Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Søren Ryge
Far, mor og børn. Det er den lille familie på Fyn, som Søren Ryge besøgte for et par år siden. Far, mor og fire små børn, der lever på en lille gård og gør alting selv. Nu besøger vi dem igen for at se, hvordan de har det. Den største nyhed er, at der er kommet endnu et barn. Del 5. Producerat år 2018.
06:55 
Sundhedsmagasinet
Når underlivet gør knuder. De kan blive på størrelse med en melon og give store smerter i underlivet. Næsten halvdelen af alle kvinder får muskelknuder i livmoderen, men hvad kan der gøres ved smerterne?. Producerat år 2019.
07:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:10 
Kampen for et bedre liv - med Peter Qvortrup Geisling
Single og syg i hovedet. 27-årige Nanna ønsker sig en kæreste. Hun har en bipolar lidelse, og på grund af sin psykiske sygdom er hun flyttet hjem til sin mor og far igen. Nanna føler på mange måder, at hendes venner er nået meget længere i livet end hun er. Men nu vil hun starte på en frisk og begynder at date i håbet om at finde en kæreste. Producerat år 2019.
08:40 
Når forbrydelse ryster os
Bandernes magt. Skyderier på åben gade er noget, vi forbinder med bandesammenstød i USA og narkokarteller i udlandet. Men bandernes hensynsløse vold ryster nu også danskerne. Spørgsmålet er, om bandernes magt er blevet så stor, at det begrænser vores frihed. Når vidner bliver truet. Tidligere bandemedlemmer dræbt og uskyldige fanget i bandernes skyderier på åben gade. Der er faktisk færre registrerede bandemedlemmer i Danmark i dag, men det nye er, at de er meget mere voldsparate og har meget lettere adgang til at bruge våben, end tidligere, fortæller tidl. chef for Rejseholdet og politiinspektør, Bent Isager-Nielsen, der sammen med eksperter vurderer bandernes magt. Danmark er et slags safe heaven for kriminelle elementer fra hele Europa, fastslår sociolog og ekspert i bandemiljøet, Aydin Soei. Producerat år 2019.
09:10 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:11 
Det Politiske Talkshow
09:45 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2013.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 116. Producerat år 2017.
11:30 
Auktionshuset
Auktionshuset er tilbage og hele familien er samlet i anledning af Asger Jorns hundrede års jubilæum. Hele 44 værker, under temaet "Jorn og hans venner", skal under hammeren og det er Jesper Bruun Rasmussen selv, der svinger hammeren. Asger Jorn er en af de dyreste og mest solgte danske kunstnere overhovedet, så der er store forventninger til dagens auktion. Som en del af auktionshusets internationale satsning tager ekspert i moderne kunst, Niels Boe Hauggaard, den lange tur fra København til Paris i jagten på en samling Jais Nielsen værker. Det er værker, der er gået i arv i flere generationer og som nu ejes af Jais Nielsens barnebarn. De har aldrig før været i handel og det er nu Niels skal bevise, at de hører hjemme på en auktion i Bredgade. Men Niels kommer på en hård prøve, når der skal forhandles priser, for mulige sælger har store følelser for sin bedstefars værker. I Auktionshusets skranke er der både gode grin og overraskelser når gamle loppefund mangedobles i værdi. Velkommen til endnu en omgang af Auktionhuset. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2014.
12:00 
Bonderøven
Frank mangler fæhår i den kalkmørtel, han skal bruge til at understryge taget i kalkbrændingsskuret med. Fæhår er hesten Solveig og koen Leonora leveringsdygtige i, så de får studset man og hale. Kalkbrændingsskuret får også monteret poppelbeklædning, og som toppen på værket ser Frank sit snit til at lave Kastaniegårdens første industriskorsten. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. Säsong 2016. Del 3. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag - Liebhaveri omkring Isefjord
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
14:15 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Skrædderen og designeren Pauli Tvilling må kæmpe hårdt for at nå først frem til de bedste vintagekjoler, når han tager på loppemarked hos Farum Spejderne. Antikvitetshandleren, Jesper Bo Hansen, har købt 36 designerstole ubeset. I dag skal det vise sig, om de lever op til forventningerne. Jesper og Margit Damgaard-Lauritsen håber på masser af kunder fra udlandet i butikken i Odense, og så besøger Jesper Risinge en herregård på Fyn, hvor et større restaureringsprojekt er i gang. Säsong 2014. Del 4. Producerat år 2013.
14:40 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1990. Tålmodighed er en dyd. Bergerac bliver hyret til at efterforske et firma, der har ansøgt om tilladelse til at drive virksomhed på Jersey. Tilsyneladende en rutinesag, men et møde med en nysgerrig forretningsmand får Danielle til at frygte for Bergeracs liv. Og hendes frygt er ikke ubegrundet. Producerat år 2003.
15:35 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. John Deeds fjender i advokatstanden rotter sig sammen for at skubbe både ham og Jo Mills ud i kulden. Sir Monty Everard overtager sagen mod den politisk donator James Brooklands, der har kørt en mor og to børn ihjel. Da han idømmer Brooklands en mild straf, beskylder Deed ham i al offentlighed for at være korrupt. Sir Monty giver igen - og det går ud over Jo. Del 11. Producerat år 2001.
17:05 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2013.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Alle mod 1
Fredag aften ruller Alle mod 1 over skærmen for sidste gang i denne omgang - og det er dermed sidste chance at spille med mod aftenens deltager i en dyst, hvor der eksperimenteres med ting, du kender fra din hverdag. Mads Steffensen styrer slagets gang i det varme studie, mens Joakim Ingversen står for de gysende kolde forsøg, der foregår live ude ved og ofte i DR-kanalen. Aftenens deltager er Hakan fra Taastrup og de to kendte gæster er Uffe Buchard og Eske Willerslev. Del 10 av 10. Producerat år 2019.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores vejr
21:25 
Pearl Harbor
Amerikansk romantisk actiondrama fra 2001. I 1941 er barndomsvennerne Rafe og Danny blevet piloter i det amerikanske luftvåben. Rafe falder for sygeplejersken Evelyn, men forholdet ender brat, da hans fly skydes ned. Danny forsøger at trøste Evelyn, og de to forelsker sig. Men der er mere drama i luften. For Rafe er ikke død - og samtidig planlægger Japan at angribe USA's flådebase i Pearl Harbor. Rafe: Ben Affleck. Danny: Josh Hartnett. Evelyn: Kate Beckinsale. Producerat år 2001. Regissör: Michael Bay.
00:15 
Safe
Amerikansk actionthriller fra 2012. Luke Wright har mistet alt. Den russiske mafia har myrdet hans kone, og nu er Luke på nippet til at kaste sig ud foran et tog. På perronen ser han en tiårig kinesisk pige. Skrækslagen bliver hun jagtet af en flok russiske bøller. Nu træder Luke i aktion. I løbet af en enkelt nat rydder han godt og grundigt op i New Yorks underverden for at redde den lille piges liv og gøre sit eget regnskab op med de russiske gangstere. Luke: Jason Statham. Mei: Catherine Chan. Wolf: Robert John Burke. Producerat år 2012. Regissör: Boaz Yakin.
01:40 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2015. Rugbyholdet Brokenwood Cheetahs er de rene legender. Desværre af den forkerte grund. Holdet har nemlig formået at tabe ikke færre end 50 kampe i træk. Det er endda ikke enden på ulykkerne. Nu findes holdets træner nemlig død - nøgen, bundet til en målstolpe og med et par trusser proppet ned i halsen. Det bliver en sag for den erfarne politimand Mike Shepherd. Säsong 2. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
03:05 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2002. Deed er dommer i en sag, hvor en ung advokat forsvarer sig selv og sine to søskende. De tre er anklaget for at have betalt en indbrudstyv for at myrde deres forældre. Samtidig genoptager Deed sin affære med Francesca Rochester. Han ved ikke, at Francesca måske har en skjult dagsorden. Deeds datter, Charlie, afslører, at hun er gravid, men far og datter er ikke enige om, hvad hun skal stille op. Del 8. Producerat år 2001.
04:40 (05:30)
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. Säsong 2016. Del 3. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se