Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Take This Job And Stew It. Hannah og Conrad må vurdere, om deres modstridende livssyn kan sameksistere på land. Brooke og Kasey begynder at klage over Hannahs arbejdsmoral, og Jamies hårde arbejde bliver anerkendt. 29/04 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Secrets Revealed. Hemmeligheder bliver afsløret og Lisa finder ud af Lalas økonomiske aftaler med kæresten, Jax fejrer sin fødselsdag og Schwartz og Sandoval mødes i al hemmelighed med Scheanas eksmand. 27/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 25. Producerat år 2017.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Psalm West. Efter sin søn Psalms fødsel, planlægger Kim en overraskelses-ceremoni for Kanye for at fejre fem års ægteskab. Kourtney må genevaluere en pigetur til Turks- og Caicosøerne. 17/04 år 2021 i TV3 DK. Säsong 17. Del 6. Producerat år 2019.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2014. Alec er 38 år og Connie på 53 år bor i Kjellerup, i deres drømmehus, sammen med deres søn på 11 år. Parret prøver på at være selvforsynende og spare alt hvad de kan, men deres økonomi hænger stadig ikke sammen og de optager lån for at betale deres regninger. Sara og Jan tror at Conni og Alec har været uheldige med deres virksomhedsdrøm og at de lever på en sten for at få det hele til at hænge sammen. Men det viser sig, at det ikke er hele sandheden, og at Connie og Alec har brugt langt over 3 millioner kroner på ganske få år - blandt andet har de brændt en arv af på over 1 million kroner. Nogle af pengene har Jan og Sara fundet ud af, hvad de har brugt til, men en stor del af dem er simpelthen umulige at gennemskue. Hvad gemmer der sig under overfladen i ellers idylliske Kjellerupp. 27/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2014.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2014. Mette på 38 år bor alene med sine tre børn i den lille by Svinninge i Vestsjælland. Mette kæmper med at få pengene til at række til den lille familie, og føler konstant en dårlig samvittighed overfor børnene presse på. Spekulationerne om den dårlige økonomi tager nemlig alt overskud og energi fra hende. Det er kommet dertil, hvor Mette helt har opgivet at holde styr på sin økonomi. Efterhånden som eksperterne arbejder sig igennem Mettes finanser, viser tallene, at hendes økonomi i virkeligheden slet ikke er så stram som hun går og bilder sig selv ind. 31/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 5. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2013. For at fejre sig selv og sin succes er Linse i gang med at lave en Linse-kalender. Derfor har hun taget Mor Ann med ud for at finde de helt rigtige kostumer til det næste fotoshoot. 16/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2013.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2021. Denne sæsons 'Til Middag Hos' sparkes i gang af Bryggens helt egen Stephanie ”Geggo” Salvarli, Forsidefrue Karina von d’Ahé, tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og musiker Ole Kibsgaard. De 4 konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Ugen åbnes på Amager, hvor Stephanie Geggo inviterer sine tre nye venner på japansk luksuskød, hjemmelavede chips og en quiz, der i den grad får konkurrencegenet frem hos sine gæster. Stephanie fortæller åbenhjertigt om et liv som hele Danmarks ”Bryggen-datter” og kommer ind på, hvordan det har været at have et kamerahold med på helt tæt hold i 19 sæsoner af familiesagaen. Og så kommer vi helt tæt på Stephanies liv før TV-kameraerne begyndte at følge hende og resten af familien, når hun fortæller om sin afdøde far, sin mors tid i fængsle og sin tid i plejefamilie. 27/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2021.
13:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. A Decent Proposal. Lisa Vanderpump er bagud med åbningen af den nye bar TomTom. James kommer ud på dybt vand, efter han fornærmer Brittany med en stødende rap. 04/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2018.
14:00 
Ramsay's Kitchen Nightmares USA
Amerikansk realityserie fra 2011. Burger Kitchen - Part 1. Burger Kitchen is run by an incompetent owner who used money from his son's trust fund to keep it going, but between that, a frustrated chef, bad and undercooked food, over five thousand in loses each month, and the annoying wife/co-owner, things are about to go nuclear. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2011.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. Reunion: Part 3. Som genforeningen er ved at være ovre, genoplever kvinderne den sjove tur til Dubai, og også det forfærdelige drama, der foregik der. Mens mange af kvinderne har søde ting at sige om hinanden, er Lisa Rinna og Lisa Vanderpump stadig forbeholdne. Kvinderne bliver noget forbløffede over en video, hvor en seer fortæller sin oplevelse af denne sæson. 27/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 23. Producerat år 2015.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie fra 2015. Secrets Revealed. Da hemmelighedernes skatkammer åbnes i Beverly Hills, afsløres Erika Jaynes seneste sexede video, ligesom alt det hårde arbejde, der lå forud for showet. Eileens "indre Erika" dukker op på en shoppingtur, mens Lisa også har et par afsløringer. Kyle bliver frustreret over et shoppingflip, Portia lige som til at foretage sig. Yolandias datter, supermodellen Gigi Hadid deler en interesse med Erikas mand, Tom. Säsong 6. Del 24. Producerat år 2015.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Zia på 20 og 22-årige Morten er kærester og bor sammen. Men Morten elsker biler lige så højt som han elsker Zia og det er nu ved at ødelægge deres forhold. Morten ”gejler” sine biler og på blot fire år har han ejet 12 biler. Det har efterladt ham med en gæld på næsten 300.000, som han har svært ved at betale. Den seneste bil har han fået sin mor til at finansiere, fordi han ikke længere kan låne penge. Sin massive gæld bruger han som undskyldning, når han skal have Zia til at betale for mad og husleje. 02/04 år 2021 i TV3 DK. Säsong 23. Del 7. Producerat år 2019.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2021. Denne sæsons 'Til Middag Hos' sparkes i gang af Bryggens helt egen Stephanie ”Geggo” Salvarli, Forsidefrue Karina von d’Ahé, tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og musiker Ole Kibsgaard. De 4 konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. Ugen åbnes på Amager, hvor Stephanie Geggo inviterer sine tre nye venner på japansk luksuskød, hjemmelavede chips og en quiz, der i den grad får konkurrencegenet frem hos sine gæster. Stephanie fortæller åbenhjertigt om et liv som hele Danmarks ”Bryggen-datter” og kommer ind på, hvordan det har været at have et kamerahold med på helt tæt hold i 19 sæsoner af familiesagaen. Og så kommer vi helt tæt på Stephanies liv før TV-kameraerne begyndte at følge hende og resten af familien, når hun fortæller om sin afdøde far, sin mors tid i fængsle og sin tid i plejefamilie. 28/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2021.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram fra 2021. I aften er det Karinas tur til at være vært i sæsonens uden sammenligning mest farverige hjem i Charlottenlund. Både Karina og hendes gæster bliver introduceret for den spirituelle verden under Karinas underholdning, og efter indtagelsen af en overdådig skaldyrsret, fortæller Karina sine måbende gæster om dengang, hun som 16-årig blev kæreste med en 25 år ældre musikstjerne fra Shu-bi-dua. Og inden gæsterne siger farvel, får de også et indblik i livet som topmodel i en tid, hvor #metoo bestemt ikke var noget, der fyldte i branchen. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2021.
20:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsserie fra 2021. I Valby bor Dorte på 29 sammen med sin søn Liam. Veninden Monica er træt af at spille den skrappe storesøster, og har derfor tilmeldt hende til Luksusfælden i håb om at eksperterne kan hjælpe hende. Dorte har tidligere haft et hash-misbrug og meget af hendes gæld stammer fra den periode. Hun tør ikke åbne postkassen, og hendes gæld presser hende så meget at hun er bange for det vil gå ud over Liam, hvis ikke hun får overblik over sin økonomi. Pengene brænder i lommen på Dorte, og hun køber ting på afbetaling for at få sin økonomi til at løbe rundt. Det betyder at hun nu er endt med en samlet gæld på 204.000 kr. Dorte har stået meget alene i sit liv, og føler ikke hun er god nok som hun er, men er også fuld af dårlige undskyldninger. Eksperterne Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen kommer på en anerledes opgave end normalt. Spørgsmålet er om de kan få hende til at indse at hun er god nok som hun er, og hun på den måde kan finde kampgejsten til at komme ud af sine økonomiske problemer, eller om hun fortsat vil ignorere sine regninger i postkassen og komme med dårlige undskyldninger for ikke ar arbejde med sig selv. Säsong 27. Del 4. Producerat år 2021.
21:00 
Den som dræber - Fanget af mørket
Dansk krimiserie fra 2019. Darkness - Those Who Kill. En ung mand er blevet fundet tortureret og knivdræbt i et skovområde. Profiler Louise Bergstein og efterforskningsleder Karina Hørup forsøger at finde beviser for, om drabet kan tilskrives en seriemorder, der efter fem års pause nu kan være aktiv igen. De nærmer sig langsomt sandheden omkring morderens højst usædvanlige motiv. Peter Vinge kæmper med at være ene-forælder til sønnen Johannes, mens han samtidig leder efter sit næste offer. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2021.
22:00 
The Transporter
Frank Martin er en tidligere Special Forces elitesoldat, der har trukket sig tilbage til et luksusliv ved den franske Riveera. Men det liv koster kassen og for at kunne betale sine regninger, har Frank skabt sig en niche som en slags underverdenens "Grønne Bud", kendt som The Transporter. Producerat år 2002. Medverkande: Vincent Nemeth, Didier Saint Melin, Doug Rand, Steve Chasman, Robert Mark Kamen, Luc Besson, Shu Qi, François Berléand, Ric Young, Jason Statham, Matt Schulze, Louis Leterrier, Corey Yuen.
00:00 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2014. Parental Guidance Suggested. En flådeofficers kone bliver fundet død, og teamet skal afgøre, om mordet har forbindelse til hendes job som terapeut, eller om der er tale om en terrorhandling. 28/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 6. Producerat år 2014.
01:00 
NCIS
Amerikansk dramaserie fra 2014. The Searchers. NCIS-teamet afslører en bedragerisk, velgørende organisation, som udnytter personer, der leder efter forsvundne militærpersoner. Tony overvejer at adoptere en hjemløs kat, som er fulgt efter ham hjem. Säsong 12. Del 7. Producerat år 2014.
02:00 
Rise [Repris]
Amerikansk drama fra 2018. The Petition. En uautoriseret, provokativ video, der promoverer showet, bliver slået op online. Den spreder sig som en løbeild i skolen og lokalsamfundet, og bliver modtaget med meget blandede reaktioner. 28/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2018.
03:00 
Rise [Repris]
Amerikansk drama fra 2018. Totally Hosed. Gordy siger ja til at arbejde frivilligt i teatret, hvilket fanger Gwens opmærksomhed. Robbie må se alvoren af sin mors sygdom i øjnene for første gang, og Lilette venter på at hendes mor vender hjem. 23/08 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2018.
04:00 
Den som dræber - Fanget af mørket [Repris]
Dansk krimiserie fra 2019. Darkness - Those Who Kill. Anders efterlyses officielt, og Louise mistænker at han har en kvindelig partner. De tre kvinder på gården bliver identificeret, og politiet indser hvor kvinderne kan have mødt deres morder. 26/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
05:00 (05:45)
Den som dræber - Fanget af mørket [Repris]
Dansk krimiserie fra 2019. Darkness - Those Who Kill. Stine bliver arresteret, men hun nægter sig skyldig og hævder, at hun også er Anders Kjeldsens offer. Emma og Anders er stadig forsvundne. 27/09 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå