Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie fra 2019. Man Down!. Kaptajn Lee, Kate og Ashton får seks nye besætningsmedlemmer ombord på luksusyachten Valor, når de rejser til Sydøstasien for at udforske de eksotiske farvande ved Thailand. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2019.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. Happily Never After. Lisa Vanderpump og SUR gænget tvinger Scheana til at genoverveje sit ægteskab. Jax forsøger ihærdigt at få sin nye flamme ansat på S. 22/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2016. Fake It Til' You Make It. Kendall, Kylie og Khloé får en dramatisk makeover, i håbet om at kunne opleve en "helt almindelig" dag ude i byen. Scott føler sig usikker på sin plads i familien og Kris er ikke helt med på Coreys opfattelse af hvad der er sjovt. 18/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 5. Producerat år 2016.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Lene på 45 og Dennis på 47 bor i en campingvogn i Fårevejle på Sjælland. Hun arbejder som skolelærer og han er IT-supporter. Parret har et kæmpestort hus i Holsted i Jylland, men efter at have restaureret det for 500.000 kr. , besluttede de sig for to år siden at sætte det til salg og flytte tilbage til Sjælland hvor de har familie, venner og gode af jobmuligheder. Men huset kan ikke sælges og står i dag fuldt møbleret med varmen tændt. Parret vil ikke flytte tilbage eller fremleje huset. Det er dyrt med to huslejer, så trods en månedlig indtægt på over 51.000 kr. udbetalt, så slår pengene langt fra til. Parret er i dag teknisk insolvente og befinder sig i en næsten bundløs gæld på knap 2,5 mio. Eksperterne prøver at få Lene og Dennis til at se realiteterne i øjnene og vende tilbage til huset i Jylland. Og det er det eneste parret ikke vil. 22/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2010.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Tine på 40 år og Kenneth på 46 år har tilsammen 7 børn, 3 af dem bor sammen med parret i Bredebro i Sønderjylland. Tine arbejder som socialrådgiver og Kenneth er på førtidspension pga. en arbejdsskade i 2005. For fem år siden købte de et nedlagt landbrug, som de har renoverede for mere end 200.000 kr. Men husets tag er utæt og Kenneth og Tine ved ikke, hvor de skal finde pengene til at få det lavet. Allerede nu drypper det ind, så Mette og Gustav bliver nødt til at få hjælp udefra til at vurderer, hvor skidt det står til med ejendommen. De skylder i alt næsten 1,1 million kroner og banken har sagt at de ikke kan låne flere penge. Alligevel kører Kenneth fortsat til Tyskland tre gange om ugen for at handle. Derfor vil Mette teste om det overhovedet kan svare sig, at købe ind i Tyskland? Tine og Kenneth vil rigtig gerne have styr på økonomien, men spøgsmålet er de klar til at gå hele vejen?. 07/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2010.
11:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Cengiz har far/datter dag med Alba og kommer i kontakt med en af hans mere feminine sider. Linses veninde Fie hjælper Linse med at få gang i hendes datingliv og Linse overskrider en meget stor grænse. Stephanie og Cengiz har dårlig nyt omkring deres bryllup. Så er Linse og Didde til Reality Awards, hvor en meget nervøs Didde er nomineret til sin første pris nogensinde og det kommer ikke til at gå stille for sig. 23/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2019.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det de 4 kokke: den 2-stjernede Michelin-kok Francis Cardenau, Umut Sakarya, Michelin-kokken Morten Krogholm og den tidligere kok for kongehuset, Jesper Vollmer, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I dag er Umut vært, og han serverer klassisk dansk mad, med utrolig meget drikkelse til. Umut fortæller om sin ankomst til Danmark som 12-årig, sit manglende statsborgerskab og om at invitere Pia Kjærsgaard til sin restaurantåbning. Om gæsterne kan klare mosten, kan du se i Til Middag Hos. 22/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 8. Del 30. Producerat år 2018.
13:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. Cock of the Walk. James er overbevidst om at Kristen er ham utro, og forsøger at få hævn ved at være sammen med Lala. Imens underviser Lisa sit personale i fine vine. 21/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Janni inviterer de andre forsidefruer på en blodig VIP-oplevelse i Karstens safaripark i Ebeltoft. Reepark, der normalt er lukket om vinternen, har helt ekstraordinært åbnet dørene for forsidefruerne, og her skal veninderne blandt andet skære kød til de store rovdyre. En plan, som især bliver for meget for byboeren Gunnvør. Amalie går med noget af et dilemma, som hun har svært ved at blive klog på. I Reepark har Janni sat alle kræfter ind for at skabe den helt perfekte middag for veninderne, men aftenen går ikke helt som planlagt, da Janni mener Sarah Louise er for negativ. 10/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk serie fra 2013. Star of the Family. Carlton tager sin kat med til akupunktør. Brandi leverer noget saftigt sladder om Carlton, og Yolanda bliver glad for at se sin mor og bror, der kommer på besøg fra hendes hjemland, Holland. 22/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2013.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk serie fra 2013. Palm Springs Breakers. Veninderne tager til Palm Springs på deres årlige tøsetur, og det går ikke stille af sig. Carlton hiver en liste frem med alle de problemer, hun har med de andre, og senere afslører Brandi, at hun og Carlton har kysset. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2013.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
I Rødovre går arbejdsløse Trine rundt og har ondt af sig selv efter en skilsmisse. Hun har nemlig ikke overblik over sin økonomi, sådan som hendes ekskone havde det, og nu skal hun vende hver en krone. Derfor har hendes veninde Heidi besluttet sig for at styre Trines økonomi, men dét har ikke gavnet noget. Tværtimod har Trine fuldstændig sluppet ansvaret for sin økonomi. Nu spiser hun fastfood hver eneste uge og bruger over 10.000 kroner på spil på nettet, mens hun græder over, at hun ikke har råd til at give sine børn oplevelser. Men da Heidi stiller krav til Trine, bliver Trine gal og venskabet slår gnister allerede inden Luksusfældens eksperter har vist hende, hvordan hun har brugt sine penge det seneste år. Herefter bliver Trine stillet til ansvar for sin egen økonomi, og eksperterne sender veninden Heidi væk, så Trine ikke kan overlade ansvaret til andre. Men kan Trine administrere sit budget selv, nu hvor hun står helt alene med ansvaret, indtil eksperterne vender tilbage?. 22/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er fløjet til naturskønne Færøerne, hvor Anita og Hans Emil ikke føler, at de har penge nok til at skaffe mad på bordet. Derfor må Anita og Hans Emil prioritere mad til deres to børn, og går derfor selv sultne i seng flere gange om ugen. Samtidig arbejder Hans Emil op mod 70 timer om ugen for at tjene penge nok til at betale familiens udgifter. Nu hvor Anita er blevet gravid med parrets tredje barn, så frygter de, at det bliver umuligt at få råd til at forsørge hele familien. Men det er ikke kun mad og faste udgifter, som der ikke er penge til. Det kniber også med at få betalt af på Anitas gæld fra hendes fortid. Anita holder dog stædigt fast på, at Hans Emil ikke skal hjælpe hende med at betale gælden af, selvom hun ikke selv har råd. Dét vil eksperterne have lavet om på, og derfor får de forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med Anitas bank. 11/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det de 4 kokke: den 2-stjernede Michelin-kok Francis Cardenau, Umut Sakarya, Michelin-kokken Morten Krogholm og den tidligere kok for kongehuset, Jesper Vollmer, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer Morten Krogholm indenfor, og byder på en middag, som imponerer gæsterne. Morten fortæller om ikke at bo med sin kæreste, og hvordan en Michelin-stjerne ændrer, hvordan folk ser på én som kok. Säsong 8. Del 31. Producerat år 2018.
20:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 20/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
21:00 
S.W.A.T.
Amerikansk krimidramaserie fra 2020. Sæsonafslutning - Veritas Vincit. Hondos fremtid hos S.W.A.T. er i fare, da en racistisk bande forsøger at udnytte de voksende protester mod racisme hos politiet. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2020.
22:00 
S.W.A.T.
Amerikansk actionthriller fra 2003. Colin Farrell spiller rollen som Jim Street, et tidligere S.W.A.T. -medlem, der blev degraderet efter at have taget en kontroversiel beslutning under et gidseldrama. Han får nu chancen for at rette op på fejlen, da SWAT-kommandant Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L Jackson) får til opgave at ansætte og oplære fem superrekrutter, til en ny S.W.A.T.-styrke. Rekrutterne tæller bl. a. Deakon “Deke” Kaye (James Todd Smith – måske bedre kendt som LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) og Michael Boxer (Brian Van Holt). Efter ugevis med krævende fysisk træning, kommer superrekrutterne ud for en alvorlig prøve, da en berygtet narkotikaboss tilbyder 100 millioner dollar, til den der kan få ham ud af fængslet. Producerat år 2003. Medverkande: Larry Poindexter, Reg E. Cathey, Olivier Martinez, Neal H. Moritz, Chris Lee, Christopher Naoki Lee, Dan Halsted, Brian Van Holt, Michelle Rodriguez, Colin Farrell, Clark Johnson, LL Cool J, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Josh Charles.
00:20 
A Score to Settle
Amerikansk thriller fra 2019. Frank, en tidligere mafiahåndlanger, løslades efter at have siddet i fængsel i 19 år for en forbrydelse, han ikke begik. Tilbage i friheden begiver han sig ud på et hævntogt mod de folk, der gjorde ham uret. Det eneste, der kan aflede ham fra hans voldelige planer er hans nyetablerede forhold til sin elskede søn. Producerat år 2019. Medverkande: Eric Gozlan, Danielle Masters, Shawn Ku, Kevin DeWalt, Luke Daniels, Daniel Negret, Alan Pao, Arianne Fraser, Richard Iott, Noah Le Gros, Mohamed Karim, Nicolas Cage, Benjamin Bratt, Karolina Wydra, Carmel Amit, Nicole G. Leier, Ian Tracey, Nicole Muñoz.
02:30 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2011. Enemy On The Hill. Da en lejemorder dræber en løjtnant fra flåden må NCIS finde ud af hvilket motiv, der ligger bag forbrydelsen. Abby finder værdifulde oplysninger om sagen da hun gennemgår en række nyreoperationer. 23/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2011.
03:25 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2011. Safe Harbor. NCIS-holdet efterforsker mordet på en kystvagt og finder en libanesisk familie, der er flygtet til USA. Tony og McGee er i gang med at finde den perfekte kvinde til Gibbs. 24/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2011.
04:25 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Man Down!. Kaptajn Lee, Kate og Ashton får seks nye besætningsmedlemmer ombord på luksusyachten Valor, når de rejser til Sydøstasien for at udforske de eksotiske farvande ved Thailand. 23/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2019.
05:25 (05:55)
Mad About You [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2019. The Will to Live. Da en af Pauls barndomsvenner dør, opdager han, at Jamie har ændret sine begravelsesplaner uden at fortælle ham om det – og Ira mistænker den afdøde for at forsøge at holde liv i en gammel prank. 31/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå