Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:30 
Jagten på Sveriges farligste pyroman
Svensk dokumentarserie fra 2020. Da Daggryspyromanens frifindes, drager han nordpå i Sverige. Politiet frygter, at han vil sætte andre kirker og kulturbygninger i brand, og derfor sætter de store ressourcer ind på at overvåge ham døgnet rundt. Snart bliver han anholdt, mistænkt for to forsøg på brandstiftelse - og får en dom på tre års fængsel. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang | Pilfinger og Isabel
Morgenstemningen er helt i top, når Isabel og Pilfinger gæster Siljas musikværksted som små fugle. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Vores planet 2 [Repris]
Naturserie fra BBC fra 2016. Byerne er verdens hurtigst voksende levested, ikke alene for mennesker, men også for dyr. Leoparder strejfer om i Mumbais gader, vandrefalke jager mellem New Yorks skyskrabere, og tre millioner dansende stære giver sort sol over Rom. Selv om mange dyrearter har fundet en brugbar levevej i storbyjunglen, kæmper andre for at overleve. Men som storbyernes arkitekter, kan mennesker også vælge at bygge byer, der både kan rumme mennesker og dyreliv. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2014.
11:10 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. Utilfredsheden blandt de fattige vokser, og Victoria beslutter at holde kostumebal for at hjælpe silkevæverne i Østlondon. Det er en plan, der giver bagslag. Den spektakulære begivenhed udstiller blot dronningen som naiv og gør hende til mål for både parlamentets og folkets vrede. ,. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Min natur - Tina Müller cykler [Repris]
I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker. ,. Del 4 av 6.
12:25 
Bonderøven [Repris]
På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge. ,. Säsong 2016. Del 14. Producerat år 2016.
12:55 
Guld på Godset [Repris]
Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Gavnø Slot ved Næstved, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af godsejer Baron Otto Reedtz-Thott. Han fortæller om sørøverne, der var Gavnø's første beboer og om hovedløse trolde i Vejlø Kirke, som var familien Trolle's våbenskjold. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en Carl Lobedanz træfigur og et maleri af Harald Engman - kendt som den forbudte maler. ,. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
13:55 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag byder denne gang velkommen til en vaskeægte landskamp! Og så endda et naboopgør mod Norge, hvor de kender programmet som "Solgt". Det danske mæglerhold møder deres norske modstander på neutral grund i Gøteborg i Sverige, hvor der venter tre fantastiske boliger. Der er masser af prestige og håneret på spil - så frem med flag og klaphat hjemme i stuerne, når Danmark skal forsøge at slå Norge i at gætte boligpriser!. ,. Säsong 2018. Del 4. Producerat år 2018.
14:40 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Brødrene Price er nået til Midtjylland, og når man siger Midtjylland siger man selvfølgelig også Samsø og verdens bedste kartoffelmad!. Samsø byder også på masser af æbler, og James og Adam bager en ægte Samsøæblekage inden turen går til Mols Bjerge, hvor aftensmaden står på en rigtig egnsret: Varmt svinehoved. ,. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
15:15 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2010. Den blå geranium. I den smukke landsby Little Ambrose bliver den velhavende, men ikke ligefrem populære Mary Pritchard fundet død. Omstændighederne er mystiske, og selv miss Marple er i vildrede. Mary var kendt for sin angst for farven blå. Men døde hun virkelig af chok, da geranien i hendes tapet skiftede farve?. Somerset: Kevin R. McNally. ,. Producerat år 2010.
16:45 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2018. En lille kronprins kommer til verden. Victoria burde være lykkelig, men i stedet rammes den unge mor af en uforklarlig følelse af sorg. Samtidig adskilles hun fra prins Albert for første gang siden deres bryllup. Triste nyheder tvinger nemlig prinsen til at rejse hjem til Tyskland - hvor der venter ham en chokerende afsløring. ,. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
17:30 
Familien Löwander [Repris]
Svensk dramaserie fra 2018. Helga har fået et slagtilfælde, og børnene frygter det værste. Peter og Ester lægger planer for, hvad der skal ske med restauranten, hvis hun går bort. Socialdemokraterne holder valgaften på restaurant DK, samtidig med at Nina har besøg af sin datter. Ragnarsson truer Angelos familie, og det får Angelo til at tage desperate midler i brug. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Søren Ryge direkte
Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!. Producerat år 2020.
20:30 
Lægens bord undersøger
Ét bryst og store håb. Susanne må stoppe med kemobehandlingen, fordi den gør hende dårlig. Hun håber på at klare sig gennem sygdommen og begynde på arbejde igen. Men bliver Susanne rask?. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Øen og gåden [Repris]
Islandsk dramaserie fra 2018. I 1971 kommer den unge forsker Jóhanna hjem til Island fra Paris til sin fars begravelse. Hun har ikke planer om at blive længe, men fanges ind af sin fars forsøg på at løse en mystisk gåde i et gammelt håndskrift med islandske sagaer. Og snart tvinger et mord Jóhanna til at blive på øen, indtil gerningsmanden er fundet. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
23:10 
Twin
Frank får bekræftet sin mistanke om, at der er noget i Ingrids familie, der ikke stemmer. Samtidig finder Ingrid en uventet forbundsfælle. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
23:55 
Twin
Frank er sikker på, at han står over for et stort gennembrud i efterforskningen. Men han møder modstand fra uventet hold. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
00:40 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Patagonoens barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 3. Del 6 av 12. Producerat år 2016.
01:25 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2009. Hvorfor spurgte de ikke Evans?. Den unge Bobby Attfield er den eneste, der hører en døende mands gådefulde sidste ord. Bobby er fast besluttet på at løse gåden og indgår en umage alliance med den smukke overklassepige Frankie og miss Marple, der er på besøg hos familien. Da nogen forsøger at tage livet af Bobby, står det klart, at der er en morder på spil, og en række spor fører trioen til Castle Savage og dets sære beboere. Peters: Warren Clarke. ,. Producerat år 2008.
03:00 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 33 av 68. Producerat år 2007.
03:45 
Bonderøven [Repris]
På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge. ,. Säsong 2016. Del 14. Producerat år 2016.
04:15 
Guld på Godset [Repris]
Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Gavnø Slot ved Næstved, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af godsejer Baron Otto Reedtz-Thott. Han fortæller om sørøverne, der var Gavnø's første beboer og om hovedløse trolde i Vejlø Kirke, som var familien Trolle's våbenskjold. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en Carl Lobedanz træfigur og et maleri af Harald Engman - kendt som den forbudte maler. ,. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
05:15 (05:18)
Udsendelsesophør - DR1
05:35 (06:35)
Timian, tonic og tomater [Repris]
Kokken Lisa Lemke inviterer nogle venner til sin landsby uden for Falkenberg i Halland. Sammen laver de mad og giver gode råd, så du kan blive en bedre kok. Denne gang handler det om hede og kølighed. Lisa sætter fokus på alle slags is, krydderiblandinger fra Etiopien og varme retter. Og hvad skal man have styr på, når man flamberer - og hvordan man tænder en grill på den bedste måde?. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå