Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Det søde liv
Duften af passionsfrugter breder sig i konditor Mette Blomsterbergs køkken, mens hun laver passionsglas med passionsmousse, passionsgele, bløde nøddekager og hvide chokoladestænger. De sød-syrlige passionsglas får selskab af bagte æbler fyldt med mandelmasse og serveret med vaniljefraiche og kanel-vanilje chantilly-creme. www.dr.dk/detsoedeliv. Del 5 av 6. Producerat år 2012.
06:30 
Søren Ryge
Trætophuset. På en kursusejendom ved Kalø Vig har de fået en tilbygning. Den er placeret 8 meter oppe i et mægtigt bøgetræ og består af et lille hus, en terrasse og en vindeltrappe. Det er bygget af fire tømrere fra Frankrig, og det er det smukkeste hus, som tænkes kan. Vi har fulgt hele byggeriet fra start til slut. Producerat år 2010.
07:00 
Sundhedsmagasinet
Stop rygning. I dag er Island et af de lande i Europa, hvor unge ryger mindst. Skyhøje priser på tobak og drastiske restriktioner har virket. Sundhedsmagasinet besøger Island og spørger danske sundhedspolitikere: Hvorfor gør vi ikke som Island. Producerat år 2018.
07:25 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:15 
Brandmænd - Skulder ved skulder
I Randers har brandmændene mistet en kær kollega og i Taastrup sker det værst tænkelige. En kollegas kone er involveret i det biluheld som brandmændene er kaldt ud til. Det er en af de rigtig travle dage i Århus og der er ingen hviletid. En personbil er kørt frontalt ind i en lastbil og Simon må være kreativ for at få den tilskadekomne fri. Alarmen går igen og igen. Brandmændene får meldinger om gårdbrand, bilbrand og villabrand. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
08:45 
Når mænd slår kvinder ihjel
"Når du har en mand, som ikke har noget at miste, så har du altså med en farlig mand at gøre. Og hvis man tager alt væk, og hans baggrund ikke har lært ham, hvordan han skal reagere, så har du en farlig mand", siger kriminalpsykolog Charlotte Kappel. I 2007 slog det klik for 25-årige Lars, da hans kæreste gennem seks år, Pernille Risum Andersen ville slutte forholdet. Lars skød målrettet sin unge kæreste Pernille i hovedet på klos hold. Lars fik 11 års fængsel for drabet, men blev løsladt tidligere og er i dag på fri fod. "Da min søster blev dræbt, var det som en meget vigtig del af mig, som ligesom var blevet revet væk. Der manglede noget - det gjorde der. Jeg forstod det slet slet ikke", fortæller Maika, Pernille Risums lillesøster. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
09:15 
Søren Ryge præsenterer
Drømmehave i Hvidovre. Det er en ung børnefamilie, som bor i et helt almindeligt hus på Vestegnen med en helt almindelig have. Men nu har de set lyset. De vil have en køkkenhave, en stor køkkenhave. Derfor blev halvdelen af græsplænen gravet op, og nu er de i fuld gang med et helt nyt haveliv. Producerat år 2019.
09:45 
Victoria
Britisk dramaserie fra 2016. Dronning Victoria bør gifte sig med sin fætter, Albert. Det mener i hvert fald hendes onkel, Leopold. Da Leopolds planer rygtes, får Victoria pludselig bejlere fra nær og fjern. De får alle den kolde skulder, og Leopold regner ud hvorfor. Den unge monark er forelsket i sin nærmeste fortrolige, premierminister Melbourne. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
10:30 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2017.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 15. Del 8. Producerat år 2017.
12:00 
Bonderøven
Sæson 15. Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal. Säsong 2015. Del 20. Producerat år 2014.
12:30 
Kender du typen
Der står en scooter inde i stuen i det hjem, Kender Du Typen? besøger i aften. Den er produceret samme år som programmets hovedperson, og måske kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau på den måde få pejlet sig ind på, hvem de er på besøg hos? Eller måske afslører vedkommende sig selv ved at have et yderst larmende kukur? Alle kan gætte med på facebook.com/kenderdutypen. Säsong 2014. Del 10. Producerat år 2014.
13:10 
Hammerslag
I aften starter Hammerslag i Ikast, hvor der er debut til en ny mand på Øst-holdet: Christian Torp Carlsen - eller bare "ham med skægget". Derefter tager vi på landet - lige uden for Bording. Her skal holdene gætte prisen på en 156 kvadratmeter stor bjælkehytte fra 2005. Aftenen slutter i Herning-forstaden Gjellerup, hvor hold Øst og Vest skal se nærmere på et arkitekttegnet hus, der blev solgt med et afslag på hele 345.000 kroner. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet?. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
13:55 
Rigtige Mænd
Fem jyske håndværkere med en helt naturlig hang til basser og bajere kommer i Rigtige Mænd på deres livs prøve, da de pludselig står ansigt til ansigt med en rigtig mandeudfordring. En af de sundhedsguruer, de elsker at hade, melder dem til en off-road triathlon, og så er spørgsmålet, om der er mandfolk nok inde under mageligheden til at gennemføre. Allerede første dag er noget af en mundfuld, ikke mindst da den kulminerer i et fotostudie, hvor de store drenge skal lave en mandekalender!. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
14:25 
Mord med dr. Blake
Australsk krimiserie fra 2013. En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?. Del 3. Producerat år 2013.
15:20 
Mord med dr. Blake
Australsk krimiserie fra 2013. Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset. Del 4. Producerat år 2013.
16:15 
Fader Brown
Engelsk krimiserie fra 2017. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Säsong 6. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
17:00 
Victoria
Britisk dramaserie fra 2016. Victoria har besøg af sin fætter, prins Albert. Hendes onkel Leopold ønsker, at de to gifter sig, men det første møde mellem dronningen og prinsen falder ikke heldigt ud. På få minutter lykkes det Victoria og Albert at fornærme hinanden. Men allerede deres næste rendezvous går en hel del bedre. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
17:50 
TV AVISEN
18:00 
Antikduellen
Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lis Messmann, der med base i et showroom på Vestsjælland driver onlineforretningen Lis-messmann. dk eller Lasse Franck fra Classic House og Loppehuset i Randers, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Stege, Bogense og Brønderslev. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!. Del 4 av 12. Producerat år 2016.
18:30 
TV AVISEN
19:00 
Disney sjov
20:00 
Jorden set fra rummet
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
21:00 
TV AVISEN
21:15 
Vores vejr
21:25 
AftenTour 2019
Der venter Tour-feltet en hård dag på cyklerne; den anden ud af tre i Alperne. Det går opad stor set hele dagen - de første 85 kilometer stiger det bare jævnt, før rytterne giver sig i kast med den 12 kilometer lange opkørsel til det højeste punkt i årets Tour, Col de l'Iseran, der ligger 2770 meter over havets overflade. Efter en nedkørsel skal ryttern opad igen mod målet på 19. etape, skisportsstedet Tignes. I AftenTour er der et fyldigt sammendrag af etapen med masser af reaktioner og reportager. Producerat år 2019.
21:55 
The Gunman
Fransk-amerikansk actionthriller fra 2015. Lejemorderen Jim Terrier får til opgave at likvidere en afrikansk minister. Otte år senere arbejder Terrier som nødhjælpsarbejder, da han indhentes af sin blodige fortid. Nogen fra hans gamle foretagende ønsker ham død - men hvem? Terrier må finde svaret, inden hans fjender finder ham. Barnes: Idris Elba. Stanley: Ray Winstone. Felix: Javier Bardem. Producerat år 2015. Regissör: Pierre Morel, Skådespelare: Mark Rylance, Sean Penn.
23:40 
Kapring på åbent hav
Amerikansk actionfilm fra 1992. Casey er kok på et af den amerikanske flådes atombevæbnede krigsskibe. Da skibet overfaldes af forbrydere, som vil stjæle atomvåbnene - og alle soldaterne på skibet viser sig at være nogle tøsedrenge - må Casey selv redde kastanjerne ud af ilden. Krill: Gary Busey. Strannix: Tommy Lee Jones. Producerat år 1992. Regissör: Andrew Davis, Skådespelare: Steven Seagal.
01:20 
Wallander
Engelsk-svensk krimi fra 2010. Skyggerne. Kurt Wallander opsøges af en gammel ven, der er sikker på, at hans far er blevet myrdet. Han beder Wallander undersøge omstændighederne omkring dødsfaldet, men Wallander afviser at lade sig indblande i sagen, da han har sygeorlov. Snart får en dramatisk hændelse ham alligevel til at tage sagen op. Producerat år 2010.
02:45 
Mord med dr. Blake
Australsk krimiserie fra 2013. I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?. Del 1. Producerat år 2013.
03:35 
Bonderøven
Sæson 15. Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal. Säsong 2015. Del 20. Producerat år 2014.
04:05 
Kender du typen
Der står en scooter inde i stuen i det hjem, Kender Du Typen? besøger i aften. Den er produceret samme år som programmets hovedperson, og måske kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau på den måde få pejlet sig ind på, hvem de er på besøg hos? Eller måske afslører vedkommende sig selv ved at have et yderst larmende kukur? Alle kan gætte med på facebook.com/kenderdutypen. Säsong 2014. Del 10. Producerat år 2014.
04:45 (05:30)
Hammerslag
I aften starter Hammerslag i Ikast, hvor der er debut til en ny mand på Øst-holdet: Christian Torp Carlsen - eller bare "ham med skægget". Derefter tager vi på landet - lige uden for Bording. Her skal holdene gætte prisen på en 156 kvadratmeter stor bjælkehytte fra 2005. Aftenen slutter i Herning-forstaden Gjellerup, hvor hold Øst og Vest skal se nærmere på et arkitekttegnet hus, der blev solgt med et afslag på hele 345.000 kroner. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet?. Säsong 2016. Del 6. Producerat år 2016.
05:55 (06:25)
DR Friland
Elleve familier - én ide. Drømmen om en ny start. De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Del 1 av 4. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se