Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Bidt af naturen
Morten DD har fået nys om, at en helt ny insektart kryber rundt i de nordsjællandske skove. Det er en flok amatør-biologer, der har spottet det lille dyr, og Morten kan slet ikke vente med at starte sin egen eftersøgning for at finde ud af, om det virkelig er en ny art. Del 10. Producerat år 2011.
06:50 
Ryd forsiden
Dødstrusler og deadlines. I et valgår har DR fået unik adgang ind i det ellers lukkede maskinrum hos tre af Danmarks største morgenaviser: Berlingske, Information og JydskeVestkysten. Vi skildrer de ildsjæle, der står bag nyhederne og oplever journalisternes op- og nedture i en hektisk hverdag fyldt med deadlines og store dilemmaer. Vi er med, når den nye praktikant modtager dødstrusler for sine artikler og når en hel redaktion bliver berørt, da nyheden om et terrorangreb i New Zealand tikker ind. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
07:50 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:20 
Kære nabo - gør bras til bolig - Fredericia
I Vejlby ved Fredericia har rodet gennem flere år hobet sig op rundt omkring i Lars og Rikke Tang Nielsens hus. Men på grund af sygdom og deraf en stram økonomi kan parret ikke selv komme i bund med oprydningen og få indrettet sig, som de drømmer om. Derfor har de bedt designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, om hjælp til at komme videre. Opgaven er imidlertid temmelig omfattende, og derfor må Natalia og Søren have fat i alle de naboer, de kan komme i nærheden af, for at nå i mål. Og i mål kommer de - ikke bare med oprydning og overraskende designløsninger baseret på genbrug - men også men en fornyet gejst og lyst til at dyrke det gode naboskab. Producerat år 2016.
09:05 
Helt lyrisk
Både den internationalt kendte sangerinde Aura og populære Wafande kommer ud for en stor opgave, når de bliver bedt om at skrive en sang til et digt. Kun værten Lise Rønne kender digtet på forhånd. Aura føler ikke hun kan leve op til sin kærlighedslyrik, og har svært ved at finde melodien. Wafande bliver hårdt ramt af sit samfundskritiske digt, der foregår i Congo. Det er der hans familie stammer fra, og Wafande bliver nødt til at åbne op for sin alvorlige side. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
09:35 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:36 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2017. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 5. Del 12 av 12. Producerat år 2017.
10:30 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 13. Del 1. Producerat år 2016.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 13. Del 2. Producerat år 2016.
12:00 
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten. Producerat år 2019.
12:45 
Kender Du Typen? - Med kaffebar og luksushonning
Hvem er det, der gerne selv svinger malerpenslen og altid går i uldsokker, men også bliver inviteret til bal hos Dronningen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ungt hjem i det centrale Aarhus. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
13:35 
Hammerslag
Hammerslag begynder i denne uge i Skodsborg nord for København, hvor mæglerne kommer på glatis fra start. Og det bliver ikke lettere at gætte prisen på de to næste boliger. Først venter nemlig en gennemrenoveret lejlighed på Frederiksberg, hvor der ikke er sparet på noget som helst, før der sluttes af med et rækkehus i de eftertragtede Kartoffelrækker ved søerne. Säsong 2016. Del 15. Producerat år 2016.
14:20 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1985. Sort magi. En mand omkommer efter en bilulykke - som måske alligevel ikke var en ulykke. Det hævder i hvert fald en anonym kvinde i en opringning til politiet. Sagen leder Bergerac til en forfatter, der er blevet berømt på sine bøger om sort magi. Bergerac tror ikke på det okkulte, men det er der tilsyneladende andre, der gør. Producerat år 2003.
15:10 
Sherlock Holmes
Engelsk krimi fra 1992. Den adelige ungkarl. Lord Robert St. Simons unge brud forsvinder midt under bryllupsfrokosten. Det er en oplagt sag for den diskrete Sherlock Holmes, især da han opdager, at den forladte brudgoms tidligere liv er fuldt af dystre hemmeligheder. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Helena/Agnes. Anna Calder-Marshall. Producerat år 1986.
16:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 6. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Skattejægerne
I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked. Säsong 11. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:30 
Julestjerner
9. december: Søstrene mormor efterlyser julestjerner, og John tager med Sus til København for at købe ind på blomstertorvet. Bjarne besøger Vera for at fortælle om de tre nye naboer fra universitetet. Vera opsøger videnskabsmændene og giver dem et tilbud. Inde i byen genser Sus sit cykelhold, men det går ikke, som hun har håbet. I Brugsen vågner Bjarne Betjent, da mystiske ting begynder at ske omkring ham. Bjarne tror, det er Tom, der er på spil - men sandheden er en helt anden. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi, Vigga Bro, Jimmy Jørgensen, Chapper, Annika Aakjær. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. Del 9. Producerat år 2010.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Sporløs
Natalie og hendes storebror, Carl, bliver efterladt af deres biologiske mor i Colombias hovedstad, Bogota, da de helt små. Det eneste Natalie og Carl ved er, at deres biologiske mor dengang gav dem til en veninde, som hun bad om hjælp til at passe dem indtil hun selv igen fik råd til at give dem mad og husly, men Natalie og Carls mor vendte aldrig tilbage for at hente dem. I 1999, på Natalies to års fødselsdag, bliver de hentet af deres danske adoptivforældre. Trods en god og kærlig opvækst i Danmark, har de altid ønsket at vide, hvad der skete dengang og finde deres biologiske mor. Med hjælp fra Sporløs, prøver de nu, om det kan lykkes dem at finde frem til deres biologiske mor i Colombia. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
20:45 
Ingen er perfekt - Alle kan noget
TV-Glad startede som verdens første tv-station for udviklingshæmmede. I dag er Glad en arbejdsplads for mennesker med og uden handicap. Marie og Janick skal til casting på en reklamefilm. I dag er det blevet mere normalt, at udviklingshæmmede får rigtige jobs som skuespillere, og de er spændte på, om de får en rolle. Jacob skal lave mad til teatrets forårsfestival, hvor skuespillerne kommer under stort pres. Og så kan Glad fejre sit 20 års jubilæum. For alle kan noget. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Horisont Live
Det splittede kongerige. 65 millioner briter vælger torsdag nyt parlament. Fremtiden er usikker, politikerleden vokser og kongeriget er historisk splittet. Fra Skotland i nord til England i syd ulmer vreden og frustrationerne. Horisont sender direkte fra en valgkamp, der kan få store konsekvenser for såvel folk som grænsedragninger. Producerat år 2019.
22:20 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2019. En kniv i ryggen. Det er titlen på krimiforfatteren Jack Rudds seneste bog - og det er den skæbne, Rudd selv ender med at lide, da han kommer til Brokenwood for at læse op fra bogen. Nu er det op til Mike Shepherd at finde ud af, hvem der førte kniven. Säsong 6. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
23:55 
Speakerine
Fransk dramaserie fra 2018. I 1960'ernes Frankrig er Christine den ideelle kvinde. Hun er hustru og mor, og så er hun tilmed en berømt studievært. Men en dag, netop som Christine er ved at gøre sig klar til at gå på skærmen, bliver hun udsat for et gådefuldt overfald. Det bliver starten på en række hændelser, der vender op og ned på hendes liv. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
00:50 
Taggart
Skotsk krimi fra 2000. Tango med døden. Davie O'Connor skal giftes. Han fejrer det ved at springe ud i faldskærm sammen med de nærmeste venner, der alle er medlemmer af den samme tangoklub. Davie kommer imidlertid en del hurtigere ned end vennerne, for nogen har ødelagt hans faldskærm. Hvad er motivet? Penge? Jalousi? Eller noget helt tredje?. Mike Jardine og hans folk forsøger at finde svaret. Producerat år 1996.
02:25 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1987. Tilgivelsens synd. Nazijægeren Aaron Rosenbaum leder efter Gustav Müller, en gammel nazist, som formodes at have slået sig ned på Jersey. Bergerac beslutter sig for at hjælpe Rosenbaum, men er det bedre at tilgive efter så mange år?. Producerat år 2003.
03:25 
Sherlock Holmes
Engelsk krimi fra 1991. Pengeafpressernes konge. Kun få forbrydere har udmanøvreret Sherlock Holmes. Pengeafpresseren Charles Augustus Milverton er en af dem. Ved hjælp af en samling delikate breve truer han nu med at ødelægge en ung society-dames bryllup. Holmes må gribe til en desperat udvej. Dr. Watson: Edward Hardwicke. Charles Augustus Milverton: Robert Hardy. Producerat år 1986.
05:10 
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten. Producerat år 2019.
05:55 (06:20)
Horisont Live
Det splittede kongerige. 65 millioner briter vælger torsdag nyt parlament. Fremtiden er usikker, politikerleden vokser og kongeriget er historisk splittet. Fra Skotland i nord til England i syd ulmer vreden og frustrationerne. Horisont sender direkte fra en valgkamp, der kan få store konsekvenser for såvel folk som grænsedragninger. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se