Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Oktoberdagens skiften' og 'Hvis din far gi'r dig lov' Gæst: Jimmy Jørgensen. Producerat år 2020.
09:20 
Dyrene i Zoo
Britisk naturserie fra 2017. Det er parringssæson for onagerne, og det stiger hannen Holmes til hovedet. Han jager alle hunner, han kan få øje på, også kamelen i naboindhegningen. Elefantskildpadden Charlie går ned i vægt, og det skyldes måske, at hendes søster mobber hende. Dyrepasserne skaber et nyt system til fodringstiden ved hjælp af farver og godbidder, men vil det løse problemet?. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2017.
10:05 
Danske vidundere [Repris]
Vadehavet. Vi ser nærmere på især planter og dyr i Vadehavet, men også på menneskets vilkår i det barske område. Hele Vadehavet dækker et areal på 9000 kvadratkilometer og strækker sig helt ned til Holland. Vadehavet kan byde på Danmarks største antal af spættede sæler, cirka 3000 af slagsen og på Danmarks største rovdyr, gråsælen. Når Vadehavet kaldes verdens største internationale lufthavn, er det fordi, der hvert år letter og lander 25 millioner fugle. De holder af stedet, fordi det også er et af verdens rigeste spisekamre, og det skyldes ikke mindst, at havet to gange i døgnet hæver og sænker sig cirka to meter. Tre-fire gange om året stiger vandet dog meget mere, og det har gennem alle tider haft stor betydning for det liv, der leves ved Vadehavet. ,. Producerat år 2005.
10:25 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 14. Producerat år 2018.
11:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 15. Producerat år 2018.
11:55 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Kastaniegården står i det maritimes tegn, når Frank og bådebyggeren Peter lægger sidste hånd på den finske haapio. Sidste hånd bliver også lagt på porten til kalkbrænderhuset, og så kommer gårdens sidst fødte lam på græs for første gang i sit liv. ,. Säsong 2019. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
12:55 
Nak & Æd - en kob i Cameroun [Repris]
Jørgen og Nikolaj er landet i det centrale Afrika, i Cameroun. Varmen er ubønhørlig, og drengene er tvunget til at drikke mere vand end øl. Det er hårde forhold for de to venner, men de vil have en kob i gryden. Koste hvad det vil. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed. ,. Säsong 8. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
13:40 
Brdr. Madsens tidsrejse [Repris]
Anders og Peter Lund Madsen rejser tilbage til enevælden for at prøve danmarkshistorien på egen krop. I enevælden skal brødrene leve som grever, og det er lidt af en udfordring for brødrene at opføre sig så korrekt og pænt, som tiden kræver af to højgrevelige excellencer. Brødrene lærer at de fine ikke gik i bad, og at enevælden gav mere mening, hvis man var beruset - for eksempel når det tog fire timer at få sminke, tøj og paryk på. Selvom de har fået kamptræning i både vikingetiden og som riddere i middelalderen, erkender brødrene at de ikke ville holde længe i en duel på kårder under enevælden. Undervejs lærer brødrene næsten at danse menuet, og de styrker sig på delikatesser fra tiden: Venusbryster og farserede kalveøjne. ,. Del 4. Producerat år 2016.
14:20 
Kender du typen? [Repris]
Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. ,. Säsong 2017. Del 7. Producerat år 2017.
15:05 
De usårlige betjente
Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Han er på arbejde d. 16. december 2006, hvor de værste gadekampe i nyere tid fandt sted på Nørrebro. De autonome er vrede over, at Ungdomshuset skal lukke og har hidkaldt demonstranter fra udlandet til at slås. De vil slå os ihjel i dag, lyder beskeden fra Michaels indsatsleder på dagens første briefing. Krigen på Nørrebro kommer til at forfølge Michael i mange år efter. Men han fortæller aldrig til nogen, hvordan han i virkeligheden har det. Men nu er det tid. Michael vil fortælle åbent og ærligt hvor bange han var og sætte spørgsmålstegn ved den tavshedskultur, som han oplever, der hersker i det danske politi. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
15:35 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2007. Skudt ved daggry. "Skudt ved daggry". Tommy Hicks bliver skudt som desertør under 1. verdenskrig. Det dræbende skud bliver affyret af løjtnant Hammond, og det starter en indædt fejde mellem familierne Hicks og Hammond. 90 år senere får Tommy endelig æresoprejsning. Men det sætter ikke en stopper for den bitre strid mellem de to familier, og snart må kriminalkommissær Barnaby opklare et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Del 2. Producerat år 2008.
17:10 
Fader Brown [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. ,. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2013.
17:55 
Spise med price - Brunt og Brændt
"Brunt og Brændt" Brødrene Price er klar med gaver til både seerne og hinanden, når de åbner ovndøren for Familien Prices juletraditioner, både de sære og de meget sære. Der er hjemmelavede køkkentips og chips, og en mandelgave, der sparker julerøv ud over det sædvanlige. Den farserede kalkun, som er julemenuens hovedrolleindehaver, stresser dog ikke d'herrer mere, end at der bliver rigeligt tid til at servere mangt en håndlavet hapser undervejs. Producerat år 2009.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Fællessang - hver for sig
Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften. I første program får Kim Larsens sange en større rolle, da han ville være fyldt 75 år på sendedagen. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim Larsen
Alle er velkomne til at synge med, når DR hylder nationalskjalden Kim Larsen. Gense mindekoncerten på Rådhuspladsen i København, hvor en række kendte danske musikere synger for på Kim Larsens udødelige klassikere. Mads Steffensen er vært. Producerat år 2018.
22:55 
Flight
Amerikansk drama fra 2012. En hurtig bane kokain og lidt vodka, og den erfarne pilot Whip Whitaker er klar til at flyve sit rutefly til Atlanta. Da flyet får mekaniske problemer, lykkes det med en mirakuløs manøvre Whip at nødlande og redde næsten alle de ombordværende. Efter landingen fejres Whip som en helt. Men da en blodprøve afslører, at Whip havde alkohol i blodet, bliver han stillet til regnskab af myndighederne. Producerat år 2012. Medverkande: Kelly Reilly, Denzel Washington, Don Cheadle, Regissör: Robert Zemeckis.
01:05 
Shetland [Repris]
Rødt støv. En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. ,. Producerat år 2014.
03:00 
P3 Guld
Musikkens Hus i Aalborg danner rammen om en af årets største begivenheder for den danske musikscene, når 'P3 Guld' hylder musikken og de danske kunstnere. Det er den erfarne radiovært og dj, Pelle Peter Jencel, der skal guide seerne igennem aftenen, og seerne kan glæde sig til dansk livemusik, når det er bedst. Det er aftenen hvor hele Danmark kan opleve etablerede navne og møde de nye navne, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med. En kavalkade af store sange, der understreger, hvor godt det egentlig går. Der skal uddeles tre priser; nemlig prisen for "P3 Talentet", "P3 Lytterhittet" og hovedprisen "P3 Prisen". Producerat år 2020.
04:35 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker elsker IKEA så højt, at vedkommende besøger varehuset en gang om måneden?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, mens de bevæger sig gennem en villa i Hellerup. ,. Säsong 2017. Del 6. Producerat år 2017.
05:15 (05:21)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:35)
Husdrømme [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Malin og Kinga, der bor i et rækkehus i Lund. Parret har en drøm om et bedre liv for familien, hvor vældig meget kredser om sønnen Ville, der har ADHD og har nogle særlige behov. Malin og Kinga ser en fin mulighed i den gamle carport, den kan bygges om til aktivitetsrum med ringe og klatrevæg. De er spændt på, om Ville vil synes om det - og det er umuligt at sige, før det er helt færdigt!. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå