Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Helges skønne haver [Repris]
Sol, forår og smukke haver - gode råd og en oplevelse er, hvad havekonsulent Helge Petersen byder på. Denne gang tager han os med til "Lille Malund" - en enestående landbohave. ,. Del 1 av 10. Producerat år 2000.
06:45 
Dage i haven [Repris]
Pernilla vil lave lidt ændringer hist og her. Hun er blevet en smule træt af temaet sort-hvidt, og så synes hun, der er blevet lidt for meget indkig og åbent i den svenske jungle. Tareq har rigeligt at gøre med at passe alle sine løg, og John er travlt beskæftiget med at tage sig godt af nogle magiske afgrøder. ,. Del 3 av 8.
07:15 
Søren Ryge [Repris]
Manden i kælderen. Vi besøger Arly Persson på Fyn, der er 100 år gammel og har været smed i hele sit liv. Han bor i det samme hus som altid og klarer sig selv. Bor i kælderen og sover på 1. sal, selv om han næsten ikke kan gå. ,. Producerat år 2014.
07:45 
Rejsen til Østersøen
Tysk naturserie fra 2017. Naturen i Østersøen vrimler med overraskelser. Højt mod nord ligger den Botniske Bugt, der fryser til hver vinter. Her lever en bestand af ringsæler, som er afhængige af isen for at opfostre deres unger. Og I de finske skover lever et af de mest sjældne dyr - det europæiske flyveegern - som med deres hudfold mellem for- og bagben kan flyve 35 meter gennem luften. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv. Del 3 av 3.
08:37 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
08:40 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Simon Emil Ammitzbøll-Bille har første dage tilbage på arbejde efter hektisk kræftforløb. Britta Nielsens forsvarsadvokat reagerer på ugens spektakulære dom. Og Julie Berthelsen løfter sløret for de grønlænder-fordomme, hun er allermest træt af. Producerat år 2020.
09:10 
Landsbyhospitalet [Repris]
Lægerne og patienterne på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland er tilbage. Søster Brigid havner i et dilemma, da abbedissen i hendes kloster nægter at modtage hjælp, da hun bliver syg. Dr. Weatherill forsøger at opklare, hvorfor en ung kvindes spædbarn er dødfødt. Og Lizzie forsøger at holde på en hemmelighed. ,. Del 36. Producerat år 2004.
09:55 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 25. Producerat år 2018.
10:40 
Antikkrejlerne XVI
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 19. Del 1 av 25. Producerat år 2019.
11:25 
Skattejægerne
Lasse Petersen er en meget begejstret gæst i et hjem fyldt med fine malerier. Og hvis prisen er rigtig, så håber han at blive den nye ejer af et maleri af Færøernes berømte maler Mikines. Midt i bunker af bøger sidder antikvar Kenny Jess Brandt og leder efter sjældne udgivelser og spændende førsteudgaver. Men der er lidt langt imellem perlerne. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har forladt fastlandet for at lede efter marskandiser-skatte på Læsø. Producerat år 2015.
11:55 
Bonderøven [Repris]
Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 14. Producerat år 2010.
12:25 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet?. Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. ,. Säsong 2016. Del 4. Producerat år 2016.
13:10 
Hammerslag [Repris]
På Sjællands Odde kan man dyppe tæerne i både Kattegat og Sejerøbugten, og så er "Odden" et af de største sommerhusområder, vi har, i hele landet. Derfor har vi fundet hele tre sommerhuse på stribe, som hold Øst og Vest skal se, om de kan ramme prisen på i aften. Første sommerhus ligger i det populære Overby Lyng og ligner noget, der lige så godt kunne ligge i Canadas vildmark. Og så skal der sættes pris på en tidligere feriekoloni, der vækker minder om skoleudflugter og sure sokker. En ejendom der muligvis har den længste tilstandsrapport i hele Hammerslags historie, men charmerende er den også. Til sidst venter der et topmoderne sommerhus i første række til Kattegat. ,. Säsong 2018. Del 16. Producerat år 2018.
13:55 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
Der er nu otte kunstnere tilbage i konkurrencen om at blive Danmarks bedste portrætmaler, og denne gang er de nået til semfinalen, hvor kunstnerne må trække på al deres kreativitet, når de endnu en gang skal portrættere en kendt dansker på kun fire timer. Kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg udgør dommerpanelet, men konkurrencen er hård, for der er kun fire pladser i finalen. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
14:40 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
På den tre uger lange Kinaturné skal drengene være professionelle. De skal både klare stort pres, underligt mad, jetlag, daglige koncerter og masser af uforglemmelige indtryk. Vito og hans mor laver strategier for, hvordan man klarer tre uger uden sine forældre, når man skal overkomme en slem hjemve. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
15:10 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Isobel hjælper sine venner Jean og unge Frankie fra Glasgow med at flygte fra fire skruppelløse gangstertyper. De tre venner søger tilflugt i Lochdubh, men snart dukker gangsterne også op. Kan den lille bys beboere hamle op med den hårdkogte kvartet?. ,. Del 15 av 20. Producerat år 1995.
16:00 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Den unge Frankie Bryce bor nu sammen med sin tante Jean og Lachan Junior i Lochdubh. Da han viser sig at være en ualmindelig talentfuld sanger, øjner landsbyens beboere chancen for endelig at vinde den årlige konkurrence mod nabolandsbyen. Men Frankies jævnaldrende ven Tusker viser sig at være noget af et problembarn, og det bringer sangkonkurrencen i fare. ,. Del 16 av 20. Producerat år 1995.
16:50 
Landsbyhospitalet [Repris]
Dr. Ormerod må træffe en svær beslutning, da han flyves ud til en kutter i havsnød for at redde en fisker, der sidder fast. Forstanderindens gamle ven Johnny Lomax frier til hende. Og ambulanceføreren Frankie får overraskende besøg. ,. Del 38. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 10 av 10. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Malene Schwartz - diva med format
I 60 år har Malene været en af Danmarks mega-stars - men spørger man hende om, hvornår hun er gået af scenen med følelsen af at have ydet en perfekt indsats er svaret: Aldrig. Hun har ellers spillet alt fra komtesse Irene Gyvelstjerne i "Pigen og Greven", den vampede Corinna i "Frøken Nitouche" til den ængstelige Maude Varnæs i Matador. Få historien om Malene Schwartz' vej fra ung usikker filmdarling til teaterdirektør - fortalt af Malene selv, Lise Nørgaard, Ditte Hansen m.fl. Producerat år 2017.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Hjælp, vildsvinene kommer
Dansk dokumentar fra Vildsvinehegnet mellem Danmark og Tyskland deler ikke bare landene men også vandene. Stærke følelser bliver vakt hos mindretalsdanskere, lokale landmænd og naturfredningsfolk efterhånden som det 68 kilometer lange hegn bliver bygget langs grænsen i Sønderjylland. For kan hegnet overhovedet holde den frygtede afrikanske svinepest ude af Danmark? Hvad med alle de andre dyr? Og er det udelukkende vildsvinene, man ønsker at holde ude? Sendt første gang 2.1.20. Producerat år 2019.
22:25 
Mordene på White House Farm
Netop som alt ser sortest ud for Stan, har et nyt vidne meldt sig. Hendes udsagn giver svar på nogle af Stans spørgsmål - men skaber også nye komplikationer. Igen må både politiet og de pårørende spørge sig selv om, hvad der i virkeligheden skete den nat på White House Farm. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
00:00 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Major Maclean er vendt hjem fra ferie med en eksotisk ung kæreste, men er det majoren eller hans gods, hun er faldet for?. Samtidig giver Hamish den som mønsterstrømer, da han får en køn ung kvindelig politielev under sine vinger. ,. Del 13 av 20. Producerat år 1995.
00:50 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Hamish sejler til øen Laggan-Laggan ud for den skotske vestkyst for at holde ferie. Snart bliver han draget ind i et 20 år gammelt mysterium, der har forgiftet forholdet mellem den lille øs beboere. Hvorfor forsøger alle at undgå den katolske præst McPhail og hans protestantiske sparringspartner, Enoch McDuff?. ,. Del 14 av 20. Producerat år 1995.
01:45 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 41 av 48. Producerat år 2009.
02:30 
Bonderøven [Repris]
Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 14. Producerat år 2010.
03:00 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet?. Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. ,. Säsong 2016. Del 4. Producerat år 2016.
03:45 
Hammerslag [Repris]
På Sjællands Odde kan man dyppe tæerne i både Kattegat og Sejerøbugten, og så er "Odden" et af de største sommerhusområder, vi har, i hele landet. Derfor har vi fundet hele tre sommerhuse på stribe, som hold Øst og Vest skal se, om de kan ramme prisen på i aften. Første sommerhus ligger i det populære Overby Lyng og ligner noget, der lige så godt kunne ligge i Canadas vildmark. Og så skal der sættes pris på en tidligere feriekoloni, der vækker minder om skoleudflugter og sure sokker. En ejendom der muligvis har den længste tilstandsrapport i hele Hammerslags historie, men charmerende er den også. Til sidst venter der et topmoderne sommerhus i første række til Kattegat. ,. Säsong 2018. Del 16. Producerat år 2018.
04:30 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
På den tre uger lange Kinaturné skal drengene være professionelle. De skal både klare stort pres, underligt mad, jetlag, daglige koncerter og masser af uforglemmelige indtryk. Vito og hans mor laver strategier for, hvordan man klarer tre uger uden sine forældre, når man skal overkomme en slem hjemve. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
05:00 
Det magiske Australien
Britisk naturserie fra 2018. På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
05:30 (05:35)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se