Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 101. Producerat år 2017.
07:40 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 102. Producerat år 2017.
08:40 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2005. Årsag og virkning. Den smukke unge Margot Phelps findes myrdet i sit luksuriøse hjem. Mistanken falder på hendes mand, Todd, der påstår, at han befandt sig på parrets yacht på mordnatten. Mens Matt Burke kigger Todd efter i sømmene, støder han på en kær bekendt, og han er ikke sen til at invitere hende på middag. Manuskript: Daniel Boyle. ,. Producerat år 2004.
09:50 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1987. Den halve antikvitet. En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. ,.
11:35 
Det magiske Australien
Britisk naturserie fra 2018. Australiens maritime naturområde er dobbelt så stor som dets samlede landmasse - og er hjemsted for millioner af livsformer. Tag med, når vi udforsker Australiens magiske kyster og øer, hvor landets tre omkringliggende oceaner, Sydhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean, skaber det perfekte miljø for hvaler, kæmpe blæksprutter, livsfarlige gopler og frygtede hajer. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
12:30 
Anne, Sanne og Lis
Dansk dokumentar fra Vi kender dem mest for de hits de har haft hver for sig, men i to år - fra 1980 til 1982 - stod Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen side om side som sangerinder i det samme band. Det er i denne korte periode at treenigheden Anne, Sanne og Lis opstår. I denne dokumentar fortæller tre af Danmarkshistoriens største musikalske stjerner hvordan de fandt sammen, og hvorfor de gik fra hinanden igen. Producerat år 2017.
13:30 
The Devil Wears Prada
Amerikansk komediedrama fra 2006. Den unge Andrea tager til New York på jagt efter sit første job. Det lykkes hende at blive ansat på det toneangivende modemagasin Runway, der styres med hård hånd af chefredaktøren Miranda Priestly. Miranda er modebranchens mest magtfulde kvinde og frygtet af alt og alle. Men Andrea er ikke så let at skræmme, og snart er hun blevet assistent for den monstrøse modemogul. Andrea: Anne Hathaway. Emily: Emily Blunt. Producerat år 2006. Regissör: David Frankel, Skådespelare: Meryl Streep.
15:15 
Zootropolis
Amerikansk animationsfilm fra 2016. Kaninen Judy Hopps ankommer til den fantastiske dyre-storby Zootropolis, hvor hun har fået job som betjent. Judy er ved at gå ud af sit gode skind for at vise, hvad hun dur til, og snart kommer hun da også på sporet af en mystisk sammensværgelse. For at opklare sagen må hun slå pjalterne sammen med den snu plattenslager-ræv Nick Wilde. Producerat år 2016. Regissör: Rich Moore, Byron Howard.
17:00 
Løvens hule [Repris]
Ægteparret Anne og Lasse kommer med en forretning, som giver børnetegninger nyt liv. Mens et andet ægtepar, Heidi og Brian, præsenterer løverne for bæredygtige alternativer til hverdagsprodukter, men hvad siger løverne til ægtepar, som laver forretning sammen?. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Simon Emil Ammitzbøll-Bille har første dage tilbage på arbejde efter hektisk kræftforløb. Britta Nielsens forsvarsadvokat reagerer på ugens spektakulære dom. Og Julie Berthelsen løfter sløret for de grønlænder-fordomme, hun er allermest træt af. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:05 
Det magiske Australien
Britisk naturserie fra 2018. På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
20:00 
Versus
Kan en poolspiller slå en golfspiller på greenen, hvis de begge skal putte med en poolkø?. Og kan en menneskekæde stille noget op imod en kran, når der skal flyttes byggematerialer? Gæt med og få svarene i Versus, hvor Hjalte og Tjelle denne gang skal duellere i badedyrsræs på stranden. I studiet bliver der leget med ord og testet kaste- og reaktionsevner, inden vi slutter aftenen af med en intens dyst mellem en urmager og en porcelænsmaler, hvor det gælder om ikke at ryste på hånden. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. "Oplært i mord". En kvinde bliver mast ihjel af en kæmpe ost på det lokale mejeri. Barnabys efterforskning bringer en lang række hemmeligheder og løgne frem i lyset, og snart sker der flere oste-relaterede dødsfald. Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2012.
22:30 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2016. Mørk vej. En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel?. ,. Producerat år 2016.
00:00 
Mordene på White House Farm [Repris]
Slog Sheila Bamber sine børn og sine forældre ihjel, hvorefter hun skød sig selv? Ja, siger kriminalinspektør 'Taff' Jones. Nej, mener hans kollega Stan, men det haster med at finde beviser, der understøtter hans synspunkt. Snart vil ligene nemlig blive kremeret - og dermed vil vigtigt bevismateriale bogstaveligt talt gå op i røg. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
01:35 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Isobel er frustreret over sine manglende karrieremuligheder som lokaljournalist, så hun lægger stilen om. Ny frisure, nyt tøj og nye hårdtslående metoder som journalist. Da den flotte Gary tilbyder sin hjælp, begynder hun hurtigt at nyde hans selskab - og den reaktion, som hendes nye venskab fremprovokerer hos Hamish. ,. Del 9 av 20. Producerat år 1995.
02:25 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Lochdubhs piratradio er et stort hit i den lille by, og ikke mindst Alex' bogprogram er meget populært. Men nu er myndighederne på sporet af stationen, hvilket stiller Hamish i et dilemma, for han er jo trods alt lovens håndhæver. Samtidig tager Hamish tilløb til at fortælle Alex, at han er faldet for Isobel. ,. Del 10 av 20. Producerat år 1995.
03:15 
Bonderøven [Repris]
Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 13. Producerat år 2010.
03:45 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. ,. Säsong 2016. Del 3. Producerat år 2016.
04:30 
Skattejægerne
Rikke Fog og hendes far Frede Rasmussen er kørt vestpå - tværs over Danmark - i jagten på loppefund af høj kvalitet. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen mangler varer på hylderne, og de satser på at kunne fylde bilen med Lyngby-porcelæn og rustikke trækasser hos en anden nordjysk marskandiser. Det er to meget alternative køretøjer, som veteranbilforhandler Søren Sørensen falder for i Vestjylland. Både den hestetrukne slags og den med sidevogn. Producerat år 2015.
05:00 (05:03)
Udsendelsesophør - DR1
05:40 (06:40)
Timian, tonic og tomater
Svensk madserie fra 2019. Dagens gæstekok er Tareq Taylor, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver indisk mad fra bunden, mens Sandra bager to slags chokoladeboller. Lisa viser, hvordan du altid vil have held med at pochere æg. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se