Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean
Amerikansk realityserie från 2019. Holy Ship!. Travis' seneste tur i byen fik næsten glasset til at flyde over for Sandy. Jack skruer op for romantikken ved at skrive poesi til Aesha. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2019.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 1. Andy Cohen tager en snak med gænget fra SUR om Brittanys overraskende forlovelse, og de udfordringer Tom og Tom mødte i deres samarbejde med Lisa Vanderpump. 04/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 22. Producerat år 2018.
08:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Clothes Quarters. Kourtney planlægger en sjov søster-tur med Kendall, men bliver distraheret af nyheder om Scotts destruktive opførsel derhjemme. Säsong 14. Del 4. Producerat år 2017.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. 34-årige Leif og Julie på 33 har boet i eget hus i Lundby siden 2007, hvor de lånte til både hus og istandsættelse. Nu føler de at pengene forsvinder mellem fingrene på dem, og hver måned er en kamp for at afbetale på deres mange lån. Sammen har parret to børn, på 6 og 3, og deres hus er nu blevet for lille til familien. Men husets værdi er faldet så drastisk, at parret ikke længere har råd til at sælge. Det hus der i sin tid skulle være et springbræt til noget større, er nu blevet deres private fængsel. Leif tager hver morgen bilen til sit arbejde som klejnsmed, mens Julie arbejder hjemme som dagplejer. Når Leif er hjemme igen, tager Julie bilen til Næstved og trøsteshopper. Leif og Julies kassekreditter er helt i bund, og de kan ikke låne flere penge, derfor er parret desperate efter Luksusfældens hjælp. Men spørgsmålet er om familien nogensinde slipper ud af sit fængsel?. 04/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2012.
10:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. 34-årige Martin er mekaniker og bor alene med sønnen Nicklas på 14 år. Martin har en stor forbrugsgæld og høje udgifter, så når de faste udgifter er betalt, er der ingen penge til overs til basale ting som mad og tøj. Martin har haft et turbulent forhold til sin ekskone. Parret er gået fra hinanden mange gange, og det har sat dybe spor i familielivet - og i økonomien. I sit nye liv som alenefar optager Martin gæld for at forsøde tilværelsen for sig selv og sine nærmeste. Solarium, frisør, byture og en luksusrejse for to med den nye kæreste bliver betalt med kreditkort. Martin er heller ikke bleg for at låne et kreditkort ud til en ven til fri afbenyttelse. Men nu er festen forbi og regningen skal betales. Martin aner ikke, hvordan han skal få råd til at holde konfirmation for Nicklas næste år, eller hvordan han skal opfylde sønnens beskedne ønske om at gå til boksetræning. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2012.
11:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2015. Der bliver lagt store planer på Bryggen. Stephanie har nemlig kastet sig ud i at finde en date til sin mor. Hun synes nemlig det er på tide, at Linse finder en mand, som hun kan blive gammel sammen med. Derfor slår hun sig sammen med veninden Burger og kører rundt på Bryggen, for at finde en passende date. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2015.
12:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Kampen om en plads videre til Guldnålsugen er sat i gang, og Masterchef-aspiranterne skal finpudse deres pokerfjæs til dagens konkurrence. Der er nemlig dømt vaskeægte Masterchef-auktion med auktionarius Jakob Mielcke ved roret. Deltagerne bliver udfordret på deres egne taktiske kompetencer, når de med minutter som valuta skal byde mod hinanden. Tid er penge, og det får deltagerne i den grad lov til at mærke i køkkenet, når de skal vurdere, hvad de priser højest – god tid eller de rigtige råvarer? Det bliver en altafgørende dag … for når dagen er omme, vil én aspirant lægge forklædet og sige farvel til en plads videre i Masterchef. 04/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 20. Producerat år 2020.
13:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 2. Lala og James skændes over deres ødelagte venskab, Katie forsvarer det ultimatum hun gav Lisa Vanderpump, og Ariana og Lala afslører detaljer om deres hookup. 13/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 23. Producerat år 2018.
14:00 
Forsidefruer [Repris]
Hos Forsidefruerne er der ugler i mosen. Sarah Louise vil gerne samle alle damerne til en lækker skalddyrsmiddag – og her blusser en gammel konflikt mellem Sarah Louise og Gunnvør atter op. Jannie skal hjælpe sin datter med at finde den helt perfekte brudekjole, men det kan være svært, når både mor og datter har holdning til, hvordan sådan én skal se ud. Amalie og Gunnvør er nysgerrige på Jackies nye liv i det eksklusive Marbella og er derfor rejst til Spanien for at finde ud af hvad der foregår. En beslutning der deler vandene hos de andre forsidefruer – og som bliver optakten til endnu en omgang drama imellem Sarah Louise og Gunnvør. 24/11 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Lucy Lucy Apple Juicy. Erika bliver spændt da Lisa Rinna introducerer sin ven, den kendte skuespiller Denise Richards, for gruppen. 04/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2018.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Eat Your Heart Out. På en privat ø i Bahamas finder nyankommne Denise ud af, at det der virker til at være en dejlig ferie i solen, også fører mange konflikter med sig. 26/10 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. Martin fra Randers har gang på gang sneget kæresten Mettes Nem-Id ud af skuffen og har optaget lån til sig selv i hendes navn. For at hun ikke skal finde ud af det, gemmer han breve fra kreditorerne i de øverste skabe, hvor hun ikke kan nå op. Han logger ind på hendes mail for at slette mails fra kreditorer og gør i det hele taget alt for at skjule sit bedrag. Mette tror, det er sket fem gange og at Martin fortryder. Men hvad sker der, da eksperterne får Martin til at indrømme bedragets fulde omfang, der beløber sig til langt over 100.000 kroner og afslører, at Martins handlinger ingenlunde tyder på at han fortryder at han har sendt sin kæreste i RKI?. Säsong 22. Del 1. Producerat år 2019.
18:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Kampen om en plads videre til Guldnålsugen er sat i gang, og Masterchef-aspiranterne skal finpudse deres pokerfjæs til dagens konkurrence. Der er nemlig dømt vaskeægte Masterchef-auktion med auktionarius Jakob Mielcke ved roret. Deltagerne bliver udfordret på deres egne taktiske kompetencer, når de med minutter som valuta skal byde mod hinanden. Tid er penge, og det får deltagerne i den grad lov til at mærke i køkkenet, når de skal vurdere, hvad de priser højest – god tid eller de rigtige råvarer? Det bliver en altafgørende dag … for når dagen er omme, vil én aspirant lægge forklædet og sige farvel til en plads videre i Masterchef. 05/03 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 20. Producerat år 2020.
19:00 
Footloose
Ren MacCormack, en teenager fra Boston, flytter til en lille by i sydstaterne, hvor rockmusik og dans er blevet bandlyst. Men Ren lykkes med sin rebelske ånd at sætte gang i og skrue op for folket. Producerat år 2011. Regissör: Craig Brewer, Skådespelare: Dennis Quaid, Andie MacDowell, Miles Teller, Kenny Wormald, Julianne Hough.
21:30 
Parker
Den mest dristige, pertentlige og hensynsløse tyv i branchen, Parker, er en ekspert i at planlægge og udføre umulige kup. Alt han behøver fra sin bande er hundrede procent loyalitet – og at de fuldkommen overholder planen. Men da hans seneste røveri går galt – på grund af et bandemedlems uforsigtighed – nægter Parker at slutte sig til mafiaen Melander og udføre bandens næste, store kup. Tyvene, der ikke vil acceptere hans svar, vender sig mod Parker og efterlader ham til at dø i grøften. Producerat år 2013. Regissör: Taylor Hackford, Skådespelare: Michael Chiklis, Wendell Pierce, Jason Statham, Jennifer Lopez.
00:00 
Hercules
Hercules er søn af guden Zeus og menneskekvinden Alcmene, og har derfor siden sin fødsel haft styrke som en gud, og sjæl som et menneske. For at slutte en blodige borgerkrig i landet Thrakien, leder Hercules en hær af soldater i kamp for at få den gamle konge på tronen igen. Producerat år 2014. Regissör: Brett Ratner, Skådespelare: Aksel Hennie, Joseph Fiennes, Rufus Sewell, Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane.
02:00 
Hannibal
I "Ondskabens Øjne” flygtede Dr. Lecter fra sindssygehospitalet, og nu skjuler han sig i Firenze i Italien. I USA søger en af lægens gamle ofre, Mason Verger, hævn. Mason er skamferet og afhængig af et livsopretholdende udstyr, men ikke desto mindre er han fast besluttet på at lokke Lecter ud af sit skjul. Som lokkemiddel har han tænkt sig at bruge det eneste, som Lecter holder kært i livet - Clarice Starling. Producerat år 2001. Regissör: Ridley Scott, Skådespelare: Giancarlo Giannini, Gary Oldman, Ray Liotta, Anthony Hopkins, Julianne Moore.
04:50 (05:36)
Reverie
Amerikansk science fiction serie från 2018. Altum Somnum. Monica Shaw beder om hjælp fra teamet, efter at flere mennesker bliver dræbt af en bombe. Mara må dykke ned i hjerne på en komapatient for at finde den der stod bag. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå