Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Too Many Cooks in the Kitchen. Joao fortæller kaptajn Sandy om sin hjertesorg, mens han lover ikke at lade sine følelser komme i vejen for arbejdet. Hannah er på velkendt territorium med at forsøge at behage utilfredse chartergæster. 18/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2019.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2014. The Ultimatum. Stassi og personalet fra Sur fejrer stadig Stassis fødselsdag i Cabo. Det går ikke stille af sig, når Jax slutter sig til festen sammen med nogle uinviterede gæster. Kristen giver Lisa et ultimatum, som hendes chef ikke slutter op om. 10/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2014.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. No Retreat. Familien intervenerer for at hjælpe Rob, som er i krise, men han vil ikke have deres hjælp. Det får Kris til at føle sig hjælpeløs. Kim finder ud af, at hun måske ikke kan blive gravid igen. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2015.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2008. Gør-det-selv-manden og kabelgraveren Lasse Olsen og hans kæreste Michele Hald Christensen på kontanthjælp, bor sammen med deres to børn på 9 måneder og 4 år i deres drømmehus på Vestsjælland. Parret har lånt penge til en tilbygning til deres hus i Skibby, men pengene er klattet væk. Ubetalte regninger og rod i økonomien gør Michelle meget bekymret, mens Lasse mener, at det hele nok skal gå. Nu har de sendt bud efter Luksusfældens to eksperter for at få overblik over situationen. Med en fuldmagt i hånden får Jan Swyrtz og Mette Reissmann sat skik på byggeprojektet, men det betyder blandt andet, at Lasse må sige farvel til sin store passion. 10/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2008.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2008. Et overforbrug på næsten 300.000 om året. Det er den barske virkelighed for buschauffør Jette Gram og førtidspensionist Frank Christensen fra Årup på Fyn. Parrets økonomi har i mange år været baseret på kreditkort og kviklån, og de seneste måneder er mængden af rykkere og regninger vokset til uanede højder. De er nødt til at tage nye lån for at betale de gamle tilbage. Med et samlet forbrugslån på 1.3 millioner kroner har parret mistet det økonomiske fodfæste. 23/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2008.
11:00 
Familien fra Bryggen
Efter Cengiz friede til Stephanie i Thailand, er det unge par så småt gået i gang med planlægningen af den store dag. Men det kan være svært at blive enige. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2017.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
I denne uges Til Middag Hos er det komiker Uffe Holm, realitystjernen Fie Laursen, DJ Nicoline Toft og skuespiller Joachim Knop, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10. 000 kr. til velgørenhed. I ugens første program inviterer Uffe Holm på stenalder-middag, da Uffe er gået på slankekur og begyndt at træne. Uffe fortæller, at han simpelthen var blevet 40 og fed, og så skulle der ske noget. I aftenens program åbner Uffe også op om sin datter Hollys popularitet på de sociale medier, og deres overvejelser derom. 10/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2018.
13:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2014. Til Death Do Us Part. Tom langer ud efter Jax efter hans rolle i spredningen af rygterne om utroskab, men chokerer senere Stassi med sine egne nyheder. Kristens nedsmeltning i restauranten får hendes venner til at trække sig og støtte hendes ærkerival Ariana i stedet for. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2014.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Sæsonfinale. Tina har inviteret Janni til en skønhedsbehandling, der kræver, at forsidefruen overskrider sine grænser. Behandlingen består nemlig af, at man står i ekstreme minusgrader i hele tre minutter. Tina håber dog på, at Jannis forfængelighed vinder over hendes kuldeskræk, så Janni tør at springe ud i behandlingen. Amalie skal have taget nye billeder til sin nye hjemmeside, og hun har derfor arrangeret photoshoot med datteren Josefine på Hornbæk Strand. Men datteren Josefine er ikke så meget for at stå foran kameraet, som sin berømte mor. Gunnvør har sat sig for at indsamle en masse gammelt legesager og børnetøj, som skal doneres til Red Barnet, og Amalie og Jackie har sagt ja til at donere. Derfor tager Gunnvør turen op ad Strandvejen for at hente deres donationer. Men det er med spænding i maven, at Gunnvør skal hjem til Amalie. Deres forhold har nemlig ikke været godt, siden Gunnvør var hjemme hos Amalie sidst. Forsidefruen håber dog på, at de to kan komme bedre ud af det med hinanden denne gang. Det er endelig blevet tid til, at fruerne skal ud og stå på ski på den kunstige skibakke Copenhill på Amager - en oplevelse fruerne gav Janni i 50-års fødselsdagsgave. Men det viser sig hurtigt, at skibakken er sværere end først antaget, og Janni bestemt ikke er glad for at skulle ud og stå på ski, da hun er bange for at brække både arme og ben. Heldigvis har Amalie en overraskelse i ærmet, der redder dagen. 09/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2020.
15:00 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2020. The Doctor Is Out. Efter et skænderi med Brandi forlader Tiffany Austin uden at fortælle nogen om det. D'Andra inviterer kvinderne til en aften med meditation og åndelig helbredelse med sin shaman, Darrin. 10/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2020.
16:00 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2020. A Simmons By Any Other Name. Brandi føler, at hun har forrådt sin religiøse overbevisning, og ved Tiffanys fødselsdagsfest konfronterer hun D'Andras troskab til kristendommen. Mama Dee afslører årsagen til, at D'Andra skiftede sit efternavn til Simmons. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2020.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Pernille og Dennis, der bor i Gammel Rye ved Silkeborg, har tilsammen syv børn. Og en masse ubetalte børnepenge, fordi kun to af børnene bor fast hos dem. 03/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Katrine er definitionen af en livsnyder, som elsker et liv i luksus. For at få råd til et ekstra klaver, har hun netop valgt at bruge 26. 000 kroner, som SKAT fejlagtigt satte ind på hendes konto. 04/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 16. Del 2. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det komiker Uffe Holm, realitystjernen Fie Laursen, DJ Nicoline Toft og skuespiller Joachim Knop, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10. 000 kr. til velgørenhed. I dag inviterer Fie Laursen indenfor i sin lejlighed, hvor krystaller og elefantstatuer overrasker gæsterne. Fie fortæller også om det had, hun oplever på de sociale medier, og om hvor grænsen går for, hvad hun deler. Og så har hun overraskende fremtidsplaner. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie från 2020. Daniel på 25 og 22-årige Sarah har sammen 3 børn, men bor hver for sig. De drømmer om at flytte sammen, men mener ikke de har råd, fordi hun vil miste sin boligstøtte. Så derfor bor Daniel hos sine forældre. Parrets store drøm er at købe et hus og være en samlet familie, men de frygter, det aldrig sker, hvis ikke eksperterne kan hjælpe dem. Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann går Sarah og Daniel på klingen, viser det sig dog, at det ikke kun er økonomien, der afholder dem fra at flytte sammen. For Daniel har haft et heftigt kokainmisbrug og selvom han forsikrer Sarah om, at han er ude af det og helt clean, stoler hun ikke på ham. Der er nogle mystiske transaktioner på hans konto, betror Sarah Carsten. Hun fortæller også, at når hun spørger Daniel om dem, fejer han hende af. Så før eksperterne overhovedet kan komme videre med økonomien, skal tilliden mellem dem bygges op igen. Da eksperterne endelig tager fat på Saras og Daniels økonomi opdager de, at det eneste der står i vejen for en fælles fremtid er deres begges hang til luksusliv. Næsten 4000 om måneden bliver der brugt på fastfood! Det er næsten på kroner og ører det beløb, Sarah får i boligstøtte. Og når de ikke har penge til fastfood, køber de det bare på kredit. Desuden synes de, det er nødvendigt at have et abonnement til legeland og at bruge næsten 40.000 på ferier om året. Men vil Sarah og Daniel ofre luksuslivet for det familieliv, de siger, de drømmer om?. 31/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 25. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
STOLEN
Mestertyven Will Montgomery har netop afsonet en tioårig fængselsstraf, da han bliver kontaktet af sin tidligere partner Jonah. Jonah har kidnappet Wills datter og holder hende fanget i bagerummet på en stjåle taxi og slipper hende bare fri, hvis Will afslører hvor han har gemt pengene fra deres sidste kup. Producerat år 2012. Medverkande: René Besson, Kristina Dubin, Jib Polhemus, Matthew Joynes, Jesse Kennedy, Cassian Elwes, John Thomson, Joseph McGinty, Mary Viola, Boaz Davidson, Avi Lerner, Danny Dimbort, Trevor Short, Regissör: Simon West, Skådespelare: Marcus Lyle Brown, Matt Nolan, Jon Eyez, Mark Valley, M.C. Gainey, Danny Huston, Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Sami Gayle, Kevin Foster, Tanc Sade, Dan Braverman, Garrett Hines, Edrick Browne, Barry Shabaka Henley, J.D. Evermore.
23:00 
Dragon Blade
Da den korrupte romerske leder, Tiberius, ankommer med en kæmpe hær for at gøre krav på Silkevejen, må Huo An og hans gruppe af trænede krigere alliere sig med en elitær legion af romerske soldater under ledelse af General Lucius, for at opretholde den skrøbelige magtbalance i regionen. Producerat år 2015. Medverkande: Ren Zhonglun, Zhou Maofei, Zhongjun Wang, Jackie Chan, Susanna Tsang, Regissör: Daniel Lee, Skådespelare: William Feng Shaofeng, Lorie Pester, Karena Lam, Sung-jun Yoo, Vanness Wu, Sharni Vinson, Tin Chiu Hung, Adrien Brody, Peng Lin, John Cusack, Jackie Chan, Joey Jozef, Yang Xiao, Wang Taili, Choi Si-Won, Lin Peng, Mika Wang.
01:45 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2018. Good Police. Harlee og Wozniak har sluttet fred efter nær-død oplevelsen, men må tage sig af et uhyggeligt og mystisk gerningssted. 11/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
02:45 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2018. The Hollow Crown. Harlee vil afsløre korruptionen i toppen af New York politiets magtapparat. Imens forsøger Wozniak at beskytte sit team. 10/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
03:45 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2019. Truths and Dares. Jamie forsøger at beskytte Callie – men er det hvad hun vil have?. Mariana bliver overrasket, da hun finder ud af hvem der har skrevet anti-kvinde manifestet. 11/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2019.
04:35 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2019. Trap Heals. The Coterie tager til Trap Heals, men står over for nogle svære valg. Malika føler sig tynget af sin familie, og Isaacs angst. Callie står med et moralsk dilemma. 11/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2019.
05:30 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2019. New Crib. Karen fejrer sit baseballteams mesterskabssejr, mens Will og Grace ser på et hus. Jack må bestemme sig for, om han vil blive i byen eller følge sin drøm. 09/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 17. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå