Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Camilla og den sorte gryde
Simrekød i øl og kokosmælk: Det skønneste, mest velsmagende kød simrer i timevis sammen med masser af grønsager og spændende krydderier nede i Camilla Plums sorte gryde. Så bliver kødet smeltende mørt og fonden fuld af kraft. I andet afsnit af DR2s nye magiske madserie: Camilla Plum - og den sorte gryde tilbereder hun fire forskellige gryderetter fra 4 forskellige steder i verden, blandt andet Daube, Tagine og Rendang. Del 2. Producerat år 2010.
06:35 
Dage i haven
Seriens entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den helt uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor er klar til en ny sæson i haven, og de vil endnu en gang dele mængder af gode tips med os. Nu står sommerferien for døren, og alle skal i dag være færdige med de sidste arbejdsopgaver. Indgangen til haven skal ændres, indretningsarkitekt Malin Persson skal stille sine møbler på plads og John skal lige nå at lære os, hvordan man tager stiklinger. Pernilla laver en skøn tærte og Tareq byder på en lidt anderledes midsommermiddag. Nordvision fra Sverige. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
07:35 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 11. Producerat år 2017.
08:20 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 12. Producerat år 2017.
09:05 
Øgendahl og de store forfattere
Karin Michaëlis. Hvordan kan en dansk forfatterinde, der har solgt millioner af bøger i Europa, være helt ukendt i Danmark i dag?. Se med, når Mick Øgendahl går i fodsporene på forfatteren Karin Michaëlis fra opvæksten i 1870'ernes Randers til succesen som en af de mest læste forfattere i mellemkrigstidens Europa. Men hvorfor stjal hun som barn blomster på kirkegårde? Bandlyste nazisterne virkelig hendes bøger? Og gav hendes børnebøger om pigen Bibi Astrid Lindgren ideen til at skrive Pipi-bøgerne? Øgendahl gør sit bedste i forsøget på at blive klogere på de store danske forfattere, som han aldrig har fået læst. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
09:35 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. Helvedes ild. Whisky-millionæren James Martin findes brutalt myrdet i sit hjem, offer for hvad der ligner et satanistisk ritualdrab. Hovedmistanken hviler på Martins søn og enearving, Greg. Men efter flere måneder er der stadig ingen beviser mod Greg, så Jackie Reid går undercover i håb om at lokke en tilståelse ud af den pigeglade playboy. Med livet som indsats. Del 1 av 2.
10:25 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. Helvedes ild. Jackie Reid er gået undercover for at finde beviser mod den unge playboy Greg, der er mistænkt for det brutale mord på sin far, whisky-millionæren James Martin. Men Jackie er ved at få kolde fødder. Hun er ikke længere sikker på, at Greg er skyldig, og situationen bliver ikke mindre kompliceret, da Greg frier til hende. Del 2 av 2.
11:15 
Nak & Æd - en barracuda i Mexico
En gammel ven slutter sig til holdet i Mexico. Gordon Henriksen skal hjælpe de to venner med at få en barracuda på krogen. På revet ud for Yucatan halvøen går den aggressive og lynhurtige fisk og æder næsten alt hvad den kan komme i nærheden af. Med håndline skal Jørgen og Nikolaj prøve at hive fisken med de sylespidse tænder op i båden, så der kan komme mad på bordet. Producerat år 2019.
12:00 
Tillykke, I skal have trillinger!
Maria er ked af at hendes krop ikke er vendt tilbage til normalen efter fødslen af trillingerne, så hun går i gang med at træne. Marias mavemuskler har skilt sig ud til siderne, mens hun bar på de tre babyer, og man kan ane Marias tarme under maveskindet. Hos Ida og Martin får de besøg af en ergoterapeut og en fysioterapeut. Scarlet har vist tegn på cerebral parese. Og fysioterapeuten skal følge Scarlets udvikling. Anders og Marias fælles barsel er slut, nu skal de prøve at få hverdagen til at fungere med en forældre på job og en forældre, der passer trillingerne alene. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
12:25 
Mormor på mandejagt
Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår? Mona skal endelig på date med underboen Poul, som hun har jagtet under hele sin ferie. Judith er i tvivl om hvilken retning hendes forhold til Kaj skal tage. Og Bentes date med Peter kommer godt fra start, med høj puls og en enkelt rød rose. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
13:10 
Gift ved første blik
Der er kun få dage tilbage af bryllupsrejsen og for nogle af parrene bliver det svært at komme igennem. Maja må hente hjælp fra psykologen Mette Smidt for at finde ud af, hvordan hun og Frederik kan komme hinanden nærmere. Christina og Michael er et sted i deres forhold, hvor der ikke bliver lagt låg på følelserne. Parret fra Silkeborg og Odense, Henriette og Claus, udforsker hvad Riga ellers kan byde på af aktiviteter, nemlig at køre bobslæde. I Bordeaux forsøger Luna og Anders at tage en køretur sammen, men der er en meget anspændt stemning mellem dem, og de virker begge to klar til at rejse hjem. Säsong 6. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
14:10 
Kender Du Typen? - Med smør og søudsigt
Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue?. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen?. besøger Østerbro i København. Programledare: Mads Steffensen.
14:55 
Champions League Håndbold
Efter ti år uden for det fine selskab er GOG endelig tilbage i Champions League. Første hjemmekamp i gruppe D er et spændende opgør, hvor GOG tager imod Chekhovskie Medvedi fra Rusland. Det er en russisk klub med store traditioner, der besøger Fyn. Det et 19. gang at Medvedi er med i Champions League og holdet har tidligere nået semifinalen. Det nuværende hold er dog knap så stærkt og for GOG er dette en kamp, som er vigtig i forhold til fynboernes videre muligheder i gruppen. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jørgensen. Producerat år 2019.
16:40 
Champions League Håndbold
18:30 
TV Avisen
19:00 
Cirkusrevyen
Glæd dig til et brag af et show med sang, musik og kendte skuespillere. Velkommen i teltet til første del af Cirkusrevyen 2017. Oplev blandt andet Lisbet Dahl som den altdominerende mor, der powershopper sammen med sin datter. Ulf Pilgaard spiller en stærkt frustreret ægtemand og Niels Ellegaard kæmper for at forstå hvad der egentligt forgår i SKAT. Cirkusrevyen gir også et bud på hvordan det kunne se ud i fremtiden, hvor vi alle skal blive lidt længere på arbejdsmarkedet. Säsong 2017. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
20:00 
Jagten på de forsvundne eventyr - Terrorsporet
Helt nye og uventede spor er dukket op i jagten på de tre forsvundne eventyr af H. C. Andersen. Eftersøgningen bringer Mette Frisk til Tyskland, hvor hun forsøger at komme tæt på en tidligere topterrorist fra Rote Armee Fraktion. Nye oplysninger peger nemlig på, at den frygtede terrorgruppe måske havde noget med tyveriet at gøre. En spændende jagt efter gådens løsning går i gang. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Fodboldmagasinet
Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Producerat år 2019.
22:10 
Den hemmelige agent
Britisk thrillerserie fra 2016. Dobbeltagenten Verlocs forsøg på at lave et fingeret terrorangreb er gået grueligt galt. Hjemme i Soho venter hans kone Winnie tålmodigt på, at hendes mand og bror kommer hjem. Imens forsøger myndighederne at finde hoved og hale i komplottet bag terrrorangrebet. Del 2 av 2. Producerat år 2015.
23:35 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2004. "Kampen på markerne". Et fjendtligt fly styrter ned på en mark i Hastings, og Foyle og Milner hjælper med at fange to overlevende tyskere. Næste morgen tages endnu en tysker til fange, og samtidig findes en landmand død i sin lænestol. Måske har begivenhederne noget med hinanden at gøre - eller også er det snarere de tre kvinder, der bor på landmandens gård, som Foyle skal rette sin efterforskning mod? Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Del 11. Producerat år 2004.
01:10 
Sirener
Engelsk krimiserie fra 2016. Den energiske kriminalinspektør Viv Deering forsøger at finde beviser mod den uberegnelige gangstermatriark Nora Attah. Da Viv opdager, at familien Attah har en hemmelighed, står hun måske foran et gennembrud i sagen. Samtidig kaldes holdet ud til et væbnet røveri, der har udviklet sig til en gidselsituation. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
02:40 
Kommissær George Gently
Engelsk krimiserie fra 2013. En skudepisode har været tæt på at koste kommissær Gently og hans assistent Bacchus livet. Nu kæmper de begge for at komme til hægterne igen. Bacchus har indgivet sin opsigelse, men Gently overtaler ham til at hjælpe med at efterforske en sag om en ung mand, der er død i politiets varetægt. Det bliver en sag, der får dem begge til at spørge sig selv om, hvad det vil sige at være politimand i sen-60'ernes England. Lewington: Robert Pugh. Del 16. Producerat år 2013.
04:10 
Hammerslag - På tur i Københavns brokvarterer
Hammerslag tager i aften på tur rundt i de forskellige brokvarterer i vores hovedstad. Priserne er længe bare steget og steget i Danmarks største byer, og dét kan også ses på købsaftalerne på boligerne, der bliver solgt i København. I aften skal hold øst og vest finde den rigtige pris på en flot, nyrenoveret lejlighed på hippe Vesterbro, en lillebitte studielejlighed på trange Nørrebro og ikke mindst en herskabelig perle i ambassadekvarteret på Østerbro. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
04:55 (05:25)
Kender Du Typen?
I aften er Kender Du Typen?. på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Säsong 2012. Del 10. Producerat år 2011.
05:35 (06:05)
Græskar DM i Frilandshaven
Haven bliver fyldt med græskar i alverdens farver og faconer, og Danmarks tre største græskar bliver kåret. Mon Jørgen Skouboes græskar i Frilandshaven overhovedet har en chance i konkurrencen med seernes græskar? Anne Hjernøe fyrer op under åben ild i udekøkkenet og laver græskarmad i alle afskygninger. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se