Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Kriminelt [Repris]
Forfulgt af en stalker. Signes ekskæreste har overvåget, truet og forfulgt hende, siden hun slog op. Hun frygter for sit liv og har søgt tilflugt på et krisecenter. Carsten var så besat af sin ekskæreste, at han satte en gps i hendes bil og overvågede hende i døgndrift. Stalking er en af de mest udbredte forbrydelser, og alligevel kan det stå på i årevis, før retsvæsnet får det stoppet. ,. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'That's What Friends Are For' og 'Uden dig' Gæst. Teitur. Producerat år 2020.
09:20 
Dyrene i Zoo
Britisk naturserie fra 2017. De gule pilegiftfrøers overlevelse i Chester Zoo står og falder med Pablo og Maria. Men Pablo er ikke længere interesseret i sin partner. Dyrepasserne bringer en ny gul pilegiftfrø i spil. Vil rivalen vække Pablos lyst til at kæmpe for Marias gunst?. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2017.
10:05 
Danske Vidundere [Repris]
Tystrup-Bavelse Søerne. Ann Marker besøger Tystrup-Bavelse Søerne og Sjællands længste å, Susåen på Midt-sjælland. Søerne ligger smukt i en tunneldal, der blev skabt under sidste istid for 15-20. 000 år siden og landskabet er noget nær det tætteste, man kan komme et intakt bondelandskab som i de gode gamle Morten Korch-film. Ann Marker er en tur i Suserup Skov, hvor landets største husedderkop - med et benspænd på størrelse med en cd - bor, på besøg hos en tidligere fiskerkone, som blandt andet fortæller om en helt speciel og uforudsigelig påskevind, som blæser over søerne, og så finder hun frem til områdets stolthed, et super-fertilt havørnepar, der har fået trillinger for andet år i træk. ,. Producerat år 2006.
10:25 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2018.
11:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 5. Producerat år 2018.
11:56 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Portbue og stik. I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper. ,. Del 9 av 16. Producerat år 2019.
12:55 
Vilde haver - gør det selv
Skrubtudser og salamendere er ofte hjemløse i de danske haver. Og skrubtudser og salamendere mangler adgang til drikkevand. Havedesigner Katrine Turner inviterer dem indenfor i sin egen kolonihave ved at bygge en sø. Producerat år 2020.
13:10 
Nak & Æd - en tjur i Sverige [Repris]
Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven. ,. Säsong 8. Del 8 av 10. Producerat år 2017.
13:55 
Maddysten [Repris]
Der er syv familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet italiensk mad. Familierne skal blandt andet lave deres bud på en italiensk pizza, og de bliver udsat for en smage-quiz, der vil afgøre, hvem der har de bedste smagsløg. Til sidst skal pastamaskinen i sving, når familierne får frit slag til at imponere med deres bud på en lækker pastaret. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
14:55 
Kender du typen? [Repris]
Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. ,. Säsong 2017. Del 12. Producerat år 2017.
15:40 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2009. Mord ved 13. hul. "Mord ved 13. hul". Barnaby er ikke ligefrem sportsfanatiker, men ikke desto mindre forsøger hans kone at overtale ham til at begynde at spille golf. Den magelige politimand er ikke begejstret for ideen, men snart må han alligevel en tur på golfbanen. Den lokale golfklub er nemlig blevet skueplads for et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Del 1. Producerat år 2008.
17:10 
Fader Brown [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2013.
17:55 
Spise med Price - Den sidste Nadver
"Den sidste Nadver" Det er både højstemt, åndfuldt og nærende, når brødrene Price giver deres bud på verdens mest berømte måltid. I hvert fald dækkes der Luther op med (mere eller mindre) bibelske retter, i en menu der blander jødiske, kristne og mellemøstlige traditioner på forbilledlig vis. Offerlammet tilberedes på streetfood manér, og Påskeharen slipper kun ud af køkkenet ved at sende en stand in i form af klassikeren, kanin i dijonsennep. Dagens Da Vinci mysterium: havde maleren Leonardo også skidne æg med på sin udgave af Jesus og disciplenes påskebord? www.dr.dk/price. Producerat år 2009.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Fællessang - hver for sig
Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Kidnap
Amerikansk actionthriller fra 2017. En legedag i parken udvikler sig til et mareridt for Karla. To ukendte mænd skubber hendes lille søn ind på bagsædet af en bil og kører væk i høj fart. Resolut springer Karla ind i sin egen bil for at redde sin søn. Det bliver til en hæsblæsende forfølgelsesjagt, der tvinger Karla til at træffe en række svære valg. Producerat år 2017. Medverkande: Chris McGinn, Halle Berry, Sage Correa, Regissör: Luis Prieto.
23:00 
Eastern Promises
Britisk thriller fra 2007. Nikolai er chauffør for en af Londons mest berygtede russiske mafiafamilier. Anna er jordemoder. Deres verdener kolliderer, da en russisk teenagepige dør efter at have født en lille pige. Teenagerens dagbog fører Anna til en restaurant, der ejes af Nikolais boss. Anna ønsker at opspore spædbarnets familie, men dermed bringer hun både sit eget og barnets liv i fare. Producerat år 2007. Medverkande: Vincent Cassel, Viggo Mortensen, Naomi Watts, Regissör: David Cronenberg.
00:35 
Blade Runner
Amerikansk science fiction-klassiker fra 1982. Los Angeles 2019. En flok oprørske replikanter er vendt tilbage til jorden og skjuler sig i storbyen. Dusørjægeren Deckard skal skaffe dem af vejen. Undervejs forelsker han sig i den smukke, sorthårede Rachael, som måske - måske ikke - er replikant. Kærlighedshistorien kaster et nyt lys over hans arbejde og gør det sværere for ham i slutopgøret med replikanternes leder. Producerat år 1982. Medverkande: Sean Young, Harrison Ford, Rutger Hauer, Regissör: Ridley Scott.
02:25 
Shetland [Repris]
Sort som ravnen. Det er midsommer. Nætterne på Shetlandsøerne er lyse, og på en sådan nat ender en teenagepiges liv. Nu er det op til politimanden Jimmy Perez at finde pigens morder. Det bliver en sag, der ripper op i gamle sår i et lille samfund, hvor ingen plejer at låse deres døre, men hvor beboerne pludselig må indse, at der er en morder iblandt dem. ,. Producerat år 2014.
04:25 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. ,. Säsong 2017. Del 11. Producerat år 2017.
05:10 (05:12)
Udsendelsesophør - DR1
05:35 (06:35)
Husdrømme [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Erik og Marie, der netop har fundet deres drømmehus i Skåne. Det er en mere end hundrede år gammel villa, som undervejs i det, der skulle have været en lettere renovering, byder på adskillige overraskelser. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå