Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Frilandshaven
Ærtecreme, rygeost og rødbedespirer er nogle af de ting, Anne Hjernøe kommer i sin udgave af rejecocktailen. Udover at dyrke grøntsager i sit rejecocktailbed dyrker Jørgen Skouboe spiselige svampe på halmballer. Del 6 av 8. Producerat år 2008.
06:40 
Rejsen langs Norges kyst
Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. I dag sejles på en rute, der går langs Vesterålen og Lofoten, og i de lokalsamfund mærkes en moderne livskraftig aktivitet. Ude på øerne Værøy og Røst holdes de gamle traditioner dog i hævd. Nordvision fra Norge. Del 3 av 10. Producerat år 2011.
07:20 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2018.
08:05 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2018.
08:50 
Storbyernes vilde dyr
Britisk naturserie fra 2018. Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra pingviner, der søger ly i Cape Town, for at sikre sig mod rovdyr. Flodheste i Sydafrika, der spiser husejernes græsplæner og til den nordamerikanske sortbjørn, som i ly af natten jager efter mad i byerne. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
09:40 
Dyrene i Zoo
Britisk dokumentarserie fra 2017. Pingvin-ungerne er nu så store, at de skal fra det fredelige børnebassin over i den barske voksenpool. Men først må dyrepasserne lære dem en vigtig evne - at fange fisk. Gibbon-ungen Eko har de første seks måneder af sit liv klamret sig til sin mor. Nu øver han sig i at svinge sig i rebene, mens dyrepasserne ser til med tilbageholdt åndedræt. Og den unge giraf Tula skal føde efter 13 måneders graviditet. Sidste år fik hun en dødfødt kalv - vil det gå godt denne gang? Følg livet bag hegnet og inde i burene i Chester Zoo. Säsong 3. Del 2 av 7. Producerat år 2019.
10:30 
Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad
Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Programledare: Mads Steffensen.
11:15 
Maigret stiller en fælde
En kvindemorder er på spil i 1950'ernes Paris, og den sympatiske kommissær Jules Maigret er under pres fra højeste sted. Der er ingen spor at gå efter, men morderen skal fanges, så den erfarne politimand lægger en plan, der skal lokke ham frem i lyset. En utraditionel og stærkt risikabel plan. Maigret: Rowan Atkinsono. Producerat år 2015.
12:45 
Unge Morse
Engelsk krimi fra 2018. Morse og Shirley Trewlove må spille ægtemand og hustru, da de sendes undercover på en kostskole. En lærer er sporløst forsvundet, men det er sin sag at komme til bunds i skolens mange hemmeligheder. Samtidig får Morse og hans kolleger en trist besked - deres station skal nedlægges. Inden det kommer så vidt, er Thursday fast besluttet på at opklare sagen om de brutale mord i Oxfords underverden. Säsong 5. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
14:15 
Champions League Håndbold
16:05 
Minions
Amerikansk animation fra 2015. I millioner af år har Minions' eneste mål været at tjene den mest grusomme skurk, de kan støve op. Uheldigvis har de små gule håndlangere en tendens til at slide deres chefer op, så snart må trioen Kevin, Stuart og Bob af sted for at finde en ny boss. Den gule triade kaster deres kærlighed på superskurken Scarlet Overkill, der har planer om at stjæle den britiske dronnings krone. Danske stemmer: Herb: Lars Mikkelsen. Fortælleren: Max Hansen. Producerat år 2015. Regissör: Kyle Balda, Pierre Coffin.
17:25 
Alle mod 1
Fredag aften ruller Alle mod 1 over skærmen for sidste gang i denne omgang - og det er dermed sidste chance at spille med mod aftenens deltager i en dyst, hvor der eksperimenteres med ting, du kender fra din hverdag. Mads Steffensen styrer slagets gang i det varme studie, mens Joakim Ingversen står for de gysende kolde forsøg, der foregår live ude ved og ofte i DR-kanalen. Aftenens deltager er Hakan fra Taastrup og de to kendte gæster er Uffe Buchard og Eske Willerslev. Del 10 av 10. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:10 
Dyrene i Zoo
Britisk dokumentarserie fra 2017. En ny hun-chimpanse ankommer til Chester Zoo, og det er ikke noget, der passer de øvrige 18 chimpanser. Men dyrepasserne håber, at flokkens alderspræsident, 50-årige Boris, vil beskytte den nye - måske for visse modydelser. Imens er der drama et andet sted - gepard-moren Kinky Tail vil ikke spise, og hun må forlade sin datter for at blive opereret. Og hos dværg-odderne er Bo - yngste unge i kuldet - forsvundet, så far Wallace må ud på noget af en redningsaktion. Vi følger livet bag hegnet og inde i burene i Chester Zoo. Säsong 3. Del 3 av 7. Producerat år 2019.
20:00 
Den store bagedyst
"Auf die Plätzchen - fertig - backt!", sådan lyder det, når et hold bagedystere bliver sat i gang i den tyske udgave af Den store bagedyst. Og nu skal de danske amatørbagere prøve kræfter med netop kage-klassikere fra vores store naboland mod syd. Deltagerne skal kunne mestre at rulle dej papirstyndt ud til de forhåbentligt sprøde "strudels" med frugtfyld. Og så er der kilovis af marcipan i køkkenerne, når deltagerne laver deres udgave af en elsket tysk marcipankage fra Lübeck. Den hemmelige udfordring byder på en overraskelse, som kræver fuld koncentration, og som giver deltagerne sved på panden. Del 3 av 9. Producerat år 2019.
21:00 
Prince of Persia
Amerikansk actionthriller fra 2010. The Sands of Time. I det gamle Persien bliver den forældreløse gadedreng Dastan adopteret af kongen. Som voksen bliver Dastan en mægtig kriger, og snart får han da også brug for sine bedste evner som slagsbror. Sammen med den iltre prinsesse Tamina må han nemlig forhindre onde kræfter i at få fingre i Tidens Sand - en gave fra guderne, der gør det muligt at få tiden til at gå baglæns. Dastan: Jake Gyllenhaal. Tamina: Gemma Arterton. Nizam: Ben Kingsley. Producerat år 2010.
22:45 
Vera
Engelsk krimiserie fra 2012. Usynlig partner. Den erfarne og ligefremme Vera Stanhope er kriminalinspektør i det smukke, øde Nordøstengland. Under dramatiske omstændigheder bliver Vera genforenet med sin gamle kollega Stuart Macken. Mackens hjem er blevet udsat for et brandattentat. Hans 18-årige datter kæmper for sit liv, mens Macken er blevet slemt forbrændt. For Vera bliver det et stærkt personligt anliggende at nå til bunds i den tragiske sag. Producerat år 2012.
00:15 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2015. Der er noget råddent i Brokenwood by. En ung skuespiller falder død om efter en opførelse af 'Hamlet'. Det står hurtigt klart om, at den unge mand er blevet forgivet. Nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvorfor - og af hvem. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
01:45 
Maria Lang
Roser, kys og døden. Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om. Puck: Tuva Novotny. Producerat år 2011.
03:15 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2002. Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere. Del 9. Producerat år 2001.
04:50 (05:35)
Hammerslag - Liebhaveri omkring Isefjord
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se