loppemarked, og marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, tager benene på nakken for at komme først ind. I Amsterdam finder antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen nogle meget specielle varer. Og skrædderen Pauli Tvilling fortsætter sin tur rundt i Sverige, hvor han blandt andet finder en brudekjole fra 1930'erne, som er topmoderne i dag. Producerat år 2015.
12:10 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. ,. Säsong 2009. Del 15. Producerat år 2008.
12:40 
Kender Du Typen? [Repris]
Loftet slår revner hos underboen på grund af alle de bøger, hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? har placeret i sit hjem. Underboen tager det dog med et smil, for hovedpersonen har til gengæld lovet at tage ham med til regnskoven i Amazonas for at se papegøjer og kvælerslanger. Livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad må nøjes med at komme i nærkontakt med en støvsugerrobot, når de skal regne ud hvilken kendt dansker, de besøger. ,. Säsong 2015. Del 2. Producerat år 2015.
13:25 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse!. ,. Säsong 2017. Del 18. Producerat år 2017.
14:10 
Gintberg på Kanten - Bolbro
På sin tur rundt i forstadslandet svinger Jan Gintberg i denne uge forbi Bolbro ved Odense. Her møder han blandt andre en shaman, som synger duet med sin hund, en 85-årig, der har verdensrekorden i længdespring, og så finder Jan ud af, at bestselleren hos bageren er et. røvhulu. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende lattere. Producerat år 2015. Programledare: Jan Gintberg.
14:45 
Mormor på mandejagt [Repris]
Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår? På Kreta har Mona sat jagten ind på underboen Poul. Susan er taget på fisketur, for at finde ud af om hun og flirten Gordon skal tage deres forhold et skridt videre. Bente er taget med singlevennerne til Kandis-koncert, for at kigge efter mænd. Og Judith inviterer Kaj forbi til en dans, for at få gang i flirten. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
15:30 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. "Buret". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. Tre sovjetiske afhoppere er fundet myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om der er en muldvarp i efterretningstjenesten. Hans efterforskning bringer ham til et mystisk, tophemmeligt militæranlæg uden for London. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. ,. Del 24. Producerat år 2012.
16:55 
Landsbyhospitalet [Repris]
Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer. ,. Del 20. Producerat år 2004.
17:45 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
I hus til halsen
I Haderslev bor Vivi (36) og Michael (47) med deres to børn i en villalejlighed på 86 kvm. Vivi lider af en kronisk tarmsygdom og har derfor behov for ro og plads. Men liggetiden er over 650 dage. Uvished og stress forværrer Vivis sygdom. Ejendomsmægler Line Franck, designer Søren Vester, familie og venner arbejder døgnet rundt på at få liebhaveriet frem i villalejligheden. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Det Politiske Talkshow
Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar. Producerat år 2020.
22:00 
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene [Repris]
Svensk krimi fra 2013. Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i det idylliske fiskerleje Fjällbacka. Det er den 13. december, og mange af Fjällbackas indbyggere sætter kurs mod kirken for at se Lucia-optoget. Desværre er Lucia-bruden forsvundet, og Erica begynder at undersøge, hvad der er hændt hende. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Kristina: Eva Fritjofson. ,. Del 6. Producerat år 2013.
23:30 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2012.
00:15 
Bryllup, begravelse og dåb [Repris]
Svensk dramaserie fra 2019. Sunny og Meja skal giftes. Brylluppet fører to meget forskellige familier sammen, men ikke alt på den store festdag går som planlagt. Ti minutters uhæmmet dårskab fletter nemlig familiernes skæbner sammen på en aldeles uventet måde. Stor, svensk drama-miniserie af instruktøren bag filmhittet 'Englegård'. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
01:40 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
01:45 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 18 av 48. Producerat år 2009.
02:30 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. ,. Säsong 2009. Del 15. Producerat år 2008.
03:00 
Kender Du Typen? [Repris]
Loftet slår revner hos underboen på grund af alle de bøger, hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? har placeret i sit hjem. Underboen tager det dog med et smil, for hovedpersonen har til gengæld lovet at tage ham med til regnskoven i Amazonas for at se papegøjer og kvælerslanger. Livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad må nøjes med at komme i nærkontakt med en støvsugerrobot, når de skal regne ud hvilken kendt dansker, de besøger. ,. Säsong 2015. Del 2. Producerat år 2015.
03:45 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse!. ,. Säsong 2017. Del 18. Producerat år 2017.
04:30 
Skattejægerne
Verdens mest eksklusive messe med antikviteter overvælder Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen, som er rejst til Holland for at se nærmere på de dyre sager. Marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen går på jagt efter gode fund i en stor møbelbutik. Og skrædderen Pauli Tvilling finder stof med et helt særligt mønster i en svensk vintagetøjbutik. Producerat år 2015.
05:00 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Peter og Jeppe Rose er spændte på, om virksomheden Zwilling bliver tilfreds med de møbler, de har bestilt. Thomas Dambo laver affald om til et kæmpe kunstværk på Roskilde Festival. Men projektet giver store udfordringer undervejs. I Aalborg går Sannie Windelborg i gang med at indrette sit hjem med upcyclede genbrugsmøbler. Producerat år 2014.
05:30 (05:33)
Udsendelsesophør - DR1
05:45 (06:15)
Grøn glæde [Repris]
At få den ideelle hæk er dagens tema. Når man står på planteskolen og skal vælge, er der meget at tage hensyn til: Hækken skal helst vokse hurtigt op, men den må ikke blive alt for høj, den skal helst ikke kræve for meget pleje, og samtidig må den gerne være tæt og smuk. Findes en sådan hæk?. ,. Del 2 av 10. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se