Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komedieserie från 2018. Tex and the City. Will og Jack besøger Jacks barnebarn, Skip, i Texas for at se ham optræde i kirkens talentkonkurrence. Jack finder ud af, at Skip skal synge ”Diamonds Are A Girls Best Friend” og bliver bekymret. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2018.
06:25 
Luksusliv til søs
Amerikansk realityserie från 2018. I'm Also a Boat Captain!. Rhylees udbrud mod Chandler sætter hende i en svær position overfor holdet. Kaptajn Lee og resten af besætningen får desuden problemer med en tilbagevendende og utilfreds chartergæst. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2018.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. The D Pic. Kristen bruger et billede af Jax’s kønsdele i hendes stand-up show. Lala undskylder for at hun gik glip af Arianas fødselsdag, og Brittanys mor sætter pres på Jax. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2017.
08:05 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2015. On The Road. Da Khloe afslutter sit forhold til French Montana, bliver Malika fanget i midten. Kris slæber Kylie med på en mor-datter tur til San Diego, og Kim forsøger at bevise, at hendes evner som entreprenør rækker ud over mode- og skønhedsverdenen. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2015.
09:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Marianne på 37 bor i Edinburgh i Skotland. I 2004 tog hun sin drømmeuddannelse som pilot. Hun finansierede selv uddannelsen på over 800. 000 kroner, men hendes far måtte kautionere for de 300.000 kr. og banken tog pant i familiens kolonihavehus for 450.000. Marianne har fuldstændig mistet overblikket over sin gæld, og hendes mor Birgitte er meget bekymret for datterens fremtid. Der er ikke meget at stille op for Mette Reissmann og Jan Swyrtz, da der ikke er mange penge at rykke rundt med. Spørgsmålet er om det overhovedet kan lade sig gøre, at undgå at familiens kolonihavehus bliver sat til salg, og at Mariannes far indfrier kautionen på 300.000 kr. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2010.
10:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Mia på 30 og Anders på 32 år bor med deres i alt tre sammenbragte børn i et lejet rækkehus i Herfølge. Hun er for tiden arbejdsløs og han er slagtermester. Parret drømmer om et større sted at bo, men store lån til blandt andet et prinsessebryllup står i vejen for at drømmen kan realiseres. Selv om Mia er arbejdsløs har familien to biler og en racehund. Ikke kun i børneværelserne, men også i resten af det lille hus bugner det med legetøj. Parret synes selv de lever fornuftigt og det kommer bag på dem, da eksperterne viser dem hvad de i virkeligheden går og bruger deres penge på. Mette konfronterer Mia med det overdrevne legetøjsindkøb og Gustav rydder op i parrets kontit Men midt under eksperternes arbejde med parrets skrantende økonomi, sker der noget, der gør det muligt at give Anders og Mia et valg om hvordan deres fremtidige økonomi skal se udu. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2010.
11:10 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2013. Linse elsker at se sig selv i spejlet. Og den fornøjelse deler hun gerne med andre. Derfor er facaden på hendes stripklub Red Light selvfølgelig prydet af et stort, frækt billede af Linse. Et billede som efterhånden er blevet noget af en turistattraktion. Hun vil imidlertid have taget et nyt billede med James Bond-tema, og vigtigst af alt skal billedet have et altoverskyggende fokus på Skandinaviens største silikonebryster. Mor Ann gør endnu et ihærdigt forsøg på at opdrage Pixie og sender hende i hundeskole. Men det har svære udsigter, da Pixie overfalder en hund, der er dobbelt så stor som hende selv, inden træningen er gået i gang. Linse har længe benyttet sig af botox, restylane og andre foryngende midler, der kan modvirke hendes aldring. Denne gang inviterer hun Didde ind i sin plastikverden og forærer hende en øjenlågsoperation. Didde er skrækslagen ved tanken om knive og kanyler, men det ændrer sig, da hun får tilbudt beroligende piller. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
12:10 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram från 2020. I denne uges Til Middag Hos er det danser Frederik Nonnemann, influencer Cecilie Schmeichel, skuespiller Pusle Helmuth og ejendomsmægler Jesper Nielsen, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I aften er det tidligere barneskuespiller, Pusle Helmuth, der er vært, og hun lægger hårdt ud med en velkomstsnack, som gæsterne med garanti ikke har smagt før. Gæsterne får også en indføring i Pusles spirituelle univers, og så åbner aftenens vært op for en familiehemmelighed, der omhandler hendes far, Frits Helmuth, som har taget mange år at bearbejde. 30/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2020.
13:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Jax's Roast. Sandoval bestemmer sig for at fejre sin fødselsdag med en ”Fund-rager”, for at indsamle penge til velgørenhed. Scheana anklager James for at være utro. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2017.
14:10 
Forsidefruer [Repris]
Janni og Amalie inviterer de andre forsidefruer til fælles fødselsdag i luksuriøse omgivelser på Kragerup gods. Til Jannis tidligere arrangementer i Reepark og til modeshowet, har hun været skuffet over især Sarah Louises engagement, og hun håber derfor, at pigerne vil have JA-hatten på til fødselsdagen. Gunnvør ligger sidste hånd på sit bogprojekt, og hun beslutter sig for at medbringe de færdige bøger som gaver til Amalie og Jannie. Hun er især spændt på, hvordan den kritiske Jannie vil tage imod gaven. Jackie tager en stor beslutning, som hun håber veninden Sarah Louise vil tage godt imod. Til fødselsdagen er der højt humør, lige indtil Jannies indebrændte følelser over for Sarah Louise får fuldt flor, og middagen tager en uventet drejning. 12/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2018.
15:20 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2011. $25,000 Sunglasses?!. Adrienne er værtinde for en Beverly Hills grillfest, men der opstår drama, da den nye pige Brandi ankommer. Selvom Camille og Brandi kommer godt ud af det med hinanden, er de andre mere tvivlsomme og overvejer om hendes sociale brølere er for meget for kliken. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2011.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2011. Let the Games Begin. Taylors veninde, Dana, er værtinde til en spilaften, men den lette stemning bliver ødelagt da Kim bruger halvdelen af aftenen på badeværelset. En mistanke opstår og beskyldninger flyver. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2011.
17:30 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Stina på 32 har stået i RKI i 11 år og har hidtil ikke gjort noget for at komme ud. Stina har været indskrevet på intet mindre end 23 uddannelser. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til 218.000 kroner. Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja. Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: ”Jeg tror også, at alle andre mennesker har prøvet at gå på en uddannelse bare for at få en indtægt” Det tyder dog på, at Stina, der ellers har været vant til at grine sig gennem sin økonomiske deroute, er ved at forstå alvoren. Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til 666.000 kroner. Men der skal voldsomme ændringer til. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2016.
18:30 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Mette på 33 år og 36-årige Brian fortæller, at de skylder langt over en million væk - og de ejer intet. Noget af gælden skyldes Brians stædighed, for eksempel mener han ikke, at hans tidligere udlejer har fortjent at få sit tilgodehavende, da udlejeren ikke har talt pænt om Brian. Mens gælden bare vokser, anskaffer Brian og Mette sig biler med lynets hast, og på blot fire år har parret været ejere af 23 biler, og samtidig skylder de vægtafgift på 30 biler. Desuden føler især Brian, at det er en nødvendighed at bo i et 176 m2 lejet hus, fordi parrets halvandet år gamle tvillinger skal have hver deres værelse. Selvom parret intet betaler af på gælden, prioriterer de livet som campister - med månedlige udgifter til en campingvogn på 2400 kroner om måneden. Mette er studerende, mens Brian arbejder som fabriksarbejder, så Luksusfældens eksperter, vurderer hurtigt, at parret ikke har nogen mulighed for at komme på rette køl, så længe Mette kun har en SU som indtægt. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2016.
19:30 
MASTERCHEF DANMARK JUL [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2020. Masterchef Jul. Masterchef-veteranerne kan ånde lettet op, for i dag skal ingen forlade MasterChef!. Men det handler stadig om at vinde, for dagens vinder kan springe morgendagens konkurrencer over og komme ét skridt tættere på finaleugen i dette års MasterChef Jul. Juleaspiranterne starter i par, og vinderne mødes i dagens sidste konkurrence, hvor Jesper Koch taget en af sine juledesserter med! En dessert, der får tænderne løber i vand, men tungen skal stadig holdes lige i munden for at lykkes med de svære konsistenser og smage. Kun én kan vinde og springe dagen i morgen over. 01/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2020.
20:30 
MASTERCHEF DANMARK JUL
Dansk madlavningsprogram från 2020. Masterchef Jul. Det er blevet dag 3 i juleaspiranternes semifinale, og Jesper og Castberg har i dagens anledning taget en julegave med til deltagerne. En gave, der gemmer på en aromatisk julefavorit, som man ikke kan komme uden om i denne kolde tid. Nemlig gløgg!. Deltagerne skal kreere en ret med de klassiske smage fra gløgg, og det kommer der selvfølgelig nogle lækre juleretter ud af. Har man sagt jul, har man også sagt æbleskiver. Og det er, hvad der venter aspiranterne i elimineringen. Men den kendte lille julegodte skal i dag laves i en salt udgave, og det er ikke alle, der klarer den opgave lige godt. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2020.
21:30 
The EXPENDABLES 3
Barney, Christmas og resten af teamet er tilbage, nu endnu større, stærkere og vildere. Denne gang står de ansigt til ansigt med Stonebanks, der for år tilbage var med til at danne Expendables holdet, men endte som en hensynsløs våbenhandler som Barney var tvunget til at dræbe det troede han i hvert fald han gjorde. Producerat år 2014. Regissör: Patrick Hughes, Skådespelare: Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Jason Statham, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Jet Li.
00:10 
After Earth
En nødlanding bevirker, at Kitai og hans far Cypher strander på jorden et årtusinde efter, at menneskene var tvunget til at flygte. For at overleve må Kitai nu begive sig ud på en farefuld rejse. Producerat år 2013. Regissör: M. Night Shyamalan, Skådespelare: Chris Geere, Sophie Okonedo, Kristofer Hivju, Glenn Morshower, Zoe Kravitz, Will Smith, David Denman, Jaden Smith.
02:10 
Shades of Blue [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2018. Cry Havoc. Wozniak får teamet til at foretage et farligt træk mod efterretningsafdelingen. 02/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2018.
03:00 
Shades of Blue
Amerikansk dramaserie från 2018. Goodnight, Sweet Prince. Harlee opdager et forræderi. Cole forsøger at undgå Ramsey. Wozniak forsøger at forhandle med efterretningsafdelingen. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2018.
03:50 
NCIS [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2008. Dagger. NCIS-teamet bliver nødt til at anvende information fra upålidelige kilder for at forhindre røveri af statshemmeligheder. 02/12 år 2020 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2008.
04:40 
NCIS
Amerikansk krimiserie från 2008. Road Kill. NCIS-teamet efterforsker en underofficers død i et biluheld og finder ud af, at han førte en voldelig hemmelig tilværelse. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2008.
05:30 (05:55)
The Mindy Project
Amerikansk komedieserie från 2017. Doctors Without Boundaries. Da Mindy finder ud af at Annette har kræft, forsøger hun at være der mest muligt. Tamra kæmper for at tilpasse sig Morgans religiøse praksis, som lægger pres på deres forhold. Jody finder ud af hvad han vil med sin fremtid. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå