Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:21 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
06:22 
Det Politiske Talkshow
Sexisme og krænkende adfærd løber stadig med opmærksomheden i dansk toppolitik. Men måske begynder den usunde kultur allerede i ungdomsorganisationerne, hvor flere kvinder netop nu fortæller om voldsomme overgreb. I Det Politiske Talkshow taler Johannes Langkilde med Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt og to tidligere formænd for ungdomsorganisationer Karsten Lauritzen (V) og Alex Vanopslagh (LA. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Du er min øjesten' og 'Mine øjne de skal se'. Producerat år 2020.
09:15 
Naturens vidundere
Britisk naturserie fra 2018. Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, som også er ekstremt ugæstfrie og krævende at bo i nærheden af. Her møder vi nogle af de mennesker, der har vovet at bosætte sig ved Himalaya, Canadas arktiske egne og Amazonas i Brasilien. Og som, i takt med at disse steder ændrer sig, også må udvikle deres overlevelsesstrategier. Säsong 2. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
10:10 
Danske Vidundere [Repris]
Hammerknuden. Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Bornholms nordspids, for at se nærmere på den monumentale klippeformation, der er gjort af den unikke Hammer-granit og som rejser sig op til 82 meters højde, Hammerknuden. Granitten er urgammel. For 1,5 mia. år siden stødte to enorme plader i jordskorpen sammen og dannede en hel bjergkæde. I bjergkædens varme dyb, begyndte noget af jordskorpen at smelte, afkøle og størkne igen og blev igennem millioner af år omdannet til den granit, der siden har haft så stor indflydelse på livet på og omkring Bornholm. Klippen er for eksempel stærkt magnetisk og det har haft katastrofale konsekvenser for flere skibe, hvis kompasnål er blevet påvirket. Men Hammerknuden er også hjemsted for sjældne planter og dyr. ,. Producerat år 2005.
10:30 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 16. Producerat år 2018.
11:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 17. Producerat år 2018.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Frank udplanter majroer i køkkenhaven fra mistbænken, mens gårdens figenplanter får nogle solfyldte pladser langs stuehusets facade. Og så det er det nu, det gamle stuehus langt om længe får tagrender. ,. Säsong 2019. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
12:55 
Nak & Æd - en oribi i Cameroun [Repris]
De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede. www.dr.dk/nak www.facebook. com/nakogaed. ,. Säsong 8. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
13:40 
Brdr. Madsens tidsrejse [Repris]
Anders og Peter Lund Madsen rejser tilbage til stavnsbåndet for at prøve danmarkshistorien på egen krop. Brødrene skal prøve livet som fæstebønder, og ud over at pløje, lærer brødrene at vestjyske mænd også strikker, at der er prestige i lort, og at man ikke kan løbe om hjørner med en jysk kræmmer. De finder desuden ud af, at snaps er en god afveksling fra øl, og at damer også dengang kunne scores gennem dans. ,. Del 5. Producerat år 2016.
14:20 
Kender du typen? [Repris]
I aften besøger "Kender Du Typen?. " en kendt dansker, som giver den gas i det århusianske natteliv, men står tidligt op og begynder dagen med et havbad og et hjemmelavet ingefærshot. Hovedpersonen synger højt under bruseren, og Anne Glad og Flemming Møldrup kaster sig ud i skønsang i forsøget på at regne ud, hvem de er på besøg hos. ,. Säsong 2017. Del 8. Producerat år 2017.
15:05 
De usårlige betjente
Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. I december 2004 er han sammen med sin kollega første mand på ulykkesstedet, hvor et lille barn er blevet dræbt i en trafikulykke. Michael fortæller ikke nogen indenfor politiet, hvordan han efterfølgende har tilbagevendende mareridt og bryder sammen på årsdagen for ulykken. Ingen spørger nogensinde til, hvordan han har det. Han fortsætter blot sit politiarbejde, som det forventes af ham.15 år senere beslutter Michael sig for at gøre noget ved den oplevelse, der aldrig blev bearbejdet. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
15:35 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2007. Midsomer Life. "Midsomer Life". I en skov iagttager en ældre mand noget i sin kikkert. Da han opdager, at han er blevet set, forsøger han at flygte. Men et væltet træ spærrer vejen for ham, og to uger senere findes han død i sin bil. Hvad var det, han så? Og hvem kunne ønske ham død? Makkerparret Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Del 4. Producerat år 2008.
17:10 
Fader Brown [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
17:55 
Spise med Price - Napoleon Special
"Napoleon Special" Der er krig i køkkenet, dog ikke mellem brødrene Price - men mellem et par af de retter, de laver. Der er nemlig dækket op med gastronomi i historisk tilsnit - og alle retter gemmer på en historie om Napoleon Bonaparte. Et par berømte kager bærer hans navn, klassikeren Søtunge Walevska er opkaldt efter Napoleons elskerinde, og til slut genskabes Slaget ved Waterloo, når Napoleons livret, Kylling Marengo er oppe imod Beef Wellington, navngivet efter Napoleons banemand, hertugen af Wellington. Den skarpe seer vil desuden ane, at der i mindst én af kokkene bor en Napoleonsnørd ud over det sædvanlige. www.dr.dk/price. Producerat år 2009.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Hammerslag - Danskernes favoritter
Danskerne er ikke i tvivl, når de skal pege på deres favoritboliger. Charmerende murermester- og patriciervillaer ligger højt på listen. Hammerslag inviterer derfor til Viborg, hvor Christian Torp og Mira Lie Nielsen skal kæmpe mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte prisen på en gennemrenoveret og istandsat murermestervilla fra 1938. Dernæst skal de videre og se en patriciervilla fra 1911, der byder på romantisk indretning og herskabelige finesser. Producerat år 2020.
20:30 
Robin Hood fra Højbjerg
Tæt på drømmen. "Bistandsbumsen" Mikael har endelig fundet et lokale til Robin Hoods Madkammer og åbningsdagen nærmer sig. Men kan han skaffe mad og frivillige til at hjælpe sig? Og kommer der overhovedet nogen kunder i det lille madsspilds-supermarked?. Del 4 av 4. Producerat år 2021.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Når mor eller far er psykisk syg
Maries mor har angst og posttraumatisk hjernesyndrom. Sallys mor er periodisk depressiv. Og Marias mor har ADHD, angst og depression. Og sådan er det for mere end 300.000 børn i Danmark, som vokser op i familier, hvor en af forældrene har en psykiatrisk diagnose. Men hvordan er det at vokse op med en far eller en mor, som er psykisk syg? Vi følger Sally, Marie og Maria og deres familier, når de med hjælp fra psykiatrien i Aalborg forsøger at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
22:10 
Shetland [Repris]
Sort som ravnen. Det er midsommer. Nætterne på Shetlandsøerne er lyse, og på en sådan nat ender en teenagepiges liv. Nu er det op til politimanden Jimmy Perez at finde pigens morder. Det bliver en sag, der ripper op i gamle sår i et lille samfund, hvor ingen plejer at låse deres døre, men hvor beboerne pludselig må indse, at der er en morder iblandt dem. ,. Producerat år 2014.
00:05 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2017. Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. De fleste teams er blevet forenede, men har nu det problem, at de skal skaffe mad til to. Den sidste deltager har en barsk bjergbestigning mellem sig selv og makkeren. ,. Säsong 4. Del 6 av 11. Producerat år 2017.
00:50 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2007. Spøgelser. "Spøgelser". Lynne Fox er ude at samle underskrifter mod en ny omfartsvej, da hun gør et uhyggeligt fund. Ægteparret Wilson, der helst holder sig for selv, ligger begge døde i deres hus. Har parret overrasket en indbrudstyv? Eller er sandheden mere dyster? Lynne er kendt for sine psykiske evner. Hun er sikker på, at der snart vil ske flere mord - og hun har ganske ret. Barnaby: John Nettlese Jones: Jason Hughese. ,. Del 3. Producerat år 2008.
02:25 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1987. Begravelsesritualer. Et forkullet lig bliver fundet i en jernbanetunnel. Den afdøde bliver identificeret som Douglas Abernathy - privatdetektiv, satanist og dømt for at have forbrudt sig mod mindreårige. Jim Taggart og hans nye makker Mike Jardine går på jagt efter morderen. ,. Del 1 av 3.
03:15 
Bonderøven [Repris]
Frank udplanter majroer i køkkenhaven fra mistbænken, mens gårdens figenplanter får nogle solfyldte pladser langs stuehusets facade. Og så det er det nu, det gamle stuehus langt om længe får tagrender. ,. Säsong 2019. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
04:00 
Nak & Æd - en oribi i Cameroun [Repris]
De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede. www.dr.dk/nak www.facebook. com/nakogaed. ,. Säsong 8. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
04:45 
De usårlige betjente
Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. I december 2004 er han sammen med sin kollega første mand på ulykkesstedet, hvor et lille barn er blevet dræbt i en trafikulykke. Michael fortæller ikke nogen indenfor politiet, hvordan han efterfølgende har tilbagevendende mareridt og bryder sammen på årsdagen for ulykken. Ingen spørger nogensinde til, hvordan han har det. Han fortsætter blot sit politiarbejde, som det forventes af ham.15 år senere beslutter Michael sig for at gøre noget ved den oplevelse, der aldrig blev bearbejdet. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
05:15 (05:19)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dyrehospitalet [Repris]
Katten Harley har tandproblemer og skal bedøves, men da hun også lider af en hjertefejl, bliver det et spørgsmål om liv og død. Anders forsøger sig som dyresygeplejerske, mens Sofia har et rørende møde med røde pandaer. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå