Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Sæsonafslutning. Alba og Linse skal i studiet hos Ronni Garner for at indspille den børnesang, Linse har lavet til Alba – og det viser sig, at Alba på trods af en smule opstarts-generthed er et naturtalent i studiet. Stephanie og Cengiz er til kønsscanning, hvor kun Cengiz får kønnet at vide på deres kommende baby, mens Stephanie på vente på at få at vide, hvad der gemmer sig i hendes mave til den store gender reveal-fest, hvor hele familien er samlet for at fejre familieforøgelsen og den kommende lille pige eller dreng. Corona rammer Bryggen, og familien er tvunget til at være sammen hver for sig – men til Linses fødselsdag har Cengiz, Stephanie og Alba en fødselsdagsoverraskelse i ærmet. Og så må Linse træffe den enormt hårde beslutning, at hun skal sige farvel til sin bedste ven Jytte, som skal i hundehimlen. 26/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 17. Del 9. Producerat år 2020.
07:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Stephanies graviditet skrider frem, og Linse beslutter sig for at samle hele familien på fællestur, inden familieforøgelsen bliver en realitet. Hun inviterer veninden Didde med, da hun er nervøs for, at hun går og er ensom i Jylland. Turen går til Linses lånte campingvogn, og selvom vejret er i top, er det ikke alle der er lige begejstrede for campinglivet. Hele familien tager ned for at besøge de tidligere cirkuselefanter i Knuthenborg Safaripark, som især er en stor oplevelse for Linse. For at involvere storesøster Alba i graviditeten, lægger Stephanie mave til et kunstværk uden lige. Hjemme hos mormor Linse, får Alba også lov til at udfolde sine kunstneriske evner, da de kaster sig over at male væggen i Linses stue. 27/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2020.
08:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Linse og veninden Didde har et helt særligt projekt, som de skal have sat i søen. De vil udgive en bog, som skal handle om deres venskab og alle de gamle brygge-tider med alt, hvad det indebærer. Der er også nyt om mændene i deres liv, og imens Didde har fået en kæreste, har Linse helt andre planer for, hvordan hun skal møde en mand. Stephanie og Cengiz skal have gjort børneværelset babyklar. Selvom det er anden gang og alt burde være lettere, så kæmper de med at få styr på det hele. Cengiz tager Alba med ud på en far-datterdag, så de kan hygge sig, imens Stephanie mødes med veninden burger til en selvforkælelsesdag. Men lige som alt går godt, får familien corona ind på livet, og hvordan det går, finder vi ud af i Familien på Bryggen. 28/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2020.
09:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Sæsonafslutning. Stephanie vil gerne have taget nogle flotte gravidbilleder, og det er ved at være oppe over, hvis de skal nå det, inden lillesøster melder sin ankomst. I stedet for at hyre en fotograf må Cengiz klare arbejdet med at ramme de rette vinkler og det helt rigtige lys. Linse har længe overvejet at ændre på sit udseende, og imens hun går og venter på at blive mormor for anden gang, tager hun en drastisk beslutning, som giver hende et helt nyt look. For at overraske Stephanie, beslutter Cengiz sig for at få lavet en helt særlig gave til Stephanie, som hun skal have, når hun har født. Stephanie får veer, og imens Linse passer Alba på Bryggen, så bliver Stephanie og Cengiz forældre igen. Se med, når en ny lille pige bliver en del af Familien fra Bryggen. 29/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2020.
10:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Familien fra Bryggen er tilbage. Den lille familie har det godt og har aldrig været lykkeligere. Men når spørgsmålet falder på flere børn, så er Stephanie og Cengiz ikke helt enige. Sia er ikke det eneste nye familiemedlem, Linse udvider nemlig også sin flok med endnu en trebenet hund med et lidt særpræget navn. Linse og Didde er i gang med at skrive en bog om deres venskab, og for at få deres hukommelse på gled, så tager ghostwriteren Michael dem med ud på en gåtur på Bryggen. De fortæller om deres allerførste møde, og Didde bliver overvældet af gamle følelser. Stephanie skal have taget nye billeder af hende og Sia til sin Instagram, men det ender med at Cengiz stjæler showet. Og så er Linse meget spændt, når Torben skal møde sin nye hundebror. 30/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2020.
11:00 
Rio 2
Amerikansk animeret film fra 2014. Araerne Blu og Jewel har nu slået sig ned i Rio med deres tre unger. De lever et trygt hjemmeliv med tv, musik og pandekager; en livsstil, der passer den magelige Blu langt bedre end den vilde Jewel, der synes, at ungerne bør lære at leve som rigtige fugle. Da det rygtes, at der findes flokke af araer i Amazon- regnskoven, går familieferien til verdens største jungle. Producerat år 2014. Medverkande: Natalie Morales, Rachel Crow, Jamie Foxx, Andy Garcia, Rita Moreno, Bruce Anderson, Chris Wedge, John C. Donkin, Amandla Stenberg, Pierce Gagnon, Jemaine Clement, Kristin Chenoweth, Jesse Eisenberg, Carlos Saldanha, Anne Hathaway, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Tracy Morgan, Bruno Mars, George Lopez.
12:40 
Nat på museet
Amerikansk action fra 2006. Den godhjertede, men lidt kiksede Larry har desperat brug for et job, så han kan a) undgå at blive smidt ud af sin lejlighed og b) genvinde sin søns respekt. Sidste chance er jobbet som nattevagt på Naturhistorisk museum, hvor de gamle vagter er faldet for aldersgrænsen. Men ingen fortæller Larry,at samtlige udstillede genstande på museet bliver levende, når mørket falder på. Producerat år 2006. Medverkande: Lou Torres, Martin Christopher, Anne Meara, Pierfrancesco Favino, Charlie Murphy (I), Mizuo Peck, Robert Ben Garant, Thomas M. Hammel, Ira Shuman, Mark Radcliffe, Thomas Lennon, Chris Columbus, Michael Barnathan, Rami Malek, Ricky Gervais, Shawn Levy, Owen Wilson, Ben Stiller, Carla Gugino, Mickey Rooney, Dick Van Dyke, Patrick Gallagher, Kim Raver, Paul Rudd, Bill Cobbs, Jake Cherry, Robin Williams.
15:00 
Paul Blart: Mall Cop 2
Amerikansk komedie fra 2015. Efter at have arbejdet som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter i seks år tager Paul Blart på en velfortjent ferie i Las Vegas sammen med sin teenagedatter, før hun starter på universitetet. Men sikkerheden holder aldrig ferie, og når pligten kalder, springer Blart til. Producerat år 2015. Medverkande: Vic DiBitetto, Leif Gantvoort, Chelsea Vincent, Loni Love, Bas Rutten, Nicholas Turturro, Marty P. Ewing, Jeff Sussman, Ben Waisbren, Todd Garner, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Eduardo Verastegui, Neal McDonough, Daniella Alonso, Andy Fickman, Kevin James, Raini Rodriguez, Ana Gasteyer, Shelly Desai, David Henrie, Shirley Knight, DB Woodside, Gary Valentine.
17:00 
Så flyt dog!
Amerikansk komedie fra 2006. En slapsvans i 30erne mistænker sine forældre for at gøre lidt for meget for at ham ud af huset. Producerat år 2006. Medverkande: Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Sarah Jessica Parker, Tom Dey, Matthew McConaughey.
19:00 
Med Kniven for Struben [Repris]
Dansk madprogram fra 2017. Det danske genoptrænings-hospital Montebello ligger fantastisk smukt i Malagas højder. Desværre er der ikke noget smukt ved den mad, der serveres på stedet. Langt fra. 27/07 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2021. Donna og Markus har et lille barn sammen, men de bor ikke sammen. For Markus er bange for, at hans kæmpe gæld, der blandt andet stammer fra et kokainmisbrug vil smadre deres fælles økonomi og fremtid. Markus er ekspert i dårlige beslutninger. Han har kørt uden kørekort, så han mistede sit job, han har syltet børnebidraget til sine to større børn og lige nu er hans økonomi så elendig at han og Donna aldrig vil kunne købe det hus, de begge drømmer om. Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen går lige til stålet, da de ankommer til Brande. De beder Markus om at sætte en stopper for den gæld til SKAT, der vokser dag for dag. Derfor skal han sælge ud. Så han kan betale børnebidrag med det samme. Der er nemlig ingen tid at spilde. Og Markus’ måde at skaffe penge på overrasker eksperterne en del. Over det hele hænger dog en sort sky. For mens Markus var afhængig af kokain udnyttede han sin familie til at skaffe penge og Markus’ samvittighed er tynget. Så tynget at Markus’ konstante gråd begynder at gå Jan Swyrtz på. Udover at eksperterne skal tvinge Markus til at se fremad, ranke ryggen og stoppe gråden, beslutter de sig også for at bede Markus’ familie om hjælp til at få Markus videre i livet. Men vil hans mor, søster og bror være med til det? Dem, han har snydt for penge og løjet for i årevis?. 07/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 26. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
Django Unchained
Amerikansk drama fra 2012. Den frikøbte slave Django lader sig optræne som dusørjæger af den sofistikerede tyske doktor King Schultz. Hvis Django opsporer de efterlyste Brittle-brødre for Schultz, lover denne at finde og befri Djangos kone, Broomhilda. Producerat år 2012. Medverkande: Cooper Huckabee, M.C. Gainey, Jonah Hill, Doc Duhame, Amber Tamblyn, Tom Wopat, Bruce Dern, Russ Tamblyn, Don Stroud, Michael Shamberg, Bob Weinstein, Shannon McIntosh, James W. Skotchdopole, Harvey Weinstein, Stacey Sher, Lee Horsley, Pilar Savone, Reginald Hudlin, Walton Goggins, Samuel L. Jackson, James Remar, Dennis Christopher, Kerry Washington, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Escalante Lundy, Clay Fontenot, Don Johnson, Miriam F. Glover, Sammi Rotibi, Dana Gourrier, David Steen, Laura Cayouette, Nichole Galicia.
00:25 
Hotel Artemis
Amerikansk action fra 2018. Los Angeles 2028. Hotel Artemis er et hemmeligt og eksklusivt hospital for kriminelle medlemmer. Oversygeplejersken Jean Thomas har styret stedet i 22 år og har uden problemer behandlet mordere, tyve og gangstere i en topmoderne skadestue med de nyeste behandlingsmetoder. Udenfor ordensmagtens radar ankommer nogle af verdens farligste kriminelle og indtil nu har de overholdt Hotel Artemis’ regler om ikke at myrde andre patienter indenfor murerne. Producerat år 2018. Medverkande: Adam Siegel, Marc Platt, Kenneth Choi, Father John Misty, Stephen Cornwell, Joe Tsai, Arthur Wang, Simon Cornwell, Jeffrey Stott, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Drew Pearce, Jodie Foster, Jeff Goldblum, Zachary Quinto, Charlie Day, Brian Tyree Henry, Jenny Slate.
02:15 
I love you Phillip Morris
Steven er lykkeligt gift med Debbie og arbejder for det lokale politi, men så tvinger et biluheld ham til at overveje hans liv. Steven indser, at han er homoseksuel og beslutter sig for at leve livet fuldt ud – også selvom han så må overtræde loven. Stevens nye ekstravagante livsstil byder på fupnumre og svindel og til sidst en tur bag tremmer, hvor han møder den følsomme og blide Philip Morris. Lysten til at befri Philip fra fængslet og sammen få et lykkeligt liv får Steven til at prøve, og ofte få succes med, det ene umulige fupnummer efter det andet. Producerat år 2009. Medverkande: Annie Golden, Brennan Brown, Antoni Corone, Far Shariat, Andrew Lazar, Luc Besson, Michael Mandel, Leslie Mann, Jim Carrey, Ewan McGregor, John Requa, Glenn Ficarra, Rodrigo Santoro.
04:10 
Sweet Home Oklahoma [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Millennial Mansion. Jennifer and her team take on redesigning a luxurious mansion owned by a wealthy millennial couple, but not without a few curveballs thrown their way. Meanwhile, Pumps is the victim of a not so sweet-smelling prank. 29/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
05:05 (05:51)
Sweet Home Oklahoma [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. The 10-Year Itch. Jennifer redesigner et hus hun arbejdede med for over 10 år siden, men skal bestemme sig for om hun vælge en dyr løsning eller ej. Josh går med til at fotografere Pumps børn, men det resulterer i en katastrofe. 02/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå