Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Camilla - i haven [Repris]
Camilla - i haven. Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Del 5. Producerat år 2007. [5355]
06:30 
Spidskandidaterne [Repris]
De 10 spidskandidater til Europa-Parlamentsvalget mødes for første gang i en direkte tv-debat på DR1. Producerat år 2019. Programledare: Ask Rostrup.
07:20 
Aftenshowet [Repris]
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:10 
I krig med kroppen [Repris]
Eksperimentets medvirkende – de seks unge mennesker, der alle er mere end almindeligt kede af deres krop – skal snart mødes for anden gang. Og imens knokler de på for at rykke sig fra selvhad til selvaccept med individuelle opgaver. 28-årige Marie-Louise fra Amager skal rydde ud i sit skab. For hun skal have gjort op med de rædselsfulde morgener foran skabet, hvor alt tøj sidder forkert og grimt – og som giver hende en dårlig start på dagen. I Sønderjyske Broager har Morten på 23 længe ønsket at melde sig ind i et fitnesscenter – men modet og styrken har manglet. Nu bliver han udfordret af sin coach, Martin Brogaard, til at gøre det alligevel. Endelig skal Christian, 25, på gaden hjemme i Næstved – han skal nemlig tale med et fremmed menneske hver dag frem til næste gruppeøvelse. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
08:55 
Spise med Price [Repris]
Nordisk Odyssé Sverige. Spise med Price. Nordisk Odyssé Sverige. James og Adam Price er på deres første Nordiske odyssé nogensinde og holdet er nu nået til Sveriges østkyst – en sandt paradis for madelskere. Menuen står på Biff a la Lindström og i Skærgården lykkedes det at få fat på en hel sandart som tilberedes med spinat og løgroms-Hollandaise. I Carl Larssons hjem tilberedes Limpa og Gubbröra og dybt inde i en stor svensk skov skal der spises Elggryde og Blåbærsuppe. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
09:40 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art – til lands, til vands og i luften. Del 19 av 48. Producerat år 2009.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 122. Producerat år 2018. [63794]
11:30 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får – mandag til torsdag – hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Søren Falk fra Quriosa i København mod Jesper Damgaard-Laurtisen fra Damgaard-Laurtisen Antik i Odense. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Middelfart og omegn. Del 29 av 30. Producerat år 2013. [2862]
12:00 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven 2012. Ilden er slukket i kalkovnen, og nu vil det vise sig, om kalkstenene er gennembrændte, så Frank kan læske kalk. Alma er med, når Frank rasper roer til koen og kalven, som er kommet ind i stalden. Hestestaldens gulv er færdigt, så nu er Frank i gang med træ-skelettet til yderbrædderne. Og endelig lokker Frank fårene med foder, da de skal flyttes fra den ene ende af ejendommen til den anden. Del 20. Producerat år 2012. [90187]
12:25 
Kender du typen? [Repris]
Kender du typen? 2016. Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe – og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Del 1. Producerat år 2016. Programledare: Mads Steffensen.
13:10 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag 2011. Hammerslag starter med en lejlighed i en af Danmarks største ejerforeninger i Taastrup. Der er tale om en stor lejlighed fra 70´erne, bygget i beton, og den koster ikke alverden. Næste udfordring er en næsten identisk lejlighed, også i beton, men beliggende i Holte. Og mon ikke forskellen i postnumrene i Holte og Taastrup giver sig udslag i prisen? Sidste udfordring er en fantastisk villa i 1. række ved Solrød Strand. Del 4. Producerat år 2011. [765317]
13:40 
Hun så et mord [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 1993. Jessica besøger NASAs hovedkvarter i Houston for at lave research til en historie. Hun benytter lejligheden til at opsøge sin gamle ven Wayne, der ejer et lastvognsfirma. Og snart bliver hun blandet ind i en sag om landevejsrøveri og mord. Del 218. Producerat år 1989.
14:25 
Hun så et mord [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 1993. Komponisten Byron Tokofsky er værge for den talentfulde pianist Leslie Walden, indtil hun om ganske få uger fylder 18. Tokofsky er også forelsket i den unge kvinde og har planer om at gifte sig med hende. Men da Leslies far dukker op efter ti års fravær, skaber det konflikt. Og snart må Jessica opklare et mord. Del 219. Producerat år 1989. [54404]
15:10 
Hercule Poirot: Fine sko med spænder [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. Agatha Christie's Poirot Hercule Poirot bryder sig ikke om sin tandlæge. Og han er ikke den eneste. For kort efter Poirot forlader hans stol, bliver tandlægen skudt. Men af hvem?. Producerat år 1994.
16:55 
Jordemoderen
Britisk dramaserie fra 2018. Jordemoderen VII. Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. Säsong 7. Del 10 av 10. Producerat år 2018.
17:50 
TV avisen
18:00 
Skattejægerne [Repris]
Sæson 9. I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden Wegner lampe mellem hænderne. Sussie Vig, der er rekvisitør på Det Kongelige Teater, slår sig løs i kostumelageret, hvor der gemmer sig mere end 80.000 forskellige kostumestykker. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik møder modstand på skattejagten. Producerat år 2016. [9355]
18:30 
TV avisen
 [4046]
19:00 
Disney sjov
 [4626]
20:00 
Hvem var det nu vi var
 [3510]
21:00 
TV avisen
 [90268]
21:15 
Vores vejr
21:25 
Mr. & Mrs. Smith [Repris]
Amerikansk actionkomedie fra 2005. Mr. og mrs. Smith er et tilsyneladende helt almindeligt ægtepar, der lever et tilsyneladende helt almindeligt forstadsliv. Men i virkeligheden er John og Jane Smith dødeligt effektive lejemordere, der tilmed er ansat af hver sin organisation. Hr og fru Smith kender ikke noget til hinandens dobbeltliv. De drømmer begge om lidt spænding i ægteskabet, og de får deres ønske opfyldt, da de bliver hyret til at myrde - hinanden!. Producerat år 2005. Regissör: Doug Liman, Skådespelare: Greg Ellis, Elijah Alexander, Theresa Barrera, Brad Pitt, Angelina Jolie.
23:15 
Crimson Peak
Amerikansk fantasy-film fra 2015. Ved begyndelsen af det tyvende århundrede, møder den spirende forfatter, Edith Cushing, den gådefulde og dragende Sir Thomas Sharpe. Han begynder at bejle til hende, og parret gifter sig omsider. De tager tilbage til hans palæ, hvor Edith møder den mærkelige- og mystiske søster; Lady Lucille Sharpe. Edith indser hurtigt, at tingene ikke er som de burde være, da spøgelserne fra fortiden, begynder at jagte hende, i hendes nye hjem. Producerat år 2015. Regissör: Guillermo del Toro, Skådespelare: Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Mia Wasikowska, Jessica Chastain.
01:05 
Kristina Ohlsson: Stockholm requiem [Repris]
Svensk krimiserie fra 2018. Kriminologen Fredrika Bergman ansættes som civil efterforsker i Stockholms politi, men bliver ikke ligefrem modtaget med åbne arme. Samtidig bortføres en lille pige fra sin mor på byens hovedbanegård. Mistanken retter sig mod pigens far, og alle kræfter sættes ind på at finde ham. Del 1 av 5. Producerat år 2016.
02:30 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Da rocksangeren Jack Taylor findes myrdet i sin lejlighed, bliver det en sag for Janine Lewis. På hjemmefronten har forholdet mellem Janine og hendes teenagedatter Ellie nået et nyt lavpunkt, men nu viser Ellie for første gang interesse for sin mors arbejde. Ellie er nemlig stor fan af Taylors band, Rule 7. Del 17 av 19. Producerat år 2005.
03:15 
Hercule Poirot: De låste døre [Repris]
Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. Agatha Christie's Poirot Året er 1917. Hastings besøger sine gamle venner familien Cavendish på deres landsted. Her møder han en gammel bekendt – nemlig den lille detektiv Hercule Poirot, som han kender fra sin tid i Belgien. Og da husets frue findes død af forgiftning, må Poirot og Hastings opklare deres allerførste mysterium sammen. Producerat år 2004.
05:00 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag 2011. Hammerslag starter med en lejlighed i en af Danmarks største ejerforeninger i Taastrup. Der er tale om en stor lejlighed fra 70´erne, bygget i beton, og den koster ikke alverden. Næste udfordring er en næsten identisk lejlighed, også i beton, men beliggende i Holte. Og mon ikke forskellen i postnumrene i Holte og Taastrup giver sig udslag i prisen? Sidste udfordring er en fantastisk villa i 1. række ved Solrød Strand. Del 4. Producerat år 2011.
05:30 (06:00)
Frilandshaven [Repris]
Slowfoodbed og fjæsing I udekøkkenet jonglerer Anne Hjernøe med langtidshængt skinke, stegt fjæsing og kartofler i flødekræs. Udover at dyrke de gode grøntsager i slowfoodbedet laver Jørgen Skouboe et spåntag. Del 7 av 8. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se