Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Frilandshaven
Arme riddere med rosengeraniumsirup er et af budene på Anne Hjernøes desserter i udekøkkenet. Jørgen Skouboes yndlingsfugl, gærdesmutten har bygget rede i Frilandshaven, og Jørgen har fulgt dens liv. I dessertbedet dyrkes bl.a. stevia, som er verdens sødeste plante. Del 7 av 8. Producerat år 2008.
06:35 
Rejsen langs Norges kyst
Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langs Helgelandskysten, og i et fantastisk vejr besøges på turen mod Brønnøysund flere små, entusiastiske lokalsamfund på øerne Myken, Træna, Lovund, Tomma og Vega. Nordvision fra Norge. Del 4 av 10. Producerat år 2011.
07:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 7. Producerat år 2018.
08:00 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2018.
08:45 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1997. Dommedag. Der er flere end 50 mistænkte på Taggartholdets liste, da ægteparret Dunlop findes myrdet. Parrets forsøg på at redde deres datter ud af kløerne på dommedagssekten "Det ny årtusindes børn" har tilsyneladende kostet dem livet. Og parret bliver ikke de sidste blandt sektens fjender, der møder en voldsom død.
10:55 
Bonderøven
Portbue og stik. I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper. Del 9 av 16. Producerat år 2019.
11:40 
Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
12:25 
Øen
Hvad sker der, når vi fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation?. Det står 14 helt almindelige danskere overfor i et nyt socialt eksperiment, hvor gruppen efterlades helt alene på en øde ø i Stillehavet, kun med vand nok til at klare sig i et døgn - herfra er resten op til dem. Allerede fra dag ét skal de i fællesskab bygge et nyt samfund op fra bunden, og de skal på egen hånd finde ly, vand og føde og klare sig selv den næste måned. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
13:25 
Vera
Engelsk krimiserie fra 2013. Den fortabte søn. En mand stikkes ned uden for en travl natklub. Ofret identificeres som John Warnock, tidligere politimand og lidt af en Don Juan. De eneste spor er en tom lejlighed, en stor samling mobiltelefoner og en bil med 6.000 pund skjult i bagagerummet. For at opspore morderen må Vera finde ud af, hvordan den hemmelighedsfulde eks-strømers sidste tid forløb. Producerat år 2013.
14:55 
Champions League Håndbold
I Champions League i håndbold tager GOG hjemme på Fyn imod Kadetten Schaffhausen fra Schweiz. Kampen er den femte i gruppespillet, og selv om schweizerne er faste deltagere i Champions League, så er det et hold, som GOG bør have gode muligheder for at få point imod. Og det er også nødvendigt, hvis drømmen om at komme videre fra gruppespillet skal holdes i live. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jørgensen. Producerat år 2019.
16:45 
Champions League Håndbold
18:30 
TV Avisen
19:05 
Storbyernes vilde dyr
Britisk naturserie fra 2018. Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra Sri Lankas elefanter, der må slås mod mennesket for plads og ressourcer. Kapucineraber i Costa Rica, hvis aggressive adfærd vokser, fordi turister fodrer dem. Til den brune rotte, der trives så godt i byerne, at den kun findes der. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
20:00 
Fred til lands
Dansk dramaserie fra 2019. Anna og Johns problemer vokser på hjemmefronten, og Anna trækker sig mere og mere fra deres ægteskab. Milad betvivler gruppens evner til faktisk at kunne begå et mord, så Peter udtænker en plan for at teste, om de alle er klar til at tage et andet menneskes liv. Uegnet for børn. Manuskript: Christian Torpe og Marie Østerbye. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Fodboldmagasinet
Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Producerat år 2019.
22:10 
Mord i Wales
Walisisk krimiserie fra 2013. En ung kvinde bliver fundet død i et marskområde. Liget er iklædt en purpurrød kjole og anbragt i siddende stilling. Det bliver en sag, der presser Tom Mathias til det yderste, både arbejdsmæssigt og personligt. Del 4. Producerat år 2013.
23:50 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2006. "Mørk vinter" En kvinde dør på den lokale ammunitionsfabrik, og alt tyder på, at det er en arbejdsulykke. Men da en anden kvinde findes brutalt myrdet, begynder Foyle at ane en sammenhæng mellem de to dødsfald. Da det viser sig, at den anden kvinde var Milners forsvundne kone, og at han ikke har et alibi for mordtidspunktet, anstrenger Foyle sig til det yderste for at løse sagen og hjælpe sin ven. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Del 15. Producerat år 2006.
01:25 
Maigret og det ukendte offer
I 1950'ernes Paris bliver kommissær Jules Maigret ringet op af en stærkt nervøs mand. Manden hævder, at nogen er ude på at slå ham ihjel. Han opgiver ikke sit navn, men samme aften findes han død - dræbt af knivstik. Sagen går Maigret på. Den sympatiske kommissær føler, at han burde have reddet den ukendte mands liv. Nu sætter han i stedet alt ind på at finde hans morder. Maigret: Rowan Atkinson. Producerat år 2015.
02:55 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed. Del 10. Producerat år 2001.
04:30 (05:15)
Bonderøven
Frank mangler fæhår i den kalkmørtel, han skal bruge til at understryge taget i kalkbrændingsskuret med. Fæhår er hesten Solveig og koen Leonora leveringsdygtige i, så de får studset man og hale. Kalkbrændingsskuret får også monteret poppelbeklædning, og som toppen på værket ser Frank sit snit til at lave Kastaniegårdens første industriskorsten. Del 7 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se