Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
06:50 
VM Håndbold
08:35 
Sporløs
Natalie og hendes storebror, Carl, bliver efterladt af deres biologiske mor i Colombias hovedstad, Bogota, da de helt små. Det eneste Natalie og Carl ved er, at deres biologiske mor dengang gav dem til en veninde, som hun bad om hjælp til at passe dem indtil hun selv igen fik råd til at give dem mad og husly, men Natalie og Carls mor vendte aldrig tilbage for at hente dem. I 1999, på Natalies to års fødselsdag, bliver de hentet af deres danske adoptivforældre. Trods en god og kærlig opvækst i Danmark, har de altid ønsket at vide, hvad der skete dengang og finde deres biologiske mor. Med hjælp fra Sporløs, prøver de nu, om det kan lykkes dem at finde frem til deres biologiske mor i Colombia. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
09:20 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 6. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
10:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 13. Del 3. Producerat år 2016.
10:55 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 13. Del 4. Producerat år 2016.
11:35 
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet. Producerat år 2019.
12:20 
VM Håndbold
14:10 
Julen tur/retur - julemad
Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen tur/retur". 1.afsnit handler om julemad gennem tiderne. Vi skal bl.a. med ud på en gård anno 1958. Vi skal se klip fra halvfjerdserne, firserne og halvfemserne og til sidst selvfølgelig være i selskab med brødrene Price, der afslører en stor jule familie hemmelighed. Producerat år 2012.
14:25 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1985. Lav profil. Jagten på en skat, der formodes at ligge på havets bund, bringer den kendte arkæolog dr. Ferns til Jersey. Hans dykkerhold tilbyder aktier i projektet, men selv om Bergerac har mistanke om, at der er svindel med i spillet, kan han ikke bevise noget. Men hvad bringer så den berygtede gangster B.J. Farrell til øen?. Producerat år 2003.
15:25 
En morders hænder
Engelsk krimi fra 1990. Mesterdetektiven Sherlock Holmes må i aktion, da det lykkes hans ærkefjende professor Moriarty at undslippe galgen. Moriarty bortfører Holmes' bror, Mycroft, for at få fingrene i en vigtig efterretningshemmelighed. Og med dr. Watson ved sin side bliver Holmes blandet ind i en intrige, hvor ingen helt er den, han giver sig ud for at være. Dr. Watson: John Hillerman. Moriarty: Anthony Andrews. Producerat år 1990. Regissör: Stuart Orme, Skådespelare: Edward Woodward.
16:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 6. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne får Søren Falk fra Quriosa brug for både boremaskine og hammer til et nyt gør-det-selv-projekt. Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel får fyldt sit ostekurvedepot op på en antikmesse i Sverige. Og Simon Krogsgaard fra Krogsgaard-Klassik har vejrguderne mod sig på Vorbasse marked. Säsong 11. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:30 
Julestjerner
10. december: I forsamlingshuset er Big J lykkelig over at være genforenet med sit orgel. Bjarne Brugs forsøger uden held at overbevise Vera om, at overnaturlige kræfter er på spil, måske ligefrem nisser. I værkstedet hos Kim dukker endnu en forelsket trucker op, mens Tom får lov til at bruge sin rytmeboks hos Big J. Sus og Bob må op til Observatoriet på bakken, da et mystisk lys breder sig på himlen, men Søstrene mormor er kommet dem i forkøbet. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi, Vigga Bro, Jimmy Jørgensen, Chapper, Annika Aakjær og Nicholas Bro. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. Del 10. Producerat år 2010.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser?. Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
20:45 
Danmarks bedste portrætmaler
I semifinalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper otte spændte kunstnere om de fire eftertragtede finalepladser. Kunstmuseet i Tønder slår dørene op, når den verdenskendte forfatter Jussi Adler-Olsen og hele landets tv-darling, Rosa, fra "Den store bagedyst" lader sig portrættere, men som en overraskelse, har modellerne denne gang stor indflydelse på, hvem der går hele vejen til finalen. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Når forbrydelse ryster os
I flere år er antallet af anmeldelser for voldtægt og voldtægtsforsøg steget. Alene i 2018 modtog politiet over 1000 anmeldelser. Men kun omkring én ud af ti sager ender med en fældende dom i retten. Alle forbrydelser er selvfølgelig forfærdelige på hver deres måde - men især voldtægt er særskilt forfærdelig for ofrene, fordi man i den grad bliver angrebet på sin egen integritet, udtaler tidl. drabschef Bent Isager-Nielsen, der sammen med et hold af eksperter undersøger hvilke udfordringer denne type sager indeholder - og hvilke konsekvenser det kan få for de ofre, der bliver tvunget til sex. Producerat år 2019.
22:25 
Inden vi dør
Svensk krimiserie fra 2019. Christian trækkes dybere ind i mørket, og han tvinges til at tage større og større chancer. Hannas fortid med Jan sætter hende i en svær situation. Lena udfordres, da der kommer en endnu mere magtfuld organisation ind i billedet. Säsong 2. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
00:20 
Speakerine
Fransk dramaserie fra 2018. I 1960'ernes Frankrig er Christine den ideelle kvinde. Hun er hustru og mor, og så er hun tilmed en berømt studievært. Men en dag, netop som Christine er ved at gøre sig klar til at gå på skærmen, bliver hun udsat for et gådefuldt overfald. Det bliver starten på en række hændelser, der vender op og ned på hendes liv. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
01:15 
Taggart
Skotsk krimi fra 2001. Dødsfælden. Da en ung aktivist bliver myrdet af en snigskytte, bliver Mike Jardine og hans folk kastet ud i en kompleks sag om penge, politik og gamle udeståender - og holdet kommer til at betale en høj pris for sandheden. Producerat år 1996.
02:55 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1987. En sorgens mand. Under stort hemmelighedskræmmeri bliver Bergerac sendt til London på en farlig mission af sin chef, Crozier. I hovedstaden bliver han mødt af den uortodokse strømer Hallowes, og snart bliver han hvirvlet ind i et snørklet mysterium om mord, narkohandel og korrupte politifolk. Producerat år 2003.
03:50 
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet. Producerat år 2019.
04:35 (05:10)
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked. Säsong 11. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
05:40 (06:25)
Danmarks bedste portrætmaler
I semifinalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper otte spændte kunstnere om de fire eftertragtede finalepladser. Kunstmuseet i Tønder slår dørene op, når den verdenskendte forfatter Jussi Adler-Olsen og hele landets tv-darling, Rosa, fra "Den store bagedyst" lader sig portrættere, men som en overraskelse, har modellerne denne gang stor indflydelse på, hvem der går hele vejen til finalen. Del 5 av 6. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se