Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Frilandshaven
Fjordrejer, ærtedip og kartoffelkroketter er blot nogle af Anne Hjernøes små snacks i udekøkkenet. Jørgen Skouboe mangler en læmur, så han fletter naturligvis en i pil, efter han har høstet grøntsager i snackbedet. Del 8 av 8. Producerat år 2008.
06:30 
Historier med Søren Ryge
Om dengang han lavede kyllingemad. Om besøget hos Mose-Alfred. Om kalkunslagtning og om dengang, der var cirkus i haven. Del 1. Producerat år 2017.
07:00 
Storbyernes vilde dyr
Britisk naturserie fra 2018. Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra Sri Lankas elefanter, der må slås mod mennesket for plads og ressourcer. Kapucineraber i Costa Rica, hvis aggressive adfærd vokser, fordi turister fodrer dem. Til den brune rotte, der trives så godt i byerne, at den kun findes der. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
07:50 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:20 
Et glimt af Danmark
Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. I aftenens afsnit befinder Sisse Fisker sig i en by, hvor unge - som det eneste sted i Danmark - kan få udleveret gratis prævention af kommunen, og så er byen kendt for sine stærke mænd. Livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby besøger tre udvalgte steder i byen inden, de skal gætte, hvilken by de er i. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
08:50 
Kære nabo - gør bras til bolig - Helsingør
Efter et omtumlet liv med mange flytninger, og flere dårlige og forliste parforhold, flyttede Vanja Carlsen og hendes tre døtre for et par år siden til Helsingør. Her havde Vanja overtaget sin afdøde fars ældgamle byhus, som mildt sagt krævede en kærlig hånd. Men på trods af en kronisk rygsygdom og dårlig økonomi, nåede Vanja næsten at blive færdig med projektet. Dog står ét værelse tilbage som den rene byggeplads - farens soveværelse, hvor han også gik bort. Og til at færdiggøre dét projekt har Vanja bedt skattejæger, Søren Falk, og designer, Natalia Sanchez, om hjælp. Hun ønsker sig brændende et soveværelse, der ligger tæt på pigernes værelser og på afstand af køkkenet. Så Søren og Natalia skal både bruge rå mængder genbrugstræ og masser af nabokræfter for at gøre opfylde Vanjas ønske. Producerat år 2016.
09:40 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
09:45 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2013.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 117. Producerat år 2018.
11:30 
Auktionshuset
I Auktionshuset er det lykkes smykke- og taskeekspert Lise Jakobsen, at overtale Jesper Bruun Rasmussen til at sælge eksklusive Hermés dametasker til den fine internationale auktion i Bredgade - noget der normalt kun sælges online. Men det har ikke været nemt for Lise Jakobsen og nu er dagen kommet hvor hun skal bevise, at det var den rigtige beslutning Jesper tog. Skal det ske, skal der sælges over halvdelen af de i alt 13 dametasker. På sydkysten skal senior ekspert Vagn Krogsøe afholde et vurderingsarrangement for de velhavende danskere og her kommer Vagn også på en prøve, da der skal indhentes varer for min. 250.000 kr. hvis vurderings- og salgschef, Kasper Nielsen, skal se det som en succes. I skranken er der igen overraskende vurderinger af danskernes sager. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2014.
12:00 
Bonderøven
Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet?. Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. Säsong 2016. Del 4. Producerat år 2016.
13:25 
Hammerslag - Ved Jammerbugten
Vidtstrakte vidder med klitlandskab, brede sandstrande og frisk havluft. Ja, den jyske vestkyst er meget svær ikke at holde af, og området ved Jammerbugten er et af de mere populære. Ikke mindst når det kommer til sommerhuse, og vi har derfor fundet tre af slagsen frem til dette program. Først skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et moderne hus i to plan i Nr. Lyngby, før turen går forbi en smuk liebhaverbolig med græs på taget i Saltums bakkelandskab og et hyggeligt "mormorsommerhus" ved Tranum Strand. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
14:10 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2017. "Den niendes forbandelse". Violinisten Jacob Wheeler vinder en stor pris for næsen af den meget mere talentfulde Zac Sowande. Jacobs sejr kommer bag på alle, men overraskelse bliver til chok, da den unge prisvinder findes myrdet - kvalt med en violinstreng. Nu bliver det kommissær Barnabys tur til at svinge dirigentstokken. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2017.
15:40 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. Et parlamentsmedlem, Alan Roxborough, anklages for mordforsøg på sin elsker. John Deed bliver dommer i sagen, der hurtigt tager en drejning. Roxborough efterforskede mistænkelige dødsfald i våbenindustrien, og Deeds ven, politimanden Row, antyder, at politikeren er offer for en sammensværgelse, der skal lukke munden på ham. Del 12. Producerat år 2001.
17:10 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2013.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren har Kim Davidsen fået travlt, når 10 biler fra udlændingestyrelsen skal sælges. Liselotte Møller fra Bruun Rasmussen er særlig spændt på en sølvshaker til en vurdering på 50.000 kr. Og så er der store summer på spil, når Finn Campen fra Campen Auktioner forsøger at stable en Elvis auktion på benenee. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Kender Du Typen? - med sansefest og færdigmad
Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Programledare: Mads Steffensen.
20:45 
Emilie Meng - en efterforskning går galt
Juleaftensdag i 2016 bliver Emilie Meng fundet dræbt i en sø ved Borup. Fem måneder tidligere forsvandt hun ved Korsør Station, hvor et kamera på samme tidspunkt fangede billeder af en lys personbil. Men hvorfor går der et år inden Politiet eftersøger føreren og offentliggør optagelser af bilen. Efterforskningen bliver også ramt af teleskandalen, hvor politiets it-system smider data om mange mobilnumre væk. Måske også morderens. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Horisont
22:20 
Maigret og mordet ved vejkrydset
Britisk kriminalfilm fra 2017. En diamanthandler findes myrdet, og alle spor synes at pege på Carl Andersen - en dansker, der bor i udkanten af Paris. I timevis afhøres han af kommissær Jules Maigret, men trods Maigrets anstrengelser insisterer Carl på, at han uskyldig. Så hvorfor blevet mordofret fundet på Carls grund - i Carls bil og skudt med Carls pistol? Og hvorfor forsøgte danskeren og hans mystiske søster at flygte? Maigret: . Producerat år 2017. Regissör: Sarah Harding, Skådespelare: Leo Staar, Rowan Atkinson, Shaun Dingwall.
23:50 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. En bøn for de døde. Taggart bliver midlertidigt forfremmet, da politikommissær McVitie indlægges efter et mindre hjerteanfald. Samtidig efterforsker Jardine og Reid mordet på en ung polsk kvinde samt et mistænksomt dødsfald under en fest. Del 1 av 3.
00:40 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. John Deeds fjender i advokatstanden rotter sig sammen for at skubbe både ham og Jo Mills ud i kulden. Sir Monty Everard overtager sagen mod den politisk donator James Brooklands, der har kørt en mor og to børn ihjel. Da han idømmer Brooklands en mild straf, beskylder Deed ham i al offentlighed for at være korrupt. Sir Monty giver igen - og det går ud over Jo. Del 11. Producerat år 2001.
02:10 
Bonderøven
Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
02:55 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet?. Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. Säsong 2016. Del 4. Producerat år 2016.
03:40 
Hammerslag - Ved Jammerbugten
Vidtstrakte vidder med klitlandskab, brede sandstrande og frisk havluft. Ja, den jyske vestkyst er meget svær ikke at holde af, og området ved Jammerbugten er et af de mere populære. Ikke mindst når det kommer til sommerhuse, og vi har derfor fundet tre af slagsen frem til dette program. Først skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et moderne hus i to plan i Nr. Lyngby, før turen går forbi en smuk liebhaverbolig med græs på taget i Saltums bakkelandskab og et hyggeligt "mormorsommerhus" ved Tranum Strand. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
04:25 (04:54)
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren har Kim Davidsen fået travlt, når 10 biler fra udlændingestyrelsen skal sælges. Liselotte Møller fra Bruun Rasmussen er særlig spændt på en sølvshaker til en vurdering på 50.000 kr. Og så er der store summer på spil, når Finn Campen fra Campen Auktioner forsøger at stable en Elvis auktion på benenee. Producerat år 2018.
05:55 (06:25)
Frilandshaven
I udekøkkenet laver Anne Hjernøe både salte og søde pandekager. Udover at dyrke grøntsager i pandekagebedet viser Jørgen Skouboe et genialt skab til at tørre havens frugter i. Del 1 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se