Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2017. I Sydfrankrig har fruerne Janni, Amalie, Jackie og Sarah Louise travlt med at dulle sig op, så de er ekstra lækre, da de skal feste på det hotteste sted i Cannes, natklubben Baoli. Missionen er som sædvanlig at finde en fyr til Amalie. Hun spotter dog selv en fyr med meget smukke øjne, men hans eks-kæreste er åbenbart også på klubben! Janni inviterer en skeptisk Tina til at få sin aller første botox-behandling, og Tina takker ja. Amalie og Janni har designet deres egne kjoler, noget de altid har drømt om. Men da de skal stå model til et foto shoot af kjolerne, forstyrrer datteren Josephine hele settet. Tina afholder housewarming for Jackie, Janni og Sarah Louise i sit nye sommerhus, og hun glæder sig rigtig meget til at få besøg af pigerne. Tina har dog ingen anelse om, at både Janni og Sarah Louise er godt sure på Tina og vil konfrontere hende med alle de sandheder, der kom frem i Sydfrankrig. 14/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
07:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2017. Amalie skal holde 1-års fødselsdag for sin lille datter Josephine, og fruerne og deres børn er inviteret. Tingene går dog ikke helt som planlagt, da Amalie aldrig har holdt en børnefødselsdag før. Amalie er spændt på at høre de andre fruer om, hvordan det gik til da Tina blev konfronteret med både Dubai, øreringe og fødselsdags-gate til den overdådige housewarming. Gunnvør begynder dog at blande sig i snakken, da hun ikke mener at fruerne bør tale om Tina, når Tina ikke selv er tilstede, og dét vil Amalie ikke finde sig i. Sarah Louise inviterer Janni og Jackie hen på sit nye kontor, da de skal fejre, at hendes nye firma snart åbner, og der falder snakken også på den dramatiske aften hos Tina. Gunnvør skal samle 20.000 kroner ind til børn, der sulter, da hun er blevet ambassadør for Red Barnet, og det kræver en del kreativitet. Janni har travlt med at gøre rent og lave mad til Karsten, der insisterer på at spise rådne æg og muggen blomkål og nægter at skifte den gamle støvsuger ud. 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
08:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2017. Alle fruerne er samlet for første gang, siden den dramatiske middag i første sæson. Janni frygter dog, at der også bliver drama i aften, da der ulmer mange uforløste konflikter under overfladen. Janni har nemlig gjort meget ud af aftenen og har både hyret kokken Tina Vilbrand fra Robinson, Gustav er inviteret som hemmelig gæst, og sangeren Ronni Gerner kommer og spiller. Amalie er udfordret i sin hverdag, da hun er nødt til at have sin datter Josephine med til alle sine gøremål. Så besøgene på botox-klinikken og hos tarot-damen bliver mildest talt kaotiske med et barn på skødet. Gunnvør, Jackie og Sarah Louise skal sælge deres brugte ting på loppemarked, så Gunnvør kan skaffe flere penge til Red Barnet, men Jackie har mere travlt med at købe end med at sælge. Tina Lund har inviteret Janni til et stort hestestævne, i håb om at få Jannis rige mand, milliardæren Karsten Ree, til at investere i springheste til Tina. 16/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
09:00 
Forsidefruer [Repris]
Der er fart på hos de travle Forsidefruer. Jackie og Gunnvør er taget i luksusspa og her fortæller Jackie om en livsændrende beslutning til en chokeret Gunnvør. Sarah Louise, der for nylig er blevet alene, er bekymret for om Jackie kan overskue konsekvenserne af sin beslutning – og hun har svært ved ikke at komme med sin uforbeholdne mening. I Hørsholm viser Amalie sin nye 5-værelses lejlighed frem til den kritiske Janni, der selv bor under noget finere forhold. Gunnvør har kastet sig ud i et bogprojekt, hvor hun for første gang skal dele en meget personlig barndomshistorie. Janni arrangerer en romantisk get-away med Karsten, der starter med en nervepirrende afhentning i baghaven på Vedbæklund. 17/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
10:00 
Forsidefruer [Repris]
Hos Forsidefruerne er der ugler i mosen. Sarah Louise vil gerne samle alle damerne til en lækker skalddyrsmiddag – og her blusser en gammel konflikt mellem Sarah Louise og Gunnvør atter op. Jannie skal hjælpe sin datter med at finde den helt perfekte brudekjole, men det kan være svært, når både mor og datter har holdning til, hvordan sådan én skal se ud. Amalie og Gunnvør er nysgerrige på Jackies nye liv i det eksklusive Marbella og er derfor rejst til Spanien for at finde ud af hvad der foregår. En beslutning der deler vandene hos de andre forsidefruer – og som bliver optakten til endnu en omgang drama imellem Sarah Louise og Gunnvør. 18/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
11:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2021. Bryllupsklokkerne ringer ind til en ny uge i MasterChef, hvor ugens syv aspiranter kastes ud i en dag i bryllupsmenuens tegn. Dagen byder på både medgang og modgang gennem fire hæsblæsende konkurrencer, hvor både jordskokkesuppe og oksemørbrad står på menuen. For én af de håbefulde aspiranter varer ægteskabet med MasterChef dog ikke længe, for ved slutningen af dagen vil én lægge forklædet og sige farvel til konkurrencen. 23/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2020.
12:55 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2021. I dag i MasterChef går turen til Thailand. Her skal madtalenterne samarbejde i en intens pardyst, hvor de skal kreere en velsmagende ret med rød karry. I elimineringsrunden går alting i fisk, når de tilbageværende deltagere skal forsøge at lave lækre fish cakes og kæmpe for deres overlevelse i MasterChef. 24/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2020.
13:55 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2021. Det er blevet fastelavnstid i MasterChef!. I første konkurrence er der både boller op og boller ned, når deltagerne skal forsøge at lave to perfekte fastelavnsboller. Senere slår dommerne katten af tønden og ud vælter råvarer, som de tilbageværende deltagere skal bruge i deres retter. Fastelavnshyggen bliver dog hurtigt til alvor, for én af de håbefulde madtalenter må forlade MasterChef og gå tomhændet hjem. 25/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2020.
14:55 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2021. På den sidste dag i denne indledende uge bliver prioritering af tid en helt afgørende faktor. Deltagerne får mulighed for at købe sig til deres foretrukne råvarer. Men dagens valuta er ikke penge - det er selvfølgelig tid i køkkenet!. Det bliver en hæsblæsende konkurrence, og med kun få pladser til næste runde af MasterChef kan ingen føle sig sikker. 01/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 16. Producerat år 2020.
15:55 
Jumanji
Amerikansk eventyrfilm fra 1995. Som 12-årig finder Alan Parrish et brætspil, Jumanji. Da han sammen med sin veninde Sarah går i gang med at spille det, sker der underlige ting - og Alan forsvinder ind i spillet. 25 år senere finder de to søskende Judy og Peter Jumanji, og de giver sig også til at spille. Producerat år 1995. Medverkande: Greg Taylor, Jim Strain, Adam Hann-Byrd, Chris Van Allsburg, Robert W. Cort, Scott Kroopf, William Teitler, Ted Field, Larry J. Franco, David Alan Grier, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Joe Johnston, Robin Williams, Bradley Pierce, Bebe Neuwirth, Laura Bell Bundy, Bonnie Hunt, Patricia Clarkson.
18:10 
Spider-Man: Homecoming
Amerikansk superheltefilm fra 2017. Peter Parker forsøger at manøvrere i sit “andet liv” som den elskede Spider-Man. Lykkelig over sin seneste mission med The Avengers, vender han hjem – dog under konstant overvågning fra sin nye mentor; Tony Stark. Peter forsøger at falde tilbage i den normale, daglige rutine, men distraheres af sine tanker om at ville bevise sit værd, og at han er mere end bare den hjælpsomme Spider-Man. Men da Vulture dukker op som en ny trussel, er alt hvad Peter holder af pludselig i fare. Producerat år 2017. Medverkande: Tunde Adebimpe, Jorge Lendeborg, Tiffany Espensen, Michael Barbieri, Isabella Amara, Logan Marshall-Green, Michael Mando, Jennifer Connelly, Christopher Berry, Gary Weeks, J.J. Totah, Jeremy Latcham, Patricia Whitcher, Stan Lee, Matthew Tolmach, Avi Arad, Kevin Feige, Hemky Madera, Amy Pascal, Victoria Alonso, Louis D'Esposito, Michael Chernus, Jon Favreau, Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Jacob Batalon, Zendaya, Tom Holland, Jon Watts, Michael Keaton, Donald Glover, Marisa Tomei, Laura Harrier, Selenis Leyva, Kenneth Choi, Angourie Rice, Garcelle Beauvais-Nilon, Martin Starr, Bokeem Woodbine, Tony Revolori, Tyne Daly, Hannibal Buress, Abraham Attah.
21:00 
Empire State
Amerikansk action fra 2013. Chris får afslag fra politiskolen og må stille sig tilfreds med jobbet som sikkerhedsvagt hos pengetransportfirmaet Empire State Armored Truck Company. Men da han opdager en brist i sikkerheden og taler over sig over for sin bedste ven Eddie, drages han uventet ind i et udspekuleret røveri, som bliver det største pengekup i amerikansk historie. Producerat år 2013. Medverkande: Gia Mantegna, Michael Rispoli, Jerry Ferrara, James Ransone, Randall Emmett, Stepan Martirosyan, Mark Stewart, George Furla, Sandy Kyrkostas, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Liam Hemsworth, Michael Angarano, Paul Ben-Victor, Chris Diamantopoulos, Shenae Grimes-Beech, Dito Montiel, Nikki Reed.
23:00 
Faster
Amerikansk action fra 2010. Driver er ude på at hævne sig på de mænd, der myrdede hans bror i et mislykket røveri, efterlod Driver for død og slap fra det med skindet i behold. Nu efter 10 år i fængsel er han meget, meget hidsig og ude efter blodig hævn med alle nødvendige midler. Men der er to forskellige mænd i hælene på ham. Den ene en politibetjent kaldet Cop, og den anden en maniodepressiv lejemorder kaldet Killer. Producerat år 2010. Medverkande: George Tillman Jr., Martin Shafer, Xander Berkeley, Tom Berenger, Mike Epps, Joe Gayton, Dara Weintraub, Robert Teitel, Liz Glotzer, Tony Gayton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Billy Bob Thornton, George Tillman, Oliver Jackson, Mauricio Lopez, Jim Gaines, Maggie Grace, Moon Bloodgood, Carla Gugino, Dwayne Johnson, Oliver Jackson-Cohen.
01:00 
Forhøret
Dansk krimiserie fra 2019. Retsmedicinsk. Politibetjenten Bjørn bliver kaldt ind for at identificere liget af en kvinde og får et chok, da det viser sig at være hans egen datter. Han nægter at tro på at hun har begået selvmord. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
01:30 
Forhøret
Dansk krimiserie fra 2019. Lejligheden. Bjørn følger sporene til en luksuslejlighed, hvor han møder en fremmed kvinde der viser sig at være gift med datteren. Han opdager at datteren har ledt et liv præget af kriminalitet og prostitution. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
02:05 
Forhøret
Dansk krimiserie fra 2019. Bordellet. Bjørn besøger et bordel for at finde den prostituerede som introducerede datteren for livsstilen, og som trak hende med ind i en verden af fester, stoffer, sex og hurtige kontanter. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
02:35 
Forhøret
Dansk krimiserie fra 2019. Natklubben. Efter et møde med en berygtet klubejer, må Bjørn se i øjnene, at hans datter ikke var den uskyldige pige han huskede, og at hun ikke var et offer men en frivillig aktør på the Dark Web. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
03:10 
Hassel [Repris]
Sæsonafslutning. Hassel trækkes ind i det storpolitiske spil, hvor mægtige internationale interesser og penge styrer. Men for Hassel og Daniela er der kun en ting, der tæller – at få Vida hjem for enhver pris. 05/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.
04:10 
Børnelokkerne [Repris]
Dansk reportageprogram fra 2018. I aftenens program vil Henrik Qvortrup forsøge at finde svar på hvorfor hundredevis af mænd, hver dag, logger på diverse chatsider for at få kontakt med mindreårige piger og drenge. Mange af dem lever et, på overfladen, helt almindeligt liv. Men fælles for dem er, at de har ulovlige fantasier om sex med mindreårige - så hvorfor gør de det?. 19/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
05:10 (05:55)
Børnelokkerne [Repris]
Dansk reportageprogram fra 2018. Henrik Qvortrup og hans redaktion har nu gennem tre sæsoner af Børnelokkerne konfronteret mænd, der har forsøgt at få sex med mindreårige. Mange af disse mænd har efterfølgende modtaget domme - og flere af dem - viser det sig - har oven i købet domme i forvejen. Men på trods af, at de altså er blevet dømt, gør nogle af dem det igen. De er tilsyneladende fuldstændigt ligeglade med både deres ofre og loven. I aftens program vil Henrik Qvortrup opsøge justitsminister Søren Pape Poulsen og forsøge at få svar på om højere straffe måske kan være en løsning, for de her mænd gør det igen og igen selvom de har fået domme og sågar er i behandling for pædofili. Endelig vil han konfrontere mænd, der har gjort det før, men igen er på jagt efter ulovlig sex med mindreårige og til sidst overlade dem til politiet. 26/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå