Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Kongerigets Kager
Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Stege for at besøge Preben, som står parat med en lagkage, som har en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Den er bl.a. blevet serveret på Skagen for skagensmalerne, og så er den forløberen for den moderne hindbærsnitte. Del 6 av 12. Producerat år 2011.
06:30 
Auktionssommer
Svensk dokumentar fra 2018. På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
07:25 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 18. Del 8. Producerat år 2018.
08:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 18. Del 9. Producerat år 2018.
08:55 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1986. Døden ringer. Den unge apotekerlærling Jamie McCormack mistænkes for mord, da et kvindelig findes i en sø. Hvor er den store pengesum, Jamie ved et tilfælde så i hendes kuffert - og hvor er hendes mand? En ny sag for Glasgow-detektiven Taggart. Del 1 av 3.
09:45 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1986. Døden ringer. Apotekerlærlingen Jamie McCormack er stadig under mistanke for mordet på ægteparret Russell. Men Jim Taggart er ikke overbevist om den unge mands skyld og forfølger andre spor. Manuskript: Glenn Chandler. Del 2 av 3.
10:40 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1986. Døden ringer. Endnu et ægtepar er fundet myrdet under næsten samme omstændigheder som ægteparret Russell. Jim Taggart er overbevist om, at de to sager hænger sammen - men hvordan? Manuskript: Glenn Chandler. Del 3 av 3.
11:30 
Dyrene i Zoo
Britisk naturprogram fra 2016. Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Elefanthuset bliver ramt af en virus, der kan vise sig at være dødelig. På savannen er zebrahopperne Nadine og Florence ikke lige venlige mod zebrahingsten Mac. Nøgenrotterne har fået køkkenrulle til at bygge reder af, mens den yngste elefantunge Nandita gerne vil lege med de andre elefantunger. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
12:15 
Skøn, skæv og 98
98-årige Tove ryger en joint om dagen. Så kan hun slappe af og lade tankerne gå på langfart. Tilbage til en ikke altid lykkelig barndom, til 2. Verdenskrig, hvor hun som modstandskvinde og lokkedue var med til at likvidere Hipo´er, til tre forliste ægteskaber og til hippietiden - hvor hun rejste rundt i verden og endte med at sidde halvandet år i et fængsel i Beirut. Per Wennicks dokumentar skildrer en charmerende, skarp, politisk ukorrekt og usædvanlig kvindes dagligdag og liv igennem næsten 100 år. Fotograf: Hannelore Dörner. Producerat år 2018.
13:45 
Vores allesammens Dannebrog
Ifølge myten faldt Dannebrog ned fra himmelen i Estland på denne dag for 800 år siden. I dag bliver flagets fødselsdag derfor fejret over hele landet. Nu kan du komme med til dagens fejringer med royal deltagelse af Dronning Magrethe og Kronprins Frederik , mens vi undersøger alle tænkelige myter og historier om det danske flag. Producerat år 2018.
14:45 
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau
Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
15:30 
Bryllup, begravelse og dåb
Svensk dramaserie fra 2019. Efter et uventet dødsfald sættes alt på spidsen, og Grace må klare sig på egen hånd. Begravelsen samler igen de to familier. Det hele fører til et sammenstød, hvor de svimlende sandheder kommer frem i lyset. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
17:00 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2014. "Middelalderlige mord". En kvinde med en maske for ansigtet findes død i en flod. Det bliver starten på en makaber sag for det nye makkerpar Barnaby og Nelson. Snart afslører et restaureringsarbejde i en nærliggende kirke nemlig et kalkmaleri, der forestiller en druknende kvinde med maske. Og det bliver ikke det sidste mord, der tilsyneladende er inspireret af de uhyggelige middelaldermalerier. Säsong 16. Del 2. Producerat år 2013.
18:30 
TV AVISEN med Sporten
19:00 
Den blå planet
Naturprogram fra BBC fra 2017. (Blue Planet II) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Mød her den særegne blæksprutte, der lurer i dybet af Det Sydlige Ishav, kæmpetrevallen, der fanger fugle i flugten, og rid på ryggen af en spækhugger, når den farer løs på en fiskestime. Alt liv på jorden er afhængig af havenes evne til at give liv. De store oceaner er vores globale iltapparat!. Säsong 2. Del 1 av 7. Producerat år 2014.
20:00 
Fra Thailand til Thy - 10 år senere
Efter 25 år i Danmark vil Sommai gerne hjem til Thailand for at have familien omkring sig, når hun går alderdommen i møde. Hun vil gerne have sin danske mand Niels med, men han tør ikke forlade sit hjemland og er bange for at hans skræntende helbred ikke kan klare det. Fanget mellem to verdener og bundet af deres hengivenhed til hinanden drager Niels og Sommai til Thailand for at finde en løsning på deres dilemma. Med på turen har de også Sommais tidligere kollega Frank, som til sin store sorg er blevet fraskilt. Sommai vil gerne hjælpe Frank ud af ensomheden ved at introducere ham for en mulig ny kone, men Frank ved ikke om han har mod på at indgå endnu et ægteskab med en thailandsk kvinde. I landsbyen møder vi også veninderne Lom og Saeng. Lom har forladt sexturismen i Pattaya for at tage sig af sin syge mor, mens Saeng er blevet gift i Finland, hvorfra hun dagligt Skyper med sine to sønner, der nu bor alene i Thailand med deres mormor. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2002. "Fredagsklubben". Mens 2. verdenskrig raser på kontinentet, udkæmper kriminalkommissær Foyle sin helt egen krig mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. En organisation ledet af den karismatiske nazist Guy Spencer er samlet til et hemmeligt møde, da et af medlemmerne bliver skudt. Noget tyder på, at kuglen var tiltænkt en anden - men hvem og hvorfor? Foyle: Michael Kitchen. Del 2. Producerat år 2002.
23:15 
Mistænkt 7
Engelsk krimi-miniserie fra 2006. Sidste akt. Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallie Sturdys morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Del 2 av 2. Producerat år 2006.
00:45 
Unge Morse
Engelsk krimi fra 2014. Oxford, 1966. Det engelske fodboldlandshold spiller vm-kvartfinale, og gaderne ligger øde hen. På et museum findes en ældre mand død, stukket ihjel med en ceremoniel dolk. Efterforskningen fører Morse og Thursday til en pigeskole og et grusomt massemord, der blev begået for 100 år siden. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.
02:20 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Det plettede bånd". Under et besøg på en afsides liggende landejendom finder Holmes og Watson et særpræget mordvåben. Del 6.
03:10 
Hamish Macbeth l
Skotsk krimiserie fra 1995. Harry og Francis er på flugt fra politiet. Da de kører gennem Lochdubh, rammer de Hamish Macbeths elskede hund, Lille Jock. Hamish er sønderknust, og da han sætter efter de to røvere ud i vildmarken, gør det hans byfæller stærkt bekymrede. Kunne han finde på at skade de to mænd?. Del 5 av 6. Producerat år 1995.
04:05 
Hamish Macbeth l
Skotsk krimiserie fra 1995. Det er vinter i Lochdubh, og stik mod Hamishs råd tager major Maxwell en gruppe kontorfolk med på hiking med kurs mod den mest hårrejsende bjergtop. Da selskabet får problemer, må Hamish kaste sig ud i en livsfarlig redningsaktion. Del 6 av 6. Producerat år 1995.
04:55 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2018.
05:35 (06:05)
Haven i Hune
Anne Just viser os endnu en gang en smart opfindelse til haven. Faskinehegnet skaber redepladser til fuglene, haveafklippet bliver brugt, og så danner hegnet frem for alt en smuk levende læmur. Claus Dalbys flammebed er på sit højeste. Solbrud, georginer, rølliker og roser nærmest gløder i sen-sommersolen. Del 9 av 10. Producerat år 2004.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se