Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
De unge truckere [Repris]
I denne dokumentarserie følger vi en flok unge lastbilchauffører, der alle har diesel i blodet. Mads er yngste chauffører i en konvoj, der fragter eksportvarer fra Rødovre til Rusland. 21-årige Jesper fra Esbjerg vil skabe en af Danmarks største vognmandsforretninger, men første arbejdsdag går ikke helt som planlagt. 24-årige Patrick kommer under pres til eksamen på godschauffør-uddannelsen. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
06:30 
Spørg Borgen
Ask Rostrup stiller tidens og danskernes mest presserende spørgsmål videre til ugens aktuelle hovedperson. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Nu er jord og himmel stille' og 'Tyggegummikongen Bobbel' Gæst: Gæst: Silja Okking. Producerat år 2020.
09:15 
Stillehavet - verdens vildeste hav
New Zealandsk naturprogram fra 2017. Det er masser af mad i Stillehavet. Men udfordringen er at finde den. Her møder vi en hær af havets sultne munde. Dyr, der må æde uafbrudt for at overleve, og andre, som kan opretholde livet i et år uden mad. Arter, der snildt ødelægger en hel tangskov. Og havets største gab. Hver en mundfuld tæller, så spis eller bliv spist. Det er virkeligheden for dyrene i Stillhavet. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
10:05 
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et kontroltårn
Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et kontroltårn af jern, træ og en Fiat Uno, så de kan holde øje med hundene på stranden. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Producerat år 2011. Programledare: John Dahl, Jørgen Skouboe.
10:25 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 15. Del 5. Producerat år 2017.
11:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2017.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Frank er i gang med at ændre gamle dannebrogsdøre til døre med ruder i toppen, så lyset kan trænge ind. Familiens slædehund Malik blev desværre alvorligt syg og døde, så nu ligger han begravet i haven under en fin sten. Men i fårefolden er der kommet nyt liv til, efter det nye får har læmmet to små lam. Og i køkkenhaven har Johan og Alma fået deres eget stykke jord, som Frank fletter pilehegn omkring. ,. Säsong 2018. Del 4. Producerat år 2017.
12:55 
Nak & Æd - en sæl på Svalbard [Repris]
Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i det kolde nord, hvor Svalbard har taget de to venners hjerter med storm. Denne gang er det en fed sæl, som de vil have ram på. Men sæljagt foregår bl.a. fra en vippende båd. Så endnu engang gælder det for Jørgen og Nikolaj om at sidde helt stille. Lykkes dette ikke, skal der krabbe i gryden. Sendt første gang 10.04.2016. ,. Säsong 6. Del 8 av 10. Producerat år 2015.
13:40 
Kender du typen? [Repris]
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. ,. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
14:25 
Godsejerne [Repris]
På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg fornemt besøg af H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen. De kongelige skal sammen med 1500 andre gæster overvære Verdensballetten, og værtsparret har forberedt en ganske særlig overraskelse til Prinsgemalen. I Sønderjylland på Gram Slot åbner Sanne og Svend Brodersen dørene for Hele Danmarks Hus- og Havemesse. De venter flere end 6000 gæster, og slotsfruen tager selv fat med støvsugeren for at blive klar til det store rykind. Bag de tykke mure på Vrejlev Kloster skal familien Holst have et skelsættende møde. Troels og Kirsten har ejet klostret i 40 år, men nu forberedes et generationsskifte, så deres ældste søn Malthe kan blive 3. generation på stedet. Malthe har imidlertid tre søskende, som også skal godkende planen for ejerskiftet. På mødet i dag skal de for første gang præsenteres for denne plan, og det er et følsomt emne. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2014.
14:55 
Forsvundne arvinger [Repris]
Sømand på afveje. Alle troede han var en ganske almindelig familiefar, men da Mette Frisk og Adam Jon Kronegh skal finde hans arvinger, viser virkeligheden sig at være en ganske anden. Den danske sømand tog en stor og overraskende hemmelighed med sig i graven. Vært Mette Frisk. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2018.
15:40 
Kommissær George Gently [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2015. En mand findes død for foden af en bro. Manden sad i gæld til op over begge ører. Men hvem slog ham ihjel? Og hvorfor?. Kommissær Gently og kriminaloverbetjent Bacchus går på jagt efter svarene. ,. Del 22. Producerat år 2015.
17:10 
Fader Brown [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så er han en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Efter en oplæsning findes digteren Leonard Quinton hængt i sin vinterhave. Fader Brown indser, at der er ikke er tale om selvmord, og snart går jagten på morderen ind. ,. Del 3. Producerat år 2012.
17:55 
Spise med Price - Grease
Brødrene Adam og James Price giver sig i kast med en menu, der vil få enhver helsefreak til at løbe skrigende bort med høje knæløft. Alle retter i dagens program tilberedes nemlig i - kogende olie. James får lejlighed til at brillere med sin friteuse, et apparat med mange knapper og lys (som lillebror Adam ikke har magen til), og der fritteres på både spansk, japansk og italiensk. Farmand John Price, hjælper via sin deltagelse i Lørdagshjørnet anno 1977, sønnerne frem til familieklassikeren, Bouef sauté Stroganoff. www.dr.dk/price. Producerat år 2007.
18:30 
TV Avisen
18:50 
Vores Vejr
19:00 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Rigtige mænd på dannelsesrejse
Svedehytte, korsang og kebab. De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men konerne er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. Nu bringer deres videre færd dem blandt andet forbi en shaman i Horsens, et sangkor i Århus og en kebab-grill i Gellerupparken. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Lægens bord
Børnene bag flasken. 124.000. Så mange børn vokser op i en familie med alkoholmisbrug. Lægens Bord får besøg af Peter Brixtoftes datter samt 16-årige Nanna. Hvordan har det påvirket dem at have en far, der drak gennem deres barndom?. Producerat år 2020.
21:55 
Råd til corona
Ferien i fare. Efterårsferien er lige om hjørnet. Juleferien og måske skiferien nærmer sig. Men verden lukker ned omkring os, så hvad gør du, hvis du vil til udlandet eller måske allerede har købt billetter og bestilt hotel?. Råd til Corona giver gode råd til rejseglade danskere i en svær situation. Producerat år 2020.
22:25 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Ude i mørket. Den religiøse fanatiker Steven Mullan findes myrdet. Mullan havde afsonet en straf for forsøget på at køre den kendte ateistiske forfatter Tom Rattenbury ihjel. Mordforsøget lykkedes ikke, men det kostede Rattenburys unge datter førligheden. Dermed synes Rattenbury at stå øverst på listen over mistænkte, men en uventet afsløring sender Lewis tilbage til start. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2008.
00:00 
Alene i vildmarken [Repris]
Med tre deltagere tilbage er løbet tæt de sidste dage i vildmarken. Men det er kulden og sulten, der er deltagernes stærkeste modstandere, og som afgør, hvem der kan vende hjem som vinder af Alene i Vildmarken. ,. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
00:45 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2009. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops (RSO) er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. RSO må i aktion, da to teenagere forsvinder fra en lejrskole i bjergene. Er de to unge stukket af? Eller er der sket en ulykke i det uvejsomme terræn?. ,. Del 1 av 48. Producerat år 2009.
01:25 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1985. Liget under gulvet. For ti år siden forsvandt den 22-årige Margaret Balfour sporløst. Nu er hendes lig blevet fundet under gulvet i et saneringsmodent hus. Et fund, der varsler problemer for Jim Taggart, for han var sagens efterforskningsleder og tvang en tilståelse ud af kvindens mand, David Balfour. Nu tyder meget på, at Balfour er uskyldig. Dr. Stephens: Robbert Robertson. ,. Del 1 av 3.
02:20 
Kender du typen? [Repris]
I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. ,. Säsong 2016. Del 7. Producerat år 2016.
03:05 
Bonderøven [Repris]
Frank er i gang med at ændre gamle dannebrogsdøre til døre med ruder i toppen, så lyset kan trænge ind. Familiens slædehund Malik blev desværre alvorligt syg og døde, så nu ligger han begravet i haven under en fin sten. Men i fårefolden er der kommet nyt liv til, efter det nye får har læmmet to små lam. Og i køkkenhaven har Johan og Alma fået deres eget stykke jord, som Frank fletter pilehegn omkring. ,. Säsong 2018. Del 4. Producerat år 2017.
03:50 
Godsejerne [Repris]
På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg fornemt besøg af H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen. De kongelige skal sammen med 1500 andre gæster overvære Verdensballetten, og værtsparret har forberedt en ganske særlig overraskelse til Prinsgemalen. I Sønderjylland på Gram Slot åbner Sanne og Svend Brodersen dørene for Hele Danmarks Hus- og Havemesse. De venter flere end 6000 gæster, og slotsfruen tager selv fat med støvsugeren for at blive klar til det store rykind. Bag de tykke mure på Vrejlev Kloster skal familien Holst have et skelsættende møde. Troels og Kirsten har ejet klostret i 40 år, men nu forberedes et generationsskifte, så deres ældste søn Malthe kan blive 3. generation på stedet. Malthe har imidlertid tre søskende, som også skal godkende planen for ejerskiftet. På mødet i dag skal de for første gang præsenteres for denne plan, og det er et følsomt emne. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2014.
04:15 (04:21)
Udsendelsesophør - DR1
05:25 
En reporter går om bord [Repris]
Anne Lundberg begiver sig til New York midt under den hektiske modeuge. Linnea Johansson er en af byens mest bookede eventmagere, og Anne skal hjælpe til med at lave mad til en pizzaevent for de hippeste hipstere i byen. Hun får mængder af tips og opskrifter af Linnea, der skal forberede den perfekte fest midt i Brooklyn. ,. Del 6 av 7. Producerat år 2014.
05:55 (06:26)
De unge truckere [Repris]
I denne dokumentarserie følger vi en flok unge lastbilchauffører, der alle har diesel i blodet. Mads når frem til Moskva i Rusland med varerne fra Danmark, men farer vild på vej hjem. 22-årige Terese, der netop har fået kørekort, beskadiger kærestens nye lastbil nord for polarcirklen. Og 21-årige Nicklas "Æblekind" skal manøvrere sig igennem trafikken med en 57 meter lang vindmøllevinge. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå