Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Valg i Storbritannien
Afgørelsen. DR er med, når de sidste stemmer tælles op i Storbritannien. Vi giver dig resultaterne og de første reaktioner på valgets udfald. Producerat år 2019.
09:25 
VM Håndbold
11:06 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
11:10 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
11:35 
Hammerslag
Hammerslag er i denne uge i Vendsyssel, hvor mæglerne skal gætte priser på både øst- og vestkysten. Først to charmerende, men meget forskellige, sommerhuse i Blokhus. Og til sidst en villa i første række til vandet i Frederikshavn, hvor det er tydeligt, at de to sjællandske mæglere er på udebane. Säsong 2016. Del 19. Producerat år 2016.
12:20 
VM Håndbold
14:30 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1985. Tennisstjernen. Den unge tennisstjerne Rory O'Brien kommer til Jersey for at spille en velgørenhedskamp. Bergerac er ikke begejstret, for med sin iltre opførsel får Rory John McEnroe til at ligne en vandkæmmet kordreng. For en gang skyld er det dog ikke Rory selv, der skaber ballade. Det er tværtimod ham, det går ud over - lige fra mystiske småuheld til trusler på livet. Hvem forsøger at skræmme ham?. Producerat år 2003.
15:25 
Miss Marple
Engelsk krimi fra 2010. Den gustne hest. Miss Marples gamle ven fader Gorman findes myrdet. Dagen efter modtager Marple et mystisk brev, som Gorman sendte kort før sin død. Brevet leder hende til Den gustne hest, en skummel kro, som bestyres af tre kvinder, der hævder, at de har magiske evner. Men kan heksekræfter hamle op med miss Marples intelligens og snilde?. Producerat år 2010.
16:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 6. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
19:30 
Julestjerner
13. december: Hos søstrene mormor søger Bjarne betjent en forklaring på det, der skete i Blomsterland. Kis og Kirsten er ved at forberede Lucia dagen og har uventede planer med Bjarne, inden de sender ham videre til nisserne i bakken. Her får Bjarne sig en overraskelse, og senere får han problemer med Vera Grus. Der venter også Sus og Bob en overraskelse, da de om aftenen tager tilbage til bakken med Observatoriet. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi, Vigga Bro, Jimmy Jørgensen, Chapper, Annika Aakjær. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. Del 13. Producerat år 2010.
19:55 
Der var engang en julekalender
Cirkus Julius. Producerat år 2012.
20:00 
Hvem var det nu vi var
Matador. I aftenens program skal det handle om tv-serien over dem alle: Matador!. Joakim Ingversen har inviteret Steen Langeberg, Sophie Løhde, Annette Heick og Frederik Cilius i studiet til en dyst om hele Danmarks Korsbæk. Det bliver til masser af sjove gensyn med de legendariske scener, når gæsterne bliver testet i, hvor godt de kender hundene, maden og musikken fra serien. Og hvem er hurtigst på piverten når Joakim Ingversen stiller spørgsmål om Maude, Mads, Ingeborg og alle de andre elskede personer fra Matador?. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores vejr
21:25 
Beck
Svensk krimi fra 2018. Djævelens advokat. En dansk mand - spillet af Roland Møller - går ind på en restaurant i Stockholm. Efter en kort ordveksling skyder han ejeren ned. For at undgå at blive afsløret lægger drabsmanden pres på sin advokat, Paul Beijer. Paul er bror til efterforskningsleder Alex Beijer, og morderen vil have ham til at hive oplysninger om vidnerne til mordet ud af sin søster. Producerat år 2019.
23:00 
The Code
Amerikansk thriller fra 2009. Da mestertyven Ripley bliver snydt af sin makker, kommer han til at hænge på makkerens gæld til den russiske mafia. Den kan han slippe af med, hvis han kan stjæle to værdifulde Fabergé-æg fra en topsikret kælderskakt. Først må Ripley finde en ny makker - og den stilfulde tyv Gabriel Martin har uden tvivl talentet. Men er han er til at stole på? Ripley: Morgan Freeman. Alex: Radha Mitchell. Producerat år 2009. Regissör: Mimi Leder, Skådespelare: Antonio Banderas.
00:35 
Annika Bengtzon
En plads i solen. En svensk familie findes død på Costa del Sol, og Annika Bengtzon sendes til Spanien for at dække sagen. Først tror politiet, at der er tale om et indbrud, der er gået grueligt galt. Det viser sig dog snart, at det er overlagt mord - og at familiens 16-årige datter tilsyneladende har haft held til at stikke af fra morderne. Hvor skjuler hun sig? Og hvad er mordernes motiv?. Producerat år 2011.
02:05 
Sherlock Holmes
Engelsk krimi fra 1992. Den adelige ungkarl. Lord Robert St. Simons unge brud forsvinder midt under bryllupsfrokosten. Det er en oplagt sag for den diskrete Sherlock Holmes, især da han opdager, at den forladte brudgoms tidligere liv er fuldt af dystre hemmeligheder. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Helena/Agnes. Anna Calder-Marshall. Producerat år 1986.
03:50 
Kender Du Typen? - Med bondeliv og bling bling
Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
04:35 (05:20)
Hammerslag
Hammerslag er i denne uge taget syd for grænsen til Tysklands svar på St. Tropez. Øen Sild er de rige og berømtes ferieparadis, og her skal man have den helt store pengepung frem, hvis man vil byde på de eftertragtede boliger. Vi starter dog i en lidt anden prisklasse på Rømø, hvor der venter mæglerne et hyggeligt, stråtækt sommerhus. Säsong 2016. Del 17. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se