Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
En reporter på tur
En anderledes forestilling. Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag besøger Anne et teater i Malmø, hvor det ikke er hvem som helst, der arbejder. Husets fastansatte skuespillere har alle en funktionsnedsættelse, men det er ikke det, teatret fokuserer på. Anne Lundberg har fået lov til at følge teamet tæt op til premieren på Shakespeares forestilling" Stormen". Der er let til latter, kram og gråd, for nerverne står naturligvis på højkant. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
07:35 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 1. Producerat år 2018.
08:20 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 2. Producerat år 2018.
09:05 
Taggart
Skotsk krimi fra 1998. En nævefuld chips. En ung kvinde falder i døden fra en bro. Det står hurtigt klart, at der er tale om mord, men Taggartholdet har ikke mange spor at gå efter. Samtidig vover tre småforbrydere sig ud, hvor de ikke kan bunde, da de røver en varevogn, som ikke indeholder den forventede last. En sag, der belaster Robbie, da det viser sig, at han har lidt for tætte bånd til en af sagens hovedpersoner. Producerat år 1996.
10:50 
Dyrene I Zoo
Britisk dokumentarserie fra 2017. Der er flere tusinde dyre-hanner i Chester Zoo. Og skal der produceres nyt afkom, er det op til dem at tage initiativ. Men det går ikke altid efter planen. Hos okapierne er hannen Stomp så ivrig, at han kommer til at skade hunnen K'tusha med sit horn. Og hos kasuarerne - verdens farligste og mest sjældne fugl - sker der absolut intet mellem hannen Asmat og hunnen Tamika. Nu viser det sig, at Tamika måske slet ikke er en hun - men en han. Følg med i livet bag hegnet og inde i burene i Chester Zoo. Säsong 3. Del 6 av 7. Producerat år 2019.
11:40 
Vores livgivende vandløb
Tysk naturprogram fra 2019. . (One in a thousand) Velfungerende økosystemer er det bedste forsvar mod klimaforandringer. Men den chokerende virkelighed er, at kun et ud af tusind vandløb i Centraleuropa er intakte - og mange planter og dyrearter har svært ved at overleve. Hvad vil der ske med disse vigtige levesteder?. Vil de kollapse eller få plads til at komme sig?. Producerat år 2019.
12:35 
Hammerslag - Københavnerne rykker sydpå
Hvad gør københavnerne, når deres lejlighed bliver for lille? De flytter selvfølgelig sydpå. Men hvor meget mere bolig, kan du så få for pengene, når du siger farvel til storbyen? Det finder vi ud af, når Hold Øst og Vest skal gætte salgspriser på Sydsjælland. I Næstved skal vi se et charmerende bindingsværkshus fra 1894, og så lægger vi vejen forbi Faxe og en villa med rigeligt med plads, og så slutter vi af i landlige omgivelser med et gammelt landsted, hvor hele tre generationer flytter sammen. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
13:20 
Helt lyrisk
Lise Rønne giver de to musikere Poul Krebs og Bro den svære udfordring, at sætte musik til et digt og spille sangen live foran et publikum. Krebs kender digteren, men har aldrig før prøvet at synge et digt, og han bliver nødt til at tænke utraditionelt for at løse opgaven. For 23-årige Bro er det hans livs sværeste musikalske opgave, og han frygter at glemme teksten. Men sangen bliver en åbenbaring for den populære artist, som tager sit eget liv op til overvejelse. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
13:50 
Champions League Håndbold
16:00 
Danmarks bedste portrætmaler
I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn nøje udvalgt 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. Denne gang mødes de første seks kunstnere på Kunstmuseum Brandts i Odense, hvor skuespiller Nicolaj Kopernikus og sanger Hilda Heick sidder model, men kun to kunstnere går videre til semifinalen. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
16:45 
Sporløs
I 1998 bliver Lucie født i Tjekkiet. Da hun er halvandet år gammel bliver hun adopteret til Ribe i Danmark. Lucie er vokset op i trygge omgivelser med en kærlig familie og en bror, men hun har altid følt sig meget forbundet til sine roma-rødder. Nu tager hun med Sporløs til sit fødeland for at prøve at finde sin tjekkiske familie og få svar på alle de spørgsmål, hun har gemt på hele sit liv. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
17:30 
Hvem var det nu vi var
Store danske sportspræstationer. Joakim Ingversen har inviteret Tina Müller, Claus Elming, Rikke Hørlykke og Lars Krogh Jeppesen i studiet til en dyst om nogle af de største danske sportspræstationer. Hvor godt kender de fire deltagere Pernille Blume, Caroline Wozniacki, Ole Olsen og Preben Elkjær? Og hvem er hurtigst på piverten, når Joakim Ingversen drejer på det store sports-lykkehjul og stiller spørgsmål om de sidste fire årtiers sportspræstationer?. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:10 
Dyrene I Zoo
Britisk dokumentarserie fra 2017. For de eksotiske dyr i Chester Zoo er vinteren noget af en prøvelse. Den to uger gamle giraf-unge Murchinson er ikke meget for at forlade det opvarmede girafhus. Jaguaren Napo får ikke længere medicin til at dæmpe sin parringslyst - men alligevel er der ikke meget romantik på den opvarmede sten mellem ham og Goshi. Hos kamæleonen Mr. Parsons er der kommet kvindeligt besøg. Forhåbentlig går det bedre end sidst, han skulle forsøge at parre sig. Fire uger brugte Mr. Parsons på i slowmotion at nærme sig hunnen. Og da han endelig var fremme, faldt hun ned af pinden og var død. Säsong 3. Del 7 av 7. Producerat år 2019.
20:00 
Den store bagedyst
Ferie! Det er den afslappende overskrift for bagedysten denne gang. Men det bliver alt andet end "piece of cake" og afslapning, når de fem amatørbagere får afsløret kagen i den hemmelige udfordring - en kage som dommer Markus Grigo har udviklet. Der er også ferie-cocktails på menuen. Så deltagerne giver deres kreative bud på, hvordan kage bliver til smagsoplevelser a la white russian, sangria og pina colada. Og så tager bagningen en tur rundt i verden med spiselige, berømte bygningsværker. Del 7 av 9. Producerat år 2019.
21:00 
Junglebogen
Amerikansk adventure-drama fra 2016. Drengen Mowgli er vokset op blandt de vilde dyr i den indiske jungle. Da han trues af tigeren Shere Khan, er tiden kommet til at tage hjem til menneskenes landsby. Ledsaget af panteren Bagheera begiver han sig af sted gennem junglen. Undervejs møder han mange farverige skabninger, ikke mindst den ubekymrede bjørn Baloo. Stemmer: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Scarlett Johansson m.fl. Producerat år 2016. Regissör: Jon Favreau.
22:45 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2016. Brokenwoods indbyggere er samlet for at begrave den nyligt afdøde digter Declan O'Grady. Tror de. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste?. En ny sag for Mike Shepherd. Säsong 3. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
00:15 
Annika Bengtzon
Hedebølge. En kvindelig stripper findes myrdet. Det viser sig, at en højtstående politiker har besøgt stripklubben samme aften, og snart er han mistænkt for mordet. For kriminalreporter Annika Bengtzon vækker sagen minder, som hun helst vil glemme, og hun bliver som besat af at finde den unge kvindes morder. Spiken: Leif Andrée. Producerat år 2011.
01:45 
Vera
Engelsk krimiserie fra 2013. Pigen fra Irak. Den erfarne og ligefremme Vera Stanhope er kriminalinspektør i Nordøstengland. Kirurgen Dan Marsden bliver skudt i sit hjem, og hans to teenagedøtre bortføres. Vera og hendes hold kaster sig ud i et kapløb med tiden for at finde drabsmanden og redde de to søstre. Men snart tager sagen en overraskende og voldsom drejning. Producerat år 2013.
03:15 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den blå karfunkel". En ædelsten, der bringer ulykke, og en julegås spiller hovedrollerne i aftenens mysterium. Del 7.
04:05 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Blodbøgene". Holmes opsøges af den unge guvernante Violet Hunter. Hun har fået et mærkeligt tilbud af den midaldrende Jephro Rucastle på den afsides beliggende gård "Blodbøgene". Holmes vejrer fare for den unge pige. Del 8.
05:00 (05:45)
Hammerslag
Årets første udgave af Hammerslag foregår i Nordjylland i byen Ballerum ved Thisted. Her skal prisen på et stråtækt hus fra 1923 gættes. Derefter tager vi turen lidt sydpå til Bedsted. Vi skal se på en liebhaverejendom midt i Nationalpark Thy. Hvad mon placeringen betyder for mæglernes gæt?. Aftenen slutter af i Hurup, hvor mæglerne skal gætte prisen på et arkitekttegnet hus med runde former fra 2000. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
05:55 (06:25)
Bidt af naturen
Der sker meget mere i et myrebo, end vi måske går og tror. Morten DD er denne gang taget i felten for at stikke armene dybt ned i myregangene og finder rovbiller, edderkopper og andre overraskelser. Ved tuerne møder han også forskeren Mogens Gissel Nielsen, som har viet 40 år af sit arbejdsliv til fliser og myreforskning. Se hvad der er kommet ud af det, når Morten DD tager ud til de mange tusind kriblende væsner i Mols Bjerge. Del 5. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se