Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Historier med Søren Ryge
Om dengang Kristian spillede på flygel på gårdspladsen, og om dengang der blev spillet folkemusik og danset folkedans samme sted. Og om dengang, Søren Ryge blev klistret til med tape af en fysioterapeut. Del 3. Producerat år 2017.
06:55 
Sundhedsmagasinet
Hvad drømmer du?. Har du den samme drøm, der dukker op igen og igen? Tascha drømmer om sin mor. Drømmene påvirker hende dybt, så nu vil hun undersøge, hvad de egentlig betyder. Producerat år 2019.
07:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:10 
Gamle mænd i nye forklæder
Madholdet skal på indkøbstur sammen med kokken Paw. Men da de slippes løs i butikken, uden indkøbsliste, går det rigtig galt. Så galt at Paw må træde til. I køkkenet kæmper de stadigvæk med både ovne og overblik. Og med kun 2 uger til de skal lave et festmåltid til dem de holder af, kommer der store følelser i spil. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
08:55 
Hammerslag - Alternative Nordsjælland
Hvem har ikke leget med tanken om at bo i en anderledes bolig - eller flytte et andet sted hen end alle andre?. Men hvad koster det så, når man vælger det traditionelle fra og det alternative til? Det skal de to mæglerhold forsøge at prissætte. Vi starter ud med et sommerhus, der blev revet ned og så samlet igen i Nordsjællandske Vig. Turen går videre til et sommerhus i Hundested, der er et billigere alternativ til det ellers dyre Nordsjælland. Og så slutter vi af i Økosamfundet Dyssekilde, hvor det vrimler med alternative boliger. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
09:40 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2015.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 119. Producerat år 2018.
11:30 
Auktionshuset
Rolex ur til hundredetusinde kr. . I Auktionshuset får Jesper Bruun Rasmussens søn, Frederik, sin sag for, når han skal forsøge at indfri sælgers forventninger til et helt særligt arvestykke. Et par søstre har nemlig besluttet at sælge deres afdøde fars Cosmograph Rolex ur med et særligt mål for øje. De vil gå i faderens fodspor og rejse tilbage til Afrika, hvor moderen i sin tid gav deres kære far det velberejste ur, så alles øjne hviler på Frederik, når han indtager podiet. Auktionshusets ekspert i moderne design, Peter Tholstrup, skal ud til Fritz Hansen producent for at se på et stykke dansk design i særklasse og hans forhandlingsevner kommer på en hård prøve, når han skal prissætte det elegante møbel i håb om at kunne få det med hjem på auktion. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2014.
12:00 
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose
Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr. dk/nak www.facebook.com/nakogaed. Säsong 8. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag
I aften starter Hammerslag i Horsens i Østjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt byhus fra 1897 i Den Engelske Gade. Vi bliver i Horsens, hvor der skal gættes pris på en lejlighed med udsigt over Bygholm Sø. Aftenens sidste hus kræver en færgetur til øen Samsø. Her skal vi se på en gammel gård med landlig idyl. Säsong 2015. Del 2. Producerat år 2015.
14:10 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Lone Riis har forladt sin vintagebutik for at tage i Operahuset, men det er nu ikke for at se en forestilling. Der er nemlig stort kostumeudsalg, så Lone er på pletten i jagten på de skøreste kostumer. På Møn får antikvitetshandler, Jesper Bo Hansen, kamp til stregen i jagten på skatte, når han tager på loppemarked afholdt af den lokale idrætsforening. Marskandiserparret, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, har inviteret til loppemarked på Lykkegaard, men noget truer med at ødelægge dagen. Säsong 2014. Del 6. Producerat år 2013.
14:35 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1990. Snigmorderen. Den velhavende forretningsmand Edward Hapgood, der har slået sig ned på et ensomt beliggende fransk slot, bliver truet på livet. Han hyrer Bergerac som sin bodyguard - og den tidligere strømer får hænderne fulde. For nogen er ganske rigtigt ude efter Hapgood, der ikke er den, han giver sig ud for at være. Producerat år 2003.
15:30 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2005. Jo Mills lader sig overtale til at være forsvarer for en mand, der har været på flugt i 16 år efter at være blevet anklaget for mordforsøg. Manden hævder, at fire politifolk trak en plastikpose ned over hans hoved og tvang ham til at skrive under på en tilståelse. Samtidig overvejer Jo, om hun skal adoptere den forældreløse Michael Hulsey, der er søn af en af hendes tidligere klienter. Del 14. Producerat år 2001.
17:00 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 3. Del 2 av 10. Producerat år 2015.
17:50 
TV Avisen
18:00 
AntikQuizzen
I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Thilde og Nicolai har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en særlig lampe - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Producerat år 2014. Expert: Kasper Nielsen, Programledare: Louise Sloth.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Bonderøven
Hjem til gården. Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet at bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der. Del 10 av 16. Producerat år 2019.
20:45 
180 dage i ghettoen
Eid Mubarak, René. Det er blevet ramadan og de syv tilflyttere vil på hver deres måde prøve at finde ud af, hvad ramadanen egentlig er for noget. Ester og René tager udforskningen til et andet niveau ved selv at prøve at faste og det bliver en udfordring - specielt for René. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Maria Lang
Farlige drømme. Nobelprisvinderen Andreas Hallman ansætter Puck som stenograf. Snart indser hun, at hendes arbejdsgiver er en sand diktator, som holder sin familie helt afsondret fra resten af verden. Efter et mystisk dødsfald i familien lykkes det Puck at kontakte sin mand, Eje, som beder kommissær Christer Wijk hjælpe hende. Men inden Christer når frem sker der endnu et mord. Puck: Tuva Novotnyn. Producerat år 2011.
23:30 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. En bøn for de døde. To unge piger er fundet myrdet. Nu har det vist sig, at de begge havde en formue stående i banken - men hvor stammer pengene fra?. Samtidig har Jardine og Reid fundet et dokument, der afslører, at den ene af pigerne var gift med lægen Costello. Costello har tydeligvis et forklaringsproblem. Men det er han langt fra den eneste, der har. Del 3 av 3.
00:23 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
00:25 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1983. Et skrig i natten. Den selvoptagede rockstjerne Boy Buckley holder party på sin nye motorbåd, men festlighederne får en brat ende, da to af gæsterne falder overbord. Rupert Galliers drukner, mens hans kone Emerald bliver indlagt på hospitalet i dyb koma. Alle gæsterne hævder, at der var tale om en ulykke, men Bergerac er overbevist om, at det var mord. Producerat år 2003.
01:20 
Kystvagten
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. Del 65 av 68. Producerat år 2007.
02:05 
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose
Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr. dk/nak www.facebook.com/nakogaed. Säsong 8. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
02:50 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
03:35 
Hammerslag
I aften starter Hammerslag i Horsens i Østjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt byhus fra 1897 i Den Engelske Gade. Vi bliver i Horsens, hvor der skal gættes pris på en lejlighed med udsigt over Bygholm Sø. Aftenens sidste hus kræver en færgetur til øen Samsø. Her skal vi se på en gammel gård med landlig idyl. Säsong 2015. Del 2. Producerat år 2015.
04:20 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Producerat år 2016.
04:40 (05:10)
AntikQuizzen
I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Thilde og Nicolai har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en særlig lampe - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Producerat år 2014. Expert: Kasper Nielsen, Programledare: Louise Sloth.
05:55 (06:25)
Frilandshaven
Kold gulerodssuppe og varm rodfrugtsuppe er menuen i Anne Hjernøes udekøkken i dag. I suppebedet dyrker Jørgen Skouboe alle grøntsagerne. Gulerødderne, de skal selvfølgelig gro i ølkasser. Et fransk pusterør er noget nyt, som Jørgen mener alle burde have i sin have - se hvad det er og hvordan det bruges. Del 3 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se