Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Man Overboard. My Seanna kæmper for at skabe en succesfuld chartertur i kølvandet på den dramatiske ende på to besætningsmedlemmers tur. Bølgerne går også højt mellem Rhylee og den nye bådsmand, Ross. 13/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2018.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2014. Dethroned. Stemningen ved SURs årlige fotooptagelser bliver anstrengt, da Tom Sandoval angriber Jax, for at været gået bag ryggen af ham. Katie tvinger Tom Schwartz til af gøre noget for deres forhold. 11/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2015.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. The Great Kris. Et kæmpe 60 års fødselsdagsfest for Kris, er planlagt af Kim, som bekymrer sig over at have taget for meget på nu hvor hun er ni måneder henne. Scott tager endelig på afvænning, men det er uklart om han i det hele taget vil forandre sig. Familien finder sammen igen, da de modtager besked om at LAmar er blevet indlagt på hospitalet. 10/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 11. Producerat år 2015.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Shila på 34 år bor sammen med sine to døtre i en lejet lejlighed i Hvidovre nær København. Hun er kontoruddannet, men er i øjeblikket på dagpenge. Shila har en samlet forbrugsgæld på over 400.000 kr. Pengene er brugt på tøj, sko, tasker og koncerter. Shila er blevet afhængig af penge fra sin mor for at få økonomien til at hænge sammen. Men i stedet for at bruge pengene på mad og regninger, køber hun bare flere sko og tasker. Jan Swyrtz og Mette Reissmann må derfor sætte en stopper for hendes dyre forbrugsvaner og forklare hende, at hendes lån blot vokser, og at moren er med til at opretholde hendes høje forbrug. 11/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2010.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Thomas på 28 år er single. Han er lige flyttet ind i en 2-værelses lejelejlighed på Frederiksberg. Han er også netop startet med at læse til serviceøkonom og gået fra en god månedsløn til en tilværelse på SU. Thomas er vild med mærketøj, dyre solbriller og ure. Han har også en del sportsudstyr, som aldrig er brugt, adskillige laptops og spil. Al hans luksus er finansieret med forbrugslån - en samlet gæld på 413.000 kr. Thomas køber sig til image og selvværd, men det har bragt ham ud i en farlig økonomisk situation og nu, hvor han er på SU, er det for alvor strammet til. Hans veninde Camilla på 27 år har længe gået rundt med ondt i maven og prøvet at råbe Thomas op. Men uden held, og derfor har hun ringet efter Luksusfælden. Mette og Jan må endnu en gang rykke ud inden det er for sent. Thomas må erkende, han ikke har råd til at læse pt. og i stedet tage fuldtidsarbejde for at betale af på gæld. 26/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2010.
11:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2018. Sæsonafslutning. Det er blevet tid til sæsonens sidste omgang af Familien fra Bryggen, og der sker flere store ting for familien. Stephanie og veninden Burger tager til Paris på en vigtig tur. Stephanie skal finde sin brudekjole til det forestående bryllup, og den håber hun at finde i den franske modeby. Cengiz er meget opmærksom på, at kjolen ikke kommer til at koste for meget, men det betyder ikke så meget for Stephanie. Det er samtidig første gang, hun skal være uden Alba i længere tid, og hun håber, at det kommer til at gå godt. Det hele handler ikke om brudekjoler i Paris, og Stephanie har både tid til at give Burger en god overraskelse og at få set den franske hovedstad. I Spanien skal Linse tænke sig godt om. Hun nyder livet med gæsterne på sit bed and breakfast, men hun savner familien i Danmark, og spørgsmålet er, om hun kan undvære dem et år mere. Se, hvad Linse beslutter i Familien fra Bryggen kl. 20 på TV 3. 14/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2018.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det skuespiller Anne Sofie Espersen, youtuber Kristina Sloth, tidligere cykelrytter Michael Rasmussen og tv-vært Abdel Aziz, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er vi på besøg hos Abdel, som udover sin lejlighed viser en imponerende tagterrasse frem. Abdel fortæller om, at han dagligt oplever homo-forskrækkelse over sin seksualitet, hvordan hans familie blev vellykket integreret, og så er det i aften at ugens vinder kåres. 11/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 8. Del 24. Producerat år 2018.
13:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie fra 2014. Reunion Part 1. For første gang siden sæsonafslutningen, samler Andy Cohen Lisa og hendes personale på S Kristen afslører et chokerende nye venskab. Tom Sandoval forsvarer sine uenigheder med James ved Scheanas polterabend. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2015.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2017. I Sydfrankrig har fruerne Janni, Amalie, Jackie og Sarah Louise travlt med at dulle sig op, så de er ekstra lækre, da de skal feste på det hotteste sted i Cannes, natklubben Baoli. Missionen er som sædvanlig at finde en fyr til Amalie. Hun spotter dog selv en fyr med meget smukke øjne, men hans eks-kæreste er åbenbart også på klubben! Janni inviterer en skeptisk Tina til at få sin aller første botox-behandling, og Tina takker ja. Amalie og Janni har designet deres egne kjoler, noget de altid har drømt om. Men da de skal stå model til et foto shoot af kjolerne, forstyrrer datteren Josephine hele settet. Tina afholder housewarming for Jackie, Janni og Sarah Louise i sit nye sommerhus, og hun glæder sig rigtig meget til at få besøg af pigerne. Tina har dog ingen anelse om, at både Janni og Sarah Louise er godt sure på Tina og vil konfrontere hende med alle de sandheder, der kom frem i Sydfrankrig. 01/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2012. The Real Housewives of Paris, Part Deux. Damerne nyder deres tur til Paris, men der opstår drama, når Kim kommer for sent til deres madlavningskursus. Senere konfronterer Kyle Lisa på toppen af Eiffeltårnet. 11/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2013.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2012. No Business Like Clothes Business. Damernes tur til Paris afsluttes med en sejltur ned af Seinen, hvorunder der opstår varme følelser mellem Kim og Brandi. Tilbage i Beverly Hills begynder Lisa at planlægge sin indflytterfest sammen med den flamboyante festarrangør Kevin Lee. 26/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2013.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Mette på 33 år og 36-årige Brian fortæller, at de skylder langt over en million væk - og de ejer intet. Noget af gælden skyldes Brians stædighed, for eksempel mener han ikke, at hans tidligere udlejer har fortjent at få sit tilgodehavende, da udlejeren ikke har talt pænt om Brian. Mens gælden bare vokser, anskaffer Brian og Mette sig biler med lynets hast, og på blot fire år har parret været ejere af 23 biler, og samtidig skylder de vægtafgift på 30 biler. Desuden føler især Brian, at det er en nødvendighed at bo i et 176 m2 lejet hus, fordi parrets halvandet år gamle tvillinger skal have hver deres værelse. Selvom parret intet betaler af på gælden, prioriterer de livet som campister - med månedlige udgifter til en campingvogn på 2400 kroner om måneden. Mette er studerende, mens Brian arbejder som fabriksarbejder, så Luksusfældens eksperter, vurderer hurtigt, at parret ikke har nogen mulighed for at komme på rette køl, så længe Mette kun har en SU som indtægt. 11/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Jill og Ronnie er netop flyttet sammen i hendes lejlighed i Odense. Det betyder, at Ronnie hver dag kører i bil fra Fyn til Jylland, og det er dyrt. Ydermere er Ronnies økonomi, som han ellers syntes var sund, faldet helt fra hinanden, efter at han er blevet kærester med Jill. Jill har også en bil. For hun mener nemlig, at man skal være i virkelig god form for at kunne cykle de fem kilometer, hun har til arbejde. Parret lever af Nutella og franskbrød, da de ikke mener, at de har råd til andet. Det gør ikke ligefrem Ronnies sukkersyge bedre. Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, slår hurtigt ned på, at deres forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. For parrets madpost er høj og samtidig spiser de fastfood for 1500 om måneden. Også parrets diverse post er skyhøj. Løsningen for Jill og Ronnie er, at de skal skrue ned for forbruget. Det betyder også, at Jills elskede katte og Ronnies hund er i spil. Den er parret dog ikke med på. 04/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 14. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det rapper Jesper ”jokeren” Dahl , Youtuber og influencer Astrid Olsen, musiker Sussi Nielsen, Fra Sussi og Leo og sanger Julie Bertelsen, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I ugens første program inviterer rapper Jesper Jokeren Dahl indenfor. Jesper deler sin oplevelse af, hvordan det er at få diagnosticeret ADHD som voksen – og så får gæsterne også en smagsprøve på, hvordan det er at være rapper. Säsong 8. Del 25. Producerat år 2018.
20:00 
Journey to the Mysterious Island
Amerikansk actionkomedie fra 2012. Lige siden sit eventyr til jordens indre, har Sean Anderson ledt efter andre steder, som Verne har nævnt i fortællingerne. Sean modtager en kodet besked, og bryder ind i et rumcenter for at kunne modtage det hele. Med sin stedfars hjælp, afkoder han beskeden, som fører ham til kortene, over Vernes mystiske øer. Og nu er det igen blevet tid til forrygende eventyr sammen med Gabato og Kailani. Producerat år 2012. Medverkande: Charlotte Huggins, Richard Brener, Beau Flynn, Tripp Vinson, Michael Disco, Michael Bostick, Evan Turner, Samuel J. Brown, Marcus Viscidi, Branscombe Richmond, Kristin Davis, Luis Guzmán, Josh Hutcherson, Michael Caine, Brad Peyton, Anna Colwell, Stephen Caudill, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens.
22:05 
Anger Management
Amerikansk komedie fra 2003. Den lettere forknytte Dave Buznik er en forsigtig mand, der sjældent hæver stemmen. Efter noget tumult ombord på et fly, bliver han imidlertid dømt til at gå i terapi for at lære at kontrollere sit temperament. Terapeuten han får tildelt er dr. Buddy Rydell, der tilfældigvis også var på flyet, da episoden indtraf. For at tilbyde den bedste behandling overhovedet muligt, flytter dr. Rydell nu ind hos Dave, så han kan tage aktivt del i Daves hverdag. Producerat år 2003. Medverkande: John Turturro, David Dorfman, January Jones, Woody Harrelson, Jack Giarraputo, Todd Garner, John Jacobs, Barry Bernardi, Tim Herlihy, Krista Allen, Marisa Tomei, Luis Guzmán, Jack Nicholson, Adam Sandler, Allen Covert, Lynne Thigpen, Jonathan Loughran, Kurt Fuller, Peter Segal.
00:10 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2019. Knockout. Mens Darryl og Tan har problemer med familien, kommer Deacon i alvorlig fare, da han arbejder som privat sikkerhedsvagt til en boksekamp. 12/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2019.
01:10 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2019. Gunpowder Treason. Da en teenager bliver kidnappet til en husfest, gør S.W.A.T. nogle overraskende opdagelser om deres første mistænkte. Imens kæmper Luca med tanker om sin fremtid i teamet. 27/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2019.
02:10 
Rosewood [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2015. Calliphoridae & Country Roads. Rosewood, Villa og TMI rejser til en lille by for at efterforske mordet på dens borgmester. 12/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 20. Producerat år 2017.
03:10 
Rosewood [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2015. Amparo & the American Dream. Rosewood og Villa må kigge nærmere på menneskesmugling, da en lærer bliver fundet død. Oplysninger om Slades fortid bringer Villa og Rosewood tættere sammen. 11/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 21. Producerat år 2017.
04:10 
Hassel [Repris]
Johannes Frank får et tilbagefald i sit misbrug og udsætter hele Triton for fare. I efterforskningen efter Rudas morder fører sporene nu i en helt anden retningen, mod noget betydeligt større. 13/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
05:15 (05:45)
Mad About You [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2019. The Kid Leaves. Paul og Jamie kæmper med at bo alene sammen, efter at deres datter Mabel flytter ud for at studere. 12/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå