Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
De britiske antikskatte
Britisk dokumentarserie fra 2012. De britiske antikskatte II. Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger. Säsong 2. Del 23 av 24. Producerat år 2013.
07:55 
De britiske antikskatte
Britisk dokumentarserie fra 2012. Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger. Del 24 av 24. Producerat år 2013.
09:00 
Guld på godset [Repris]
Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge byder Clausholm slot i Østjylland indenfor, og slotsejer Kim Berner viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt på det imponerende barokslot og fortæller Clausholms mange historier, der både involverer fornærmede konger og bortførte ungmøer. I Slottets smukke 'Havesal' sætter vurderingseksperterne værdi og historisk perspektiv på de besøgendes medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for en meget sjælden Finn Juhl stol og et dækketøjsskab, som viser sig at være lidt af en overraskelse. Del 3. Producerat år 2013. [70082]
10:00 
Gudstjeneste Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus.
Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus. Liturg og prædikant er sognepræst Rebecca Holst Andersen. Ravnsbjergkirken er bygget i 1976, på bakken Ravnsbjerg i Grøfthøjområdet i Viby da udviklingen af Aarhus-forstæderne flyttede ud i det område i 1970'erne. Den er bygget i rødbrune mursten og klinker – C.F. Møllers Tegnestue har stået for opførelsen, og udsmykningen i træ og granit er af billedhuggeren Erik Heide. Organist Asger Troelsen leder kirkens kor og salmesang. Stat op min sjæl DDS 224, Krist stod op af døde DDS 218, Påskeblomst hvad vil du her DDS 236, Dit minde skal DDS 473, Som forårssolen morgenrød 234.
10:45 
Livet ifølge Anton [Repris]
Anton er 87. Han har arvet gården, som tiden næsten har taget. De 9 køer lever så længe Anton gør. Det er en pagt. Anton lever i fortiden. Hans tid med køerne, døgnets timer og årets gang, er hans eneste nutid. Livet har sin evighed, det er cyklisk og smukt; men slægtsgården er nu en ruin. Ingen har siddet i den fine lille stue i årtier og rotterne spiller på bordene. Familie og naboer holder af den gamle, stædige mand, men de er også bekymrede. For ham og for dyrene. Snart kan de offentlige myndigheder ikke lade den gamle mand være mere. Der må gribes ind. Anton sætter velfærdssamfundet på prøve, fordi han insisterer på at ville klare sig selv. Producerat år 2015.
11:40 
Jagten på det vilde vejr [Repris]
I det tredje afsnit af ”Jagten på det vilde vejr” handler det om ekstrem kulde. Vejrværten Mikkel Fønsskov rejser til Nordamerika, der oplever den værste kulde i mands minde. Han tager også op på indlandsisen i Grønland sammen med en kuldeekspert og oplever på egen krop, hvordan det føles at hoppe i vandet i Europas koldeste område. Del 3 av 4. Producerat år 2014.
12:30 
I hus til halsen [Repris]
I Skårup tæt på Svendborg har 50-årige Flemming og Mette deres tidligere fælles hjem til salg på fjerde år. Boligen blev sat til salg efter det tidligere pars skilsmisse i 2012. Netop det manglende salg er et større og større irritationsmoment. Alligevel forstummer kommunikationen, når samtalen falder på det manglende salg. Men det usagte og parrets fælles boliggæld fylder nu snart så meget, at det snart står i vejen for planlægning af ferier, fødselsdage og andre fælles aktiviteter. For at komme nærmere en bolighandel aktiverer ejendomsmægler Line Franck Skårups borgere for at skabe opmærksomhed om den sydfynske perle. Og med venner og families hjælp vil designer Søren Vester opdatere ejendommen fra 1950'erne, så den lever op til en moderne families boligdrømme. Säsong 7. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
13:10 
Pandaerne kommer - diplomater i pels
Den røde løber skal rulles ud, Dronningen skal komme, og der skal festes i dagevis, når pandaerne kommer. Men inden det kan ske, må Statsministeren gribe ind for at undgå at stå i en pinlig situation overfor kineserne, der sender pandaerne hertil som deres ypperste symbol på venskab med Danmark. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
13:55 
Strømer
Dansk krimidrama fra 1976. DR1 mindes nyligt afdøde Jens Okking med politifilmen 'Strømer', der udløste en Bodil-pris og masser af roser til den store skuespiller. Kriminalbetjent Karl Jørgensen kommer på sporet af en større korruptionsaffære. Men det er sin sag for den temperamentsfulde politimand at trænge til bunds i korruptionen, der forgrener sig op i de højere samfundslag, hvor alle dækker over hinanden. Producerat år 1976. Regissör: Anders Refn, Skådespelare: Lotte Hermann, Otto Brandenburg, Jens Okking.
15:40 
Mord med dr. Blake
Australsk krimi fra 2017. Et familieportræt. Der er to uger til dr. Blake og Jeans bryllup, men snart får Blake andet at tænke på. Edward Tynemann findes myrdet i sin seng morgenen efter sit eget bryllup. Blake er desperat for at få lov til at hjælpe med at efterforske sagen. Men han er ikke længere byens retsmediciner og kan ikke på lovlig vis blande sig i efterforskningen. Producerat år 2017.
17:30 
Hvem var det nu vi var [Repris]
 [73131]
18:30 
TV avisen med sporten
 [6889]
19:00 
Guld på godset [Repris]
Guld på Godset besøger i denne uge Harrislevgaard Slot på Fyn. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets sale, hvor nogle af Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Datteren på slottet Francesca Schimko viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt i de gamle bygninger, hvor de adelige havde deres gang for generationer siden. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde – og måske købe – nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det Hans J. Wegners karakteristiske bamsestol og to meget velholdte danske tinlysestager fra 1820'erne, der skal kæmpes om. Del 5. Producerat år 2013. [3131]
20:00 
Familien Löwander
Svensk dramaserie fra 2018. Familien Löwander II. Calle og Nina får gennemtrumfet, at DK skal holde italiensk maduge. Gustaf og Bellan strides om, hvem der skal oplære Angelo i tjenerfagets ædle kunst. Peter møder sit livs kærlighed, Suzanne, bag Esters ryg – men Ester fornemmer, at han skjuler noget. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2017. [9315]
21:00 
TV avisen
 [95711]
21:15 
Morning glory
Amerikansk komedie fra 2010. Becky er en hårdtarbejdende producer, som laver morgen-tv - eller det gjorde hun i det mindste, indtil hun blev fyret. Hun er desperat for at få et nyt job og bliver endelig kaldt til samtale hos Jerry, som desperat mangler en producer til programmet ”Daybreak”. Becky får jobbet, men det viser sig at være en større opgave, end hun havde regnet med. Først må hun fyre den mandschauvinistiske vært og så forsøge at overtale den egocentriske reporter Mike Pomeroy (Harrison Ford) til at overtage værtsjobbet. Dertil kommer faldende seertal og en forelskelse i den flotte Adam. Lykkes det Becky at bevare både drømmejobbet og forstanden?. Producerat år 2010. Regissör: Roger Michell, Skådespelare: Harrison Ford, Diane Keaton, Rachel McAdams.
23:00 
Pirates of the Caribbean - Død mands kiste
Amerikansk sørøverfilm fra 2006. Will Turner og hans forlovede Elizabeth Swann rodes ud i et nyt hæsblæsende eventyr, ikke mindst takket være den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow. Jack står i gæld til den gådefulde Davy Jones, der spreder rædsel på verdenshavene med sit spøgelsesskib. Nu må den aparte pirat bruge al sin snilde for at undgå at tilbringe evigheden i Davy Jones' tjeneste. Jack Sparrow: Johnny Depp. Will Turner: Orlando Bloom. Elizabeth Swann: Keira Knightley. Producerat år 2012. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Johnny Depp, Orlando Bloom.
01:20 
Livstegn
Amerikansk action-drama fra 2000. Den amerikanske ingeniør Peter Bowman, befinder sig i Tecala, i Sydamerika. Da han pludselig bliver kidnappet af en gruppe ekstremister ser det sort ud. De forlanger imidlertid en kæmpestor løsesum, og hans arbejdsgivere sender nu den koldblodige forhandler Terry Thorne ud for at få styr på sagerne. Men det bliver lettere sagt end gjort, for inden længe har Thorne lagt sig ud med ekstremisterne, firmaet der har hyret ham, og så er han ved at blive lun på Bowmans kone Alice. Producerat år 2000. Regissör: Taylor Hackford, Skådespelare: David Morse, Pamela Reed, David Caruso, Meg Ryan, Russell Crowe.
03:30 
Lewis: Det afgørende spørgsmål [Repris]
Britisk krimi fra 2010. Det er lang weekend, men hverken Lewis eller Hathaway får tid til at nyde den. Makkerparret må nemlig i arbejdstøjet, da en mand findes myrdet ved et af Oxfords universitetskollegier. Mordofret, Ethan Croft, deltog i en quizweekend sammen med elleve andre quizentusiaster. Croft pralede med sin viden og flirtede med alle og enhver, men var det nok til at skaffe ham dødsfjender?. Producerat år 2010. Regissör: Dan Reed, Skådespelare: Laurence Fox, Clare Holman, Kevin Whately.
05:00 
Antikduellen [Repris]
To af landets mest erfarne antikhandlere får – mandag til torsdag – hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Niels Jørgen Andreasen fra Pegasus Kunst og Antikvitetshandel i Aarhus mod Rikke Fog Sørensen med butikken Stendyssegaard i Næstved. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Herning og omegn. Del 24 av 30. Producerat år 2013.
05:35 (06:05)
Frilandshaven [Repris]
Jernalderbed og humlebier. Jørgen Skouboe dyrker hvidmelet gåsefod og hulkravet kodriver. Begge urter indgår i Anne Hjernøes urtedip der anrettes i udekøkkenet sammen med muslinger og levebrød. Jørgen laver et humlebibo, som forhåbentlig bliver beboet af de 75 humlebier, som er ankommet til haven. Del 2 av 8. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se