Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Camilla - i haven [Repris]
Camilla - i haven. Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Del 6. Producerat år 2007. [6824]
06:30 
Puk og Herman stævner ud [Repris]
Sønderborg. Puk og Herman stævner ud - Sønderborg. Puk og Herman sejler mod Sønderjylland. Denne gang lægger skibet til kaj i Sønderborg. Her giver Puk sig i kast med et vigtigt stykke Danmarkshistorie: den famøse krig i 1864. Puk prøver kræfter som vaskeægte landsoldat og undersøger, hvordan man beskytter Danmark mod fjender til søs. Imens udforsker Herman det sønderjyske køkken. Han får langt om længe opfyldt sin drøm om at invitere til traditionelt sønderjysk kaffebord. Og her skal man bruge mange flere end bare én enkelt kage. Del 3 av 6. Producerat år 2014. [66485]
07:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 117. Producerat år 2018. [26843]
08:30 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 118. Producerat år 2018.
09:25 
Mord med dr. Blake: Et familieportræt [Repris]
Australsk krimi fra 2017. Der er to uger til dr. Blake og Jeans bryllup, men snart får Blake andet at tænke på. Edward Tynemann findes myrdet i sin seng morgenen efter sit eget bryllup. Blake er desperat for at få lov til at hjælpe med at efterforske sagen. Men han er ikke længere byens retsmediciner og kan ikke på lovlig vis blande sig i efterforskningen. Producerat år 2017.
11:15 
Babypandaer
Britisk naturprogram fra 2015. Pandaen med sit karakteristiske udseende er et af verdens mest folkekære dyr, men den er truet af udryddelse. Der er mindre end 2. 000 pandaer tilbage, og i Kina gør man et kæmpearbejde for at redde arten. Vi besøger tre centre, hvor vi følger de mest nuttede pandaunger fra de bittesmå og hårløse nyfødte til de lidt større tumlinger, der nysgerrigt undersøger verden. Producerat år 2015.
12:05 
Jagten på det perfekte skud [Repris]
Dansk dokumentar fra 2017. Naturfotografen Morten Hilmer jager det perfekte motiv i sin søgen efter den indre ro, han ikke finder hjemme i civilisationen. Derfor drager han på et arktisk eventyr med hundeslæde til den barske, nordligste del af Grønland for at tage billeder af den ekstreme og skøbelige natur. Producerat år 2016.
13:05 
Maddysten [Repris]
I semifinalen af Maddysten skal familierne blandt andet følge med i Daks tempo, når hun laver en ret, hun har på menukortet i sin Michelinrestaurant. Semifinalisterne skal også lave en af Timms favoritter, nemlig gourmethotdogs, og endelig skal familierne udvikle, fremstille og sælge deres egne måltidskasser i supermarkedet. Og det er prisen og kunderne i supermarkedet, der afgør, hvem der vinder konkurrencen. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
14:05 
The Mask [Repris]
Amerikansk komedie fra 1994. Når den undselige Stanley Ipkiss tager sin mystiske grønne maske på og forvandler sig til den ustoppelige ”The Mask”, gør forbryderne klogt i at krybe i skjul. ”The Mask” får også tid til at forføre supersilden Tina Carlyle, inden han redder byen fra den fæle Dorian. Stanley Ipkiss: Jim Carrey. Tina Carlyle: Cameron Diaz. Mitch: Peter Riegert. Producerat år 1994. Regissör: Chuck Russell, Skådespelare: Peter Riegert, Amy Yasbeck, Cameron Diaz, Jim Carrey.
15:40 
Mr. & Mrs. Smith [Repris]
Amerikansk actionkomedie fra 2005. Mr. og mrs. Smith er et tilsyneladende helt almindeligt ægtepar, der lever et tilsyneladende helt almindeligt forstadsliv. Men i virkeligheden er John og Jane Smith dødeligt effektive lejemordere, der tilmed er ansat af hver sin organisation. Hr og fru Smith kender ikke noget til hinandens dobbeltliv. De drømmer begge om lidt spænding i ægteskabet, og de får deres ønske opfyldt, da de bliver hyret til at myrde - hinanden!. Producerat år 2005. Regissör: Doug Liman, Skådespelare: Greg Ellis, Elijah Alexander, Theresa Barrera, Brad Pitt, Angelina Jolie.
17:30 
Hvem var det nu vi var [Repris]
 [22089]
18:30 
TV avisen med sporten
 [2263]
19:00 
Min elefantfamilie
Naturprogram fra BBC fra 2016. I Tsavo-nationalparken i Kenya er naturfotografen Gordon Buchanan kommet helt tæt på en flok elefanter. Elefanter hører til de farligste af de vilde dyr i Afrika, men sammen med den lokale ekspert Benjamin Kyalo, lykkes det til fods at komme helt tæt på elefantungen Wiwa og hendes familie. En ny unge, Gawa, er kommet til verden. Hvad betyder det for overlevelsen for den stadig unge Wiwa?. Del 1 av 2. Producerat år 2016. [5195]
20:00 
Far til Fire - Onkel Sofus vender tilbage [Repris]
Dansk familiefilm fra 2014. Hele familien er på dyrskue for at hjælpe Onkel Sofus fra Australien med at vinde en prestigefyldt malkekonkurrence. Men det er hårdt arbejde, når præmiekoen ikke giver mælk og Sofus viser sig at være en sur, krævende mand, der trænger til at lære lidt om hvordan man opfører sig i en rigtig familie. Producerat år 2014. Artist: Jeppe Kaas, Regissör: Giacomo Campeotto, Skådespelare: Kurt Ravn, Jesper Asholt, Bodil Jørgensen M.fl, Asa Film Produktion I Samarbejde Med Bl.a. Dr, Karoline Hamm, Sigurd Philip Dalgas, Bodil Jørgensen.
21:25 
Unge Morse [Repris]
Britisk krimi fra 2018. Unge Morse V. Det er 1965, og en tænksom, ung, operaelskende kriminalbetjent ved navn Endeavour Morse vender tilbage til Oxford, hvor han har læst på universitetet. En 15-årig pige er meldt savnet, og Morse skal hjælpe med at opklare, hvad der er hændt hende. Snart sætter han alt på højkant for at nå til bunds i en kompliceret sag, der får stor betydning for hans egen videre skæbne. . Säsong 5. Del 1 av 6. Producerat år 2018. Regissör: Colm Mccarthy.
22:55 
Lewis: Mørket falder på [Repris]
Britisk krimi fra 2010. Det er halloween, men for retsmedicineren Laura Hobson får festlighederne en brat ende, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et mord. Ofret er nemlig hendes gamle studiekammerat Ligiea, som Hobson skulle møde selv samme aften. Ligiea er fundet død med en pæl stukket gennem hjertet, og det bliver ikke det eneste makabre mord, som Lewis og Hathaway må forsøge at opklare. Producerat år 2009. Regissör: Nicholas Renton, Skådespelare: Laurence Fox, Clare Holman, Kevin Whately. [251832]
00:25 
Mistænkt [Repris]
Prisbelønnet engelsk krimiserie fra 1991. Kriminalinspektør Jane Tennison føler sig forbigået, da hendes kollega John Shefford får til opgave at lede efterforskningen af en sag om det bestialske mord på en prostitueret. Da Shefford dør af et hjertetilfælde, lander sagen alligevel på Janes bord, men hendes kolleger lægger ikke skjul på, at de ikke bryder sig om at have fået en kvindelig chef. Säsong 5. Del 1 av 2. Producerat år 1996. Regissör: Christopher Menaul.
02:10 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Privatdetektiven Peter Williams findes myrdet sin bil. Samtidig forsvinder hans veninde og kollega Tanya. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule – ikke mindst hendes egen kollega Shap. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Del 18 av 19. Producerat år 2005. Regissör: Juliet May.
02:55 
Hercule Poirot: ABC-mordene [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. Agatha Christie's Poirot: The ABC Murders Mrs. Ascher findes myrdet i byen Andover. Betty Barnard findes kvalt i Bexhill. Sir Carmichael Clarke bliver myrdet i Churston. Morderen går alfabetisk frem, og Poirot må i sving, for alfabetet er langt. Hastings:. Producerat år 1994. Regissör: Andrew Grieve, Skådespelare: Hugh Fraser, Philip Jackson, David Suchet.
04:40 (05:25)
Hun så et mord [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 1992. Jessicas hjemby står på den anden ende. For første gang i 12 år skal filmstjernen David North tilbage på de skrå brædder – og det skal ske i Cabot Cove. Men også døden har en rolle at spille…. Del 189. Producerat år 1989.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se