Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:30 
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel
I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Øvst har drømt noget virkelig uhyggeligt i nat, men så er det heldigt, at Oh Land kan berolige ham med en kærlig sang. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Tæt på dyrene på krybskyttejagt
Hvordan fanger man krybskytter og hvorfor er der så mange, der vil de vilde dyr til livs?. Jesper Stagegaard følger jagten på krybskytter i Kruger Nationalpark i Sydafrika. Et vanskeligt og farligt arbejde i et område, hvor de vilde dyr er lig med kød på bordet og store penge.
10:50 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Forberedelserne til Roses store dag er i fuld gang, men familiekonflikter truer med at ødelægge det hele. Ediths lille datter er flyttet ind på Downton, men hvor længe kan Edith og Cora holde sandheden skjult for Robert? Samtidig får Violet et tilbud af den russiske prins Kuragin, mens sagen om mr. Greens død tager en dramatisk drejning. ,. Säsong 5. Del 8 av 10. Producerat år 2014.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal. ,. Säsong 2015. Del 20. Producerat år 2014.
12:40 
Guld på godset [Repris]
Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge åbner Ledreborg Slot sine døre, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af slotsejer Silvia Munro, som er opvokset på slottet. Hun har mange barndomsminder og tankevækkende historier fra de overdådige sale, det historiske køkken og den smukke slotskirke. Vurderingseksperterne sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter sætter deres skatte til salg foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for et smukt historisk guldsmykke og et ganske særligt maleri. ,. Del 1. Producerat år 2013.
13:35 
Hammerslag [Repris]
London. Yes Sir; London it is! Hammerslag er taget til den kolossale europæiske metropol, der har så fantastisk meget at byde på. Fra det rå og urbane til det ekstremt ekstravagante. Fra fodbold og pubkultur til finanssektor, te-selskaber og poloklubber. Med sine godt otte millioner indbyggere i Greater London rummer byen en kæmpe mangfoldighed, hvor der tales i omegnen af 300 forskellige sprog. Ikke mindst dansk, for der anslås at bo op mod 50.000 danskere i den britiske storby. Et antal, der svarer til indbyggertallet i Roskilde eller Herning - eller godt og vel Danmarks 10. største by. Og mange af dem bor trangt eller ude i forstaden, for vil man bo centralt, skal man have den helt store pengepung frem. London er nemlig Europas allerdyreste hovedstad at bo i, og det giver mæglerne fra hold Øst og Vest rigeligt at regne på, når der skal gættes huspriser. Så se med, når vi besøger Canary Wharf, Bermondsey, Henley-on-Thames og Belgravia. ,. Producerat år 2017.
14:35 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Sjælland. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens andet program rejser vi til Sjælland, hvor der både skal laves Ålesuppe, Finker, Plukkemad og den helt særlige mønske specialitet: Røde Ribbe. ,. Producerat år 2015.
15:05 
Miss Marple [Repris]
Engelsk krimi fra 2004. Mordet i præstegården. Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. ,. Producerat år 2005.
16:40 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Det er rypesæson, og Roses svigerfar har inviteret familien Crawley til selskabsjagt i Nordøstengland. Men en stivnakket vært og en stridslysten butler truer med at ødelægge ferien. Samtidig, hjemme i Yorkshire, sidder Anna i fængsel med udsigt til en usikker fremtid. ,. Säsong 5. Del 9 av 10. Producerat år 2014.
17:30 
Familien Löwander [Repris]
Svensk dramaserie fra 2017. Krigen er slut, og Helga Löwander og hendes børn kæmper for at få familiens restaurant på fode igen. Gustaf og Helga planlægger at fejre stedets 50-års-fødselsdag. Men Nina har en anden løsning. Hun trodser sin bror og begynder at arrangere jazzaftener i restaurantens selskabslokaler. Peter konfronterer Gustaf over restaurantens katastrofale økonomi. Samtidig er Nina og køkkendrengen Calle blevet et par - noget de ikke ligefrem råber ud for alle vinde. ,. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Danish Dynamite - legenden om de bedste
Kammeratskabet. Kammeratskabet på holdet er unikt og løfter præstationerne op til hidtil usete højder. Tidligere har netop kammeratskabet været en afgørende faktor for holdets succes, når modgangen har været størst. Efter sejre over Skotland og Uruguay, er Danmark sikret en plads i 8-delsfinalen. Og nu hedder modstanderen Vesttyskland. Skal danskerne spare kræfter eller forsøge at fortsætte sejrsstimen? Lysten og viljen til sejr motiverer spillerne til at give den gas endnu en gang. Og den ekstra tænding viser sig at få alvorlige konsekvenser for holdet. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
20:30 
Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter
Det er de færreste mennesker der ikke har et barndomsminde der relaterer sig til Bjarne Reuters forfatterskab. Nu giver han et meget sjældent indblik i egne tekster og universer. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Jagten på Sveriges farligste pyroman
Svensk dokumentarserie fra 2020. Mellem 2006 og 2011 oplever Skåne over 200 ildspåsættelser. Én mand mistænkes for at stå bag brandene, der næsten alle antændes ved daggry. Men selvom politiet tager ekstreme metoder i brug for at finde beviser, lykkes det dem ikke at dømme ham for mere end fire brande. Denne serie afdækker politiets svære kamp - med at få ram på Sveriges farligste pyroman. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
21:55 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2011. Sort sommerfugl. Et spiritistisk medium findes død på sit kontor efter en brand. Det bliver en sag for vicekriminalkommissær Maria Wern, for snart viser det sig, at kvinden blev myrdet. Da en pensioneret psykolog bliver dræbt under lignende omstændigheder, står det klart, at der er tale om den samme gerningsmand. Men hvilken forbindelse er der mellem ofrene? Arvidsson: Peter Perski. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2010.
22:40 
Maria Wern [Repris]
Svensk krimi-miniserie fra 2011. Sort sommerfugl. Tre gange har en morder slået til. Et spiritistisk medium, en pensioneret psykolog og en frivillig hos SOS-Børnebyerne er blevet kvalt, overhældt med petroleum og brændt. Mens Maria Wern jager morderen, bliver hendes kollega Arvidssons loyalitet for alvor sat på prøve. Arvidsson: Peter Perski. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2010.
23:25 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i Vancouver Islands barske natur. Efter fire dage uden mad og et oversvømmet shelter føles udfordringen hårdere end nogensinde for en af deltagerne. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 8 av 15. Producerat år 2016.
00:10 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. Leg med mord. Krimiforfatteren Ariadne Oliver er bekymret. Hun er blevet bedt om at lave en 'morderjagt' til en stor sommerfest. Men Ariadne frygter, at hun er blevet taget ved næsen - at nogen planlægger at begå et ægte mord under hendes lille selskabsleg. Nu beder hun sin gode ven, en vis belgisk detektiv, om at kigge gæsterne efter i sømmene. Er der nogen af dem, der har ondt i sinde? Poirot: David Suchet. Sir George Stubbs: Sean Pertwee. ,. Producerat år 2013.
01:40 
Kystvagten [Repris]
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. ,. Del 23 av 68. Producerat år 2007.
02:25 
Bonderøven [Repris]
Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal. ,. Säsong 2015. Del 20. Producerat år 2014.
02:55 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. ,. Säsong 2017. Del 10. Producerat år 2016.
03:40 
Guld på godset [Repris]
Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge åbner Ledreborg Slot sine døre, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af slotsejer Silvia Munro, som er opvokset på slottet. Hun har mange barndomsminder og tankevækkende historier fra de overdådige sale, det historiske køkken og den smukke slotskirke. Vurderingseksperterne sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter sætter deres skatte til salg foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for et smukt historisk guldsmykke og et ganske særligt maleri. ,. Del 1. Producerat år 2013.
04:40 
Spise med Price egnsretter [Repris]
Sjælland. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens andet program rejser vi til Sjælland, hvor der både skal laves Ålesuppe, Finker, Plukkemad og den helt særlige mønske specialitet: Røde Ribbe. ,. Producerat år 2015.
05:10 (05:13)
Udsendelsesophør - DR1
05:50 (06:35)
Min have [Repris]
Norsk haveprogram fra 2018. Sæsonens sidste havebesøg nøjes ikke med én have. Kolonihaven Borregaard i Sarpsborg består af hele 29 små hyggelige og smukke oaser. ,. Del 9 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå