Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Check Yourself!. Adrian er forvirret over Lauras flirten på grund af forholdet til Ashton. Rhylee kommer op i det røde felt, fordi Ross siger til Tyler, at han ville gøre ham en tjeneste ved at være sammen med hende. 15/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2018.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2014. Reunion Part 2. I anden del af genforeningen, fortæller Lisa og SURpersonalet åbent om deres problemer med Stassi. Tom Sandoval konfronterer Kristen over "Miami-pigen". 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2015.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. Unforeseen Future. I sæsonafslutningen finder Kim ud af at hendes hus ikke bliver færdigt til tiden og at hendes baby ligger forkert, nu hvor terminsdatoen nærmer sig. Scott vender tilbage fra afvænning, klar til at vise Kourtney at han nu er en anden mand. Kylie konfronterer Kendall om det at være et team, på en rejse til Australien, hvor de skal præsentere deres nye tøjbrand. 11/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2015.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Lene på 44 år og sønnen Sebastian på 13 år bor til leje i en lille lejlighed i Vanløse. Til dagligt arbejder Lene som afdelingsradiograf på Glostrup Hospital og har, hvad hun selv kalder ”en rigtig fornuftig indtægt. ” Men pengene slår slet ikke til i det lille hjem, og Lene ved ikke, hvor de forsvinder hen. Sebastians konfirmation nærmer sig, men Lene har ingen opsparing og kan heller ikke optage flere lån, så længe hun står i RKI. Hun frygter, at hun ikke får råd til at holde den fest, hun så inderligt ønsker at holde for ham. Lene har oparbejdet en forbrugsgæld på over en halv million. Pengene er gået til rødvin og røde bøffer, men nu skal regningen betales og det kan i værste tilfælde gå ud over Sebastian. 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2010.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Sabrina på 19 og Jaspar på 23 bor i Farum nord for København. Sabrina er snart uddannet som SOSU-hjælper, og Jaspar arbejder som VVS-mand. De to, har på trods af deres unge alder, allerede oparbejdet en forbrugsgæld og et billån på over 450.000 kroner, og stakken af ubetalte regninger vokser stødt måned for måned. For at spare på huslejen er parret flyttet ind hos Jaspars forældre på hans 17 m2 store værelse med hunden Emma. Om tre måneder bliver Sabrina og Jaspar forældre, og inden da vil de gerne have fundet deres eget sted at bo. Men det kræver nogle ofre, og Jan Swyrtz og Mette Reissmann får deres sag for i kampen om at overbevise parret om, hvad der kan lade sig gøre økonomisk. 30/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2010.
11:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. I aften i Familien fra Bryggen skal Stephanie på et helt specielt fotoshoot og hun har veninden Burger med. Og Stephanie har en helt særlig rolle til Burger, for at teste om hun er klar til at være maid of honor til sit og Cengiz’ forestående bryllup. Hele familien drager til Jylland og fejrer Diddes fødselsdag og de har en helt speciel overraskelse med til hende. Linse får en dårlig nyhed og bliver tvunget til at lave nogle store ændringer i sit liv. 16/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 2. Producerat år 2019.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det rapper Jesper ”jokeren” Dahl , Youtuber og influencer Astrid Olsen, musiker Sussi Nielsen, Fra Sussi og Leo og sanger Julie Bertelsen, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. Unge Astrid overrumpler gæsterne med en ekstremt gennemført streetfood menu. Men der bliver også tid til alvor, hvor Astrid deler, hvordan det kan være svært at sætte grænser som Youtubestjerne, uden at blive svinet til for det. 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 8. Del 26. Producerat år 2018.
13:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie fra 2014. Secrets Revealed. Andy Cohen besøger Lisa Vanderpump og SUR-personalet for at snakke om de mest afslørende, pinlige og sjove situationer, du ikke fik at se i denne sæson. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2019.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2017. Alle fruerne er samlet for første gang, siden den dramatiske middag i første sæson. Janni frygter dog, at der også bliver drama i aften, da der ulmer mange uforløste konflikter under overfladen. Janni har nemlig gjort meget ud af aftenen og har både hyret kokken Tina Vilbrand fra Robinson, Gustav er inviteret som hemmelig gæst, og sangeren Ronni Gerner kommer og spiller. Amalie er udfordret i sin hverdag, da hun er nødt til at have sin datter Josephine med til alle sine gøremål. Så besøgene på botox-klinikken og hos tarot-damen bliver mildest talt kaotiske med et barn på skødet. Gunnvør, Jackie og Sarah Louise skal sælge deres brugte ting på loppemarked, så Gunnvør kan skaffe flere penge til Red Barnet, men Jackie har mere travlt med at købe end med at sælge. Tina Lund har inviteret Janni til et stort hestestævne, i håb om at få Jannis rige mand, milliardæren Karsten Ree, til at investere i springheste til Tina. 03/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk serie fra 2013. A Catered Affair to Remember. Kyle holder et cocktailparty i sit eget hjem for Beverly Hills' handelskammer. Hun hyrer Lisas fine restaurant SUR til at stå for maden, men Lisa har problemer med at bevare freden. 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2013.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk serie fra 2013. Faint Chance. Yolanda, som lider af sygdommen Borreliose, skal opereres i et forsøg på at bekæmpe sygdommen. Samtidig kommer Brandis mor på besøg fra Sacramento for at hjælpe datteren med at komme til rette i sit nye hjem. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2013.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job. Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis’ konto til at betale med. Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis. Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten. Derfor tager Luksusfællens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis. Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn - selvom Dennis holder fast i, at to er nok. Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster 1.000.000 kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde. 15/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 17. Del 15. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Sæsonafslutning. I Otterup på Fyn føler 29-årige Fie, at hendes økonomi er så presset, at hun ugentligt er nødt til at modtage penge og mad fra sine forældre og søster. Nu er det kommet så vidt, at hun heller ikke føler, at hun kan give sine to børn de ting, som andre børn får. Men Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen har ikke været på besøg hos Fie i mere end et par timer, før det står klart, at Fie tager sig råd til at ryge cigaretter for 14.600 kroner og spiser sushi for 8000 kroner om året. Fies søster Cecilie bliver vred, da hun hører, at Fie har levet et luksusliv. Det viser sig nemlig også, at Fie har haft råd til en ny sofa og en ny cykel, mens hun har klaget sin nød til familien. Eksperterne vil have Fie til at stoppe med at låne penge hos familien straks, og derfor skal hun ringe til sine forældre og fortælle dem, at hun har brugt deres penge på cigaretter og sushi. Fie skal til at tage ansvar for sin økonomi. 08/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 16. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det rapper Jesper ”jokeren” Dahl , Youtuber og influencer Astrid Olsen, musiker Sussi Nielsen, Fra Sussi og Leo og sanger Julie Bertelsen, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aften inviterer musiker Sussi Nielsen indenfor i hende og Leos farverige hjem, hvor der både er fugle i hallen, og velour på væggene i soveværelset. Sussi fortæller også om sit livs største afsavn, det ikke at have fået børn. Og så kan man selvfølgelig ikke besøge Sussi uden at få en minikoncert. Säsong 8. Del 27. Producerat år 2018.
20:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. I aftenens afsnit kan man se, hvordan Aalborg politi håndterer de mange tusinde deltagere til årets allerstørste gadefest: Nemlig Aalborg karneval. Politiet er massivt tilstede i gaderne, mens hele aktionen kontrolleres i kommandocentralen via overvågning og politihelikopter. Det går vildt for sig med bl.a. narkosalg og fulde folk, der modsætter sig politiet - og når alkoholen går i blodet, stiger risikoen for vold i gaderne. Også i Nordsjællands politikreds er der fest. Områdets skoleelever har fået sommerferie, og spontane fester opstår tilfældigt på pladser rundt omkring i sommerlandet – og med festen følger også stofferne. Men politiet er på pletten. Og det er i de også på Københavns Vestegn, hvor et banderelateret skyderi dagen før sætter lokalbetjentene Palle og Tommy på sporet. 20/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
S.W.A.T.
Amerikansk krimidramaserie fra 2020. Whistleblower. S.W.A.T.-teamet går efter en ring af menneskehandlere, der smugler til sexindustrien. Hondo bekymrer sig om Leroys planer for garagen, de ejer sammen med Darryl. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2020.
22:00 
DK: Gridiron Gang
Amerikansk drama fra 2006. En opløftende historie om Sean Porter, som er tilsynsværge på et ungdomsfængsel og sætter et amerikansk fodboldhold sammen af den brogede gruppe unge indsatte, der har været ude i hård kriminalitet, men nu gennem sporten lærer om selvrespekt og ansvar for deres omverden. Producerat år 2006. Medverkande: Robert Zepeda, Omari Hardwick, Jamal Mixon, James Earl, Brandon Smith (I), Shane Stanley, Michael I. Rachmil, Lee Stanley, Jeff Maguire, Neal H. Moritz, Setu Taase, Jade Yorker, Vanessa Ferlito, Xzibit, Phil Joanou, Dwayne Johnson, Michael J. Pagan, David V. Thomas, Leon Rippy, Kevin Dunn, L. Scott Caldwell.
00:40 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2019. Hotel L.A. Da overvågningen af et hemmeligt bandemøde går galt, må S.W.A.T. redde alle ud af et hotel fyldt med mennesker – inklusiv en vigtig tech-milliardær. 16/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2019.
01:40 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2019. Stigma. Bucks tidligere kolleger bekymrer sig for hans psykiske helbred, og frygter det værste da han forsvinder sporløst. Hondo får et usædvanligt tilbud. 29/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2019.
02:40 
Rosewood [Repris]
Amerikansk krimidramaserie fra 2015. Sæsonafslutning - Blistering Heat & Brotherly Love. Rosewood, Villa, Slade og Hornstock samarbejder om at få bugt med en gruppe dygtige juveltyve. Rosewood beslutter, at et medlem af teamet skal åbne et nyt Magic City Lab på vestkysten. 16/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 22. Producerat år 2017.
03:45 
Hassel [Repris]
Hassel og Thomas Meyer tager til Bruxelles for at hente Vida hjem – koste hvad det koste vil. Pludselig befinder de sig midt i et net af politisk korruption. 14/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
04:50 (05:36)
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Check Yourself!. Adrian er forvirret over Lauras flirten på grund af forholdet til Ashton. Rhylee kommer op i det røde felt, fordi Ross siger til Tyler, at han ville gøre ham en tjeneste ved at være sammen med hende. 16/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå