Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Annemad
Tag med på Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i Annes eget køkken. I dag hopper hun ombord i det arabiske køkken og laver en masse små retter. Menuen består bl.a. af en appelsinsalat med appelsinblomstvand og lækre, krydrede lammespid. Og så tager Anne os med til den lokale tyrkiske grønthandler for at se på krydderier. Del 4 av 16. Producerat år 2008.
06:35 
Dage i haven
Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning både, ude og inde. Pernillas liste over ting, der skal forberedes til sommerens store bryllup i haven, er lang. Malin vil fremstille smarte borde til laden for at få plads til alle gæsterne, John vil nærmest pakke hele brudesuiten ind i grønt og Tareq får gang i grillen. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
07:35 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2017.
08:20 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2017.
09:05 
Sygeplejerskerne
Svensk dramaserie fra 2016. De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen. Iris, der er ny på afdelingen, får en hård modtagelse af en af lægerne. Carina, der netop er tilbage fra barsel, skal hente et hjerte i Nordnorge, men på vej tilbage bliver piloten dårlig. Del 1. Producerat år 2016.
09:50 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1992. Omgivet af svig. En voldtægtsforbryder og morder er på spil i Glasgow, og det omgivende samfund, især den kvindelige del af det, lægger pres på politiet for at få ham stoppet. Men er det seneste offer også "mekanikerens" værk, eller er der andre motiver? Taggart, Jardine og Reid kommer på hårdt arbejde. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy. Del 1 av 3.
10:40 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1992. Omgivet af svig. Et tip fra en togkonduktør fører til anholdelsen af juveleren Maurice Newman. Samtidig tilspidses konflikten mellem Barry Richards og Jamie O'Haras konkurrerende renovationsfirmaer. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy. Del 2 av 3.
11:30 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1992. Omgivet af svig. Maurice Newman viser sig at være et blindspor, og mordet på Jamie O'Hara sender pludselig efterforskningen i en hel anden retning. Taggart og McVitie beslutter i desperation at iværksætte en stor lokkedueoperation. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy. Del 3 av 3.
12:20 
Søren Ryge direkte
Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!. Producerat år 2019.
12:50 
Unge Morse
Engelsk krimi fra 2017. Oxford, 1967. Kriminalbetjent Endeavour Morse lider af hjertesorger, og hans eneste kur er at begrave sig i arbejdet. Der er også rigeligt at tage fat på. En computerspecialist findes druknet. Det er næppe en ulykke, mener Morse, og snart drages den unge politimand da også ind i en mareridtsagtig jagt på en seriemorder. Morse: Shaun Evans. Thursday: Roger Allam. Strange: Sean Rigby. Säsong 4. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
14:20 
MesterSkaberne
Det er finale og de to sidste par kæmper om trofæet og titlen som MesterSkaberne. I den lille kreative opgave skal de lave en magasinholder af tre forskellige materialer, men det viser sig at blive en større udfordring. Og så bliver det endelig afgjort hvem der løber med sejren, når parrene i den sidste og afgørende opgave skal forvandle skrotbiler om til sofaer. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
15:05 
Paddington
Britisk komedie fra 2014 med dansk tale. Den marmeladeglade bjørn Paddington er vokset op i Perus jungle, men sendes til London, da et jordskælv ødelægger hans hjem. I den engelske hovedstad møder han en rar familie, der giver ham tag over hovedet. Desværre løber Paddington også ind i en skummel konservator, der vældig godt kunne tænke sig en udstoppet bjørn. Hr. Brown: Hugh Bonneville. Millicent: Nicole Kidman. Producerat år 2014. Regissör: Paul King, Skådespelare: Sally Hawkins.
16:30 
Versus
Har den legendariske hjuldamper Hjejlen en chance mod en lynhurtig speedbåd? Hvem kan holde sin egen vægt i længst tid, en poledancer eller en vægtløfter? Og kan to racerkørere klare sig uden deres mekanikere, når de selv skal skifte hjul på deres bil under et ræs? Det får du svar på i aften, hvor Hjalte og Tjelle også kigger forbi studiet til en gigantisk udgave af fire på stribe. Du kan også se ishockeyspillerne Mads og Mikkel Bødker komme i voldsomt undertal på isen - og opleve et vaskeægte barrel race mellem en hest og en motocross-cykel. Producerat år 2016.
17:30 
Alle mod 1
Der er lagt op til forrygende underholdning for hele familien, når 'Alle mod 1' vender tilbage på DR1 fra fredag 16. august. Hver fredag skal deltagerne i studiet i en sjov og uforudsigelig quiz forsøge at slå seerne i kampen om at vinde op til 100.000 kroner. I hvert program kæmper en ukendt dansker mod resten af Danmark, som kan spille med via DRs 'Alle mod 1'-app. Vinder Danmark, trækker vi lod mellem alle seere, der har spillet med i løbet af aftenen - og én heldig dansker bliver aftenens vinder. Mads Steffensen er vært, og uden for studiet står Joakim Ingversen klar til at styre og i nogle tilfælde også udføre programmets vilde og uforudsigelige spil. Fredag er den populære familieunderholdning Alle mod 1 tilbage. Programmet, der får hele familien op af sofaen i ivrige forsøg på at gætte med. Alle mod 1 er quizzen, hvor én modig dansker stiller op mod hele resten af Danmark - i en dyst om at komme tættest på det rigtige svar på alverdens mulige og umulige eksperimenter. Alt kan ske, og intet er givet på forhånd - det skulle da lige være, at det altid ender med at Joakim Ingversen ryger i vandet. Inde i det varme studie står Mads Steffensen klar til at guide seerne og deltageren gennem aftenen. Del 1 av 10. Producerat år 2019.
18:30 
TV AVISEN med Sporten
19:05 
Jagten - The Hunt
Naturserie fra BBC fra 2015. Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
20:00 
Victoria
Britisk dramaserie fra 2019. Året er 1848. Revolutioner fejer hen over Europa. Den franske konge bliver afsat, og på Buckingham Palace frygter prins Albert, at dronning Victoria vil lide samme skæbne. Uroen rykker tættere på, da den franske konge beder Victoria om husly. Men der venter Victoria endnu et chok. Pludselig dukker hendes halvsøster Feodora nemlig op på slottet. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
20:45 
Victoria
Britisk dramaserie fra 2019. Victoria er gået i fødsel - alt imens optøjerne raser uden for Buckingham Palace. Dronningen må beslutte, om hun vil anvende magt mod chartisterne, eller om hun vil give dem lov til at aflevere deres krav. Säsong 3. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
21:35 
Unge Morse
Engelsk krimi fra 2017. Ungdomsoprøret er nået til Oxford i form af det populære rockband The Wildwood. Men det er ikke alle, der er begejstrede for de nye tider. Joy Pettybon er den selvudnævnte vogter af nationens moral. Den stærkt religiøse kvinde har modtaget trusler på livet, og Morse får til opgave at passe på hende. Samtidig må han efterforske et mord, der viser sig at have forbindelse til The Wildwood. Säsong 4. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
23:05 
Lewis
Engelsk krimi fra 2014. De nemeiske løver. En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Producerat år 2014.
00:35 
Wallander
Engelsk-svensk krimi fra 2012. Inden frosten. En flok brændende svaner bliver startskuddet på en ny sag for Wallander. Snart knyttes et mord til sagen, tilsyneladende begået af en religiøs fanatiker. Samtidig opsøges Wallander af sin datter Lindas veninde Anna. Da Anna kort efter forsvinder, frygter Linda, at hun er blevet offer for en forbrydelse. Forsøget på at finde hende bringer far og datter tættere på hinanden, end de længe har været. Producerat år 2012.
02:05 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Nu sætter hun sig ombord på toget for at køre ud på landet, hvor hun skal hente sin nye bil. Men det bliver ikke nogen søndagsudflugt. For snart må den nybagte detektiv opklare det grusomme mord på en af de andre passagerer. Del 2. Producerat år 2012.
03:00 
Shetland
Engelsk krimiserie fra 2018. DNA-resultaterne fra Kilmuir-sagen overrasker, og Jimmy Perez må stille Donna nogle svære spørgsmål. Samtidigt ankommer Tosh til Norge i et forsøg på at finde Andreas Hagen, som er det bedste spor i sagen om Sallys mord. Men pludseligt peger sporerne direkte ind i det højre-ekstremistiske miljø i Norge. Säsong 3. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
04:55 (05:25)
Bonderøven
Sæson 17. Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2016.
05:30 (06:00)
DR Friland
Så langt så godt. "Tina & Steen" Drømmen om en gældfri landsby startede i Steen Møllers fantasi. Men virkeligheden udviklede sig til et mareridt. Steen flygtede fra Friland, slidt ned af at være primus motor for projektet. Oven i det hele fik kæresten kræft og døde. I dag er han glad tilbage med ny kæreste og fornyede kræfter samt en udvidelse af det lille hus. Del 6 av 6. Producerat år 2005.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se