Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Spiondyr på mission - de arktiske egne
Britisk naturserie fra 2019. Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem?. For at finde ud af det, sættes livagtige spiondyr med kameraer ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i de arktiske egne - fra søelefant-hanner, der kæmper om retten til at parre sig med en gruppe hunner til arktiske ulveunger, der drager ud på deres første jagt. Producerat år 2019.
07:00 
Realitytjek [Repris]
Karsten Hønge i lære som au pair. Karsten Hønge har sagt ja til at tilbringe to dage sammen med den filippinske au pair Nonabel hos en familie i Odense. Her vil han undersøge, om Nonabel er på kulturudveksling eller om au pair-ordningen er udnyttelse af billig arbejdskraft. For Karsten Hønge vil afskaffe ordningen og Nonabel og hendes danske værtsfamilie har sat sig for at overbevise ham om at bevare den. ,. Producerat år 2020.
07:30 
Keld og Hilda tester fremtiden [Repris]
Et sundere liv?. Fremtidens Sundhed. Kan teknologien hjælpe Hilda til at sove bedre i fremtiden? Eller måske forlænge duoens arbejdsliv?. Keld Heick tages med bukserne nede - når han tester et ældrevenligt toilet. Og sammen tester ægteparret, om vejen til et sundt liv ligger i at lade forskellige tekniske dimser sladre om vores krop og velbefindende. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Mega heavy! Det bliver det i dag, for Onkel Reje og Brille er i studiet, og de giver den fuld spade sammen med Silja!. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
De fantastiske dyreunger [Repris]
Naturprogram fra BBC fra 2016. De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. 70 procent af jorden er dækket af vand, men mange havdyr føder på land, og det giver ungerne en særlig udfordring. En bedårende sælunge er kommet væk fra sin mor blandt tre millioner andre sæler, en dristig ællling knap er en dag gammel, før den laver sit livs spring. og tre støjende odderunger hurtigst muligt både skal lære at gå på toilettet og gå på jagt. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
11:00 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 110. Producerat år 2017.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå. ,. Säsong 2015. Del 19. Producerat år 2014.
12:35 
Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark. Producerat år 2016.
13:35 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. ,. Säsong 2017. Del 10. Producerat år 2016.
14:20 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Bornholm. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens første program rejser vi til Bornholm, hvor menuen selvfølgelig står på Krakkede sild, Gudhjemmadyppe, Bornholmske ristepølser og Braendesnude. ,. Producerat år 2015.
14:50 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Tæppefald - Poirots sidste sag. Den aldrende Poirot genforenes med sin gamle ven Hastings på godset Styles, hvor de opklarede deres første sag sammen for 30 år siden. Poirot er bundet til en kørestol, men de små grå celler fejler ikke noget. Den lille detektiv er sikker på, at der igen er en morder på spil på Styles, og i sin sidste sag nogensinde må han bruge sine bedste evner for at afsløre vedkommende. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. ,. Producerat år 2013.
16:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Forberedelserne til Roses store dag er i fuld gang, men familiekonflikter truer med at ødelægge det hele. Ediths lille datter er flyttet ind på Downton, men hvor længe kan Edith og Cora holde sandheden skjult for Robert? Samtidig får Violet et tilbud af den russiske prins Kuragin, mens sagen om mr. Greens død tager en dramatisk drejning. ,. Säsong 5. Del 8 av 10. Producerat år 2014.
17:30 
Familien Löwander [Repris]
Svensk dramaserie fra 2017. Der er optræk til ballade, da Peter Löwander vender hjem efter 2. Verdenskrig. Hans storebror, Gustav, gør sit bedste for at skjule, at familiens restaurant er på randen af konkurs, men snart begynder Peter at fornemme, at noget er helt galt. Samtidig mødes Nina Löwander og køkkendrengen Calle igen. Kan de finde tilbage til de varme følelser fra deres første, flygtige møde?. ,. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
80 dage til sommerhus
De 80 dage går hurtigt, og Sara og Camilla må indse, at sommerhusprojektet er en noget større opgave end ventet. På trods af advarsler fra eksperterne, har kusinerne valgt at lave en stor og tidskrævende ændring af badeværelset, og tidspresset er nu så stort, at de er i tvivl, om de overhovedet kan nå at blive færdige. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
20:30 
Fede forhold
Michael og Rikke lægger ud med et meget stort vægttab, der også sætter gang i sexlysten. Hos Isabel og Tina er der ingen intimitet, for Isabel kan ikke lide sin krop. Parterapeut Frej Prahl sætter parret til at arbejde med flirt uden sex. Thomas sætter foden ned overfor sin kone Tina, der har en svaghed for junkfood. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel
I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
21:55 
Mordene i Brokenwood [Repris]
Newzealandsk krimiserie fra 2016. Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?. ,. Säsong 3. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
23:25 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Se med her, når en af deltagerne bevæger sig ud i bølgerne på en lille hjemmelavet tømmerflåde for at fange fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 7 av 15. Producerat år 2016.
00:10 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. De fire store. Verden befinder sig på randen af krig, og Fredspartiet holder en stor reception i et forsøg på at vise internationalt sammenhold. Gæsterne tæller blandt andre selveste Hercule Poirot. Snart bliver den lille detektiv involveret i en gådefuld sammensværgelse, der ender med hans egen begravelse. Poirot: David Suchete. Japp: Philip Jacksono Hastings: Hugh Frasere. ,. Producerat år 2013.
01:35 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 22 av 68. Producerat år 2007.
02:25 
Bonderøven [Repris]
Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå. ,. Säsong 2015. Del 19. Producerat år 2014.
02:55 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. ,. Säsong 2017. Del 9. Producerat år 2016.
03:40 
Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark. Producerat år 2016.
04:40 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Bornholm. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens første program rejser vi til Bornholm, hvor menuen selvfølgelig står på Krakkede sild, Gudhjemmadyppe, Bornholmske ristepølser og Braendesnude. ,. Producerat år 2015.
05:10 (05:13)
Udsendelsesophør - DR1
05:50 (06:35)
Min have [Repris]
Norsk haveprogram fra 2018. Det er mere end blomster, der gør dagens have speciel. Lise Augensen fylder sin have op med gamle kasser, rustne kar og loppemarkedsfund. I hendes øjne er andre menneskers skrald nemlig den rene skatkiste. ,. Del 8 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå