Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
De unge brugtvognsforhandlere [Repris]
Brødrene Mark og Yousef på 20 og 21 år kæmper hver dag for at få deres bilforretning til at løbe rundt. Og det bliver ikke nemmere, da de får stjålet en bil fra udstillingen. 20-årige Tobias, der er i lære som brugtvognsforhandler, får brug for sin allerbedste dømmekraft, da chefen Ole sender ham på bilauktion alene for første gang. 24-årige Andreas vil redde en gammel, rusten Morris 1000 og sælge den videre, men økonomien stikker helt af før Andreas overhovedet ved om bilen vil starte. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Denne morgens mulighed' og 'Lille frøken Himmelblå' Gæst: Keld og Hilda og Peter Kibsgaard. Producerat år 2020.
09:20 
Dyrene i Zoo
Britisk naturserie fra 2017. Der er kun 50 korthalede jagtskader tilbage i verden. To af dem bor i Chester Zoo. Dyrepasserne prøver at få den unge korthalede jagtskade Permata til at parre sig med den ældre Metina. Men vil Permatas fjer, der endnu ikke har fået den modne grønne farve, afskrække Metina?. Eller får den unge hanfugl chancen for at redde sin truede art?. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2017.
10:10 
Danske Vidundere [Repris]
Råbjerg Mile. Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Nordjylland, for at se nærmere på Danmarks største sandkasse, den flere tons tunge, vandrende Råbjerg Mile. Et stykke ørken, der hvert år flytter sig 10-15 meter og på sin vej fortærer alt - planter, liv ja, selv gårde. Milen - der i dag er 2 kilometer lang, 1 kilometer bred og op til 35 meter høj - blev født for kun cirka 400 år siden. Især udnyttelsen af naturen - blandt andet i form af dyr, der har græsset vegetationen væk - men også som følge af den såkaldte lille istid, blev der skabt forhold, der gjorde sandflugt mulig. Siden har milen været på vej fra vest mod øst og de næste ejendomme den vil fortære, vil den nå indenfor 15 år. Sendt første gang 07.04.06. ,. Producerat år 2005.
10:30 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 18. Producerat år 2018.
11:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 19. Producerat år 2018.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed. ,. Säsong 2019. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
12:55 
Vilde haver - gør det selv
Skrubtudser og salamendere er ofte hjemløse i de danske haver. Og skrubtudser og salamendere mangler adgang til drikkevand. Havedesigner Katrine Turner inviterer dem indenfor i sin egen kolonihave ved at bygge en sø. Producerat år 2020.
13:05 
Nak & Æd - en hornfisk på Orø [Repris]
Der er forår i luften. Jørgen og Nikolaj er denne gang taget til Isefjordens perle, Orø. Her håber jægeren, at han kan vise Nikolaj, hvordan man fanger hornfisk. Derfor slår de lejr i vandkanten og indkalder en dygtig hjælper til fiskeriet. Nu håber de bare på, at hornfisken er kommet til Orø. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed. ,. Säsong 8. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
13:55 
Brdr. Madsens tidsrejse [Repris]
Anders og Peter Lund Madsen er rejst ud i landet og tilbage i tiden for at prøve Danmarkshistorien på egen krop. De spiser, arbejder, bor, kæmper og fester som vi gjorde engang, for at finde ud af, hvad der har gjort os til de danskere vi er i dag. Brødrene Madsen er i denne uge taget tilbage til Danmarks Guldalder i starten af 1800-tallet. De skal afprøve livet som studerende i Kongens København og bliver indlogeret på et af landets ældste kollegier. Guldalderen var en tid med store tanker, brusende nationalromantik og hvor danskere var internationale celebrities. Anders og Peter udsættes for mytologiske helte, kvaksalveri og mystiske studenterritualer. Og i en portvinsrus skal de konversere med en dannet salonværtinde på en af landets fineste adresser. ,. Del 6. Producerat år 2016.
14:25 
Kender du typen? [Repris]
I aftenens program skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der starter sin dag med ro-træning - og slutter den med et vodkashot. De to livsstilseksperter kommer på en særlig prøve, da de bliver udfordret i hovedpersonens anden træningsdisciplin; hulahopring. Den ene af eksperterne slipper mere overbevisende fra udfordringen end den anden. ,. Säsong 2017. Del 9. Producerat år 2017.
15:10 
De usårlige betjente
Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. I en årrække arbejder han som narkobetjent på Christiania. Han har sin gang i Pusher Street og uendelige kampe med pushere og christianitter tærer på hans psyke i en grad så han oplever, at han bliver en dårligere og dårligere politibetjent. En dag i november 2010 ender en anholdelsesaktion med at gå helt galt og Michael er tæt på at miste livet. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
15:40 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2008. Troldmandens nevø. "Troldmandens nevø". Ernest Balliol ejer et firma, der sælger okkult materiale. Han befinder sig midt i en bitter strid med Aloysius Wilmington, der ligesom Balliol er medlem af Midsomers Magiske Selskab. Da Wilmington opfører et trylleshow for en gruppe børn, falder hans kvindelige assistent pludselig død om. Nogen har smurt gift på Wilmingtons redskaber, men hvem og hvorfor? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Del 5. Producerat år 2008.
17:15 
Fodbold EM-kvalifikation
Så skal det store slag slås om en plads ved EM-slutrunden i 2022 for kvindelandsholdet i fodbold. Italien og Danmark har hidtil været suveræne i Gruppe B, og nu skal de afgøre førstepladsen mellem sig. Holdene mødes i aften i den toscanske by Empoli og igen om fem uger i Viborg. Der er spændende kampe i vente mellem to kvindelandshold, der ligger nærmest side om side på verdensranglisten. Vinderen af puljen går direkte til EM-slutrunden, mens nummer to også har en EM-chance i kamp med toerne i de øvrige puljer. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic. Producerat år 2020.
18:15 
TV Avisen
18:25 
Fodbold EM-kvalifikation
Så skal det store slag slås om en plads ved EM-slutrunden i 2022 for kvindelandsholdet i fodbold. Italien og Danmark har hidtil været suveræne i Gruppe B, og nu skal de afgøre førstepladsen mellem sig. Holdene mødes i aften i den toscanske by Empoli og igen om fem uger i Viborg. Der er spændende kampe i vente mellem to kvindelandshold, der ligger nærmest side om side på verdensranglisten. Vinderen af puljen går direkte til EM-slutrunden, mens nummer to også har en EM-chance i kamp med toerne i de øvrige puljer. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic. Producerat år 2020.
19:30 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Kender Du Typen? - med rejsenips og hængekøje
I en farverig lejlighed på Christianshavn bor en kendt dansker, der rejser så meget, at livsstilseksperten Flemming Møldrup mener, at hovedpersonens udlandsture kan have udløst klimakrisen. Imens får livsstilsekspert Anne Glad Wagner færten af en hovedperson, som ikke er bange for at vise kløer, når det gælder. Hvem er Kender Du Typen? på besøg hos?. Programledare: Mads Steffensen.
20:30 
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken
August Krogh. August Krogh fra Grenaa fik i 1920 Nobelprisen, men han nåede i sin levetid også at opfinde alt fra en kondicykel til et kamera, der kunne filme blodlegemerne. Siden har flere borgere på Djursland forsøgt at gøre ham kunsten efter med andre innovative projekter, og dem kigger komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund nu efter i sømmene. Det bringer blandt andet Carsten Eskelund en tur til fodsyn hos bandagisten Finn, mens opfinderen Mogens skræmmer livet af både Jan og Carsten med sin "vildtforskrækker". Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Horisont
22:00 
Det store Trumpshow
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Fra realitystjerne til præsident. Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
22:50 
Det store Trumpshow
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
23:40 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2017. Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. En voldsom og nådesløs regn truer med at oversvømme de tilbageværende team. Et par går i gang med et projekt, der kunne betyde deres overlevelse, mens et andet team overvejer at give op. ,. Säsong 4. Del 7 av 11. Producerat år 2017.
00:25 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1987. Begravelsesritualer. Taggart og hans unge makker Mike Jardine jager privatdetektiven og satanisten Douglas Abernathys morder. Abernathy efterforskede en sag om en 15-årig pige, der er forsvundet fra et kollektiv, hvor hun boede med sine forældre. Er der en sammenhæng?. For at finde svaret bliver Jardine sendt undercover som kollektivets nye beboer. Manuskript: Glenn Chandler. ,. Del 2 av 3.
01:10 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1987. Begravelsesritualer. Privatdetektiven Abernathy og graveren Conelly er fundet myrdet. Taggart og hans unge makker Jardine efterforsker sagen, der er mere end almindelig mystisk. For Abernathys fingeraftryk blev fundet på ragekniven, der dræbte Conelly - men Abernathy blev fundet død, før Conelly blev myrdet. Samtidig begynder Taggart at få mistanke om, at tandlægen Davidson er skyld i sin kones mange "uheld". Manuskript: Glenn Chandler. ,. Del 3 av 3.
02:05 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2009. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 13 av 48. Producerat år 2009.
02:50 
Kender du typen? [Repris]
I aften besøger "Kender Du Typen?. " en kendt dansker, som giver den gas i det århusianske natteliv, men står tidligt op og begynder dagen med et havbad og et hjemmelavet ingefærshot. Hovedpersonen synger højt under bruseren, og Anne Glad og Flemming Møldrup kaster sig ud i skønsang i forsøget på at regne ud, hvem de er på besøg hos. ,. Säsong 2017. Del 8. Producerat år 2017.
03:35 
Bonderøven [Repris]
Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed. ,. Säsong 2019. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
04:20 
Nak & Æd - en hornfisk på Orø [Repris]
Der er forår i luften. Jørgen og Nikolaj er denne gang taget til Isefjordens perle, Orø. Her håber jægeren, at han kan vise Nikolaj, hvordan man fanger hornfisk. Derfor slår de lejr i vandkanten og indkalder en dygtig hjælper til fiskeriet. Nu håber de bare på, at hornfisken er kommet til Orø. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed. ,. Säsong 8. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
05:25 (05:28)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dyrehospitalet [Repris]
Sofia er i Sydafrika og møder et af de farligste dyr på savannen - den afrikanske bøffel. Anders er taget til Malmø, hvor han hjælper dyrlæge Anna-Karin med at åbne sin midlertidige gratis dyreklinik. Mens marsvinet Hallon skal have fjernet nyresten, hvilket har dramatiske konsekvenser. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå