Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Bidt af naturen
Da Storebæltsbroen blev bygget var det ikke kun menneskene, der fik nye muligheder for at flytte sig rundt. Også dyrene fik pludselig nye leve- og ynglesteder. Men hvem er egentlig flyttet til Sprogø efter broen blev bygget? Det er Morten DD taget af sted for at finde ud af. Del 6. Producerat år 2011.
06:45 
Søren Ryge præsenterer
På Hebriderne. Søren Ryge er vild med de små øer i det store, kolde hav. Han har været på Færøerne, Shetland og Orkney, men manglede Hebriderne, der ligger vest for Skotland. Dem besøgte han sidste vinter, bl.a. for at høre et helt bestemt stykke musik. Producerat år 2017.
07:15 
Madmagasinet
Superfoods. I aften handler Madmagasinet om superfoods, der dækker over eksotisk klingende madvarer som fx chiafrø, gojibær og quinoa. Tina Müller ser nærmere på de gode egenskaber i superfoods, og om der findes lige så sunde alternativer blandt de almindelige madvarer på supermarkedets hylder. Adam Aamann tager til Aalborg for at mødes med en storforbruger af superfoods, og sammen laver de supermad i Adams køkken. Producerat år 2017.
07:45 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:40 
Når forbrydelse ryster os
Et blødsødent retssystem?. "Jeg tænkte bare, at nu skal hun dø". Jacques var tæt på at slå sin eks-kone ihjel, og han får en dom for vold af særlig grov karakter. Men som straf slipper han med samfundstjeneste i en kirke. Er det rimeligt? Bent Isager-Nielsen undersøger, hvordan vi straffer i Danmark. For hvordan finder vi balancen mellem retfærdighed for ofrene og retssikkerhed for den mistænkte?. Producerat år 2019.
09:10 
Det Politiske Talkshow
09:45 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:50 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2017. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 5. Del 1 av 12. Producerat år 2017.
10:45 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 85. Producerat år 2016.
11:45 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 86. Producerat år 2016.
12:50 
Kender du typen?
I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Säsong 2017. Del 10. Producerat år 2017.
13:35 
Hammerslag
I aften starter Hammerslag i Ikast, hvor der er debut til en ny mand på Øst-holdet: Christian Torp Carlsen - eller bare "ham med skægget". Derefter tager vi på landet - lige uden for Bording. Her skal holdene gætte prisen på en 156 kvadratmeter stor bjælkehytte fra 2005. Aftenen slutter i Herning-forstaden Gjellerup, hvor hold Øst og Vest skal se nærmere på et arkitekttegnet hus, der blev solgt med et afslag på hele 345.000 kroner. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet?. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
14:20 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1983. Kronvidnet. Bergerac gør sig upopulær hos sin ekskone, da han brænder hende af til fordel for en mystisk kvinde, der netop er ankommet til Jersey. Kvinden er den unge Terri Fuller, der har sagt ja til at vidne mod sin kæreste, den professionelle forbryder Frankie Webster. Nu er Terris liv i fare, og det er op til Bergerac og hans kollega Liz Phillips at holde hende i live, til hun skal møde op i retten. Producerat år 2003.
15:10 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Djævlefoden". Holmes og Watson er taget til Cornwall, Holmes for at rekreere sig, Watson for at holde sin ven med selskab. Ferien får en brat afslutning, da to ophidsede naboer opsøger dem. En kvinde er død, og to mænd er blevet vanvittige af skræk. Del 21.
16:00 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Silver Blaze". Silver Blaze er navnet på Englands berømteste vædde- løbshest. Nu er hesten spor- løst forsvundet, og dens træner myrdet. Oberst Ross, hestens ejer, henvender sig til Sherlock Holmes. Del 22.
16:55 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2017. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 5. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Hvem var det nu vi var
Underholdning. Joakim Ingversen har besøg af Christine Feldthaus, Clement Kjærsgaard, Christian Degn og Lasse Rimmer til en quiz om nogle af DR's mange underholdningsprogrammer gennem tiden. Hvem ved mest om de folkekære værter, om satire og om melodigrandprix? Og hvem er hurtigst på piverten, når Joakim Ingversen drejer på det store lykkehjul og stiller spørgsmål om de sidste fire årtiers underholdningsprogrammer?. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores vejr
21:25 
Beck
Svensk krimi fra 2018. Dit eget blod. I Jordan mishandles en mand ihjel. I Stockholm forsvinder en ung kvinde på vej hjem fra arbejde. To hændelser, som viser sig at være forbundne. Martin Beck har sagt op, så det er Steinar Hovland, der leder eftersøgningen af kvinden. Men Beck drages ind i sagen, da han siger ja til at hjælpe poli-tiets efterretningstjeneste med at efterforske en formodet terrorist. Snart bliver det et kapløb med tiden at forhindre en katastrofe. Producerat år 2019.
23:00 
Cliffhanger
Producerat år 1993. Skådespelare: Michael Rooker, John Lithgow, Sylvester Stallone.
00:45 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2016. Brokenwoods indbyggere er samlet for at begrave den nyligt afdøde digter Declan O'Grady. Tror de. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste?. En ny sag for Mike Shepherd. Säsong 3. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
02:15 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Prioratskolen". En desperat skolelærer opsøger Holmes. En af hans elever, hertugen af Holderness' lille søn, er forsvundet fra en afsides beliggende kostskole. Del 15.
03:05 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Den anden plet". Holmes opsøges af den britiske statsminister. Et brev fra en udenlandsk regeringschef er forsvundet, og England trues af krig, medmindre dokumentet atter tilvejebringes. Del 16.
04:00 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Musgrave-ritualet". Holmes og Watson tager på landet for at besøge en af Holmes' gamle venner. Men weekenden får et uventet forløb, da butleren Brunton sporløst forsvinder. Del 17.
04:55 (05:40)
Kender du typen?
I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Säsong 2017. Del 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se