Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 103. Producerat år 2017.
07:40 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 104. Producerat år 2017.
08:40 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2005. Smag for penge. Det bizarre mord på madanmelderen Barry Secord bringer atter Taggart-holdet på banen. Secord var en giftig skribent med mange fjender, så der er ikke mangel på mistænkte. Måske indeholder hans seneste artikel nøglen til gådens løsning?. I første omgang vender holdet dog søgelyset mod en mystisk indbrudstyv, der flygtede fra gerningsstedet, kort efter mordet fandt sted. ,. Producerat år 2004.
09:50 
Rejsen til Østersøen
Tysk naturserie fra 2017. Vi tror vi ved alt om naturen i Østersøen. Men den vrimler med overraskelser. Når foråret kommer, begynder hannerne at lede efter en mage - og særligt elgkoens parringkald runger i de store skove i Estland. Og længere mod nord i det finske øhav finder vi Skandinaviens største landlevende rovdyr den brune bjørn - der ofte svømmer med dens unger fra ø til ø. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv. Del 2 av 3.
10:40 
Det magiske Australien
Britisk naturserie fra 2018. På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
11:35 
I hus til halsen [Repris]
Trods en stor ugeneret grund i første række holder køberne sig væk. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester drager til Odsherred. Her tvinger sclerose og en kuldsejlet økonomi den pensionerede præst Søren (56) til at sælge sin bolig. Med venner og families hjælp forvandles huset til en sand perle i boligannoncerne. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
12:35 
Cirkusrevyen [Repris]
I andet akt af Cirkusrevyen i teltet på Bakken kan vi opleve Andreas Bo som det perfekte menneske i skikkelse af Thomas Blackmann, Ulf Pilgaard som Søren Ryge, der har fundet et særligt rygehjørne af naturen på Christiania og Ditte Hansens version af statsministeren og hendes parole "Vi gjorde det" - et udsagn, som Lisbet Dahl som Lars Løkke Rasmussen er enig med hende i, om end med et andet fortegn. Medvirkende: Lisbet Dahl Ulf Pilgaard Ditte Hansen Niels Olsen Andreas Bo Instrktør: Lisbet Dahl. ,. Säsong 2013. Del 2 av 2. Producerat år 2013.
13:35 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. "Oplært i mord". En kvinde bliver mast ihjel af en kæmpe ost på det lokale mejeri. Barnabys efterforskning bringer en lang række hemmeligheder og løgne frem i lyset, og snart sker der flere oste-relaterede dødsfald. Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2012.
15:05 
Kender Du Typen? - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen?. er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Programledare: Mads Steffensen.
15:35 
Versus [Repris]
Kan en poolspiller slå en golfspiller på greenen, hvis de begge skal putte med en poolkø?. Og kan en menneskekæde stille noget op imod en kran, når der skal flyttes byggematerialer? Gæt med og få svarene i Versus, hvor Hjalte og Tjelle denne gang skal duellere i badedyrsræs på stranden. I studiet bliver der leget med ord og testet kaste- og reaktionsevner, inden vi slutter aftenen af med en intens dyst mellem en urmager og en porcelænsmaler, hvor det gælder om ikke at ryste på hånden. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
16:35 
Champions League Håndbold
18:30 
TV Avisen
19:00 
En lille pause med Søren Ryge
19:05 
Rejsen til Østersøen
Tysk naturserie fra 2017. Naturen i Østersøen vrimler med overraskelser. Højt mod nord ligger den Botniske Bugt, der fryser til hver vinter. Her lever en bestand af ringsæler, som er afhængige af isen for at opfostre deres unger. Og I de finske skover lever et af de mest sjældne dyr - det europæiske flyveegern - som med deres hudfold mellem for- og bagben kan flyve 35 meter gennem luften. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv. Del 3 av 3.
20:00 
Når støvet har lagt sig
Den potentielle terrortrussel stiller Elisabeth i et svært dilemma, der truer hendes pension. Nikolaj vil teste den nye restaurant med en prøvemiddag, og Louise må lade Marie være alene hjemme for at beholde sit job. Lisa giver sin mand, Stefan, en overraskende nyhed, og Jamal fravælger sin familie for at være sammen med Alban. Morten må aflyse sin arbejdsdag og øjner i stedet chancen for at komme tættere på sin søn. Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Dorte W. Høgh. Producent: Stinna Lassen. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2020.
21:36 
Søndagsvejr
21:37 
Sportsmagasinet
Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Producerat år 2020. Programledare: Josefine Høgh.
22:10 
Tynd is
Svensk thrillerserie fra 2020. Et forskningsfartøj angribes ud for Grønlands kyst. Det sker, netop som Arktisk Råd forsøger at blive enige om en aftale, der forbyder olieboringer i Arktis. Bag aftalen står Sveriges udenrigsminister, Elsa, hvis politiske rådgiver Viktor befinder sig om bord på skibet. Angrebet får Elsas aftale til at vakle. Samtidig rejser Viktors kone, politikvinden Liv, til Grønland for at finde sin mand. Thrillerserien 'Tynd is' tager udgangspunkt i den aktuelle klimakrise og har både danske og grønlandske skuespillere på rollelisten - bl.a. Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen og Nukâka Coster-Waldau. Del 1 av 8. Producerat år 2020.
22:50 
Deep State [Repris]
Britisk thrillerserie fra 2018. Max er på sporet af en kynisk sammensværgelse. Det er farlig viden, og snart får han en ny morderisk fjende på nakken. Samtidig rejser Harry til Teheran, hvor han og Leyla graver nye oplysninger frem. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
23:45 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2016. Mørk vej. En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel?. ,. Producerat år 2016.
01:15 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. En tragedie har ramt Lochdubh. Alex er død, og Hamish er i dyb sorg. Han slår sig ned på en lille ø, hvor han planlægger at tage sit eget liv. Der er kun én anden person på øen, nemlig en gammel kvinde, der er fanget med sin fod på en landmine. Hvis hun flytter sin fod, dør hun. Men Hamish har brændt sin båd, så han kan ikke sende bud efter hjælp. ,. Del 11 av 20. Producerat år 1995.
02:05 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Lochdubhs bedemand bryder sig ikke om sin nevø og forretningspartner Christies grådige indstilling til jobbet, så han overtaler Lachie Junior til at forsøge sig som bedemandsassistent. Samtidig foregår der mystiske ting på byens kirkegård. Rory Campbells tante Bella forsvinder fra sit gravsted dagen efter sin begravelse. Graveren hævder, at Bella er blevet bortført af rumvæsner, men den tror Lochdubhs indbyggere trods alt ikke på. ,. Del 12 av 20. Producerat år 1995.
03:00 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 40 av 48. Producerat år 2009.
03:45 
Hammerslag [Repris]
Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. ,. Säsong 2018. Del 15. Producerat år 2018.
04:30 
Skattejægerne
På Nørrebro finder Søren Falk skruemaskine, gulvbrædder og stoleben frem. Han vil bygge nogle hjemmedesignede bænke og bruge dem til sin opstilling af loppefund ude foran butikken. Katrine Martensen-Larsen skal hjælpe en kunde med at finde de helt rigtige møbler. Og det kan være svært at vælge imellem det praktiske og det smukke. I Randers er der godt gang i kundernes købelyst på Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesens sommerloppemarked. Producerat år 2015.
05:00 (05:02)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se