Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang. Deltagerne har efterhånden skaffet sig tag over hovedet i Vancouver Islands barske natur. Nu gælder det om at få stillet sulten. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 3 av 15. Producerat år 2016.
07:15 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2016. Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne løber dog ind i problemer, da hun rammer sin hånd med en økse. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars. ,. Säsong 2. Del 4 av 15. Producerat år 2016.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Ramasjang
Der er fuldt hus i studiet i dag, når Silja og Bamse får besøg af Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!. Producerat år 2020.
10:10 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Edith er stukket af med sin lille datter. Vil familien opdage hendes hemmelighed?. Samtidig kan en glad Rose for første gang vise Downton frem for Atticus og hans forældre. Blandt tjenestefolkene bemærker Molesley, at Daisy er ved at miste modet i forhold til sine studier. Han lægger en plan, der skal få hende til at holde næsen i bøgerne. ,. Säsong 5. Del 7 av 10. Producerat år 2014.
11:00 
Belgravia [Repris]
Britisk dramaserie fra 2020. Mod sin mands ønske afslører Anne Trenchard parrets hemmelighed for lady Caroline Brockenhurst. For at finde ud af mere beslutter Caroline at invitere sagens intetanende hovedperson til selskab. Det tvinger James Trenchard til at komme med en tilståelse over for sin hustru. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
11:50 
Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde
I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013. Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin eks. kæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
12:20 
Søren Ryge direkte
Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!. Producerat år 2020.
12:50 
Burnt
Amerikansk komediedrama fra 2015. Mesterkokken Adam havde medvind og Michelinstjerner i Paris, men satte det hele over styr i en sky af sprut og stjernenykker. Nu vil Adam starte forfra i London. Målet er at skabe en restaurant i absolut topklasse og erobre den tredje, sjældne Michelinstjerne. Først må Adam hyre branchens bedste kokke, men det er ikke let, når man har brændt alle broer bag sig. Producerat år 2015. Medverkande: Omar Sy, Bradley Cooper, Sienna Miller, Regissör: John Wells.
14:25 
National Treasure
Amerikansk adventure-drama fra 2004. Ben har viet sit liv til at finde Tempelherrernes enorme, hemmelige skat. Det første af en række gådefulde spor fører til den amerikanske uafhængighedserklæring. Erklæringen skjuler et kort, der måske kan lede Ben til kostbarhederne. Men det er sin sag at få fingre i det bedste bevogtede dokument i hele USA - og Ben er tilmed ikke den eneste, der er på skattejagt. Producerat år 2004. Medverkande: Justin Bartha, Nicolas Cage, Diane Kruger, Regissör: Jon Turteltaub.
16:25 
Hvem var det nu vi var - Sommer i Danmark
Sommeren er over os, og derfor har Joakim Ingversen inviteret to stærke hold til at quizze i nogle af de ting, der gør sommeren i Danmark helt fantastisk. Nikolaj Stokholm og Rasmus Botoft dyster mod Sarah Grünewald og Steen Langeberg i alt fra de mindre museer til uimodståelige sommerhits. Find inspiration til din sommer og gæt med, når de to hold tager dig med på en tur rundt i det danske sommerland. Producerat år 2020.
17:30 
Sommertogtet - lyden af vores land [Repris]
I DR1s nye store sommerprogram stævner vært Troels Lyby ud med det ikoniske træskib "Aron af Svendborg". Med sig har han i hvert program tre af Danmarks største musikalske stjerner; denne gang fra Klintholm til Vordingborg med Mads Langer, Peter Sommer og Lis Sørensen. Sammen drager de alle ud på et to-dages sommertogt i vores smukke land. Undervejs vil stjernerne optræde med nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Der er med andre ord lagt op til utallige skønne øjeblikke og ikke mindst masser af ægte sommerstemning, når Danmark viser sig fra sin allerdejligste side. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:10 
Dyrenes rige
Britisk naturserie fra 2018. De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi en koloni af kejserpingviner, der samles på isen ud for Antarktis kyst. De er kommet for at opfostre deres unger. Men for at gøre det, må de samarbejde, ellers kan de ikke holde sig selv og deres unger i live i den grusomme Arktiske kulde. Del 2 av 5. Producerat år 2018.
20:00 
Versus
Kan det betale sig at løbe i stedet for at flyve, hvis distancen er kort nok? Kan en bowlingverdensmester rydde fem baner hurtigere end en flok børn?. Og er en racerkører bedre til at ramme hastigheder end en kørelærer? Som altid kan du gætte med i Versus hjemmefra, og opgaven er at forudsige udfaldet af seks dueller. Glæd dig også til boldjonglering i verdensklasse og til at se Hjalte og Tjelle ro om kap. Vært: Jacob Riising. Producerat år 2015.
21:00 
Pirates of the Caribbean
Amerikansk sørøverfilm fra 2003. Sørøverkaptajnen Jack Sparrow er lidt af en særling, men den aparte pirat er også en dygtig sømand. Så da guvernørens datter bortføres af den listige kaptajn Barbossa, overtaler hendes bejler Will Jack til at hjælpe med at redde hende. Jack har dog sine helt egne grunde til at sætte efter Barbossa og hans besætning - de har nemlig stjålet hans elskede skib, The Black Pearl. Barbossa: Geoffrey Rush. Elizabeth: Keira Knightley. Producerat år 2003. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Keira Knightley, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Johnny Depp.
23:10 
Unge Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 2016. En ung kunstmaler omkommer, da hans lejlighed går op i flammer. Samtidig falder en husmor død om på gaden - tilsyneladende ramt af den samme mystiske mavesygdom, som har sendt den halve politistyrke på sygeorlov. Sporene fører kriminalbetjent Morse til et supermarked - og til den rige, men ikke ligefrem harmoniske familie, der ejer butikken. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2015.
00:40 
Mordene i Brokenwood [Repris]
Newzealandsk krimiserie fra 2016. Brokenwoods indbyggere er samlet for at begrave den nyligt afdøde digter Declan O'Grady. Tror de. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste?. En ny sag for Mike Shepherd. ,. Säsong 3. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
02:10 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2015. Magnum opus. En universitetsdekan findes myrdet. På gerningsstedet finder makkerparret Lewis og Hathaway et alkymistisk billede, der symboliserer første fase af en proces i fire dele. Der er med andre ord optræk til yderligere tre mord. Hvem har morderen udset som sine næste ofre?. ,. Producerat år 2015.
03:40 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er rykket syd for Aarhus for at tage pulsen på byerne i oplandet. Første hus ligger lidt uden for Malling, og er en nyere ejendom, der ligger med en fabelagtig udsigt over Norsminde fjord. Herefter bevæger vi os lidt sydligere til Odder, der bliver mere og mere attraktiv for børnefamilier, som gerne vil lidt væk fra storbylivet. Sidste bolig ligger i det naturskønne Skanderborg, hvor vi har fået fingre i et smukt byhus, der ligger lige ned til søen. ,. Säsong 2017. Del 8. Producerat år 2016.
04:25 (04:28)
Udsendelsesophør - DR1
05:30 (06:30)
Dage i haven [Repris]
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. ,. Del 4 av 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå