Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Søren Ryge [Repris]
Far, mor og børn. Søren Ryge: Far, mor og børn. Det er den lille familie på Fyn, som Søren Ryge besøgte for et par år siden. Far, mor og fire små børn, der lever på en lille gård og gør alting selv. Nu besøger vi dem igen for at se, hvordan de har det. Den største nyhed er, at der er kommet endnu et barn. Del 5. Producerat år 2018.
06:45 
En af os er morderen [Repris]
Britisk krimiserie efter Agatha Christies roman. Gæsterne på Soldier Island er begyndt at dø – én efter én som i børneremsen om de ti små soldater. De overlevende kaster mistænksomme blikke efter hinanden. Skjuler morderen sig på øen? Eller er der en morder blandt gæsterne? Paranoiaen vokser, og anklagerne fyger gennem luften. Og snart findes endnu en af gæsterne myrdet… Philip Lombard: Aidan Turner. Lawrence Wargrave: Charles Dance. John MacArthur: Sam Neill. Vera Claythorne: Maeve Dermody. Emily Brent: Miranda Richardson. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
08:15 
I krig med kroppen [Repris]
Nervøsitet og store følelser præger seks unge mennesker, inden de skal møde hinanden for første gang. De har meldt sig til et eksperiment, fordi de mere end noget andet ønsker at overvinde kropsskam og selvhad, som fylder alt for meget i deres liv. Men da de er kommet sig over første chok og mødet med de andre, begynder rejsen mod et bedre liv. For 23-årige Karoline fra Ålborg betyder det blandt andet en detox af sociale medier og mere kvalitetstid med veninderne. Usikre Christoffer på 19 år får til opgave at tale med mindst én fremmed person hver dag – og det volder ham kvaler hjemme i Randers. Endelig skal 37-årige Louise fra Ribe sige et endegyldigt farvel til sin badevægt, for den styrer hendes hverdag i ekstrem grad. Så nu skal den ud – og Louise skal oven i købet skrive et afskedsbrev til den. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
09:00 
Spise med Price [Repris]
Nordisk Odyssé Sverige. Spise med Price. Nordisk Odyssé Sverige. Med åben pande og fremstrakte hænder drager James og Adam Price afsted på deres første Nordiske mad-odyssé nogensinde. Målet er ikke til at tage fejl af: De norske, svenske og finske forrådskamre skal erobres, udforskes og hjemtages til de danske tv-seere. Vi starter i det naturskønne svenske småland hvor vi både laver kroppkakor og uimodståelige Köttbullar. Desserten står på ægte smålandsk ostekage, traditionelt knækbrød og de mest fantastiske kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
09:45 
Inspector Morse: Hvem dræbte Harry Field? [Repris]
Britisk krimi fra 1991. Morse efterforsker mordet på den drikfældige kunstmaler Harry Field og må foretage sine undersøgelser både i Harrys fugtige bohememiljø og på et nærliggende herresædes bonede gulve. Og som om han ikke har nok at tænke på, opdager han, at hans trofaste Lewis har fået ambitioner på egne vegne og måske er ved at svigte ham. Producerat år 1991. Regissör: Colin Gregg, Skådespelare: Kevin Whately, Geraldine James, John Thaw.
11:30 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får – mandag til torsdag – hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Herning og omegn. Del 24 av 30. Producerat år 2013. [2451]
12:00 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven 2012. På Kastaniegården har Frank travlt med markarbejdet. Høet skal vendes og sættes på 3-ben til tørring. Ølandshveden skal høstes med både le og selvbinder. Frank får også tid til at flække og kløve en egestamme til små stave, som han bruger til en køkkenhavelåge, der skal forhindre hønsene i at invadere køkkenhaven. Og endelig har han gang i et forsøg, der skal fjerne alger fra søen. Del 15. Producerat år 2012. [3180]
12:30 
Kender du typen? [Repris]
Kender du typen 2013. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal gætte hvilken kendt dansker, der har et spritnyt køkken, men som aldrig har lært at lave mad. De besøger et hjem, hvor der er plads til tårnhøje hæle, helende krystaller og en globus indrettet som barskab. Del 10. Producerat år 2012. Programledare: Mads Steffensen.
13:05 
Hammerslag - Det historiske Fanø [Repris]
I aften sætter vi kurs mod tre historiske boliger på Fanø. Skibsbyggeri, sømænd og Vadehavet er noget af det, som har haft indflydelse på Fanøs mange traditioner. Aftenens boliger bærer alle sammen på et lille stykke af denne Fanøhistorie. Hold Øst og Vest skal gætte priser på et stråtækt Fanøhus, som har været beboet af en sømandsfamilie, et ældre røgeri som nu er et charmerende sommerhus og et smukt liebhaversommerhus med udsigt til Vesterhavet. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
13:50 
Gintberg på Kanten - Fuengirola [Repris]
Jan Gintberg rejser til Costa del Sol, hvor han kigger nærmere på danskerkolonien i Fuengirola, en forstad til Malaga. Her besøger han en dansende opfinder, bliver healet med syngeskåle og møder Sydeuropas bedste spabadssælger. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Producerat år 2014. Programledare: Jan Gintberg. [848432]
14:20 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Britisk krimiserie fra 2012. Død mands hånd. Der er tegneseriefestival, og landsbyen myldrer med udklædte gæster. Ikke alle i den lille by elsker dog tilsyneladende tegneserier. Nogen bryder i hvert fald ind i festivalarrangørens hus og sætter ild til en stak efterspurgte seriehæfter. Det starter som en af Barnabys mere fredelige sager – indtil der også bliver begået et mord. Säsong 13. Del 119 av 8. Producerat år 2010.
15:50 
Den eneste Ene [Repris]
Dansk romantisk komedie fra 1999. Emsige Lizzie og den blide køkkenmontør Niller må på grund af Nillers mosevand i sprøjten adoptere, og den lille Mgala ankommer fra Afrika. Sus er gift med den charmerende italiener Andrea, eller Sonny, og han har til gengæld ingen problemer med sædkvaliteten. Men Sus er ikke så sikker på, om hun er klar til at få børn. De to par lever i lykkelig uvidenhed om hinanden, indtil Niller dukker op for at montere et nyt køkken hos Sus og Sonny, der i øvrigt har fået knas i forholdet. Hjertet er i sandhed en løjerlig muskel!. Producerat år 1999. Skådespelare: Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Hella Joof, Liv Corfixen, Vanessa Gouri, Niels Olsen, Sidse Babett Knudsen, Lars Kaalund, Rafael Edholm, Søs Egelind.
17:35 
Jordemoderen
Britisk dramaserie fra 2018. Jordemoderen VII. Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. Säsong 8. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
18:30 
TV avisen med sporten
 [3155]
19:00 
Disney sjov
 [6635]
20:00 
Hvem var det nu vi var
 [2819]
21:00 
TV avisen
 [77109]
21:15 
The blind side
Amerikansk drama fra 2009. Teenageren Michael Oher er hjemløs og vokset op i et fattigt kvarter, hvor han spiller amerikansk fodbold og sover i skolens gymnastiksal om natten. En aften opdager Leigh Anne Tuohy ham, og hun insisterer på, at han kommer med hende hjem for en enkelt overnatning. Et varmt venskab opstår, og Leigh hjælper Michael med at indfri sit potentiale, og det står hurtigt klart for alle, at Michael ikke kun har et talent for amerikansk fodbold, men at også besidder helt andre evner. Producerat år 2009. Regissör: John Lee Hancock, Skådespelare: Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron.
23:20 
The expendables 3 [Repris]
Amerikansk actionfilm fra 2014. Barney Ross og hans gruppe af hårdkogte lejesoldater må atter i aktion. Conrad Stonebanks var i sin tid med til at grundlægge Expendables-holdet, men endte som hensynsløs våbenhandler. Nu sætter Stonebanks alt ind på at gøre en ende på sit gamle team. Men Barney har andre planer, så han hyrer en håndfuld unge lejesvende, der kan hjælpe ham med at sætte Stonebanks på plads. Producerat år 2014. Regissör: Patrick Hughes, Skådespelare: Mel Gibson, Harrison Ford, Dolph Lundgren, Jason Statham, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger.
01:20 
Copycat [Repris]
Amerikansk psykologisk thriller fra 1995. Dr Helen Hudson er psykolog og ekspert i seriemordere. Men en dag udvides hendes kølige viden med en uhyggelig personlig erfaring: efter en gæsteforelæsning på et universitet angribes hun af en af de mordere, hun tidligere har undersøgt. Helen overlever, men er psykisk smadret for livet og lukker sig nu fuldstændig inde i sin lejlighed. Da en ny række mord begås i San Francisco, beder detektiven Monahan, Hudson om hjælp. Men som de dykker ned i morderens handlemønster, går en uhyggelig sandhed op for dem!. Producerat år 1995. Regissör: Jon Amiel, Skådespelare: Holly Hunter, Dermot Mulroney, Sigourney Weaver.
03:15 
Lewis [Repris]
Britisk krimi fra 2007. Soning. Rachel Mallory, mor til to og tilsyneladende lykkeligt gift, findes hængt i sit hjem. Lewis nægter at tro, at der er tale om selvmord, så han beslutter sig for at efterforske sagen som en mordsag – stik mod alle ordrer. Et meget usædvanligt forhold mellem to vennepar viser sig at være nøglen til gådens løsning. Producerat år 2006. Regissör: Dan Reed.
04:45 (05:30)
Hammerslag - Det historiske Fanø [Repris]
I aften sætter vi kurs mod tre historiske boliger på Fanø. Skibsbyggeri, sømænd og Vadehavet er noget af det, som har haft indflydelse på Fanøs mange traditioner. Aftenens boliger bærer alle sammen på et lille stykke af denne Fanøhistorie. Hold Øst og Vest skal gætte priser på et stråtækt Fanøhus, som har været beboet af en sømandsfamilie, et ældre røgeri som nu er et charmerende sommerhus og et smukt liebhaversommerhus med udsigt til Vesterhavet. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
05:35 (06:05)
Frilandshaven [Repris]
Stenalderbed og ukrudtstatar. Der er forår i haven. Jørgen Skouboe udhuler træstammer så hans nye havevenner – bierne får et anderledes rustikt sted at bo. I stenalderbedet dyrkes bl a brændenælder, fuglegræs og skovsyre, som Anne Hjernøe serverer til jomfruhummere og østers i udekøkkenet. Del 1 av 8. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se