Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Historier med Søren Ryge
Om dengang han vandede stauder i bilen og måtte sige undskyld bagefter. Og havde besøg af en blind pige i haven. Og var på fisketur i Nordsøen. Og sprængte bambus og ribsbuske med dynamit. Samt det vidunderlige klip med Anders, der graver en ribsbusk op. Del 5. Producerat år 2017.
06:50 
Madmagasinet - Æg
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om æg, og Mette Frisk undersøger blandt andet sammenhængen mellem æg og forhøjet kolesteroltal. Hun kigger også på salmonellafaren, og om man egentlig kan sige, at hønen har haft det ekstra godt, hvis æggeblommen er ekstra gul? Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre retter med æg i sit køkken. Producerat år 2017.
07:15 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:05 
Kampen for et bedre liv - med Peter Qvortrup Geisling
Far, mor og skizofreni. Louise og Jannik drømmer om at blive gift og få børn. At blive en familie. Men de lider begge af skizofreni og kæmper for at blive raske. Men kan de blive så raske at ønsket om et familieliv går i opfyldelse?. Producerat år 2019.
08:35 
Når forbrydelse ryster os
Selvtægt eller nødværge. Hver syvende dansker har bevæbnet sig med enten peberspray, kniv eller pistol i hjemmet for at kunne forsvare sig selv mod en forbrydelse. Men hvordan må vi egentlig forsvare os? Og hvornår går vi for langt og ender med selv at have begået en forbrydelse? Tidl. chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen udtaler: "Som borger har man selvfølgelig ret til at forsvare sig selv, hvis man bliver udsat for et overfald, et hjemmerøveri eller en voldtægt. Alt andet ville være fuldstændig urimeligt. Men der er grænser for, hvor langt, man kan gå. og det er vigtigt, som borger at kende de grænser". Sidste år blev Lars udsat for et væbnet røveri i sin kiosk. Da røveren trækker en kniv, forsvarer Lars sig med et koben. Røveren kommer slemt til skade og Lars bliver først sigtet for grov vold. For var det selvtægt eller nødværge ?. Producerat år 2019.
09:00 
Det Politiske Talkshow
09:05 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:40 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 3. Del 3 av 10. Producerat år 2015.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 121. Producerat år 2018.
11:30 
Auktionshuset
I Auktionshuset skal Jesper Bruun Rasmussen sælge den kongelige ring, han i sidste uge vurderede til mellem 150.000-200.000 kr. Ringen var en gave fra Kong Frederik den 5. til Adam Gottlob Moltke og den eneste af sin slags. Det er enestående at have så kostbar en ring under hammeren, men om det lykkes at få den solgt til prisen, er både Jesper Bruun Rasmussen og sælger af ringen, Lisa Hage, meget spændte på. Ekspert i moderne design, Peter Tholstrup er på vej mod Fyn for at undersøge en stol, der kunne være en af de sjældne H.J. Wegner modeller og dermed en eftertragtet stol. Er det tilfældet, er Peter Tholstrups fornemmeste opgave at overbevise kunden om at sætte den til salg. Men han kommer på lidt af en prøve, da kunden ikke går i salgstanker. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2014.
12:00 
Nak & Æd - en oribi i Cameroun
De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede. www.dr.dk/nak www.facebook. com/nakogaed. Säsong 8. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag
Hammerslag er taget til det Nordøstlige Sjælland. Vi starter aftenen i Helsingør, hvor mæglerne skal gætte pris på en lejlighed tegnet af den danske stjernearkitekt, Jørn Utzon. Næste stop er i Ålsgårde. Her skal prisen på et rækkehus fra 2007 gættes. Aftenens udsendelse slutter i Farum i et hus fra 1962 - men hvad er prisen?. Säsong 2015. Del 4. Producerat år 2015.
14:10 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, låner kinesiske antikviteter i stor stil til en indretningsopgave. Det er et ur i sværvægterklassen, antikvitetshandleren Lasse Petersen får tilbudt, da han tager på privatbesøg. Og marskandiseren, Søren Falk, tryller i sin butik på Nørrebro, hvor han giver gamle møbler nyt liv. Säsong 2014. Del 8. Producerat år 2013.
14:35 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1981. I gang igen. En strøm af alkohol og gensidige beskyldninger har ødelagt Jersey-strømeren Jim Bergeracs ægteskab. Også Bergeracs karriere hænger i en tynd tråd, men da han vender tilbage til Jersey efter tre måneders orlov, får han hurtigt chancen for at bevise sit værd. En god kollega er blevet dræbt under mystiske omstændigheder, og Bergerac sætter sin egen efterforskning i gang for at løse gåden om hans død. Producerat år 2003.
15:35 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2005. John Deed er dommer i en sag mod en mand, der har myrdet en pædofil. Samtidig indleder Jo Mills et forhold, der gør Deed desperat af jalousi. Del 16. Producerat år 2001.
17:05 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 3. Del 4 av 10. Producerat år 2015.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Hvem var det nu vi var
Ramasjang fylder 10 år. Joakim Ingversen har inviteret de fire Ramasjang-værter, Kristian Gintberg, Silja Okking, Rosa Gjerluff Nyholm og Mikkel Lomborg alias Hr. Skæg, i studiet til en dyst i anledning af, at Ramasjang fylder 10 år. Hvor godt kender de fire værter programmerne på Ramasjang?. Og hvem er hurtigst på piverten, når Joakim Ingversen drejer på det store Ramasjang-lykkehjul og stiller spørgsmål om de klassiske børneprogrammer med Anna og Lotte, Bamse og Kylling og Kaj og Andrea?. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores vejr
21:25 
Erased
Amerikansk actiontriller fra 2012. Eks-CIA-agenten Ben har fået job som sikkerhedskonsulent for et firma i Antwerpen. Bens datter på 15 er flyttet med til byen. Ben har været fraværende det meste af hendes barndom, men nu kommer far og datter til at tilbringe tid sammen - desværre med en bande morderiske agenter på nakken. Stærke kræfter er nemlig ude på at lukke munden på Ben - og Ben ved ikke engang hvorfor. Producerat år 2012. Medverkande: Liana Liberato, Aaron Eckhart, Olga Kurylenko, Regissör: Philipp Stölzl.
23:05 
Baby surprise
Amerikansk komedie fra 2010. Kassie vil gerne have et barn, men der er ikke nogen mand i hendes liv. Wally vil gerne være manden i Kassies liv, men Kassie er ikke interesseret. Kassie beslutter at lade sig inseminere, og i en brandert sørger Wally for, at det bliver med hans sæd. Det ved Kassie ikke, og næste dag kan Wally intet huske. Men da han syv år senere møder Kassies søn, er der et eller andet ved knægten, der virker bekendt. Producerat år 2010. Medverkande: Patrick Wilson, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Regissör: Josh Gordon, Will Speck.
00:40 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2015. Der er noget råddent i Brokenwood by. En ung skuespiller falder død om efter en opførelse af 'Hamlet'. Det står hurtigt klart om, at den unge mand er blevet forgivet. Nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvorfor - og af hvem. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
02:10 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. Diana Hulsey går videre med sin sag mod mobilselskabet, som hun anklager for at være skyld i, at hun har fået en hjernesvulst. Sir Ian Rochester og handelsministeren rotter sig sammen for at miskreditere sagens dommer - John Deed. Del 13. Producerat år 2001.
03:40 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
04:25 (05:10)
Hammerslag
I aften er Hammerslag taget til Sjælland. Første stop er Roskilde, hvor mæglerne skal gætte prisen på et hus fra 1950'erne i Konge/dronninge-kvarteret. Herefter går turen til Jyllinge i et gammelt sommerhusområde, hvor prisen på et energirigtigt hus skal gættes. Vi slutter i Frederikssund i et fiskerhus med udsigt over Roskilde fjord. Säsong 2015. Del 3. Producerat år 2015.
05:55 (06:25)
Frilandshaven
I udekøkkenet laver Anne Hjernøe "Gule Ærter" på tre forskellige måder. Udover at dyrke grøntsager i "Gule ærter" bedet, viser Jørgen Skouboe sin samling af figentræer, som kan gro i Danmark. Del 5 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se