Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
De unge fiskere [Repris]
Det gik ikke så godt i folkeskolen. 10. klasse var heller ikke lige ham, heller ikke produktionsskolen og smed var heller ikke lige det rigtige. 17-årige Teis er nu startet på fiskeriskolen i Thyborøn. I håbet om, at fiskeriet er der, hvor han finder sin plads. Hvor Teis kan få lov at finde sig selv og måske lidt ro. Men også det har sine udfordringer, når vejen i havet i første omgang går forbi skolebænken. Mohamad sejler fra Gilleleje, men bor i København, hvor vennerne ikke altid helt forstår, hvad det er, Mohamad ser i fiskeriet. Men på havet føler han sig fri, keder sig ikke, og så er det også en måde at undgå dårlige bekendtskaber på. ,. Del 1. Producerat år 2015.
06:30 
Spørg Borgen [Repris]
Dansen med corona. Coronavirus spreder sig igen her i landet. Hvordan stopper vi smittespredningen? Og hvordan lever vi bedst med corona iblandt os?. Sundhedsminister Magnus Heunicke er på besøg i Spørg Borgen. ,. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Hist, hvor vejen slår en bugt' og 'Åh abe' Gæst: Silja Okking. Producerat år 2020.
09:15 
Det magiske Australien
Britisk naturserie fra 2018. Australiens maritime naturområde er dobbelt så stor som dets samlede landmasse - og er hjemsted for millioner af livsformer. Tag med, når vi udforsker Australiens magiske kyster og øer, hvor landets tre omkringliggende oceaner, Sydhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean, skaber det perfekte miljø for hvaler, kæmpe blæksprutter, livsfarlige gopler og frygtede hajer. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
10:30 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 14. Del 16. Producerat år 2017.
11:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 14. Del 17. Producerat år 2017.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven - Rentabelt eller spild af tid
Endelig er den nye hegnsmaskine kommet hjem til Kastanjegården. Og det varer ikke mange minutter, før den skal vise sine evner. For alle kneb skal tages i brug, hvis hønsene skal holdes ude af blomsterbedet. Og så vil Frank lave sin egne punktfundamenter, hvis det altså kan betale sig. Producerat år 2019.
12:40 
Nak & Æd - et vildsvin i Polen [Repris]
Det er februar og vinter i Europa. Jørgen og Nikolaj er rejst til Polen for at få ram på et vildsvin. Jagten foregår i hochsitz og i tusmørke. Herudover skal man sidde stille. Så udfordringerne er, om Nikolaj kan være stille nok. Og om Jørgen overhovedet kan se et vildsvin, hvis det kommer på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook. dk/nakogaed Sendt første gang 11.10.2015. ,. Säsong 6. Del 3 av 10. Producerat år 2015.
13:25 
Guld i Købstæderne - Sønderborg
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Sønderborg. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. Eksperterne skal denne gang blandt andet vurdere et fotografi af popstjernen Madonna, der er helt nøgen. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, cykler rundt og kigger på, hvordan byens omskiftelige historie har præget stedet. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en ravklump, der er fundet i lokalområdet og er så stor, at vurderingsekspertens vægt ikke slår til. Producerat år 2015.
14:25 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. ,. Säsong 2016. Del 5. Producerat år 2016.
15:10 
Forsvundne arvinger [Repris]
Den rige kusine fra Schweiz. Over tre millioner kroner risikerer at havne i den schweiziske statskasse, hvis ikke Mette Frisk og Adam Jon Kronegh finder en arving til danske Dora. Hendes far udvandrede fra Danmark, så eftersøgningen starter her. Det bliver en jagt fyldt med overraskelser - og en jagt, der rækker over Atlanten. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
16:10 
Kommissær George Gently [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. En mand findes banket ihjel i et tyrkisk bad. Det står hurtigt klart, hvem drabsmanden er - nemlig ekssoldaten Scott Tanner. Motivet er til gengæld uklart, for alle beskriver Tanner som en blid mand, der ikke kunne gøre en flue fortræd. Efterforskningen fører Gently og Bacchus til Tanners psykiater - og videre til den britiske hær og dens eksperimenter med lsd. ,. Del 18. Producerat år 2013.
17:40 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2018. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. ,. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Rigtige mænd på dannelsesrejse
Hippie, bøn og ballet. De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men konerne er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. Første del af rejsen ud i det ukendte bringer dem blandt andet i nærkontakt med kunstmalere, hippier, præster og balletdansere. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Lægens bord
Forvirring og frygt. Corona skaber frygt og forvirring. Hvad betyder smittetallet, hjælper mundbind, hvad er de nyeste restriktioner? Lægens Bord giver klart svar. Producerat år 2020.
21:55 
Råd til corona
Feriepenge på vej. I oktober kan du hæve dine indefrosne feriepenge. Politikerne vil nemlig sætte gang i forbruget her i coronakrisen. Men skal du tage pengene ud?. Eller lade dem stå til pensionsalderen? Råd til Corona ser på, hvad der er klogest at gøre. Producerat år 2020.
22:25 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Den sande barmhjertighed. En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2008.
00:00 
Alene i vildmarken [Repris]
Der er syv deltagere tilbage og især to er pressede. Sune ødelægger sit sidste fiskegarn og stærke vinde truer med at vælte Henrik Ps shelter. ,. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
00:40 
Mord med Jean Blake [Repris]
Australsk krimi fra 2018. Spøgelseshistorier. Året er 1963. Lucien Blake har været forsvundet i otte måneder, og Jean Blake kæmper for at vænne sig til livet uden sin mand, da hun drages ind i en sag om to bizarre mord. Begge sager synes at have forbindelse til en række avishistorier om de mest berygtede uløste mysterier i byen. ,. Producerat år 2018.
02:10 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet?. Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. ,. Säsong 2016. Del 4. Producerat år 2016.
02:55 
Bonderøven - Rentabelt eller spild af tid
Endelig er den nye hegnsmaskine kommet hjem til Kastanjegården. Og det varer ikke mange minutter, før den skal vise sine evner. For alle kneb skal tages i brug, hvis hønsene skal holdes ude af blomsterbedet. Og så vil Frank lave sin egne punktfundamenter, hvis det altså kan betale sig. Producerat år 2019.
03:25 
Guld i Købstæderne - Sønderborg
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Sønderborg. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. Eksperterne skal denne gang blandt andet vurdere et fotografi af popstjernen Madonna, der er helt nøgen. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, cykler rundt og kigger på, hvordan byens omskiftelige historie har præget stedet. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en ravklump, der er fundet i lokalområdet og er så stor, at vurderingsekspertens vægt ikke slår til. Producerat år 2015.
04:25 
Forsvundne arvinger [Repris]
Den rige kusine fra Schweiz. Over tre millioner kroner risikerer at havne i den schweiziske statskasse, hvis ikke Mette Frisk og Adam Jon Kronegh finder en arving til danske Dora. Hendes far udvandrede fra Danmark, så eftersøgningen starter her. Det bliver en jagt fyldt med overraskelser - og en jagt, der rækker over Atlanten. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
05:25 (05:28)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:00)
En reporter går om bord [Repris]
Anne Lundberg er stadig om bord på verdens største civile hospitalsskib, Africa Mercy, der bringer lægehjælp til nogle af verdens allerfattigste mennesker. Anne følger livet om bord, og hun oplever bl. a. den rørende glæde hos de mange patienter, der efter veloverstået operation kan se frem til et andet og væsentligt bedre liv. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå