Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Annemad [Repris]
Dagens menu i AnneMad bliver tilberedt med spansk inspiration. Anne Hjernøe laver syltede fisk og saltede kartofler med krydret mojo. Vi kommer også på tur til en af byens sundeste butikker, hvor Anne køber økologiske varer. Tilbage i køkkenet laver Anne krydrede kødboller i tomatsauce, grillede jomfruhummere og sprødstegte brød med tomat og hvidløg. Del 15 av 16. Producerat år 2009.
06:35 
Puk og Herman stævner ud - Thorup Strand [Repris]
Mad- og livsstilsprogram til søs. Kursen er sat og ankeret er hævet. Tv-vært Puk Elgård og Michelin-kok Thomas Herman er klar til at tage på togt langs den lange danske kystlinje. Sommeren over skal duoen besøge danske kystbyer for at finde ud af, hvad havet egentlig betyder for danskerne. Første stop er det lille, nordjyske fiskerleje, Thorup Strand. Her møder Puk og Herman de lokale fiskere, der lever og ånder for livet på havet, og Herman får selvfølgelig fingrene i de lækre, friskfangede fisk. Turen går også længere ind i landet. Og byder på et besøg i Thylejren, der huser både X-Factor-stjernen Lucy Mardou og den gæve lejrveteran John And. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
07:35 
De britiske antikskatte
Britisk dokumentarserie fra 2012. De britiske antikskatte II. Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger. Säsong 2. Del 21 av 24. Producerat år 2013.
08:35 
De britiske antikskatte
Britisk dokumentarserie fra 2012. Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger. Del 22 av 24. Producerat år 2013.
09:35 
Inspector Morse: Den græske forbindelse [Repris]
Britisk krimi fra 1991. Da kokken på en græsk restaurant findes myrdet, aner Morse en forbindelse til universitetets fakultet for klassiske studier, mens Lewis får lejlighed til at lufte sine sparsomme græskkundskaber. Sagen spidser til, da den afdødes seks måneder gamle nevø bliver bortført. Hvordan passer puslespillets mange brikker sammen?. Regissör: Adrian Shergold, Skådespelare: Kevin Whately, James Hazeldine, John Thaw.
11:20 
Maddysten [Repris]
Der er fire familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet gammeldags dansk mad. Familierne skal nyfortolke den gode gamle klassiker: smørrebrød. Bagefter skal de bespise et fuldt forsamlingshus med frikadeller og kartoffelsalat, og endelig kommer familierne helt på udebane, når de skal dyste i kunsten at malke en ko. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
12:20 
Forsvundne arvinger: Den ukendte bror [Repris]
Da René en dag får besked om, at han skal arve sin far, får han samtidig en højst overraskende melding: han har en bror, han aldrig har kendt til. Mette Frisk og Adam Jon Kronegh kaster sig ind i kampen for at finde den ukendte bror. Del 2 av 5. Producerat år 2018. [632469]
13:00 
You've got mail
Amr. romantisk komedie fra 1998. Joe Fox og Kathleen Kelly ”mødes” i et chatroom på internettet og begynder langsomt at falde for hinanden. På nettet kender de kun hinanden under navnene NY152 og Shopgirl. De ved derfor ikke, at de i virkeligheden allerede kender hinanden og langtfra er på bølgelængde. Joe og Kathleen bor og arbejder nemlig lige i nærheden af hinanden på New Yorks Upper West Side. De handler i den samme butik, kommer på den samme cafe, og arbejder endda begge i bogbranchen. De har begge kærester, Joe kommer sammen med den højspændte forlagsredaktør Patricia Eden, mens Kathleen bor sammen med den intellektuelle klummeskribent Frank Navarsky. Da Joe beslutter at udvide sin store, smarte boghandel til en dominerende butikskæde, er Kathleens lille hyggelige specialforretning med børnebøger i fare for at blive totalt udkonkurreret. Producerat år 1998. Regissör: Nora Ephron, Skådespelare: Parker Posey, Greg Kinnear, Jean Stapleton, Meg Ryan, Tom Hanks.
14:55 
Far til fires vilde ferie [Repris]
Dansk spillefilm fra 2015. Familiens længe ventede ferie ved Vadehavet bliver truet af, at Far bliver mistænkt for at være indbrudstyv. Familien gør alt for at bevise hans uskyld – men Fars uheldige handlinger får ham til at se mere og mere mistænkelig ud i de lokales øjne. Til sidst må Lille Per selv gøre noget ulovligt for at finde de rigtige tyve. Men det er ved at gå galt og pludselig er hele øen overbevist om, at Far er skyldig og at familien skal væk fra øen. I sidste øjeblik finder Lille Per det afgørende spor i jagten på de rigtige tyve, men selv dér lykkes det ikke. Så hele familien må gå sammen i en vild plan for at sikre, at tyvene ikke slipper væk fra øen. Producerat år 2015. Regissör: Giacomo Campeotto, Skådespelare: Emilie Werner Semmelroth, Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Sigurd Philip Dalgas, Allan Hyde.
16:15 
Sikke et cirkus [Repris]
Dansk spillefilm fra 2017. Cirkusbarnet Ramona elsker cirkuslivet og sin usædvanlige cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor?. Samtidig opfører hendes far, Cirkusdirektøren Kaj, sig meget underligt, så da Cirkus Suverænum truer med at overtage alle cirkuskunderne, må cirkusvennerne Onkel Reje, Rosa, Hr Skæg og alle de andre hjælpe Ramona. Manuskript og instruktion: Lotte Svendsen. Produktion: Asta Film. Producerat år 2017. Regissör: Lotte Svendsen, Skådespelare: Viola Martinsen, Mads Geertsen, Rasmus Bjerg.
17:30 
Versus [Repris]
Versus-sæsonen slutter med et festfyrværkeri af nervepirrende dueller. Duellanterne tæller blandt andet et fly og en faldskærmsudspringer, en rallybil og en Enduro-motorcykel samt et helt hold af professionelle FIFA-spillere. Sidstnævnte skal prøve at klare sig på en rigtig fodboldbane mod rigtige fodboldspillere, men på vanlig Versus-manér selvfølgelig med et twist: Alle spillerne får nemlig et sæt virtual reality-briller på og får kun lov til at se sig selv og banen oppefra, ligesom FIFA-spillerne er vant til fra deres spillekonsol. Se også, om det er hurtigst at krydse Lillebælt til fods eller til vands, om Hjalte er bedre end Tjelle til at fange flyvende bordtennisbolde – og om minigolfspilleren kan hamle op med poolspilleren i en dyst på vinkler og præcision. Producerat år 2018. [29730]
18:30 
TV avisen med sporten
 [7310]
19:00 
Det søde liv [Repris]
Chokoladedyp. Mette Blomsterberg inspirerer dig til at gå i gang med at lave dejlige desserter og kager. Producerat år 2010. [45198]
19:05 
Babypandaer
Britisk naturprogram fra 2015. Pandaen med sit karakteristiske udseende er et af verdens mest folkekære dyr, men den er truet af udryddelse. Der er mindre end 2. 000 pandaer tilbage, og i Kina gør man et kæmpearbejde for at redde arten. Vi besøger tre centre, hvor vi følger de mest nuttede pandaunger fra de bittesmå og hårløse nyfødte til de lidt større tumlinger, der nysgerrigt undersøger verden. Producerat år 2015. [796285]
20:00 
Min søsters børn i Afrika [Repris]
Dansk familiefilm fra 2013. Min søsters børn vinder en rejse til Afrika, men da forældrene ikke har ferie, må Onkel som altid træde til. I Afrika bor de ved siden af et dyrehospital, hvor de skal hjælpe dyrene. Idyllen bliver dog hurtigt brudt, da Fru Flinth også viser sig at være rejst til Afrika for at få fred for naboens børn. Men da hun bliver bortført af to krybskytter, må Onkel og børnene på en hæsblæsende jagt over den afrikanske savanne for at redde både Fru Flinth og de dyr, krybskytterne har stjålet. Producerat år 2013. Regissör: Martin Miehe-Renard, Skådespelare: Lasse Guldberg Kamper, Sebastian Kronby, Mathilde Høgh Kølben, Mille Dinesen, Robert Hansen.
21:20 
Kriminalkommissær Barnaby
Britisk krimiserie fra 2018. Rugby-løver. Gammelt nag og nye romancer spiller vigtige roller, da Barnaby og Winter kaldes ud til en ny sag. Forretningsmanden Mark Adler ejer den succesrige rugbyklub Causton Lions. Nu findes han frosset ihjel i klubbens kryoterapikammer. Mord eller selvmord?. Säsong 17. Del 120 av 4. Producerat år 2015.
22:50 
Strømer
Dansk krimidrama fra 1976. DR1 mindes nyligt afdøde Jens Okking med politifilmen 'Strømer', der udløste en Bodil-pris og masser af roser til den store skuespiller. Kriminalbetjent Karl Jørgensen kommer på sporet af en større korruptionsaffære. Men det er sin sag for den temperamentsfulde politimand at trænge til bunds i korruptionen, der forgrener sig op i de højere samfundslag, hvor alle dækker over hinanden. Producerat år 1976. Regissör: Anders Refn, Skådespelare: Lotte Hermann, Otto Brandenburg, Jens Okking.
00:35 
Troy
Amerikansk action-drama fra 2004. Den trojanske prins Paris er dødeligt forelsket i den smukke Helena, der allerede er gift med kong Menelaos fra Sparta. Ved en festbanket lykkes det dog Paris at smugle Helena med hjem til Troja. Da Menelaos opdager det, bliver han rasende og allierer sig med med sin bror kong Agamemnon for at indtage Troja. Til at hjælpe sig indkalder de blandt andet krigshelten Achilleus. Men trojanerne giver ikke op uden kamp. Og slet ikke Paris bror, den stolte Hektor. Filmen bygger over Homers berømte digt 'Illiaden'. Producerat år 2004. Regissör: Wolfgang Petersen, Skådespelare: Saffron Burrows, Brad Pitt, Diane Kruger, Eric Bana, Orlando Bloom.
03:10 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
En dyrlæge findes myrdet i en afsidesliggende landsby. Der venter Janine Lewis en svær sag, for ingen i det lille landsbysamfund har særlig meget lyst til at tale med politiet. Del 16 av 19. Producerat år 2005.
03:55 (05:20)
Mordene ved Loch Ness [Repris]
Britisk krimiserie fra 2017. En seriemorder spreder død og rædsel i en lille skotsk by. Hvornår vil han slå til igen?. Det lykkes kriminalassistent Annie Redford at opspore mordvåbnene, og snart går jagten på den koldblodige morder ind i sin sidste, hårrejsende fase. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
05:30 (06:00)
Annemad [Repris]
Nytår i AnneMad. Anne Hjernøes nytårs menu byder på perlende champagnecocktails og eksotiske retter, som sprøde ruller og salat med friteret lotusrod. Anne besøger også sin grønthandler, hvor hun maler sit eget mel som skal bruges til kinesiske pandekager med and. Hjemme i køkkenet kommer der store krabber i gryden og de skal spises med hjemmerørt vaniljemayonnaise. Del 16 av 16. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se