Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter
Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program fortæller Camilla Plum om tomater og chilier, og hun viser, hvordan hun i efteråret tager frø og tørrer dem. Tilrettelæggelse Per Dohm. Del 5 av 8. Producerat år 2011.
06:30 
Søren Ryge
Far, mor og børn. I februar viste vi to programmer om en meget usædvanlig børnefamilie på Fyn. De lever det enklest mulige liv på en lille gård. Nu vender vi tilbage med flere fantastiske oplevelser fra dagligdagen med far og mor og fire små børn, der aldrig har set TV eller en iPad, men kan så meget andet. Del 3. Producerat år 2016.
07:00 
Sundhedsmagasinet
Når kæledyr redder liv. Hunden Sisu reddede 22-årige Jórunn fra at begå selvmord, da ingen læger og psykiatere kunne hjælpe hende. For mange er kæledyret deres bedste ven, men hvad er det egentlig dyrene gør ved vores sundhed - og hvorfor betyder de så meget for os?. Producerat år 2019.
07:25 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:15 
Gamle mænd i nye forklæder
Et madhold bestående af fire mænd, der aldrig har lært at lave mad, skal for første gang mødes i et skolekøkken. De har igennem et helt liv klaret sig ved, at kvinderne i deres liv har lavet maden. Men nu er de alene og må klare deres måltider på egen hånd. Det har resulteret i mærkelig mad spist i ensomhed. Men det skal være slut nu. Sammen med kokken Paw skal madholdet på fire uger lære nok om madlavning til, at de kan invitere deres familier hjem til et rigtigt festmåltid. Men er fire uger nok tid til at lære noget, man ikke har formået at lære på et helt liv?. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
09:00 
Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
09:45 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2013.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 114. Producerat år 2017.
11:30 
Auktionshuset
I Auktionshuset bliver det en helt særlig dag, når familiens yngste auktionarius, Jesper Bruun Rasmussens datter Alexa, skal svinge hammeren for første gang efter sin barsel. Men før der kan sælges sølv i Bredgade, skal æstetikeren Alexa have formet sin helt egen hammer, der forhåbentlig kan leve op til hendes drøm om et feminint, men robust design. I Nordjylland skal der vurderes kunst i millionklassen. Ekspert i moderne kunst, Peter Beck, får en exceptionel mulighed for at lande en indlevering af en helt særlig kaliber, hvis han kan indfri de tårnhøje forventninger, som en erfaren kunstsamler har til sin store private samling. I skranken har de rutinerede eksperter travlt med at indfri danskernes håb og drømme, når der skal vurderes porcelænsfigurer og -vaser fra gemmerne. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2013.
12:00 
Bonderøven
Kartoflerne skal tages op, inden familien på Kastaniegården rejser til Finland. Her skal Frank sammen med svenske, norske og danske venner prøve at lave en udspændt træstammebåd. I Finland er man klar til at lære fra sig, og Frank plus venner får samtidig set, hvordan man kan udvinde tjære fra træ. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag - Vi elsker parcelhuse
Parcelhuset er stadig danskernes absolut hedeste boligdrøm, og derfor dedikerer vi aftenens program til parcelhuse i alle afskygninger. Vi starter i Otterup på Nordfyn med et klassisk parcelhus fra 1960'erne, der dog har fået et enkelt ansigtsløft eller to. Bagefter går turen til Odense, hvor hold Øst og Vest skal gætte prisen på et parcelhus, der har været igennem flere renoveringer, og så slutter vi af med et topmoderne og nybygget bud på et parcelhus fra år 2015. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
14:15 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Pauli Tvilling, der driver en vintage tøjforretning i centrum af København, besøger i dag en kvinde, der har samlet på vintagekjoler hele sit liv. Så er spørgsmålet bare, om Pauli kan begrænse sit pengeforbrug, når han ser det store udvalg af kjoler. Antikvitetshandleren, Rikke Fog Sørensen, tager på loppemarked i Næstved for at finde nye varer til butikkens hylder. Markedet bugner med skatte, men vejret arter sig ikke. Det lykkes dog Rikke og hendes far at vende regnvejret til noget positivt. Søren Falk holder åbent i sin retrobutik på Nørrebro, hvor dagen byder på kunder helt fra Norge, guitarspil og piger, der forsøger at løbe fra regningen. Säsong 2014. Del 2. Producerat år 2013.
14:40 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1990. Min ven Charlie. En amerikansk forretningsmand vil have Charlie til at investere syv millioner pund for ham. Charlie har mistanke om, at der er tale om sorte penge, og hyrer Bergerac til at undersøge sagen. Bergeracs efterforskning sætter ham på sporet af en narkobande - og sender ham på kollisionskurs med sine gamle kolleger i politiet, der jager den samme bande. Producerat år 2003.
15:35 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2002. Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere. Del 9. Producerat år 2001.
17:05 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2013.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren holder Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs udenbys auktion i Horsens, og her gør kunderne alt for at få fat i varerne. Mogens og Peder fra Haderslev Auktion åbner dørene til en ny filial i Aarhus, og Peder er særlig begejstret over aftenens hovedattraktion. Og så er spændingen stor hos Finn Campen fra Campen Auktioner, når en helt speciel cirkusvogn skal under hammeren. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Bonderøven
Portbue og stik. I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper. Del 9 av 16. Producerat år 2019.
20:45 
180 dage i ghettoen
Er vi venner?. Her lidt over halvvejs inde i eksperimentet har de syv tilflyttere efterhånden fået mange nye bekendtskaber, men det kræver en indsats at komme helt ind på livet af hinanden. Derfor arrangerer tilflytterne en voksen-fest, som sætter alle på prøve. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Maria Lang
Roser, kys og døden. Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om. Puck: Tuva Novotny. Producerat år 2011.
23:25 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. Helvedes ild. Whisky-millionæren James Martin findes brutalt myrdet i sit hjem, offer for hvad der ligner et satanistisk ritualdrab. Hovedmistanken hviler på Martins søn og enearving, Greg. Men efter flere måneder er der stadig ingen beviser mod Greg, så Jackie Reid går undercover i håb om at lokke en tilståelse ud af den pigeglade playboy. Med livet som indsats. Del 1 av 2.
00:15 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
00:20 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1983. Med løftede næver. Jersey skal være vært for en boksekamp om det europæiske mesterskab. Både mesteren, franskmanden Laronde, og udfordreren McCord ligger i træningslejr på øen - og snart er der ballade. McCord bliver udsat for grov chikane, og meget tyder på, at Laronde står bag. Bergerac efterforsker sagen, der tager en alvorlig drejning, da McCords kone pludselig forsvinder. Producerat år 2003.
01:15 
Kystvagten
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. Del 63 av 68. Producerat år 2007.
02:00 
Bonderøven
Kartoflerne skal tages op, inden familien på Kastaniegården rejser til Finland. Her skal Frank sammen med svenske, norske og danske venner prøve at lave en udspændt træstammebåd. I Finland er man klar til at lære fra sig, og Frank plus venner får samtidig set, hvordan man kan udvinde tjære fra træ. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
02:45 
Kender du typen?
Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
03:30 
Hammerslag - Vi elsker parcelhuse
Parcelhuset er stadig danskernes absolut hedeste boligdrøm, og derfor dedikerer vi aftenens program til parcelhuse i alle afskygninger. Vi starter i Otterup på Nordfyn med et klassisk parcelhus fra 1960'erne, der dog har fået et enkelt ansigtsløft eller to. Bagefter går turen til Odense, hvor hold Øst og Vest skal gætte prisen på et parcelhus, der har været igennem flere renoveringer, og så slutter vi af med et topmoderne og nybygget bud på et parcelhus fra år 2015. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
04:15 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Skave Nedbrydning er taget ud på en noget anderledes mission, de skal hente inventar i en kirke. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere håber, at der dukker kunder op til åbningen af en genbrugsbutik, hun har indrettet i Hjørring. Og dekoratøren Karin Borgbjerg skal lave en rustik skydedør til en kunde. Producerat år 2016.
04:45 (05:15)
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren holder Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs udenbys auktion i Horsens, og her gør kunderne alt for at få fat i varerne. Mogens og Peder fra Haderslev Auktion åbner dørene til en ny filial i Aarhus, og Peder er særlig begejstret over aftenens hovedattraktion. Og så er spændingen stor hos Finn Campen fra Campen Auktioner, når en helt speciel cirkusvogn skal under hammeren. Producerat år 2018.
05:30 (06:00)
Frilandshaven
Dyrlægens natmad med foie gras og carpaccio er en af Anne Hjernøes fornyelser af det kendte danske smørrebrød. Jørgen Skouboe eksperimenterer med bevægelige fugleskræmsler: Roterende plastikflasker, batteridrevne papansigter og en fjernbetjent træmand er blot nogle af dem. Del 4 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se