Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Annemad
Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag hopper hun ombord i det spændende latinamerikanske køkken. Menuen består bl.a. af limemarineret rå fisk, krydret sort bønnemos med en speciel forhistorie og en hel rødfisk stegt i ovnen med krydret kokosfyld. Der bliver også tid til et smut hos fiskehandleren, hvor Anne giver gode råd om friske fisk. Del 5 av 16. Producerat år 2008.
06:30 
Dage i haven
Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde. I dag præsenterer Pernilla endelig det kommende brudepar for Tareq, John og Malin, det bliver et meget følelsesladet møde, og der er meget at tale om. Brudebuket og bryllupsmiddagen skal planlægges, og hvor i haven skal vielsen foregå? Nordvision fra Sverige. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
07:25 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2017.
08:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2017.
08:55 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2017.
09:40 
Jorden set fra rummet
Britisk dokumentarserie fra 2019. Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi tager et kig på planetens tilstand - fra smeltende gletsjere, voksende byer og skove som forsvinder. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
10:35 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1993. En farlig arv. Taggart er rasende, da et nævningeting kender lægen Janet Napier uskyldig. Han er overbevist om, at hun har dræbt sin mands elskerinde. En arv fra Jeans afdøde tante Hetty gør det muligt for Taggart at betale et ophold på Janet Napiers helsehjem uden hans overordnedes viden. Men sagen eksploderer, og Taggart får brug for Jardines og Reids hjælp. Instruktion. Alan Macmillan.
11:55 
DR1 Dokumentar
En stille forsvinden. Den 49årige bankdirektør, Bjørn Jacobsen, gift med Julie og far til 3 drenge, begynder at ændre adfærd, få talevanskeligheder og hukommelsesbesvær. Diagnosen kommer som et chok: Alzheimers sygdom - en fremadskridende, uhelbredelig, dødelig demenssygdom, som mange kun forbinder med mennesker højt oppe i årene. I 2 udsendelser skildrer filminstruktøren Per Wennick sorgen, de svære udfordringer og beslutninger sygdommen fører med sig - men også familiens ukuelige vilje til at få det bedst tænkelige ud af tilværelsen - under de givne omstændigheder. En stille forsvinden - del 2 sendes næste torsdag kl. 20.30 En stille forsvinden - del 3 sendes søndag den 25. august kl. 20.00. Del 1 av 2. Producerat år 2015.
12:50 
DR1 Dokumentar
En stille forsvinden. Den 49 årige bankdirektør, Bjørn Jacobsen, er ramt af Alzheimers sygdom. Det er hustruen, Julie, og de tre børn også - omend på en anden måde. De skal nu - ud over sorgen - leve med, at Bjørn aldrig kan blive den, han var, at rollefordelingen i familien fremover er en anden, og at de på sigt vil miste ham. Per Wennick har over flere år fulgt Julies kamp for at holde sammen på det hele, børnenes bekymringer og håbet om en virkningsfuld alternativ behandling i USA. På trods af den svære situation er både Julie og Bjørn fyldt med optimisme. De vil ikke give op! (Fotograf: Lars Schou) Søndag den 25.august kl. 20.00 viser DR1 tredje og sidste del af dokumentarserien "En stille forsvinden". Del 2 av 2. Producerat år 2015.
13:50 
Forsvundne arvinger
Løftet. I mere end to år har advokaterne ledt efter en mystisk kvinde, der er nævnt i et testamente. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh ind i sagen og deres jagt afslører en overraskende familierelation. Vært Mette Frisk. Del 7 av 7. Producerat år 2018.
14:30 
Anne og Anders i Mellemøsten - Libanon
Kærligheden og krigen går hånd i hånd i Libanon, et af verdens mest kontrastfyldte lande. Anne Hjernøe og Anders Agger oplever både Beiruts berusende mylder og Bekaa-dalens ukendte idyl. Hundred år gammel vin bliver fundet frem fra hemmelige grotter, og når solen går ned, fyldes fadene af de mest overdådige retter. Vi er ellers vokset op med Mellemøsten som et blodigt brændpunkt. Men måske har vi glemt, at området er så uendelig meget mere end kaos og konflikter. I fire udsendelser forsøger Anne og Anders at rejse væk fra fronterne og fordommene og ind i nuancerne af et andet Mellemøsten. Sidste stop på rejsen er Libanon. Makkerparret har også besøgt Oman, Israel og Jordan. Producerat år 2019. Redaktör: Per Dohm.
16:00 
Guld i Købstæderne - Thisted
Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50'erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri? Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
17:00 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2016. "Kæden hopper af". Et stort cykelløb ruller gennem Midsomer. Talentet Greg Eddon vinder dagens etape for næsen af sin holdkammerat Mitch. Det bliver den lovende unge rytters sidste sejr. Kort efter Greg er spurtet over målstregen, findes han nemlig myrdet. Nu er det op til makkerparret Barnaby og Nelson at afsløre gerningsmanden. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2016.
18:30 
TV AVISEN med Sporten
19:00 
Serengeti
Britisk naturserie fra 2019. Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang må zebra-hoppen Shani lede sin flok over en stor flod fyldt med sultne krokodiller. En tur, der måske vil koste hendes nyfødte føl livet. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
20:00 
Guld i Købstæderne - Thisted
En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
21:00 
21 Søndag
Næsten hver uge dør en ung dansker af en overdosis - og dem der dør, er nu yngre end før. Eksperter mener, at de unges forbrug af fest-stoffer er højere, end man hidtil har målt. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Fodboldmagasinet
Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Producerat år 2019. Programledare: Josefine Høgh Pedersen..
22:10 
Mord med Jean Blake
Australsk krimi fra 2018. Spøgelseshistorier. Året er 1963. Lucien Blake har været forsvundet i otte måneder, og Jean Blake kæmper for at vænne sig til livet uden sin mand, da hun drages ind i en sag om to bizarre mord. Begge sager synes at have forbindelse til en række avishistorier om de mest berygtede uløste mysterier i byen. Producerat år 2018.
23:35 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2003. "Undercover". En dramatisk biljagt sætter Foyle på sporet af en bande, der driver ulovlig handel med brændstof. Han sender Sam undercover som chauffør ved det lokale brændstofdepot, hvor hun drages ind i en kreds af feststemte unge kvindelige chauffører og deres pilotkærester. En kreds, der også tæller Foyles søn, Andrew, som bliver en af hovedpersonerne i en mordsag, da en af de unge kvinder findes dræbt. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam: Honeysuckle Weeks. Del 6. Producerat år 2003.
01:15 
Kommissær Janine Lewis
Engelsk krimiserie fra 2009. Privatdetektiven Peter Williams er blevet myrdet, og nu er også hans veninde og kollega Tanya fundet død. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule - ikke mindst hendes egen kollega Shap. Butchers: Paul Loughran. Del 19 av 19. Producerat år 2007.
02:00 
Mord med miss Fisher
Australsk krimiserie fra 2012. Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord. Del 3. Producerat år 2012.
02:55 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1981. I gang igen. En strøm af alkohol og gensidige beskyldninger har ødelagt Jersey-strømeren Jim Bergeracs ægteskab. Også Bergeracs karriere hænger i en tynd tråd, men da han vender tilbage til Jersey efter tre måneders orlov, får han hurtigt chancen for at bevise sit værd. En god kollega er blevet dræbt under mystiske omstændigheder, og Bergerac sætter sin egen efterforskning i gang for at løse gåden om hans død. Producerat år 2003.
03:55 
Sporløs
31-årige Marianne er adopteret til Danmark fra Ungarn. Hele sit liv har hun kæmpet med fysiske og psykiske ar fra sin tid i Ungarn. Men på trods af, at hun var der i fem år inden adoptionen, kan hun intet huske. Hun har brug for at kende sandheden om tiden i sit fødeland, også selvom hun ved, at sandheden kan være barsk. Hun tager derfor tilbage til Ungarn i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på, hvad der egentlig skete dengang. Del 2. Producerat år 2017.
04:40 (05:25)
Anderledes som mig - Benamputerede
Når livet pludselig ændrer sig og du helt uforberedt er anderledes end alle andre, kan livet føles svært. Stefan på 32, mistede i 2012 benet i en trafikulykke. I dag kæmper han med en krop der ikke fungerer og et liv som til tider føles helt uoverkommeligt. I løbet af en uge mødes han med fire andre benamputerede, i håb om at genvinde livsglæden. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
05:40 (06:10)
DR Friland
Steen og velfærden. Steen Møller på Friland byder økonomiprofessor Torben Andersen indenfor til hjemmebagt brød. Formanden for velfærdskommissionen kigger desuden på pedaltoiletter og septitanke. Og så må han forklare om sit syn på forbrug og fortælle om politikernes manglende lyst til at diskutere velfærd. Del 1 av 4. Producerat år 2005.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se