Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Søren Ryge præsenterer
Anders og Julius for allerallersidste gang. I juli viste vi programmet 'Anders og Julius for aller sidste gang'. Det var i anledning af, at deres gård er blevet solgt og revet ned, og vi så bl.a. , hvordan den gamle traktor, Fordson Dextaen, har overlevet og nu står på en lille bakke i Midtjylland. Nu er der dukket endnu en stump op fra brødrenes fortid - et stykke gammelt jern fra en aflæsservogn! Det er genfødt og fortæller den smukkeste historie. Producerat år 2019.
07:00 
Madmagasinet - Indmad
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om indmad, som efterhånden kun sjældent er at finde i danskernes daglige måltider. Mette Frisk undersøger blandt andet, hvad der bliver af al den indmad, som danskerne ikke gider at spise. Og så udsætter hun en fjerdeklasse for en blindsmagning af svinehjerter for at finde ud af, om det er smag eller psyke, der spiller ind, når indmaden vælges fra ved køledisken. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre retter med lever og kråser i sit køkken. Og han kaster sig ud i den måske kommende klassiker "friterede lammetestikler" á la "boller i karry". Producerat år 2017.
07:30 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:25 
Når forbrydelse ryster os
Min mand er voldelig. I Danmark anslås 38.000 kvinder om året til at være ofre for partnervold. Det tal har været stabilt gennem de sidste 10 år. Det er ofte svært for kvinderne at forlade de voldelige partnere og mange episoder bliver aldrig anmeldt. Det her med kvinder der bliver udsat for vold i hjemmet er uhyggeligt. Dels fordi volden foregår der hvor man burde føle sig allermest tryg, dels fordi problemet på trods af mange forskellige indsatser har vist at være vanskeligt for alvor at gøre noget ved, fortæller tidl.chef for rejseholdet Bent Isager, der sammen med et hold af eksperter undersøger hvorfor kurven på dette område er så svær at knække og hvordan vi hjælper kvinderne med at komme volden til livs.__. Producerat år 2019.
08:55 
Det Politiske Talkshow
09:31 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:35 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2016. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 4. Del 8 av 12. Producerat år 2015.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 136. Producerat år 2018.
11:30 
Auktionshuset - Julespecial
I Bredgade står julen for døren, og ejer Jesper Bruun Rasmussen pønser på overraskelser til store og små. Traditionen tro bliver det gamle hus pyntet op fra kælder til kvist inden julens auktioner, og der er store forventninger til høje hammerslag på funklende smykker - lige til at putte under juletræet. Inden auktionerne går løs, får herren i huset med hjælp fra sin datter i dynastiet, Alexa Bruun Rasmussen, samlet både sin nærmeste familie og skattede medarbejdere til lidt hygge og juleklip. Imens far og datter styrer løjerne i Bredgade, tager søn og 3. generation i firmaet, Frederik, ud af huset med både jule-velgørenhed og en god forretning for øje. Del 1 av 2. Producerat år 2014.
12:00 
Nak & Æd - et rensdyr i Grønland
Den kolde vind står ind fra indlandsisen. Lige her, op ad isen, har de to venner slået lejr. De skal skyde et rensdyr til kokkens gryder. Men Grønland er et gigantisk land, og man skal vandre i mange timer for at finde det store dyr. Og så er det ikke sikkert, man kan komme tæt nok på. Säsong 9. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
12:45 
Kender du typen?
Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i?. Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos?. Säsong 2017. Del 5. Producerat år 2017.
13:30 
Hammerslag
Årets første udgave af Hammerslag foregår i Nordjylland i byen Ballerum ved Thisted. Her skal prisen på et stråtækt hus fra 1923 gættes. Derefter tager vi turen lidt sydpå til Bedsted. Vi skal se på en liebhaverejendom midt i Nationalpark Thy. Hvad mon placeringen betyder for mæglernes gæt?. Aftenen slutter af i Hurup, hvor mæglerne skal gætte prisen på et arkitekttegnet hus med runde former fra 2000. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
14:15 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1982. En fugleelskers fald. Et kamerahold er ved at optage en tv-reklame langs Jerseys kyst, da hovedpersonen, en ung portugisisk drageflyver, pludselig forsvinder. Senere findes han dræbt på den anden side af øen - og alt tyder på, at der er tale om mord. Bergerac efterforsker sagen, der fører til en dramatisk konfrontation på Jerseys forrevne klippekyst. Producerat år 2003.
15:10 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den fastboende patient". Sherlock Holmes opsøges af den unge læge Percy Trevelyan, hvis private patient Blessington efter et par fredelige år pludselig er bange. For hvem - eller for hvad?. Del 11.
16:05 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "De rødhåredes klub". Pantelåneren Jabez Wilson reflekterer på en annonce, der efterlyser rødhårede mænd. Efter to måneders bizar beskæftigelse opløses "De rødhåredes klub", og en forvirret Wilson opsøger Sherlock Holmes. Del 12.
16:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2016. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 4. Del 9 av 12. Producerat år 2015.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Hvem var det nu vi var
Store danske sportspræstationer. Joakim Ingversen har inviteret Tina Müller, Claus Elming, Rikke Hørlykke og Lars Krogh Jeppesen i studiet til en dyst om nogle af de største danske sportspræstationer. Hvor godt kender de fire deltagere Pernille Blume, Caroline Wozniacki, Ole Olsen og Preben Elkjær? Og hvem er hurtigst på piverten, når Joakim Ingversen drejer på det store sports-lykkehjul og stiller spørgsmål om de sidste fire årtiers sportspræstationer?. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores vejr
21:25 
Run All Night
Amerikansk actionthriller fra 2015. Mafiamorderen Jimmy Conlon har set bedre dage. Jimmy plages af fortidens synder og iagttager helst verden gennem et fyldt whiskyglas. Men da Jimmys voksne søn, Mike, rager uklar med Jimmys arbejdsgiver, må den afdankede mafiamand igen i aktion. Kun Jimmy kan redde Mikes liv, og snart er det Jimmy, der har en flok morderiske mafiafolk på nakken. Producerat år 2015. Medverkande: Joel Kinnaman, Liam Neeson, Ed Harris, Regissör: Jaume Collet-Serra.
23:15 
Training Day
Amerikansk krimidrama fra 2002. Jake Hoyt er nyuddannet politimand og vil gerne arbejde som narkobetjent. Han får én dag til at bevise over for narkoafdelingens erfarne leder, Alonzo Harris, hvad han dur til. Stillet over for Alonzos særegne fortolkning af loven, kæmper Jake med sin samvittighed, men får også mistanke om, at han måske selv indgår i Alonzos planer. Denzel Washington modtog en Oscar for bedste hovelrolle for filmen. Alonzo: Denzel Washington. Jake: Ethan Hawke. Blue: Snoop Dogg. Producerat år 2001. Regissör: Antoine Fuqua.
01:10 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2016. Pubejeren Ray har taget sig et bijob. Han er begyndt at lave 'Ringenes herre'-udflugter for udenlandske turister. Men snart får Ray andet at tænke på. Hans kone findes død under en gigantisk skumedderkop - forgivet med ægte edderkoppegift. Hvem står bag? Mike Shepherd går på jagt efter svaret. Säsong 3. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
02:40 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den krogede mand". Holmes opklarer en obersts død og afdækker en gammel kærlighedshistorie med rødder i den dødes fortid i Indien. Del 5.
03:30 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Det plettede bånd". Under et besøg på en afsides liggende landejendom finder Holmes og Watson et særpræget mordvåben. Del 6.
04:25 
Kender du typen?
Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i?. Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos?. Säsong 2017. Del 5. Producerat år 2017.
05:05 (05:45)
Hammerslag
Det er efterårets sidste udsendelse af Hammerslag. Vi er taget til den smukke solskinsø, Bornholm, hvor mæglerne først skal gætte prisen på en landejendom fra 1909 tæt ved Almindingen. Næste stop er Snogebæk syd for Nexø. Hvad mon prisen er på et sommerhus, som ligger på en naturgrund og kun 100 meter fra en lækker sandstrand? Aftenen slutter ved Sandvig på det nordlige Bornholm. Mæglerne skal her gætte prisen på et sommerhus med udsigt over Østersøen til Christiansø. Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag, eller hent vores app til din telefon eller tablet. Säsong 2015. Del 18. Producerat år 2015.
05:55 (06:35)
Min have
Norsk haveprogram fra 2018. Det er mere end blomster, der gør dagens have speciel. Lise Augensen fylder sin have op med gamle kasser, rustne kar og loppemarkedsfund. I hendes øjne er andre menneskers skrald nemlig den rene skatkiste. Del 8 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se