Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Historier med Søren Ryge [Repris]
Hver gang Søren Ryge sender direkte fra sin egen have, høster han et eller andet. Desuden fortæller han ind imellem, hvordan man gør det andre steder - ude på de store marker. Ærter, gulerødder, mælkebøtteblomster og kål. Og som dessert: Honning!. ,. Del 14. Producerat år 2017.
07:00 
Skattejægerne
Marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen er godt tilfredse med et køb, de gør i en antikbutik i Vestjylland - indtil de opdager, at de har købt katten i sækken. Boligstylisten Katrine Martensen-Larsen går på jagt efter gammelt keramik til en fotoserie. Og antikvitetshandleren Lasse Petersen forelsker sig hovedkulds i en lille, men meget dyr vase. Producerat år 2015.
07:30 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 88. Producerat år 2016.
08:30 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 89. Producerat år 2016.
09:30 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2003. Kompensation. Taggartholdet må en tur på landet, da en bonde omkommer i sit hjem under en påsat brand. En mund- og klovsyge-epidemi har ødelagt livsgrundlaget for mange af de lokale, og det lille samfund er præget af mistro og stridigheder mellem bønderne og beboerne i en ny bebyggelse i udkanten af landsbyen. Men er det nok til at begå mord?. ,. Producerat år 2004.
10:40 
De norske fjorde
Norsk naturprogram fra 2018. Norge har nogle af verdens mest dramatiske og unikke fjorde. De er dybe som bjergene omkring dem, og deres iskolde mørke farvande er fulde af liv. Tag med ned i en magisk og enestående undervandsverden, som mange ikke kender til - fyldt med mærkelige koraldyr med fjerlignende arme, farverige lysende søpølser og spækhuggere, der mæsker sig i store stimer af sild. Producerat år 2018.
11:35 
Lortemor [Repris]
Vi vil vores børn det bedste, og på de sociale medier kan vi spejle os i andre mødre, men hvad sker der med morrollen, når vi stræber efter at være perfekte? Kan vi nøjes med at være en "god nok" mor?. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
12:05 
I hus til halsen [Repris]
I tre år har ægteparret Birgit (76) og Jørgen (76) forsøgt at sælge huset i Mols Bjerge. Gælden vokser dag for dag og en økonomisk ruin truer. Parrets voksne børn er bekymrede, for det store hus belaster både forældrenes humør og helbred. Derfor hjælper børnene nu ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at flytte bjerge og at sætte skub i hussalget. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
13:05 
Cirkusrevyen [Repris]
Cirkusrevyen er noget helt specielt på Bakken og på DR1 og i dette års udgave er der et festligt gensyn med både Lisbet, Ulf, Niels, Henrik og Ditte og musikalske toner fra James Prices Orkester. Igen i år var der udsolgt i teltet på Bakken, da Lisbet Dahl var der med sin vidunderlige - meget lidt musikalske, men samtidig meget "sexede" sangerinde. Når Ulf i rollen som dronningefarmoderen foldede sig ud i en sky af røg. Hylende morsom er denne udgave af årets Cirkusrevy - man fristes til at sige igen. ,. Säsong 2011. Del 2 av 2. Producerat år 2011.
14:00 
Døden kommer til Pemberley [Repris]
Engelsk romantisk krimiserie fra 2013. Elizabeth Darcys svoger Wickham er anklaget for mord, og snart går retssagen mod ham i gang. Sagen slider hårdt på alle Pemberleys beboere. Wickham er en mand med mange fejl, men er han virkelig morder?. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2013.
15:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2012. "Døden og divaerne". Livet - og døden - efterligner kunsten, da Midsomer rammes af en række bizarre mord. Mordene er kopier af mordene i en række gyserfilm fra 60'erne. Alle filmene havde de to rivaliserende søstre Stella Harris og Diana Davenport i hovedrollerne. Efter mere end 40 år er de to søstre stadig bitre rivaler. Men har de noget med mordene at gøre? Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 15. Del 3. Producerat år 2012.
16:30 
Kender Du Typen? - med træsko og designertøj
Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup hopper i træskoene for at finde frem til den hemmelige hovedperson. Det er en, der er flyttet på landet og nu nyder at invitere naboerne til børnefødselsdag med håndskrevne invitationer. Programledare: Mads Steffensen.
17:00 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
Københavns Drengekor har et nært forhold til Kongehuset og drengene er vant til at synge for de Kongelige, men det kræver alligevel nerver af stål, når Jeppe på 12 år skal synge solo for Dronningen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
17:30 
Versus [Repris]
Gør dig klar til endnu en nervepirrende Versusaften, hvor der er noget på spil for både deltagerne i studiet og seerne derhjemme. Denne gang er der blandt andet eftersøgningsdyst midt om natten mellem én hundesnude og ni jægere. Hjalte og Tjelle skal besøge Onkel Reje på hans sørøverskib, og ude i skoven kæmper en éthjulet cykel og en klatrer om at komme både hurtigt ned og til tops igen på Sjællands højest tilgængelige punkt. I studiet tæller duellanterne både en dartspiller, en kloakmester, en discgolfer og en håndboldspiller, mens aftenen slutter af med faceoff mellem to slags fjernstyret grej: en drone og to fjernstyrede biler. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:05 
Dyrene om vinteren
Britisk naturprogram fra 2019. Vinteren er en magisk tid med bidende frost, glitrende sne og is. Men for mange dyr er det også den sværeste tid på året. Her går vi på opdagelse i de ekstraordinære strategier, som dyr har udviklet for at komme igennem de udfordrende kolde vintermåneder. Hvordan opmagasinerer de føde, holder varmen i ekstreme minusgrader og finder mad i den dybeste sne?. Producerat år 2019.
20:00 
Guld, Konge og Fædreland
Dansk dokumentar fra Sønderjyderne er tvunget i krig i tysk uniform. Europa er et helvede i flammer, mens gullaschbaronerne danser under lysekronerne i Danmark. Christian X bringer det danske monarki i fare og Emma Gad er ikke til at overse. Historien om danskerne under 1. verdenskrig fortælles af Kronprins Frederik og Prins Joachim samt efterkommere og familie til de personer, som viser et neutralt Danmark, der nyder godt af krigen, men som må erfare, at ikke alt bliver ved. Producerat år 2014.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2020.
21:40 
22. juli - Dagen der ændrede Norge [Repris]
Norsk dramaserie fra 2020. Journalisterne Anine og Harald begynder at forstå omfanget af hændelserne. Samtidig får politimanden Eivind en smertefuld opgave. ,. Del 3 av 6.
22:30 
Deep State [Repris]
Britisk thrillerserie fra 2018. Max vælger at stole på sin spionkollega Leyla. Sammen forsøger de at finde ud af, hvad der foregår. Hvorfor er MI6 begyndt at likvidere sine egne agenter? Hvad er det egentlige formål med MI6 og CIA's Iranmission? Mens Max og Leyla leder efter svarene, lander CIA-chefen Amanda Jones i London. Og hun er ikke tilfreds med sine britiske samarbejdspartnere. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
23:20 
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene [Repris]
Svensk krimi fra 2013. Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i fiskerlejet Fjällbacka. Efter en storm findes to dykkere døde af kystvagten. Kort efter bliver direktøren for et søfartsmuseum myrdet. Snart opdager Erica, at alle tre dødsfald har forbindelse til et skibsforlis fra 1820. Er det lykkedes nogen at finde vraget? Erica Falck: Claudia Galli Concha. Kristina: Eva Fritjofson. ,. Del 5. Producerat år 2013.
00:50 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2012.
01:45 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2010. "Det russiske hus". Juni 1945. 2. Verdenskrig er afsluttet, men den kaster stadig lange skygger. På Englands sydkyst overtales den erfarne kriminalkommissær Foyle til at fortsætte sin kamp mod mord, forræderi og andre forbrydelser en tid endnu. En russisk krigsfange, der kæmpede på tyskernes side mod Stalin, flygter fra den britiske hær. Foyle får til opgave at finde ham, hvilket fører ham på sporet af en beskidt regeringshemmelighed. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. ,. Del 20. Producerat år 2009.
03:20 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2015. Gamle sår. I 1984 forsvandt teenagepigen Carrie under den store engelske minearbejderstrejke. Nu dukker hendes halvt begravede lig op i en skov. Alle andre end pigens far troede, at den rebelske teenager var stukket af hjemmefra for at begynde på en frisk i London. Nu, mere end 30 år senere, sætter jagten på hendes morder ind. ,. Producerat år 2014.
04:50 
Skattejægerne [Repris]
Der er julestemning i Randers, hvor marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen dyster om omsætningen ved deres store juleloppemarked. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen skal dække et smukt julebord. Men det er svært at blive enige om stilen. Og skrædderen Pauli Tvilling modtager en sæk med et meget overraskende indhold. ,. Säsong 2015. Del 30. Producerat år 2014.
05:20 (05:23)
Udsendelsesophør - DR1
05:40 (06:10)
Grøn glæde [Repris]
Turen går til den botaniske have i Oslo. Haven blev anlagt i 1814, og her møder man både det typisk norske og det mere sjældne og eksotiske. ,. Del 9 av 10. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se